Jump to content

Pikherz

Members
 • Content count

  1,423
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Pikherz


 1. CL ja niputus

   

  Noniin. Viime viikolla ilmoitettiin sitten myös CL-kokoonpano.

   

  puolustus:

  Salvatore Aronica

  Hugo Armando Campagnaro

  Paolo Cannavaro

  Federico Fernandez

  Ignacio Fideleff

  Gianluca Grava

  Emanuele Allegra

  Mario D'Urso

   

  Pari junnua, joita Mazzarri ei tule käyttämään. Britos puuttuu loukkaantumisen vuoksi. Ei Napoli voi jumalauta lähteä mihinkään sumusaarille puolustuksella johon kuuluu Aronican ja Gravan kaltaisia pelaajia. Fideleff tuskin tulee olemaan mikään supermies, joten aika kusessa ollaan sekä CL:ssä, että Serie-A:ssa. Moni joukkue on vahvistunut, Roma tullee olemaan aivan eri tasolla, ehkäpä myös gobbot, joilla ei ole Napolin kaltaista pelitaakkaa.

   

  keskikenttä:

  Marco Donadel

  Andrea Dossena

  Blerim Dzemaili

  Walter Gargano

  Gokhan Inler

  Christian Maggio

  Juan Camilo Zuniga

   

  Donadel on heti alkuunsa ainakin kuukauden sivussa, joten keskikenttämiehiä on jäljellä Inler, Gargano ja Dzemaili. Näistä oikeasti tasokkaita vain Inler. Vasemmalle laidalle ei koko joukkueesta löydy kuin Dossena, siis mitä vittua? Miksei, sama ongelma ollut jo kauan, ei korjattu. Oikealle sentään kaksi todella laadukasta pelaajaa, eli Maggio ja Zuniga.

   

  hyökkääjät:

  Edinson Cavani

  Ezequiel Lavezzi

  Giuseppe Mascara

  Goran Pandev

  Mario Alberto Santana

  Marek Hamsik

  Massimiliano Ammendola

   

  Ammendola täytemiehenä, mutta missä on Lucarelli? Entäs Chavez, joka muuten oli täysin turha hankinta.. Lucarellin puuttuessa listalta, ei Cavanin loukkaantuessa ole laittaa kentälle ketään kärkipelaajaa. Aivan perseestä.

   

  Mazzarrille annettiin suurehkot avaimet hankkia pelaajia ja Bigon toimi toteuttajana. No, siirtoikkunahan oli loppujen lopuksi aivan perseestä. Inler, Britos, Dzemaili, Fidellef ja Pandev lainalle, ilmeisesti vielä ilman virallista osto-optiota. Donadel ja Santana tulivat ilmaiseksi, päälle parit varaveskarit. Fernandez oli ostettu jo tammikuussa. Jos joukkue selviää Sieniliigaan, niin luulisi nyt, että joukkueeseen hankittaisiin 1) leveyttä, 2)laatua, 3)VAHVISTUKSIA. Puolustus on edelleen heikossa jamassa, ennenkaikkea sen takia, että siellä on noita samoja Mazzarrin perseennuolijoita esim Grava ja Aronica. Katsomossa jonkun Pierpaolon keppiä imeskelee Rinaudo, joka ei halunnut pelata, vaan jäädä katselemaan pelejä San Paololle.

   

  Mitä olisi tarvittu:

  -Vasen laitapuolustaja, joka kykenee myös pelaamaan topparina. Ruiz olisi ollut ideaali.

  -Tasonsa osoittanut centrocampista. Yebda olisi ollut ideaali.

  -Vara-Cavani. Lucarelli on liian vanha, liian targetti ja liian hidas.

  -Aronica/Grava ulos. Santacroce olisi ollut ideaali.

   

  Nyt pitäisi ehdottomasti ulostautua tuosta kuluneesta ja varmasti ei-italialaisia vastaan huonosti toimivasta 3-4-3:sta ja vaihtaa vaikkapa 4-3-3:een. Vähemmän toppareita, enemmän hyökkääjiä, Napolin laatu on hyökkäyspäässä ja leveyttäkin löytyy Cavanin subia lukuunottamatta..

   

  ------------Cavani

  -----Lavezzi--------Pandev

  ------------Hamsik

  -------Dzemaili--Inler

  Dossena-Britos-Cannavaro-Maggio

  ---------De Sanctis


 2. Re: Napoli

   

  Portieri: 1 de sanctis, 83 rosati, 15 colombo.

