Jump to content

luopio

Members
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by luopio

 1. Michael Owen

  No ai jaa. Kaverin asema poolissa vuosituhannen alussa oli just se mikä Stevie G:llä on nyt. Gerrard pelaamassa Maunossa 5 vuoden päästä? Ei kyllä ihan mene nielemättä alas...kuten ei Owenkaan. Yhden Scouserin nyt vielä kestää varsinkin kun herra on osoittanut olevansa Maunon mies henkeen ja vereen mutta että Liverpool-legenda manuun? Ei hyvää päivää. Edit: Mitäköhän muuten Herrat Neville, Scholes ja Giggs tästä tykkää? Varsinkin Gary tunnetusti vihaa poolia aikas paljon.
 2. Man Utd-Arsenal 16.5 klo 14:45

  Tämän päivän tärkein antihan oli se, että Poolilta katosi se viimeinenkin oljenkorsi kaikkien aikojen parhaan Englantilaisjoukkueen titteliin. Älkääkä nyt tulko mussuttaan Mestareiden liiga-voitoista, kyllä me sielläkin tullaan rinnalle ja ohi
 3. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Everton-pelin lopputulos ei paljoa harmita, oli sen verran miehekäs esitys meidän junnuilta Valjun huippuseuraa vastaan. Everton on kuitenkin heti seuraavasssa luokassa suurseurojen jälkeen, joten oli turha odottaa mitään hyökkäävän futiksen ilotulitusta. Peli ei todellakaan kaatunut junioreihin, vaan kokeneempaan osastoon (Berba, Tevez, Scholes). Kun lisätään kentällä nähtyyn kavalkadiin vielä Danny Simpson, Farzier Campbell ja Rodrigo Possebon, fiilis nousee kyllä kattoon. Mielestäni jopa 90-luvun alun Dream teamin veroinen poppoo pelimiehiä tulossa. Mikäs muuten Giuseppe Rossin tilanne on? Käsittääkseni Maunolla on optio Rossiin, mutta oikeen kukaan ei tunnu tietävän diilin yksityiskohtia. Jossain puhuttiin, että olis mahdollisuus ostaa takaisin samaan hintaan mitä myytiin. Tevezistä jouduttaneen maksaan £30M jos halutaan pitää. Eikä toi Berbakaan tällä hetkellä oikeen sytytä. Molemmat toki maailman huippuja kunnossa ollessaan, mutta varsinkin Tevez vaeltanut varjojen mailla jo aika kauan. Mielelläni näkisin Giuseppen vielä Mauno-paidassa.
 4. FA Cup: Manchester United - Tottenham

  Tämä matsi oli Garylta ihan hyvä. Tosin eipä Spurs kyllä koetellutkaan puolustusta mainittavasti. Lähinnä tuo Derby-matsi aiheutti sydämentykytyksiä. Yleisesti ottaen lämmitti mieltä runsas junnujen käyttö ja vastuun antaminen. Welbeck osoittaa, että vastuuta antamalla myös peliesitykset paranevat. Aivan maaginen esitys!
 5. FA Cup: Manchester United - Tottenham

  Hauskaa, omaan silmääni Neville topparin paikalla on kävelevä katastrofi. Varsinkin paitsioansan kanssa räpeltäminen on järkyttävää katsottavaa. Ymmärtäähän sen jos mies ei koskaan (käsittääkseni) ole topparina pelannut.
 6. Cristiano Ronaldo

  Eipä sillä Ronaldosta saatavalla rahapinolla mitään tehtäis kun ketään sen kaliiperin miehiä ei kuitenkaan tilalle saatais millään rahamäärällä. Samanlailla joukkuetta pystyis kantaan vain Messi, Buffon tai Kaka eikä ketään niistä rahalla saada. Toki lainan lyhentämiseen tommonen rahamäärä olis tervetullutta mutta ei kai kukaan sitä halua? Ainoa vaihtoehto mikä Maunoa vahvistais olis Ramos + kasa rahaa tai Ramos + Robben/Sneijder + kasa rahaa ja sekin vaan koska meiltä kunnollinen oikee pakki puuttuu.
 7. Man Utd - Newcastle 17.8.08 klo 18:00

