Jump to content

prei

Members
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About prei

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa

Contact Methods

 • ICQ
  233671264
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  hassu juttu..wikipedia ilmottaa, että Huntelaar ois tulossa maunoon nyt tammikuussa..varmaa aika pitävä lähde....: ) http://en.wikipedia.org/wiki/Klaas-Jan_Huntelaar
 2. AS Roma - Man Utd 12.12.2007

  Eikös SAF tuossa aikasemmin sanonut, että Anderson pelais Carrickin kanssa keskellä . ...harmi ettei ole mukana. Kyllä tasuri on ainuu mitä tosta mun mielestä voi korkeintaan odottaa, ellei väinö oo todella peli päällä tänään...hope so.
 3. ManU - Blackburn SU 11.11 KLO 17.00

  Kyyllähän homma on niin, että tästä saattaa tulla tähän asti kauden vaikein peli. Blackburn ollu aina vaikee Maunolle plus nyt ovat viel hyvässä vireessä..myös ovat ottaneet puulilta arselta ja chelskiltä jo tällä kaudella pisteitä. No mut voitto punasille eipä siinä muuta vaihtoehtoa oo. 2-0 ni on hyvä olla.
 4. Pompey - Man United 15.8

  niin joo jos joku tosiaan kertos miks Ronaldolle punanen? eipä tuu kaudesta helppoa ei.
 5. Jotta semmonen peli sitten..0-1 takkiin. Kylläpä harmittaa, oli kyllä heikko esitys. kentän parasta on vaikee kyllä tällä hetjkellä keksiä, ehkä polakki Tomas. Rooney oli aika unessa, taas. Pakko kyllä sanoa että, Arsenal ansaitsi ehkä voittonsa. Onneksi Chelsea on vielä takana : )
 6. En tiiä oonko nyt oikeessa topicissa, mutta jos joku voisi laittaa jotain vinkkiä miltä kanavalta tän sais katsottua näin netin välityksellä niin kiitosta vaan.
 7. United vs. Celtic

  aika mahtava tapa alottaa mestareiden liiga..kyl oli aika mahtava matsi näin viihdyttävyyden puolesta, vähä eri sarjaa ku liverpoolin eilinen nyhjäys. ei kyl oo mitää hätää ku sais puolustuksesta noi henkilökohtaset virheet poies. Saha kyllä kentän paras eihän sitä muuta voi sanoa, Rooney aika näkymätön. Nyt ei jaksa miettiä muuta, eiku nukkumaan.
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Onpas Alixilla, Kilharilla ynnä muilla mielenkiintosia siirtohuhuja kerrottavanaan..
 9. Manchester United vs. Fulham 20.8.06

  hohhoh Rooney ja Ronaldo..voisin väittää etteivät oo ikinä pelannet noin hyvin yhteen ja peli-ilo näkyi. Ja oonko aivan väärässä että Evrakin rupee oppimaan jotain pikkuhiljaa..mahtava peli. Saas nähä miten käy Heinzelle kuhan tosta parantuu..taitaa penkki kutsua?
 10. Manchester United vs. Fulham 20.8.06

  okei ekal puoliajal manu tekee (ainaki) 4 häkkii..jotenki korostuu tässä nyt se miten tärkee ois nähä koko matsi eikä vaa vikaa puoliaikaa. No Ferdinandi näyttää antavan vähän tasotusta fulhamille..
 11. Manchester United vs. Fulham 20.8.06

  Ei kyllä mene mun kaaliin miksei tuu suorana toi matsi kokonaan. Siis kuka oikeesti on kiinnostunu jostain dont tell mama sarjasta ja häkkisen ajosta. No näillä mennää ja ite veikkaan että matsi päättyy 3-0 Saha x2 ja Ronaldo.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Kyllä se Oweni sieltä tulee. Ainahan sitä sanotaan että joku pelaaja ei lähe mistään hinnasta mutta loppujen lopuks on siirtynyt kuitenkin. Tevez kun tulis vielä kaveriks ni oisin täysin tyytäväinen.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eihän tässä ole vielä ketään hankittu..
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Manchester United have emerged as favourites to sign long-time target Mahamadou Diarra from Lyon. Real Madrid have been in pole position to snare the Mali international for some time but it is believed that United have rejoined the chase for his signature and their bold move could be decisive. Although Diarra has spoken of his desire to play for Real, it is believed that he would not turn down the chance to head for Old Trafford if the two clubs can agree on a fee. On ollut puhetta, että sen takii Senna ei oo vielä tullut kun Fergie odottaa tätä Diarran päätöstä. Ja sitten tosta kärkipelaajasta sen verran,että Interistä lähtee kyllä ihan varmasti yks kärki pois kun ruottalainen nyt sinne ostettiin crespon lisäksi. Kunnon tarjous vaan Adrianosta ja nähään mihin se riittää, veikkaan kyllä että Martins on lähtijä.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Luca Toni on 30v joten ei kiiitos ... missä se on oikee ollu nuoruuden vuotensa jos vasta nyt on parhaassa iskussaan? veikkaan että viime kausi oli joku ihme sattuma ja nyt alkaa taas alamäki. En tosin nyt muista mitä maalimääriä on aikasemmin tehny.
×