   

  Difensori: 14 campagnaro, 28 cannavaro, 6 aronica, 2 grava, rinaudo, 21 fernandez, 85 britos, fideleff.

   

  Centrocampisti: 23 gargano, 20 dzemaili, 34 donadel, 88 inler, 11 maggio, 8 dossena, 18 zuniga, 17 hamsik, 19 santana.

   

  Attaccanti: 7 cavani, 22 lavezzi, 9 mascara, 99 lucarelli, 32 chavez, 29 pandev.

   

  11 uutta pelaajaa, parit lähtijät, Dezikin sitten ilmeisesti saatiin johonkin pelaamaan ja hyvä niin. Bogliacino meni Bariin ja Cigarini Atalantaan lainalle.

   

  Keskikentältä kyllä puuttuu yksi tekijä, oikeastaan avauksen mies. Dzemaili ei ainakaan harjoitusotteluissa ole ollut liiemmin Garganoa parempi, joten edistystä tarvittaisiin. Puolustus on pienoinen kysymysmerkki kun Britos on loukkaantunut, Campa ei ehkä kuitenkaan ole ollut oma itsensä ja Ferdandez tekee melko paljon virheitä. Hyökkäys sen sijaan näyttää hyvältä, ehkä hieman liikaakin materiaalia ja ainakin Chavez on täysin turha kaveri, Copassa voisi ehkä harkita jotain Empolia vastaan. Kolmelle pelipaikalle käytännössä 8 kaveria, vaikka toivonkin, että mikäli Pandev onnistuu, kokeillaan Hamsikia parin vuoden tauon jälkeen keskikentällä ja tridente muotoon Pandev, Lavezzi; Cavani.


 3. Re: Napoli

   

  Perutaan puheet ja otetaankin vastaan 22 vuotias puhdas toppari Argentiinasta, kun Ignacio Fideleff allekirjoittaa keskiviikkona 5 vuotisen sopimuksen Napolin kanssa. 188cm ja 82kg, alkaa Napolin puolustus näyttämään hyvältä. Harmillisesti Napoli myy samalla vasta tammikuussa hankitun Victor Ruizin takaisin Espanjaan, Valenciaan 9M eurolla. Harmi. Ruiz on ikäluokkansa lahjakkaimpia puolustajia Espanjassa. Ei natsannut homma Etelä-Italiassa. Argoilla natsaa, joten eiköhän Fideleffiltä voida odottaa paljon. Britos vielä kuntoon, niin johan on leveyttä puolustuksessa!


 4. Re: Napoli

   

  DeLa tyrmäsi napolilaisen Salvatore Bochettin siirron kertoen, ettei häntä tarvita, koska on napolilainen. Tuo nyt oli aika oudosti sanottu, mutta todellisuudessa oli hyvä ettei kaveria kiskottu Venäjältä takaisin, sillä lähti sinne viime kesänä Genoasta, vaikka oli jo tulossa Napoliin. Suuri "rakkaussuhde" siis Napoliin ilmeisestikin, kuten JuudasQpaskarellallakin :mad: .

   

  Eli ilmeisestikin Juan Internacionalista on enemmänkin vasen laitapakki kuin toppari, mutta on pelannut myös topparina. Taitava, kohtalaisen isokokoinen, mutta hieman kankeahko liike. Inter ilmeisesti yrittänyt tulla väliin vielä tässäkin vaiheessa.

   

  Vaihtoehtoja on kaksi lisää, kun varma Juan-kauppa vaihtuikin epäröintiin ja puntarointiin.


 5. Re: Napoli

   

  CL-lohkot arvottiin tuossa pari päivää sitten ja melkoisen paska munkki kävi kieltämättä.

   

  Lohko-A:

  Bayer München

  Manchester City

  Villarreal

  Napoli

   

  Kotona pitäisi pystyä voittamaan hyvällä prosentilla mikäli jatkoon meinataan mennä. Vieraissa Villarrealilta täydet pinnat.. 14.9 alkaa vierasmatsilla sumusaarilla. Aikas kovia pelejä, mutta se on vaan plussaa.

   

  Goran Pandev siirtyy Internazionelsta Napoliin lainasopparilla. En tiedä optioista mitään, mutta Inter maksaa vähintään puolet 3M palkasta, joten todella hyvä laina jo siltäkin osin. Makedonialainen on kuitenkin kokenut 28v pelaaja, on voittanutkin urallansa, joten erittäin hyvä lisä hyökkäykseen. Uskoisin, että tulee jopa taistelemaan avauspaikasta. Toivottavasti lainassa on osto-optio.