  Luultavastihan tässä kävi niin ettei SAF:n haluamat kaverit (berbatov, huntelaar) olleet saatavilla tai sitten ne valitsi jotain muuta (bosingwa). Mun mielestä on parempi olla ostamatta ketään ja vaikka sitten pelata omilla vähän huonommilla pojilla kuin että tekis kompromisseja ja ostais astetta huonompia ulkomaalaisia. Ei meillä kumminkaan oo varaa Chelsean tyyliin vaihtaa puolta joukkuetta parin kauden välein. Kärsivällisyys on hyve joka on nykyajan siirtomarkkinoilla arvossaan. Kyllä hyvää kannattaa pari siirtoikkunaa odotella sen sijaan että törsää 50+ miljoonaa astetta heikompiin jotka kumminkin tarvii vaihtaa. Joten, Huntelaaria odotellessa. Ei se koko uraansa Ajaxissa pelaa.
 8. NHL-keskustelu

  Hauskinta tässä hommassa on että jotkut elättelee vielä toiveita Selänteen saamisesta MM-miehistöön:hug: Siis joo, kyllähän sieltä Dallas on tulossa vastaan 1. pleijarikiekalle mutta kyllä Ducksin kohdalla puhutaan ennemmin siitä kenet idästä se nuijii maanrakoon finaaleissa (Red Wings hyytyy pleijareissa, kuten aina).
 9. Man Utd - Liverpool 23.3

  Ei se, että tehdään 3 maalia ottelussa automaattisesti kerro onnistuneesta viimeistelystä. Pooli-matsissa oli vielä varaa tuhlailla paikkoja, mutta kuinkas kävi esim. Pompeytä vastaan? Hieman heikommalla tuurilla ei oltas enää UCL:ssäkään mukana. Miksi? Koska viimeistely ontuu. Roma-matseissa nykytilanne varmasti näkyy paremmin kuin surkeaa poolia vastaan. Ei naurata kun Rooney kumminkin tunaroi sen ainoan paikan koko matsissa.
 10. Man Utd - Liverpool 23.3

  Tällainen paikkojen tuhlailu mitä ollaan nähty viimeiset n. 10 matsia kostautuu vielä tällä kaudella. Rooneyssä ei mitään uutta ole, mutta mikä huolestuttavinta, myös Ronaldo on menettänyt alkukauden kliinisyytensä viimeistelyssä. Pooliakin vastaan monta kertaa nokikkain molarin kanssa. Voi kun olis Torres piikissä pistämässä noita namupasseja sisään...Tai eräs hollantilainen joka vaikuttaa S.Bernabeulla nykyään.
 11. United FA Cupissa 07-08

  Tilannehan oli kulman jälkeen lähteny vastahyökkäys jossa synty 2 v 2 tilanne, manulla puolustamassa Rooney&Anderson. Mitä muuta voi odottaa tältä kaksikolta, melko kohtuutonta haukkua heitä tästä tilanteesta. Pikemminkin vois kysyä mitä he alimpina miehinä olivat, yleensä Evra on kulmissa alimpana mutta nyt miestä ei näkyny missään. Samantapainen tilanne oli syntyä jo aikasemmin kun Hargreaves alimpana miehenä mokas totaaliseti päästäen Barosin läpiajoon, tuomari vain pelasti sillä kertaa.
 12. Wes Brown

  Tämä Brownin tilanne lienee seurausta siitä kun seura taipui Rion edessä pari vuotta sitten. Olihan tämä ennakoitavissa että muutkin alkaa pyytään kun yhdelle taivutaan. Evralle luultavasti maksetaan mutta tuskin Brownille, korvaamaton mies ei kuitenkaan ole. Toki Brown on ollut todella tärkeä parin viimekauden aikana mutta parempiakin olis olemassa. Tai vois jopa antaa Piquelle näytönpaikan.
 13. Talvilajit

