Jump to content

Pikherz

Members
 • Content count

  1,423
 • Joined

 • Last visited

About Pikherz

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/04/1991

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Porin Ässät, SSC Napoli
 • Occupation
  Koulu
 1. Ciao tutti!

  Re: Ciao tutti! Ei.
 2. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Miten toi on edes mahdollista. Jotenkin tuntuu, että koskettaa itseä enemmän kun tietää pelaajia nimeltä yms. Ei muuta kun rauhallista lepoa joukkueelle ja muille koneessa olleille.
 3. Napoli

  CL ja niputus Noniin. Viime viikolla ilmoitettiin sitten myös CL-kokoonpano. puolustus: Salvatore Aronica Hugo Armando Campagnaro Paolo Cannavaro Federico Fernandez Ignacio Fideleff Gianluca Grava Emanuele Allegra Mario D'Urso Pari junnua, joita Mazzarri ei tule käyttämään. Britos puuttuu loukkaantumisen vuoksi. Ei Napoli voi jumalauta lähteä mihinkään sumusaarille puolustuksella johon kuuluu Aronican ja Gravan kaltaisia pelaajia. Fideleff tuskin tulee olemaan mikään supermies, joten aika kusessa ollaan sekä CL:ssä, että Serie-A:ssa. Moni joukkue on vahvistunut, Roma tullee olemaan aivan eri tasolla, ehkäpä myös gobbot, joilla ei ole Napolin kaltaista pelitaakkaa. keskikenttä: Marco Donadel Andrea Dossena Blerim Dzemaili Walter Gargano Gokhan Inler Christian Maggio Juan Camilo Zuniga Donadel on heti alkuunsa ainakin kuukauden sivussa, joten keskikenttämiehiä on jäljellä Inler, Gargano ja Dzemaili. Näistä oikeasti tasokkaita vain Inler. Vasemmalle laidalle ei koko joukkueesta löydy kuin Dossena, siis mitä vittua? Miksei, sama ongelma ollut jo kauan, ei korjattu. Oikealle sentään kaksi todella laadukasta pelaajaa, eli Maggio ja Zuniga. hyökkääjät: Edinson Cavani Ezequiel Lavezzi Giuseppe Mascara Goran Pandev Mario Alberto Santana Marek Hamsik Massimiliano Ammendola Ammendola täytemiehenä, mutta missä on Lucarelli? Entäs Chavez, joka muuten oli täysin turha hankinta.. Lucarellin puuttuessa listalta, ei Cavanin loukkaantuessa ole laittaa kentälle ketään kärkipelaajaa. Aivan perseestä. Mazzarrille annettiin suurehkot avaimet hankkia pelaajia ja Bigon toimi toteuttajana. No, siirtoikkunahan oli loppujen lopuksi aivan perseestä. Inler, Britos, Dzemaili, Fidellef ja Pandev lainalle, ilmeisesti vielä ilman virallista osto-optiota. Donadel ja Santana tulivat ilmaiseksi, päälle parit varaveskarit. Fernandez oli ostettu jo tammikuussa. Jos joukkue selviää Sieniliigaan, niin luulisi nyt, että joukkueeseen hankittaisiin 1) leveyttä, 2)laatua, 3)VAHVISTUKSIA. Puolustus on edelleen heikossa jamassa, ennenkaikkea sen takia, että siellä on noita samoja Mazzarrin perseennuolijoita esim Grava ja Aronica. Katsomossa jonkun Pierpaolon keppiä imeskelee Rinaudo, joka ei halunnut pelata, vaan jäädä katselemaan pelejä San Paololle. Mitä olisi tarvittu: -Vasen laitapuolustaja, joka kykenee myös pelaamaan topparina. Ruiz olisi ollut ideaali. -Tasonsa osoittanut centrocampista. Yebda olisi ollut ideaali. -Vara-Cavani. Lucarelli on liian vanha, liian targetti ja liian hidas. -Aronica/Grava ulos. Santacroce olisi ollut ideaali. Nyt pitäisi ehdottomasti ulostautua tuosta kuluneesta ja varmasti ei-italialaisia vastaan huonosti toimivasta 3-4-3:sta ja vaihtaa vaikkapa 4-3-3:een. Vähemmän toppareita, enemmän hyökkääjiä, Napolin laatu on hyökkäyspäässä ja leveyttäkin löytyy Cavanin subia lukuunottamatta.. ------------Cavani -----Lavezzi--------Pandev ------------Hamsik -------Dzemaili--Inler Dossena-Britos-Cannavaro-Maggio ---------De Sanctis
 4. Napoli