 6. Re: Napoli

   

  Semmonen peli. Ekan puoliajan katselin ja olihan se 30min ihan hyvää peliä Napolilta. Sen jälkeen pakka kyllä levis aika auttamattomasti ja Barcaa vastaan se tarkoittaa perseraiskausta. En nyt lähtisi itkulinjallekaan, vaikka turpaan tuli siis 5-0. Vastassa kuitenkin joukkue joka dominoi mm ManUa vastaan yms. Serie A-tasolta ei löydy vastaavaa, ei edes puolikasta mitä Barcelona on.

   

  Britosin varvas ilmeisesti murtunut joten 1-2kk huilia.. Ei perse. Ja DeLa muuten julkisesti kertoi että ikkuna on kiinni Napolin osalta.

   

  Ens viikonloppuna sitten EHKÄ kausi käyntiin kun pallotellaan vanhojen kavereiden, Griffonien kanssa.


 7. Re: Napoli

   

  Napolille valitettavasti tulee käymään tänä vuonna Sampdoriat eli joukkue tippuu Serie B:h. Heikon UCL ja liiga menestyksen jälkeen Cavani ja Lavezzi lähtevät tammikuussa ja käy sampdoriat.

  Joo, ite veikkaan et Napoli nousee valioliikaan ja voittaa kaks stanley cuppia ens kaudella! Tammikuussa Maradona palaa pelaamaan Napoliin ja tekee heti ekassa pelissään ManUa vastaan 8 maalia!

   

  Tänään melkoinen koitos Espanjassa edessä, kun vastassa on Barcelona parhaalla miehistöllään.

   

  Barcelona (4-3-3) Pinto; Dani Alves, Mascherano, Pique, Abidal; Fabregas, Xavi, Iniesta; Pedto; Messi; Villa

   

  Napoli (3-4-2-1) De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Inler, Dzemaili, Dossena; Hamsik, Lavezzi; Cavani

   

  Miten Napolin puolustus pelaa kun vastassa on maailman paras keskikenttä ja maailman paras hyökkääjä? Jotenkin tuntuu, että pelkästään asetelmat ovat liikaa esim Cannavarolle. Dani Alves tulee tekemään aika helvetin kovia nousuja kun vastassa on pullukka-Dossena. Oikealla sen sijaan Maggio tulee olemaan hieman eri tasolla. Barcalla näköjään vaan yksi toppari, joten eiköhän Pochokin saa jotain aikaan. Vastassa muuten hyvät kaverukset Lavezzi ja Messi. :finger: Eiköhän tässä nähdä maaleja ja hyökkäysvoittoista peliä.

   

  21.30 siis ottelu alkaa.


 8. Re: Barcelona 2011/12

   

  Miten Espanjassa mahdollisesti koittava supertaantuma valtiontalouden totaalinen kaatuminen vaikuttaa FC Barcelonaan, joka käsittääkseni pyörii velalla? Ei siis mikään provo, mutta en viitsisi lähteä etsimään netin syövereistä mitään talouskatsantoa.


 9. Re: Napoli

   

  Tänään pressissä kerrottiin, että Napoli tuon huhutun tusina-argon Cristian Chavezin kanssa tehnyt jonkinlaisen diilin. Pelaajaa seurataan ja mikäli kehityskäyrä näyttää positiiviselta ja käyttöä löytyy, tuodaan pelaaja Napoliin tammikuussa tai ensi kesänä. Toivottavasti ei koskaan, sillä mikäli tähtämessä on pelaaminen CL:ssä myös 12-13 ei mitään B-sarjassa pelaavia pieniä kääpiöitä tarvita viemään tilaa paremmilta pelaajilta.

   

  Huhut Giuseppe Rossista tuntuvat aika oudoilta, ja DeLan kiinnostus vielä oudommalta. DeLa on sanojensa mukaan ottanut omaksi asiakseen neuvottelut ja kuulemma 22 päivä eli ensi maanantaina tapaa Rossin Espanjassa. Villarreal on kieltänyt Napolia neuvottelemasta suoraan pelaajan kanssa. Aivan huikea vahvistus olisi Rossi ja todella kova lisä Napoliin. Palkkapyyntö on kuitenkin todennäköisesti päälle 3M ja DeLa joutuisi nostamaan myös tridente Hamsik, Pocho, Matador palkkoja. Toivotaan parasta tietysti, että Rossiin kontakti saataisiin ja kaupat syntyisivät, mutta Villarreal pelaa myös CL:ää todennäköisesti ja sillä ei ole pakkoa myydä tähteänsä. Rossin tulo tarkoittaisi myös sitä, että Mazzarri siirtäisi Hamsikin keskikentän keskelle Inlerin pariksi.

