Jump to content

luopio

Members
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

About luopio

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/31/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Urjala
 1. Michael Owen

  No ai jaa. Kaverin asema poolissa vuosituhannen alussa oli just se mikä Stevie G:llä on nyt. Gerrard pelaamassa Maunossa 5 vuoden päästä? Ei kyllä ihan mene nielemättä alas...kuten ei Owenkaan. Yhden Scouserin nyt vielä kestää varsinkin kun herra on osoittanut olevansa Maunon mies henkeen ja vereen mutta että Liverpool-legenda manuun? Ei hyvää päivää. Edit: Mitäköhän muuten Herrat Neville, Scholes ja Giggs tästä tykkää? Varsinkin Gary tunnetusti vihaa poolia aikas paljon.
 2. Man Utd-Arsenal 16.5 klo 14:45

  Tämän päivän tärkein antihan oli se, että Poolilta katosi se viimeinenkin oljenkorsi kaikkien aikojen parhaan Englantilaisjoukkueen titteliin. Älkääkä nyt tulko mussuttaan Mestareiden liiga-voitoista, kyllä me sielläkin tullaan rinnalle ja ohi
 3. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Everton-pelin lopputulos ei paljoa harmita, oli sen verran miehekäs esitys meidän junnuilta Valjun huippuseuraa vastaan. Everton on kuitenkin heti seuraavasssa luokassa suurseurojen jälkeen, joten oli turha odottaa mitään hyökkäävän futiksen ilotulitusta. Peli ei todellakaan kaatunut junioreihin, vaan kokeneempaan osastoon (Berba, Tevez, Scholes). Kun lisätään kentällä nähtyyn kavalkadiin vielä Danny Simpson, Farzier Campbell ja Rodrigo Possebon, fiilis nousee kyllä kattoon. Mielestäni jopa 90-luvun alun Dream teamin veroinen poppoo pelimiehiä tulossa. Mikäs muuten Giuseppe Rossin tilanne on? Käsittääkseni Maunolla on optio Rossiin, mutta oikeen kukaan ei tunnu tietävän diilin yksityiskohtia. Jossain puhuttiin, että olis mahdollisuus ostaa takaisin samaan hintaan mitä myytiin. Tevezistä jouduttaneen maksaan £30M jos halutaan pitää. Eikä toi Berbakaan tällä hetkellä oikeen sytytä. Molemmat toki maailman huippuja kunnossa ollessaan, mutta varsinkin Tevez vaeltanut varjojen mailla jo aika kauan. Mielelläni näkisin Giuseppen vielä Mauno-paidassa.
 4. FA Cup: Manchester United - Tottenham

  Tämä matsi oli Garylta ihan hyvä. Tosin eipä Spurs kyllä koetellutkaan puolustusta mainittavasti. Lähinnä tuo Derby-matsi aiheutti sydämentykytyksiä. Yleisesti ottaen lämmitti mieltä runsas junnujen käyttö ja vastuun antaminen. Welbeck osoittaa, että vastuuta antamalla myös peliesitykset paranevat. Aivan maaginen esitys!
 5. FA Cup: Manchester United - Tottenham

  Hauskaa, omaan silmääni Neville topparin paikalla on kävelevä katastrofi. Varsinkin paitsioansan kanssa räpeltäminen on järkyttävää katsottavaa. Ymmärtäähän sen jos mies ei koskaan (käsittääkseni) ole topparina pelannut.
 6. Cristiano Ronaldo

  Eipä sillä Ronaldosta saatavalla rahapinolla mitään tehtäis kun ketään sen kaliiperin miehiä ei kuitenkaan tilalle saatais millään rahamäärällä. Samanlailla joukkuetta pystyis kantaan vain Messi, Buffon tai Kaka eikä ketään niistä rahalla saada. Toki lainan lyhentämiseen tommonen rahamäärä olis tervetullutta mutta ei kai kukaan sitä halua? Ainoa vaihtoehto mikä Maunoa vahvistais olis Ramos + kasa rahaa tai Ramos + Robben/Sneijder + kasa rahaa ja sekin vaan koska meiltä kunnollinen oikee pakki puuttuu.
 7. Man Utd - Newcastle 17.8.08 klo 18:00

  Luultavastihan tässä kävi niin ettei SAF:n haluamat kaverit (berbatov, huntelaar) olleet saatavilla tai sitten ne valitsi jotain muuta (bosingwa). Mun mielestä on parempi olla ostamatta ketään ja vaikka sitten pelata omilla vähän huonommilla pojilla kuin että tekis kompromisseja ja ostais astetta huonompia ulkomaalaisia. Ei meillä kumminkaan oo varaa Chelsean tyyliin vaihtaa puolta joukkuetta parin kauden välein. Kärsivällisyys on hyve joka on nykyajan siirtomarkkinoilla arvossaan. Kyllä hyvää kannattaa pari siirtoikkunaa odotella sen sijaan että törsää 50+ miljoonaa astetta heikompiin jotka kumminkin tarvii vaihtaa. Joten, Huntelaaria odotellessa. Ei se koko uraansa Ajaxissa pelaa.
 8. NHL-keskustelu

  Hauskinta tässä hommassa on että jotkut elättelee vielä toiveita Selänteen saamisesta MM-miehistöön:hug: Siis joo, kyllähän sieltä Dallas on tulossa vastaan 1. pleijarikiekalle mutta kyllä Ducksin kohdalla puhutaan ennemmin siitä kenet idästä se nuijii maanrakoon finaaleissa (Red Wings hyytyy pleijareissa, kuten aina).
 9. Man Utd - Liverpool 23.3