  Re: Napoli Portieri: 1 de sanctis, 83 rosati, 15 colombo. Difensori: 14 campagnaro, 28 cannavaro, 6 aronica, 2 grava, rinaudo, 21 fernandez, 85 britos, fideleff. Centrocampisti: 23 gargano, 20 dzemaili, 34 donadel, 88 inler, 11 maggio, 8 dossena, 18 zuniga, 17 hamsik, 19 santana. Attaccanti: 7 cavani, 22 lavezzi, 9 mascara, 99 lucarelli, 32 chavez, 29 pandev. 11 uutta pelaajaa, parit lähtijät, Dezikin sitten ilmeisesti saatiin johonkin pelaamaan ja hyvä niin. Bogliacino meni Bariin ja Cigarini Atalantaan lainalle. Keskikentältä kyllä puuttuu yksi tekijä, oikeastaan avauksen mies. Dzemaili ei ainakaan harjoitusotteluissa ole ollut liiemmin Garganoa parempi, joten edistystä tarvittaisiin. Puolustus on pienoinen kysymysmerkki kun Britos on loukkaantunut, Campa ei ehkä kuitenkaan ole ollut oma itsensä ja Ferdandez tekee melko paljon virheitä. Hyökkäys sen sijaan näyttää hyvältä, ehkä hieman liikaakin materiaalia ja ainakin Chavez on täysin turha kaveri, Copassa voisi ehkä harkita jotain Empolia vastaan. Kolmelle pelipaikalle käytännössä 8 kaveria, vaikka toivonkin, että mikäli Pandev onnistuu, kokeillaan Hamsikia parin vuoden tauon jälkeen keskikentällä ja tridente muotoon Pandev, Lavezzi; Cavani.
 5. Napoli

  Re: Napoli Perutaan puheet ja otetaankin vastaan 22 vuotias puhdas toppari Argentiinasta, kun Ignacio Fideleff allekirjoittaa keskiviikkona 5 vuotisen sopimuksen Napolin kanssa. 188cm ja 82kg, alkaa Napolin puolustus näyttämään hyvältä. Harmillisesti Napoli myy samalla vasta tammikuussa hankitun Victor Ruizin takaisin Espanjaan, Valenciaan 9M eurolla. Harmi. Ruiz on ikäluokkansa lahjakkaimpia puolustajia Espanjassa. Ei natsannut homma Etelä-Italiassa. Argoilla natsaa, joten eiköhän Fideleffiltä voida odottaa paljon. Britos vielä kuntoon, niin johan on leveyttä puolustuksessa!
 6. Napoli

  Re: Napoli DeLa tyrmäsi napolilaisen Salvatore Bochettin siirron kertoen, ettei häntä tarvita, koska on napolilainen. Tuo nyt oli aika oudosti sanottu, mutta todellisuudessa oli hyvä ettei kaveria kiskottu Venäjältä takaisin, sillä lähti sinne viime kesänä Genoasta, vaikka oli jo tulossa Napoliin. Suuri "rakkaussuhde" siis Napoliin ilmeisestikin, kuten JuudasQpaskarellallakin . Eli ilmeisestikin Juan Internacionalista on enemmänkin vasen laitapakki kuin toppari, mutta on pelannut myös topparina. Taitava, kohtalaisen isokokoinen, mutta hieman kankeahko liike. Inter ilmeisesti yrittänyt tulla väliin vielä tässäkin vaiheessa. Vaihtoehtoja on kaksi lisää, kun varma Juan-kauppa vaihtuikin epäröintiin ja puntarointiin.
 7. Napoli