   

  Vielä tarvittaisiin siis kaksi pelaajaa: vasen laita ja hyökkääjä. Rossi voisi olla se hyökkääjä, mutta todennäköisesti ei, joten tarvitaan joku maalintekijä, ei ihan yhtä puhdas targetti kuin Lucarelli, ns vara-Cavani.

   

  Puolustus on todella kova, sillä Campagnaro teki onnistuneen paluun todella lyhyellä toipumisajalla, joten spekulaatiot Hugo Bossin huonosta kunnosta voidaan jättää. Puolustukseen on täten avaukseen mahdollista heittää huoletta kuka vain viisikosta Cannavaro, Campagnaro, Britos, Ruiz, Ferdandez, vaikka Ruiz onkin ehkä osoittautunut odotuksia hieman heikommaksi. Ferdandez ja Britos sen sijaan ovat olleet todella hyviä hankintoja. Ferdandezin avauspaikka jäänee kuitenkin alkukaudesta ottamatta, sillä Mazzarri lähtenee kauteen Britos, Cannavaro, Campagnaro-kolmikolla.

   

  Vasen laita on ongelma, sillä vaikka Dossena onkin kohentanut kuntoaan, ei mies taida silti vieläkään olla missään 90min vireessä. Dossena onkin joukkueen heikoin lenkki ja tarvittaisiin nopeasti kilpailua pelipaikasta. Zuniga on hyvä, mutta oikea paikka on oikealla, jota miehittää Superbike Maggio.

   

  Myös maalivahtiosasto on kunnossa, sillä Serie A:n parasta torjujaa De Sanctisia tuuraa tarpeen tullen loisto-otteita Leccessä ja nyt harjoituspeleissä esittänyt Rosati.

   

  Kun kausi pyörähtää käyntiin pitää seuraavien tavoitteiden täyttyä keväällä:

  Serie A:ssa sijoitus top3

  CL:ssä sijoitus top16

   

   

  E: Cristian Chavezin siirto varmistui. Oli ilmeisesti joku Pochon kaveriscouttaus(taas). No. Eipä ollu kallis, 1.8M.


 10. Re: Napoli

   

  Milanilla nyt ei ole valittamisen aihetta yhtään mistään mitä tapahtuu Italiassa. De facto, mutta eipä näytä hauskalta ruuvarreidenkaan ohjelma.


 11. Re: Napoli

   

  Joo, DeLa oli ihan syystäkin vittuuntunut. Vaikuttaa oikeasti aika pahasti järkätyltä paskalta, mutta minkäs teet, näin se menee kun pelataan sekä CL:ää, että Serie A:ta joskus kasaantuu. CL-arvonnoista taasen ei voi sanoa mitään pahaa, kun siellä ei ole herrat ojentamassa liiroja perstaskuun. DeLa on pelkästään jo sanomiensakin puolesta kaikkien yläpuolella mitä tulee viihdyttämiseen. Calciossa on seurattavaa ja mielenkiintoa persoonien vuoksi. Palloiluna se on aika keskikertaista räpellystä.

   

  Goal.com listaa DeLan Top10 mediaspiikit: http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/30/2596451/lionel-messi-is-a-cretin-english-women-dont-wash-the-top-10


 12. Re: Napoli

   

  Sosa Ukrainaan Metallistin riveihin. Eilen eka harkkapeli päättyi Trentinoa vastaan 6-0. Cavanille Copa American mestaruus kun Uruguay voitti Paraguayn finaalissa kolme muna. Cavanihan oli harmi kyllä loukkaantuneena puolet turnauksesta ja DeLa jopa uhkaili haastavansa koko maan oikeuteen jos Cavania peluutetaan loukkaantuneena. Niin, olihan siellä muuten Garganokin, joka voitaisiin kyllä ulostaa, sillä kohta alkaa itkeminen. Garganohan on Napolissa vaan sen takia, että seurustelee Hamsikin siskon kanssa. :icon_lol: Varmaan antanut Mazzarillekin jotain lahjoja kun saa niin paljon peliaikaa. Ihan hyvä pelaaja jollekin alemman keskikastin jengille jonka pitää puolustaa paljon, mutta kun pitäisi alkaa palloa pitämään ja jakamaan niin Gargano on Gargarbage. Nyt DeLa kritisoi Messiä tai oikeastaan sitä, että Messi "nolasi" itsensä Copassa. Ei ihmekään kun ei ollut Xavia mukana.

