Jump to content

Jakke76

Members
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Jakke76

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/10/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kyllä Josen tarina on tässä! Peli menee koko ajan vaan huonommaksi ja kärki karkaa kauemmaksi pelillisesti peli peliltä. Jos Josen annetaan vielä loppukausi touhuta niin vielä pitempi on takamatka! Surkeassa jamassa ollaan ja Josen kanssa samalla oven avauksella Ed ULOS!!!
 2. 24.11.2018 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Oli kyllä taas surkeaa pelaamista. Lukaku kun on kentällä, niin peli sakkaa täysin...
 3. Paul Pogba

  Ulos vaan moinen motivaatioton pelaaja. Ja samalla sen agentti ikuiseen banniin Unitedin kohdalla. Pogba painukoon kauas Unitedista!! Ei mitään käyttöä pelaajalla jolla max 2 peliä kymmenestä on hyviä.
 4. 2.9.2018 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Rashfordin vois kyllä penkittää sitten pitemmäksi aikaa. Harvinaisen IDIOOTTI teko
 5. Huolestuttavinta tässä on, että Jose on ollut puikoissa yli 2 vuotta. Peli ei ole kehittynyt hyökkäyssuuntaan yhtään, vaan se on täysin mielikuvituksetonta ja rakenteetonta. Huonompaan suuntaan mennään koko ajan. Siinä missä Euroopan ja Valioliigan kärki kehittyy pelitavaltaan koko ajan, niin United seisoo täysin paikallaan, ehkä jopa taantuu hieman koko ajan. Mitä pitempään Jose on puikoissa, sitä kauemmaksi kärki menee. Ja sen eron umpeen kuromiseen menee koko ajan enemmän aikaa.
 6. 10.8.2018 Manchester United vs Leicester City@Old Trafford

  Tuo oli kyllä ANSAITTU maali Shaw:lle!
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kyllähän kaikesta näkee, että hyvin ei ole asiat. 2 kautta on Jose saanut touhuta ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on suoraan sanottu aivan täyttä paskaa. Mestaruudesta on aivan turha haaveilla ja TOP4 tulee olemaan kovan työn takana. Sääli! Ja jos jotain WIllianista maksetaan se 75 miljoonaa, NIIN HALOO!! Toivottavasti puututaan ylempänä noihin Josen siirtosuunnitelmiin.
 8. Siirtohuhut

  Kyllä pakko on Crisua kompata, että hankintoja pitäisi tehdä. Muuten ei ole mitään saumaa Cityn ja Poolin haastamiseen ensi kaudella. Manageri on mitä on, niin heikolta näyttää menestymismahdollisuudet.
 9. Fellaini

  En edelleenkään jaksa ymmärtää Fellainin dissaamista. Tänäänkin LOISTAVA omassa roolissa, kun Belgit voitti Brasilian. Samoin oli loistava Eurooppa-cupin finaalissa Ajaxia vastaan. Tämä mies antaa aina kaikkensa kentällä ollessaan. Mata mm. paljon turhempi pelaaja United paidassa!
 10. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Hupsis toistamiseen, maalivahtiostoksille kesällä käy Kloppon tie. Kariukseen kaatuu, valitettavasti.
 11. 19/5/2018: Chelsea - Manchester United (FA Cup Final)

  En tiedä vaatisiko tuo pelaamisen parantuminen Josen potkuja. Hyökkäyspelaaminen on aivan täyttä paskaa noilla pelaajilla. Kyllä jossain muussakin on vikaa kuin pelaajissa. Täysin munaton takaa-ajo! Kyllä vituttaa, surkean paska kausi pelillisesti sai paskan lopun! Kyllä on Busbyn ja Fergusonin perintö tuhottu täysin.
 12. Sir Alex Ferguson

  Nyt on kovin taistelu edessä Sir Alexilla, jos tiedot aivoverenvuodosta pitävät paikkaansa. Parane pian!
 13. 4.5.2018 Brighton Hove Albion vs Manchester United

  Kyllä mä potkisin Matan pois ennen Fellainia. Aivan saamaton sukka tänäänkin. Reilusti yli puolet syötöistä Matalla suuntautuu alaspäin! Suurin syy tänäänkin hyökkäyksen saamattomuuteen. Hidastaa peliä aivan turhaan!
 14. 4.5.2018 Brighton Hove Albion vs Manchester United

  Oli taas niin mieltäylentävä esitys. Josen pitkä sopimus tulee olemaan vielä todella paha rasite Unitedille. Ei mitään ideaa edelleenkään hyökkäyspelaamisessa, täysin yksilöjen varassa. Joukkuepelistä ei tietoakaan!
 15. 15.4.2018 Manchester United vs West Bromwich@Old Trafford

  Olipahan taas ihan täyttä paskaa koko peli! Pogba toivottavasti lihoiksi, kun ei näemmä kiinnosta ja Jose ei osaa miestä peluuttaa. Tosin, samalla voisi kyllä miettiä Josen pois potkimista. Kohta 2 kautta on ollut aikaa rakentaa joukkuetta ja pelitapaa. Ja mikä on tulos? Hyökkääminen useimmiten aneemista skeidaa ja vielä tuolla miehistöllä. Kyllä paljon on vikaa valmennuksessakin tällä hetkellä. Tuolla pelaajamateriaalilla pitäisi pystyä PALJON parempaan, mitä on nähty.
×