  Re: Napoli CL-lohkot arvottiin tuossa pari päivää sitten ja melkoisen paska munkki kävi kieltämättä. Lohko-A: Bayer München Manchester City Villarreal Napoli Kotona pitäisi pystyä voittamaan hyvällä prosentilla mikäli jatkoon meinataan mennä. Vieraissa Villarrealilta täydet pinnat.. 14.9 alkaa vierasmatsilla sumusaarilla. Aikas kovia pelejä, mutta se on vaan plussaa. Goran Pandev siirtyy Internazionelsta Napoliin lainasopparilla. En tiedä optioista mitään, mutta Inter maksaa vähintään puolet 3M palkasta, joten todella hyvä laina jo siltäkin osin. Makedonialainen on kuitenkin kokenut 28v pelaaja, on voittanutkin urallansa, joten erittäin hyvä lisä hyökkäykseen. Uskoisin, että tulee jopa taistelemaan avauspaikasta. Toivottavasti lainassa on osto-optio.
 8. Napoli

  Re: Napoli Semmonen peli. Ekan puoliajan katselin ja olihan se 30min ihan hyvää peliä Napolilta. Sen jälkeen pakka kyllä levis aika auttamattomasti ja Barcaa vastaan se tarkoittaa perseraiskausta. En nyt lähtisi itkulinjallekaan, vaikka turpaan tuli siis 5-0. Vastassa kuitenkin joukkue joka dominoi mm ManUa vastaan yms. Serie A-tasolta ei löydy vastaavaa, ei edes puolikasta mitä Barcelona on. Britosin varvas ilmeisesti murtunut joten 1-2kk huilia.. Ei perse. Ja DeLa muuten julkisesti kertoi että ikkuna on kiinni Napolin osalta. Ens viikonloppuna sitten EHKÄ kausi käyntiin kun pallotellaan vanhojen kavereiden, Griffonien kanssa.
 9. Napoli

  Re: Napoli Joo, ite veikkaan et Napoli nousee valioliikaan ja voittaa kaks stanley cuppia ens kaudella! Tammikuussa Maradona palaa pelaamaan Napoliin ja tekee heti ekassa pelissään ManUa vastaan 8 maalia! Tänään melkoinen koitos Espanjassa edessä, kun vastassa on Barcelona parhaalla miehistöllään. Barcelona (4-3-3) Pinto; Dani Alves, Mascherano, Pique, Abidal; Fabregas, Xavi, Iniesta; Pedto; Messi; Villa Napoli (3-4-2-1) De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Inler, Dzemaili, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani Miten Napolin puolustus pelaa kun vastassa on maailman paras keskikenttä ja maailman paras hyökkääjä? Jotenkin tuntuu, että pelkästään asetelmat ovat liikaa esim Cannavarolle. Dani Alves tulee tekemään aika helvetin kovia nousuja kun vastassa on pullukka-Dossena. Oikealla sen sijaan Maggio tulee olemaan hieman eri tasolla. Barcalla näköjään vaan yksi toppari, joten eiköhän Pochokin saa jotain aikaan. Vastassa muuten hyvät kaverukset Lavezzi ja Messi. Eiköhän tässä nähdä maaleja ja hyökkäysvoittoista peliä. 21.30 siis ottelu alkaa.
 10. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Miten Espanjassa mahdollisesti koittava supertaantuma valtiontalouden totaalinen kaatuminen vaikuttaa FC Barcelonaan, joka käsittääkseni pyörii velalla? Ei siis mikään provo, mutta en viitsisi lähteä etsimään netin syövereistä mitään talouskatsantoa.
 11. Napoli