   

  Lavezzin puhuminen Man Cityyn voitaisiin lopettaa, koska ei ole menossa. Tai en tie, Agüeroa sinne ollaan nyt viemässä. Lavezzin Ferrari ei ihan halvalla kuitenkaan liiku, joten jos City tarjoaa enemmän kuin palkan tuplaamista, on Pochokin varmasti valmis uhraamaan itsensä sumusaarien persereikäiselle pellejoukkueelle. Jos City tuon 32M maksaa, niin eiköhän DeLa suorita jonkun suuren hankinnan sitten. Agüero, Pastore tms? Cigarini on ilmeisesti Mazzariin vastusteluista huolimatta jäämässä joukkueeseen, ja hyvä niin, sillä leveyttä tarvitaan. Potentiaalia kuitenkin on paljon edelleenkin, vaikka kaksi kautta on jo mennyt ns perseelleen. Toista vasenta laituria ei näillä näkymin ole tulossa, joten Mannini jäänee joukkueeseen. Ei nyt varmaan ihan tyhmä ratkaisu, kun ei doriassakaan saanut jatkaa. Täytemies edes sitten, pelatkoon 3 peliä Coppaa kauden aikana. Varamies Cavanille on Lucarelli, koska Lucarelli ja Mazzarri on hyviä kavereita, yhteiset illalliset yms. Ok, viime kausi meni 99:ltä loukkaantumiseen. Jotain kaveria sieltä kuitenkin vielä haikaillaan, ainkain Floro Floresista on ollut taas puhetta. Varmaan neljättä kesää jo :icon_lol: Paukutti muuten ihan mukavat 10 byyriä Genoassa kevätkaudella.


 13. Re: Napoli

   

  GK:De Sanctis, Rosati, Colombo

   

  DIF:Grava, Cannavaro, Campangaro, Aronica, Britos, Fernandez, Ruiz, Rinaudo(paluu lainalta?)

   

  CEN:Maggio, Zuniga, Dossena, Mannini(paluu lainalta), Inler, Dzemaili, Gargano, Hamsik, Donadel, Sosa(?), Cigarini(?)

   

  ATT:Cavani, Lavezzi, Santana, Dumitru, Mascara

   

  7 pelaajaa hankittu, pari paluuta lainoilta, muutamat turhakkeet kipattu ulos. Vielä olisi tarvetta Cavanin subille ja kenties paremmalle vaspalle, veikkaan kuitenkin, että yksi pelaaja enää saadaan.

   

  Harjoitusottelut:

  Napoli-Grossetto 30.7

  Napoli-Penarol 4.8

  Napoli-Sevilla 7.8

  Barcelona-Napoli 22.9

  Napoli-ManU ?

   

  Tuossa muuten vielä uusi kotipaita. Harvinaisen ruma kahdella mainoksella.. Todella kamalat laatikot keskellä paitaa. Onhan toi ns retro, mutta kyllä tuo toinen mainos pilaa koko homman.

  http://farm7.static.flickr.com/6010/5926806516_260c8359a8_b.jpg


 14. Siirtoja

   

  Kaksi sveitsiläistä Napoliin kun tänään varmistui Inlerin siirto ja hänet esiteltiin kohtalaisen mielenkiintoisella tavalla DeLan toimesta:http://www.youtube.com/watch?v=1GQA7Iot0QY

  Inlerin siirtosummaksi saatiin 12M ja palkaksi 1,8M. Kokenut pelaaja, vaikka ikää ei 27vuotta enempää. Dzemaili on leveyshankinta, omaa kohtalaisesti kokemusta Serie A:sta joten sikäli hyvä hankinta. Kummallakin vahvasti ollut suunta eteenpäin viime vuosina.

  Yebda kuitenkin päätti paeta tämän kaksikon tieltä ja tämä on harmi. Toiseen suuntaan meni viime viikolla Cribari, tai siis Cruzeiroon puolikas. Hyvä, että saatiin edes hetkeksi pois jaloista ko turhake. Puolustukseen tiedossa lisää pelaajia, kun Bolognan 25 vuotias uruguaylainen Miguel Britos on 95% varmuudella Napolin mies. Lyonin 10 miljoonan tarjous on kuulemma lyöty ja "enää" keskustellaan palkasta. 188cm toppari olisi kyllä hyvä lisä Napolin puolustukseen josta löytyvät jo Cannavaro, Ruiz, Fernandez, Campagnaro ja Grava +Rinaudo ja Aronica.

