Jump to content

prei

Members
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by prei

 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  hassu juttu..wikipedia ilmottaa, että Huntelaar ois tulossa maunoon nyt tammikuussa..varmaa aika pitävä lähde....: ) http://en.wikipedia.org/wiki/Klaas-Jan_Huntelaar
 2. AS Roma - Man Utd 12.12.2007

  Eikös SAF tuossa aikasemmin sanonut, että Anderson pelais Carrickin kanssa keskellä . ...harmi ettei ole mukana. Kyllä tasuri on ainuu mitä tosta mun mielestä voi korkeintaan odottaa, ellei väinö oo todella peli päällä tänään...hope so.
 3. ManU - Blackburn SU 11.11 KLO 17.00

  Kyyllähän homma on niin, että tästä saattaa tulla tähän asti kauden vaikein peli. Blackburn ollu aina vaikee Maunolle plus nyt ovat viel hyvässä vireessä..myös ovat ottaneet puulilta arselta ja chelskiltä jo tällä kaudella pisteitä. No mut voitto punasille eipä siinä muuta vaihtoehtoa oo. 2-0 ni on hyvä olla.
 4. Pompey - Man United 15.8

  niin joo jos joku tosiaan kertos miks Ronaldolle punanen? eipä tuu kaudesta helppoa ei.
 5. Jotta semmonen peli sitten..0-1 takkiin. Kylläpä harmittaa, oli kyllä heikko esitys. kentän parasta on vaikee kyllä tällä hetjkellä keksiä, ehkä polakki Tomas. Rooney oli aika unessa, taas. Pakko kyllä sanoa että, Arsenal ansaitsi ehkä voittonsa. Onneksi Chelsea on vielä takana : )
 6. En tiiä oonko nyt oikeessa topicissa, mutta jos joku voisi laittaa jotain vinkkiä miltä kanavalta tän sais katsottua näin netin välityksellä niin kiitosta vaan.
 7. United vs. Celtic

  aika mahtava tapa alottaa mestareiden liiga..kyl oli aika mahtava matsi näin viihdyttävyyden puolesta, vähä eri sarjaa ku liverpoolin eilinen nyhjäys. ei kyl oo mitää hätää ku sais puolustuksesta noi henkilökohtaset virheet poies. Saha kyllä kentän paras eihän sitä muuta voi sanoa, Rooney aika näkymätön. Nyt ei jaksa miettiä muuta, eiku nukkumaan.
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Onpas Alixilla, Kilharilla ynnä muilla mielenkiintosia siirtohuhuja kerrottavanaan..
 9. Manchester United vs. Fulham 20.8.06

  hohhoh Rooney ja Ronaldo..voisin väittää etteivät oo ikinä pelannet noin hyvin yhteen ja peli-ilo näkyi. Ja oonko aivan väärässä että Evrakin rupee oppimaan jotain pikkuhiljaa..mahtava peli. Saas nähä miten käy Heinzelle kuhan tosta parantuu..taitaa penkki kutsua?
 10. Manchester United vs. Fulham 20.8.06

  okei ekal puoliajal manu tekee (ainaki) 4 häkkii..jotenki korostuu tässä nyt se miten tärkee ois nähä koko matsi eikä vaa vikaa puoliaikaa. No Ferdinandi näyttää antavan vähän tasotusta fulhamille..
 11. Manchester United vs. Fulham 20.8.06

  Ei kyllä mene mun kaaliin miksei tuu suorana toi matsi kokonaan. Siis kuka oikeesti on kiinnostunu jostain dont tell mama sarjasta ja häkkisen ajosta. No näillä mennää ja ite veikkaan että matsi päättyy 3-0 Saha x2 ja Ronaldo.
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Kyllä se Oweni sieltä tulee. Ainahan sitä sanotaan että joku pelaaja ei lähe mistään hinnasta mutta loppujen lopuks on siirtynyt kuitenkin. Tevez kun tulis vielä kaveriks ni oisin täysin tyytäväinen.
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eihän tässä ole vielä ketään hankittu..
 14. Siirtohuhut (ManUtd)

  Manchester United have emerged as favourites to sign long-time target Mahamadou Diarra from Lyon. Real Madrid have been in pole position to snare the Mali international for some time but it is believed that United have rejoined the chase for his signature and their bold move could be decisive. Although Diarra has spoken of his desire to play for Real, it is believed that he would not turn down the chance to head for Old Trafford if the two clubs can agree on a fee. On ollut puhetta, että sen takii Senna ei oo vielä tullut kun Fergie odottaa tätä Diarran päätöstä. Ja sitten tosta kärkipelaajasta sen verran,että Interistä lähtee kyllä ihan varmasti yks kärki pois kun ruottalainen nyt sinne ostettiin crespon lisäksi. Kunnon tarjous vaan Adrianosta ja nähään mihin se riittää, veikkaan kyllä että Martins on lähtijä.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Luca Toni on 30v joten ei kiiitos ... missä se on oikee ollu nuoruuden vuotensa jos vasta nyt on parhaassa iskussaan? veikkaan että viime kausi oli joku ihme sattuma ja nyt alkaa taas alamäki. En tosin nyt muista mitä maalimääriä on aikasemmin tehny.
 16. Siirtohuhut (ManUtd)