  Minusta olosuhteet olivat kerrankin sellaiset, jossa jyvät erottuvat akanoista. Nykyään pelataan noilla ylisuurilla nopeuksilla kevyiden teinitähtien pussiin, jolloin todelliset osaajat, kuten Ahonen kärsivät. Tässä se nähtiin, kuinka hyviä Schlierenzauer ja Morgenstern todellisuudessa ovat. No, ehkä Morgi on kasvanut ulos teinitähden ominaisuudestaan, näytti tänäänkin tokalla kierroksella ettei puntti tutise. Katellaan 10 vuoden päästä josko Morgi tai Schlierenzauer kilpailevat mäkiviikon voitosta.
 14. Liverpool - ManU 16.12 klo 15:30

  Aika paska tuomari muuten. Saatiin todellakin nähdä brittifudista tänään. Olis kyllä kiva ollu nähdä ihan jalkapallookin, oli sen verran taitoo kentällä. Näytää muuten siltä että Ronaldo on päässyt jälleen tuomarien silmätikuksi, kuten pelkäsinkin. Lisäksi mm Andersonilta ja Torresilta pystyi vetään aika lailla mehut tyhjiin dumarin siunauksella.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  SAF tekee virheen jos ylipäänsä lainaa junnuja Keanen "oppiin". Roy hyvä valmentaja? Ehkä joskus mutta tuskin nyt. Varmasti hyvä hengen nostaja ja mentaalinen valmentaja S'landin kaltaiselle taistelevalle joukkueelle, mutta tuskinpa hyvä pelaaja hyväksi valmentajaksi muuttuu 6 kuukaudessa pelaajauran jälkeen. Keane ei ole oikea valmentaja nuorille pelaajille, jotka kyllä tarvitsevat jotain ihan muuta kuin Keanea. Ylipäänsä tämä junnujen lainalle pistäminen pelikokemusta hankkimaan alasarjoihin/valion häntäpään joukkueisiin on minusta väärä tie. Taitavaa valmennusta ne tarvitsee eikä mitään brittijyrien oppeja. Ne ajat ovat menneet jo, kun sillä pärjäsi. Nykyisellä tyylillä tulee hyviä rotaatiopelaajia tyyliin O'shea, mutta kyllä niistä junnuista pitäis ihan avauksen miehiäkin tulla edes pikkusen, ettei kaikkea tarvis ostaa. Ei tarvii kun miettiä Maunon omia junnuja 2000-luvulta ja miettiä missä ne on tällä hetkellä. Kyllä, Valion häntäpäässä tai alasarjoissa. On totta ettei huippuja voi tulla liukuhihnalta, mutta jos ei 10 vuoteen tule yhtään huippua niin jossain on kyllä vikaa.
 16. ManU - Derby 8.12 KLO 17.00

  Harmittaa tuo Ronaldon jälleen lisääntynyt filmaaminen, kaveria rikotaan kentällä ihan älyttömästi, mutta tällä menolla tuomarit eivät vihellä sitäkään vähää mitä ovat tähän asti uskaltaneet. Lopettaisi valittamisen ja keskittyisi pystyssä pysymiseen niin niitä vapareita saattaisi tulla ihan aiheestakin.
 17. United FA Cupissa 07-08

  Fergien kesähankinnat antavat kyllä olettaa että sitä eurooppaa tässä valloitetaan. Toivottavasti tästä ei ajan mittaan kehkeydy pakkomiellettä, joka estää kehityksen. Itselläkin saman suuntaisia ajatuksia, kyllä sitä UCL:ää tässä eniten toivoo. Eipä siinä, kyllä FA-cup on todella tärkeä varsinkin paikallisille ja Arsenalin ja Chelskin lyöminen valiossa tuntuu aina hyvältä.
 18. Filmaaminen, tämä futiksen syöpä on yleistynyt viimevuosina hälyttävästi. Italo-futista ei pysty edes katsomaan ja jopa ennen niin puhtaat pulmuset, nuo väsymättömät englantilaiset, kaatuilevat nykyään tämän tästä. Jälkeenpäin kauhistellaan videohidastuksia, mutta siihen se sitten jääkin. Nythän jo langetetaan jälkeenpäin pelikieltoja epäurheilijamaisesta käytöksestä, esim sylkemistapauksissa tms. Miksei näin toimita filmaamisen saralla? Mielestäni filmaamisen seurauksia on kovennettava tuntuvasti ja mahdollisuus tuomioiden langettamiseen jälkeenpäin lisättävä. Täm tapa ei lopu, jos filmaajat pääsevät kuin koira veräjästä, kuten nykyään. Keltainen kortti ei todellakaan paina paljoa vaakakupissa, jos toisella puolen on mahdollinen ottelun voitto kalastetun pilkun avulla. Pahimmillaan filmaaminen vaikuttaa suoraan ottelun lopputulokseen, sarjataulukkoon, ja mestaruus/putoamiskamppailuun. Joskus tulee eteen vielä tapauksia kun mestaruuksia ja putoamiskohtaloita ratkeaa kalastettuihin pilkkuihin.
 19. Man City - Man United 19.8