  Re: Napoli Tänään pressissä kerrottiin, että Napoli tuon huhutun tusina-argon Cristian Chavezin kanssa tehnyt jonkinlaisen diilin. Pelaajaa seurataan ja mikäli kehityskäyrä näyttää positiiviselta ja käyttöä löytyy, tuodaan pelaaja Napoliin tammikuussa tai ensi kesänä. Toivottavasti ei koskaan, sillä mikäli tähtämessä on pelaaminen CL:ssä myös 12-13 ei mitään B-sarjassa pelaavia pieniä kääpiöitä tarvita viemään tilaa paremmilta pelaajilta. Huhut Giuseppe Rossista tuntuvat aika oudoilta, ja DeLan kiinnostus vielä oudommalta. DeLa on sanojensa mukaan ottanut omaksi asiakseen neuvottelut ja kuulemma 22 päivä eli ensi maanantaina tapaa Rossin Espanjassa. Villarreal on kieltänyt Napolia neuvottelemasta suoraan pelaajan kanssa. Aivan huikea vahvistus olisi Rossi ja todella kova lisä Napoliin. Palkkapyyntö on kuitenkin todennäköisesti päälle 3M ja DeLa joutuisi nostamaan myös tridente Hamsik, Pocho, Matador palkkoja. Toivotaan parasta tietysti, että Rossiin kontakti saataisiin ja kaupat syntyisivät, mutta Villarreal pelaa myös CL:ää todennäköisesti ja sillä ei ole pakkoa myydä tähteänsä. Rossin tulo tarkoittaisi myös sitä, että Mazzarri siirtäisi Hamsikin keskikentän keskelle Inlerin pariksi. Vielä tarvittaisiin siis kaksi pelaajaa: vasen laita ja hyökkääjä. Rossi voisi olla se hyökkääjä, mutta todennäköisesti ei, joten tarvitaan joku maalintekijä, ei ihan yhtä puhdas targetti kuin Lucarelli, ns vara-Cavani. Puolustus on todella kova, sillä Campagnaro teki onnistuneen paluun todella lyhyellä toipumisajalla, joten spekulaatiot Hugo Bossin huonosta kunnosta voidaan jättää. Puolustukseen on täten avaukseen mahdollista heittää huoletta kuka vain viisikosta Cannavaro, Campagnaro, Britos, Ruiz, Ferdandez, vaikka Ruiz onkin ehkä osoittautunut odotuksia hieman heikommaksi. Ferdandez ja Britos sen sijaan ovat olleet todella hyviä hankintoja. Ferdandezin avauspaikka jäänee kuitenkin alkukaudesta ottamatta, sillä Mazzarri lähtenee kauteen Britos, Cannavaro, Campagnaro-kolmikolla. Vasen laita on ongelma, sillä vaikka Dossena onkin kohentanut kuntoaan, ei mies taida silti vieläkään olla missään 90min vireessä. Dossena onkin joukkueen heikoin lenkki ja tarvittaisiin nopeasti kilpailua pelipaikasta. Zuniga on hyvä, mutta oikea paikka on oikealla, jota miehittää Superbike Maggio. Myös maalivahtiosasto on kunnossa, sillä Serie A:n parasta torjujaa De Sanctisia tuuraa tarpeen tullen loisto-otteita Leccessä ja nyt harjoituspeleissä esittänyt Rosati. Kun kausi pyörähtää käyntiin pitää seuraavien tavoitteiden täyttyä keväällä: Serie A:ssa sijoitus top3 CL:ssä sijoitus top16 E: Cristian Chavezin siirto varmistui. Oli ilmeisesti joku Pochon kaveriscouttaus(taas). No. Eipä ollu kallis, 1.8M.
 12. Napoli

  Re: Napoli Milanilla nyt ei ole valittamisen aihetta yhtään mistään mitä tapahtuu Italiassa. De facto, mutta eipä näytä hauskalta ruuvarreidenkaan ohjelma.
 13. Loistavaa musiikkia