   

  Hyvältä on näyttänyt myös Zunigan pelaaminen Coppassa, toivottavasti Mazzari katselee pelejä eikä pelaa Gameboytä kuten viime kaudella. Lavezzin pelaaminen sen sijaan ollut yhtä vaisua kuin argojen muutoinkin. No, ei ihme kun kaveri tarvitsee vapaamman roolin onnistuakseen.

   

  E: Miguel Britosin siirto Napoliin varmistui.


 15. Re: Napoli

   

  Crisciton siirto meni puihin, tai oikeastaan DeLa perui varman siirron. Mediassa tätä spekuloitiin ainoastaan taktisena liikkeenä, ei niinkään erimielisyyksinä tms. Tiedä sitten mitä hyötyä on siitä, että ei tehdäkään sopimusta hyvän pelaajan kanssa ja sitten aletaan raahaamaan näitä jotain Donadeleja sun kumppaneita Napoliin. Criscitoa olisi tarvittu. Isoja nimiä ei ole näkyvissä ja varmaan aika turha haaveillakaan mistään, kun DeLalla ei ole tarpeeksi pokkaa antaa porkkanaa. Keppiä kyllä annetaan joka päivä johonkin suuntaan. Quags siirtyi sitten Juveen vakkariksi ja mikäs siinä jos tuo Juudas siellä viihtyy, todennäköisesti tulee katumaan sitä, että ei koskaan voi olla Juventuksessa sitä mitä Napolissa olisi voinut olla. Suuremmalla joukkueella ja voittamisella perustelu on turhaa, sillä Napolihan on ollut jo pari vuotta edellä, ja varmaan tulee olemaankin.

   

  Kaikenkaikkiaan on aika surullista, että Napolilla on kasassa Serie A:n paras hyökkäysosasto, mutta sen tukemiseen ei löydy kiinnostusta, vaikka rahaa kyllä olisi kuin Castel Nuovon takapihalla roskaa. Tuolla viime kauden jengillä(keskikenttä+puolustus) kolmas sija on oikeasti ylisuorittamista. Onhan tietysti vahvistuksia(puolustus) saatu, mutta realistisesti ensi kaudesta ei voi odottaa, että kyettäisiin haastamaan Milania tahi Interiä, etenkin kun pitäisi vielä sieniliigassakin operoida, ELLEI keskikenttää vahvisteta todenteolla. Tätä "vahvistamista"(antivahvistaminen, koodinimi Donadel) hiukan odotan kauhulla, pelaajamateriaali on loppujenlopuksi aika kepeä ja etenkin CL:ssä tullaan kokemaan pettymyksiä. Valinta pitää kuitenkin tehdä, eiköhän eurooppavetoinen DeLa panosta CL:ään ja näin ollen kaikenmaailman Crapagnojen ja muitten pyöriessä kentälle ei tulos ole toivottua.

   

  Tää uus lookki on muuten kakkosesta. Liian valkoinen.


 16. Hankintaryöpytystä

   

  Noniin. Criscito saatiin Napoliin, tai oikeastaan puolikas Criscitosta 6 miljoonalla ja samalla osto-optio toisestakin puolikkaasta. Eli todella todella hyvä diili. Maajoukkueen vakiomies, nuori ja napolilainen. Ei paljon parempaa voisi oikeastaan toivoa?

   

  Fiorentinasta saatiin kaksi pelaajaa vapailla siirroilla. Mario Santana, jota jo pari vuotta sitten puuhattiin Napoliin sekä täysin puskista tullut Marco Donadel(95% varma siirto). Siis siirto tuli puskista. Santana on hyvä leveyshankinta, mutta Donadelille en kyllä löydä roolia, ehkä nyt sitten joku vaihtomiehen vaihtomies. Halvalla ainakin saatiin.

   

  Ulostettavien pelaajien lista on edelleen liian suuri ja tuskin mitään radikaalia tullaan näkemään. Pazienzahan jo meni Juventukseen. Saatiin ainakin omat pois.. Nyt kunhan ei mennä erehdyksessä myymään Lavezzia niin paketti alkaa olemaan aika hyvä ensi kaudelle. Cavanin ja Hamsikin korvaaminen kyllä onnistuu, mutta näyttäisi nyt siltä, että kumpikaan ei onneksi lähde mihinkään. Vaatii kylläkin koko kolmikolle palkan tarkastusta ja nimenomaan siihen suuntaan, että esim Lavezzille lyödään miljoona lisää ja parit huorat kainaloon. Hamsikille varmaan tutti ja Cavanille joku ristikoru tms? Mazzarin kullatut silmälasit joista aiemmin puhuin varmaan jo saapuneet. Seuraava toimenpide olisi pamputtaa Mazzarrin päähän, että Aronica ja Rinaudo ei oikeasti ole hyviä pelaajia ja että nuoria hankintoja pitää peluuttaa jo siitäkin syystä, että ovat 30 kertaa näitä italialaisia pappoja parempia. Campagnaron tilanne sen sijaan on aika synkkä, nimittäin autokolarin jäljiltä, ystävän menettäminen ja mahdollinen vankilakeikka takaavat sen, ettei Hugolta kannata odottaa ensi kaudeksi enää mitään. Harmi, sillä loistava toppari Serie A-tasolle ja kova taistelija:(