  Tuskin SAF nyt niin tyhmä oli, että vapaaehtoisesti meni Rossia ja Smithiä myymään. Joko Glazerilta tuli käsky että £10M on saatava takaisinpäin tai Smithy ja Rossi kyllästyivät SAFin vatvomiseen kun kunnon näyttöpaikkoja ei tullut saati ollut luvassa.
 20. 4-4-2 vai 2-3-5 ?

  Nykyään muodostelmat on kyllä melko häilyviä - riippuen siitä onko pallo omilla vai vastustajalla. Varsinkin laitapelaajat liikkuvat valtavasti. Esim perus 442 vääntyy muotoon 2-4-4 kun pallo on omilla.
 21. Pre-Season 2007/08

  Taitaa olla mainoskikka tämä kiertue, manchesterilaiset pubijoukkueetkin antavat paremman vastuksen kuin nämä aasialais-ryhmät.
 22. kapteeni spekulointi

  Rooneyn pitäisi kyllä "vähän" aikuistua ennenkuin uskaltaa kapteenin nauhan lätkäistä käteen. Muuten kaikin puolin täydellinen kapteeni. Nuori, taistelija, tuleva United-ikoni. Johtajan ominaisuuksista on ulkopuolisen paha sanoa mitään. Muista Carrick on ainoa jota voisi edes harkita.
 23. Chelsea vs ManU vääntöä

  G.Rossihan vain huomautti, että vihjailu Glazerin dollareiden epäpuhtaudesta on sitä itsessään. Glazer ja Roman painivat eri sarjoissa monessakin mielessä - usko huviksesi. Mitäköhän itkemistä tässä nyt oli? Muutenkin naurettavaa, kun piiloudut tämän Manu-foorumin leiman taakse - jota se ei edes ole ollut 2 vuoteen... Liittymispäivämäärästäsi päätellen edeltävä oli ensimmäinen viesti, jonka minulta luit tällä foorumilla. Josta nouseekin esille kysymys kuinka tyhmä luulit minun olevan ja mihin käsityksesi perustui? Pelaajat, jotka on ostettu Romanin aikana, mutteivät enää Chelskissä ole: S.Parker, A.Smertin, A.Mutu, J.Veron, M:kezman, H.Crespo, D.Duff, Tiago, A.Del Horno, Geremi Ja rahaa näihin meni 106,05 Miljoonaa Puntaa. Myydessä Chelski sai takaisin 38,1 Miljoonaa puntaa. Joko Chelski osti pelaajat n. 3 kertaa markkina-arvoaan korkeammalla hinnalla, tai myi/päästi pelaajat kolmasosa-hintaan. Tai jotain siltä väliltä. Ei sillä, hyväähän se tekee, että Roman rupliaan muillekkin viskoo - tasapuolisuuden nimissä.
 24. Chelsea vs ManU vääntöä

  Pelaajien ostolla tarpeeseen ja vain siksi ettei kilpailijat saa niitä on simppeli ero...
 25. Foorumin tason romahdus

  Onko käyttäjien viestilaskuria mahdollista poistaa? Unitedwebissä oli hauskat tähdet, jotka olivat sinänsä käyttömukavuutta lisäävä tekijä, nykyinen member-taso ei samaa tehtävää toteuta ja on siten turha. Itse en ole koskaan ollut kovin aktiivinen kirjoittaja (sen verran kriittinen tuotoksiani kohtaan), mutta Paitsion aikana myös foorumin lukeminen on jäänyt. Kaipa se Jatkoajan natsimeininki on välttämätön käyttäjämäärän lisääntyessä.
×