  Re: Loistavaa musiikkia ^ Jukka Pojan biisit menee nykyään yhä enemmän ja enemmän valtavirran suuntaan. Se on perseestä. Rakkausbiisinähän toi menee. Vanhaa Jukka Pojan matskuun verrattuna aikamoista schaibea. http://www.youtube.com/watch?v=F_JhuvcqP_Q Aika hyvää nykypäivän musaks? Todella hyvä bändi, vähä ku Black Sabbathin reinkarnaatio.
 14. Napoli

  Re: Napoli Joo, DeLa oli ihan syystäkin vittuuntunut. Vaikuttaa oikeasti aika pahasti järkätyltä paskalta, mutta minkäs teet, näin se menee kun pelataan sekä CL:ää, että Serie A:ta joskus kasaantuu. CL-arvonnoista taasen ei voi sanoa mitään pahaa, kun siellä ei ole herrat ojentamassa liiroja perstaskuun. DeLa on pelkästään jo sanomiensakin puolesta kaikkien yläpuolella mitä tulee viihdyttämiseen. Calciossa on seurattavaa ja mielenkiintoa persoonien vuoksi. Palloiluna se on aika keskikertaista räpellystä. Goal.com listaa DeLan Top10 mediaspiikit: http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/30/2596451/lionel-messi-is-a-cretin-english-women-dont-wash-the-top-10
 15. Napoli

  Re: Napoli Sosa Ukrainaan Metallistin riveihin. Eilen eka harkkapeli päättyi Trentinoa vastaan 6-0. Cavanille Copa American mestaruus kun Uruguay voitti Paraguayn finaalissa kolme muna. Cavanihan oli harmi kyllä loukkaantuneena puolet turnauksesta ja DeLa jopa uhkaili haastavansa koko maan oikeuteen jos Cavania peluutetaan loukkaantuneena. Niin, olihan siellä muuten Garganokin, joka voitaisiin kyllä ulostaa, sillä kohta alkaa itkeminen. Garganohan on Napolissa vaan sen takia, että seurustelee Hamsikin siskon kanssa. Varmaan antanut Mazzarillekin jotain lahjoja kun saa niin paljon peliaikaa. Ihan hyvä pelaaja jollekin alemman keskikastin jengille jonka pitää puolustaa paljon, mutta kun pitäisi alkaa palloa pitämään ja jakamaan niin Gargano on Gargarbage. Nyt DeLa kritisoi Messiä tai oikeastaan sitä, että Messi "nolasi" itsensä Copassa. Ei ihmekään kun ei ollut Xavia mukana. Lavezzin puhuminen Man Cityyn voitaisiin lopettaa, koska ei ole menossa. Tai en tie, Agüeroa sinne ollaan nyt viemässä. Lavezzin Ferrari ei ihan halvalla kuitenkaan liiku, joten jos City tarjoaa enemmän kuin palkan tuplaamista, on Pochokin varmasti valmis uhraamaan itsensä sumusaarien persereikäiselle pellejoukkueelle. Jos City tuon 32M maksaa, niin eiköhän DeLa suorita jonkun suuren hankinnan sitten. Agüero, Pastore tms? Cigarini on ilmeisesti Mazzariin vastusteluista huolimatta jäämässä joukkueeseen, ja hyvä niin, sillä leveyttä tarvitaan. Potentiaalia kuitenkin on paljon edelleenkin, vaikka kaksi kautta on jo mennyt ns perseelleen. Toista vasenta laituria ei näillä näkymin ole tulossa, joten Mannini jäänee joukkueeseen. Ei nyt varmaan ihan tyhmä ratkaisu, kun ei doriassakaan saanut jatkaa. Täytemies edes sitten, pelatkoon 3 peliä Coppaa kauden aikana. Varamies Cavanille on Lucarelli, koska Lucarelli ja Mazzarri on hyviä kavereita, yhteiset illalliset yms. Ok, viime kausi meni 99:ltä loukkaantumiseen. Jotain kaveria sieltä kuitenkin vielä haikaillaan, ainkain Floro Floresista on ollut taas puhetta. Varmaan neljättä kesää jo Paukutti muuten ihan mukavat 10 byyriä Genoassa kevätkaudella.
×