   

  Joka tapauksessa, joukkue alkaa olemaan yhtä keskikentän avausmiestä, topparia ja Cavanin varamiestä vailla valmis. Maalivahtikin olisi hankittava, mutta ilmeisesti sillä osastolla ei olla ollenkaan ostovalmiuksissa. Tammikuussa tarkistus keskikentän osalta. Ei koko joukkuetta voida uusia. Inlerin saapumista ollaan vatvottu ja veivattu, kaveri puhuu mediaseksikkäästi vain Juventuksesta, mutta eiköhän tuo Napoliin tule. Toki mielummin ottaisin Leverkusenista chileläisen 11 häkkiä viime kaudella pommittaneen Arturo Vidalin. Hyökkäys on nyt poikkeuksellisen laaja ja siellä on myös varamiehiä, toisinkuin parilla viime kaudella kun ollaan syksyllä oltu yhden vaihtohyökkääjän varassa - kolmelle paikalle. Nyt siellä on Mascara, Santana ja toivottavasti vielä yski tasokas sentteri. Erik Lamelasta on ilmeisesti tarjottu jopa 15 miljoonaa ja viiden vuoden diilillä kaveria houkutellaan Napoliin. Saa nähdä. Ei näistä tiedä mitään, tuon ikäisillä kavereilla on äiditkin vielä mukana hommassa.

   

  Cavani

  Hamsik-Lavezzi

  Criscito-C-Yebda-Maggio

  Ruiz-Cannavaro-Ferdandez

  De Sanctis

   

  Ja varakentällinen:

   

  A

  Santana-Mascara

  Dossena-Gargano-Donadel-Zuniga

  Grava-D-Santacroce

  G


 17. Ai, nytkö paska-Paolo onkin paras

  Ei, edelleen sama runkkari ja mulkku joka yritti vedättää suurempaa palkkaa itselleen, vaikka tiesi jatkavansa Napolissa. Ehkä vaan oikeasti ei riitä nappuloita yläpäässä, jotta voisi arvostaa. Hyvän kauden jälkeen jopa paska-Paoloa saa kehua. :)

 18. Paskanjauhannan paluu

   