  Ei se, että tehdään 3 maalia ottelussa automaattisesti kerro onnistuneesta viimeistelystä. Pooli-matsissa oli vielä varaa tuhlailla paikkoja, mutta kuinkas kävi esim. Pompeytä vastaan? Hieman heikommalla tuurilla ei oltas enää UCL:ssäkään mukana. Miksi? Koska viimeistely ontuu. Roma-matseissa nykytilanne varmasti näkyy paremmin kuin surkeaa poolia vastaan. Ei naurata kun Rooney kumminkin tunaroi sen ainoan paikan koko matsissa.
 10. Man Utd - Liverpool 23.3

  Tällainen paikkojen tuhlailu mitä ollaan nähty viimeiset n. 10 matsia kostautuu vielä tällä kaudella. Rooneyssä ei mitään uutta ole, mutta mikä huolestuttavinta, myös Ronaldo on menettänyt alkukauden kliinisyytensä viimeistelyssä. Pooliakin vastaan monta kertaa nokikkain molarin kanssa. Voi kun olis Torres piikissä pistämässä noita namupasseja sisään...Tai eräs hollantilainen joka vaikuttaa S.Bernabeulla nykyään.
 11. United FA Cupissa 07-08

  Tilannehan oli kulman jälkeen lähteny vastahyökkäys jossa synty 2 v 2 tilanne, manulla puolustamassa Rooney&Anderson. Mitä muuta voi odottaa tältä kaksikolta, melko kohtuutonta haukkua heitä tästä tilanteesta. Pikemminkin vois kysyä mitä he alimpina miehinä olivat, yleensä Evra on kulmissa alimpana mutta nyt miestä ei näkyny missään. Samantapainen tilanne oli syntyä jo aikasemmin kun Hargreaves alimpana miehenä mokas totaaliseti päästäen Barosin läpiajoon, tuomari vain pelasti sillä kertaa.
 12. Wes Brown

  Tämä Brownin tilanne lienee seurausta siitä kun seura taipui Rion edessä pari vuotta sitten. Olihan tämä ennakoitavissa että muutkin alkaa pyytään kun yhdelle taivutaan. Evralle luultavasti maksetaan mutta tuskin Brownille, korvaamaton mies ei kuitenkaan ole. Toki Brown on ollut todella tärkeä parin viimekauden aikana mutta parempiakin olis olemassa. Tai vois jopa antaa Piquelle näytönpaikan.
 13. Talvilajit

  Minusta olosuhteet olivat kerrankin sellaiset, jossa jyvät erottuvat akanoista. Nykyään pelataan noilla ylisuurilla nopeuksilla kevyiden teinitähtien pussiin, jolloin todelliset osaajat, kuten Ahonen kärsivät. Tässä se nähtiin, kuinka hyviä Schlierenzauer ja Morgenstern todellisuudessa ovat. No, ehkä Morgi on kasvanut ulos teinitähden ominaisuudestaan, näytti tänäänkin tokalla kierroksella ettei puntti tutise. Katellaan 10 vuoden päästä josko Morgi tai Schlierenzauer kilpailevat mäkiviikon voitosta.
 14. Liverpool - ManU 16.12 klo 15:30

  Aika paska tuomari muuten. Saatiin todellakin nähdä brittifudista tänään. Olis kyllä kiva ollu nähdä ihan jalkapallookin, oli sen verran taitoo kentällä. Näytää muuten siltä että Ronaldo on päässyt jälleen tuomarien silmätikuksi, kuten pelkäsinkin. Lisäksi mm Andersonilta ja Torresilta pystyi vetään aika lailla mehut tyhjiin dumarin siunauksella.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  SAF tekee virheen jos ylipäänsä lainaa junnuja Keanen "oppiin". Roy hyvä valmentaja? Ehkä joskus mutta tuskin nyt. Varmasti hyvä hengen nostaja ja mentaalinen valmentaja S'landin kaltaiselle taistelevalle joukkueelle, mutta tuskinpa hyvä pelaaja hyväksi valmentajaksi muuttuu 6 kuukaudessa pelaajauran jälkeen. Keane ei ole oikea valmentaja nuorille pelaajille, jotka kyllä tarvitsevat jotain ihan muuta kuin Keanea. Ylipäänsä tämä junnujen lainalle pistäminen pelikokemusta hankkimaan alasarjoihin/valion häntäpään joukkueisiin on minusta väärä tie. Taitavaa valmennusta ne tarvitsee eikä mitään brittijyrien oppeja. Ne ajat ovat menneet jo, kun sillä pärjäsi. Nykyisellä tyylillä tulee hyviä rotaatiopelaajia tyyliin O'shea, mutta kyllä niistä junnuista pitäis ihan avauksen miehiäkin tulla edes pikkusen, ettei kaikkea tarvis ostaa. Ei tarvii kun miettiä Maunon omia junnuja 2000-luvulta ja miettiä missä ne on tällä hetkellä. Kyllä, Valion häntäpäässä tai alasarjoissa. On totta ettei huippuja voi tulla liukuhihnalta, mutta jos ei 10 vuoteen tule yhtään huippua niin jossain on kyllä vikaa.
×