  Sir Alex Ferguson is in talks with Argentina World Cup star Javier Mascherano. Fergie believes he has finally found the man to replace Roy Keane and Mascherano's agents arrived last night to discuss a move to Manchester United. The defensive midfielder is valued at £25million by Corinthians, but United are expected to make the Brazilian club an opening offer of £16m. Mascherano, who was in outstanding form for his country in Germany, looked to be on the way to Real Madrid for £25m until the Spaniards pulled out following elections for a new club president - opening the door for United. The investment company behind Corinthians bought Mascherano from River Plate for £10m two years ago and the key to the move is how much profit they want from his sale. United are prepared to dig deep for Mascherano, described by Diego Maradona as "a monster of a player and destined for great things". The Mirror claims United will also complete the signing of Michael Carrick for £16million, with Tottenham resigned to the fact that their midfield star wants to leave White Hart Lane.
 17. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tietääkös kukaan onko ManUn historiassa yhtäkään kesää ollu ilman yhtään siirtoa? mulla ei ihan heti tuu mieleen, nyt näyttää kyllä siltä että semmonen on tulossa.hope im wrong.
 18. Siirtohuhut (ManUtd)

  hah..kyllä on ihan hatusta vetästy tuo. ihanku jollain brondbyyllä ois varaa maksaa 50 tuhatta OG:lle .. hahha. voi jotta on taas huhuja.
 19. Siirtohuhut (ManUtd)

  Ei vi*** asiat ne vaan paranee ja paranee jos tää on totta..: Manchester United star Cristiano Ronaldo has been quoted in the Spanish press as saying he is ready to leave Old Trafford to move to Real Madrid. "I have told my agent I am prepared to leave. I want to do it in the best manner possible," Ronaldo is quoted as saying by Marca. "I want to play for Real Madrid and dream of doing so. "I have gone with Villar Mir's project because it is serious and follows correct procedures. "They have explained to me their plans and the next step is they will talk to Manchester United to open negotiations. "Other candidates wanted me to sign a document which is not legal. Villar Mir has promised me he will talk to the club and all we have done is talk through an agent."
 20. Siirtohuhut (ManUtd)

  Kyllä luottamus SAF:iin rupee loppumaan, ellei ennen perjantaita mitään tapahdu. Ja Eidur sais tosiaan lähtee vaikka sinne Barcelonaan mieluummin, koska pelkään pahoin että fergie harkitsee juuri häntä siihen hyökkäävään keskikentän rooliin manuun ja se ei tosiaan riittäs millään tasolla. Kyllä saa sydämen tahdistimen hakea jos joutuu wc:n yli venaamaan hankintoja. Noh tämähän ei kauheesti topicciin liittyny mutta piti tulla purkautuu..
 21. Chelsea - Manchester United 29.4

  En oo varma onko joku tätä jo täällä ilmoittanut, mutta Rooney näyttää olevan 6 viikkoa poissa pelistä, että tiukkaa tulee tekemään WC:n pääsy.
 22. ManU - Newcastle 12.3.2006

  odotan peliä kyllä todella paljon, newcastle pelit kun tuppaa olemaan maalirikkaita. Ite oon kyllä kanssa todella huolissani tuosta rudin tilanteesta, eihän siinä oo mitään ideaa istuttaa sitä penkillä vaikka Saha onkin nyt ollut hyvä. OK ja peliä katsotaan =).
 23. Carling Cup-Finaali ManU-Wigan 26.2.06

  Pakko sanoo vaikka manunn kannattaja oon henkeen ja vereen, nyt ei lopputulos kiinnosta pätkääkään suomen matsin jälkeen. manu näyttää johtavan tällähetkellä 1-0.. rooneyn maalilla, jeejee.
 24. Portsmouth - Man Utd

  jos joku tietää mistä sais katottua pelin maalit niin vois laittaa linkin tänne?kiitos.
 25. Manchester City - Manchester United 14.1

  joo oli pakko kans tulla näin ekanpuoliajan jälkeen kehaisemaan vähän mikkeä. millon se jätkä on siirtynyt cityn jengiin..sehän syöttelee komeasti. voi jessus 2-0 45min pelattu..
×