  Neljä pitkää kuukautta vierähti ilman sanaakaan tähän topikkiin, Italiassa sen sijaan ehti tapahtua järkyttävän paljon ja en lähde tähän referoimaan kautta. Tämän vuoden puolella näin vain pari peliä, kun ei yksinkertaisesti ollut mahdollisuutta katsoa enempää ja täten motivaatiota kirjoitella tänne ei riittänyt. Kausi päättyi kolmanteen sijaan ja siten ensi kaudella Napoli nähdään Sieniliigassa, mikä on ollutkin ns. tavoite. Scudettotaistelussa Napoli oli pitkällisesti Milanin kannoilla, mutta eväät syötiin sitten loppuun ja Inter pääsi ohi. Eurooppa liigassa Napoli käytännössä floppasi, mutta eipä toisaalta tuolla kokemattomalla jengillä ollut pidemmälle asiaakaan. Kertoo ehkä enemmän Serie A:n tasosta kuin Napolin huonoudesta. Se, että De Laurentiis julistaa joka toinen päivä panostavansa ja tähtäävänsä Eurooppaan on jo vanha vitsi. DeLan halu vahvistaa ja satsata joukkueeseen ei oikeasti ole sitä mitä annetaan ymmärtää. Pelaajiston vahvistaminen on ollut "pitkä prosessi", mutta viimeiseen pariin vuoteen ei ole tapahtunut oikeasti sitä nuorennusleikkausta jota vaadittaisiin. Inlerin ja Matavzin siirtojen kariutuminen kertoo enemmän DeLan politiikasta kuin mikään muu. Bigon on varmaankin Juventuksen agentti tarkoituksenaan hankkia Napoliin kalliita pelaajia ja diilailla Napolille scoutatut pelaajat muihin seuroihin tai pikemminkin kauas Napolista. Nuoria ja lahjakkaita pelaajia ei halunnut myöskään hra Mazzarri, ehkäpä Bigon vain toteutti tätä linjaa..? Se, että keskikentälle on oikeasti vain yksi kelpo peluri, eli Yebda on huolestuttavaa ja lisää paskaa ollaan kantamassa Palaciosin muodossa. Täysin Garganon kopio, eli enerinen vieteriukko joka ei osaa syöttää edes helppoa syöttöä. Täysin turha lisä tähän joukkueseen, jonka potentiaalin saisi hyödynnettyä parhaiten nopeisiin ja tarkkoihin syöttöihin perustuvan keskikentän avulla. Tämän ymmärrän vain mikäli Gargano lähtee, silloin siirto olisi jopa positiivinen vaihdos. Cavanin tai Lavezzin myyminen on epävarmaa, Lavezzin lähtöön en jaksa uskoa, sillä se olisi sen luokan virhe, josta ei toivuttaisi. Hamsikin repiminen useisiin suuntiin jatkuu. ManCity on kuiskutellut 60M lappusen kanssa Cavanista, ja oikeasti jos tuollainen raha saataisiin yhdestä "ei ollenkaan erinomaisesta viimeistelijästä" niin antaa mennä vaan, korvaajia ja vaihtomiehiä kuitenkin tarvitaan hyökkäykseen, joten päätöksien pitää tulla nopeasti eikä vasta syssymmällä. Ostetaanko avausmies vai ainoastaan vaihtosentteri..? Cavanin kausi on täydellinen esimerkki itseluottamuksen tärkeydestä ja siitä, että onnistumisia tulee huonollakin pelillä johtaa uusiin onnistumisiin. Rohkeutta yrittää maaleja paikoista, joista laukausta ei olisi ikinä ennen tullut ja varmuuttaa laittaa pallo maaliin siinäkin tilanteessa, jossa Palermossa ei maalia olisi syntynyt. Oikeasti 26 maalia Serie A:ssa ja 33 maalia koko kaudella on todella kova suoritus. Mahdollistavana tekijänä Ezequiel El Pocho Lavezzi, ihan oikeasti. Huikea kaveri, jos hiukan vielä kiinnostaisi treenata enemmän, olisi se pelaaja josta joku pelle maksaa 100 miljoonaa. Ei toki haittaa, ettei maksa;) Se, että puolustusta on kyetty nuorentamaan kahdella huippuhaulla tarkoittaa, että ainoa vajavainen osa-alue avauksen osalta on keskikenttä. Vahvistusta tarvitaan tietysti joka osa-alueelle, myös maalivahtiostoksille on mentävä, huhuja on vähän siihen nähden kuinka paljon imua Napoliin on tällä hetkellä. McDonald Marigaa pitäisin mielenkiintoisena tulevaisuuden keskikenttäpelaajana, erikoisosaamisena puolustus. Se, että huhuissa liikkuu Trezeguen ja Pellissierin kaltaisia pelaajia, on surullista, tarvitaan nuoruutta ja lahjakkuutta. Kokemusta ripaus, mutta kokemuksella ei tee mitään, mikäli sen kylkiäsenä saadaan haluttomuutta, diivailua ja paskaa pelaamista kovalla palkalla. Pellissierinkin tilaisuus oli ja meni jo kaksi kesää sitten:D

  Crisciton paluu kotimaisemiin sen sijaan kovettaa varmaan suuremmankin laitteen, sillä Dossena vaikka paransikin, ei oikeasti ole mikään sateentekijä vasemmalla. Puolustuksesta vielä kokonaisuutena sen verran, että Paolo Cannavaro pelasi mahtavan kauden, ja joka ei häntä avaukseen mahduttaisi, on täysin ulkona tästä maailmasta. Tällä viittaan moninaiseen keskusteluun aiheesta.


 19. Kanadamalja ei kyllä seuraavaan sataan vuoteen Lahteen matkaa, ellei joku sitä sinne varastettuaan kuskaa. Se, että Tepsillä kävi pieni suonenveto viime kaudella, ei tarkoita että se tapahtuisi uudestaan. Touhusta puuttuu suunnitelmallisuus ja velkaakin on melko reippaasti joten pelaajisto ei tule olemaan kovinkaan kilpailukykyinen ensi kaudella. Itse karsintasarjassa mestisjoukkueen(Jukurit) puolella sympatiat, mutta totuushan on se, että nousua ei tulla näkemään, vaikka vaihtuvuus Sm-liigaa hieman piristäisikin.

×