Jump to content

ArSak

Members
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About ArSak

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 1. Arsenal 2010/2011

  Ei vissiin mitään loukkaantumista, mutta Van Persie ja Fabregas palasivat harjoituksiin vasta viikko sitten. Heidän kanssaan otetaan korostetun varovasti nyt, sillä rankan MM-urakan jälkeen loukkaantumisriski on suuri. Mitään hirveän kovia reenejäkään ovat tuskin vielä vetäneet, joten kumpikaan ei ihan täydessä pelikunnossa ole. Veikkaisin kuitenkin että ainakin toinen heistä on hätävarana Anfieldilla vaihtopenkillä. Toistaiseksi ei ole kuulunut loukkaantumisista maaotteluissa!
 2. Arsenal 2010/2011

  Katsoin eilen Suomen pelin lisäksi toisen puoliajan Englanti-Unkari ottelusta. Walcott pelasi ensimmäisen puoliajan ja ainakin Guardianin mukaan oli esiintynyt edukseen. Kieran Gibbs pelasi toisen puoliajan ja oli mielestäni Englannin parhaimmistoa. Puolustussuuntaan Unkarin hyökkäys ei hirveästi työllistänyt, mutta hyökkäyssuuntaan Gibbs oli yhdessä laitalinkki Ashley Youngin kanssa jatkuvasti vaarallinen. Wilshere sai myös debyyttinsä kun tuli Gerrardin tilalle ~10 minuuttia ennen loppua. Tässä vaiheessa peli oli jo aika löysää pallottelua joten hirveästi ei Wilshere päässyt loistamaan. Mitä ilmeisemmin hankinnat eivät jääneet Koscielnyyn ja Chamakhiin. Toppari on varmasti tulossa kun Bartleynkin annettiin lähteä lainalle. Maalivahdista en sitten olekaan niin varma.. Kesän ehkä tärkein hankinta on kuitenkin ilmeisesti saatu tehtyä: http://goonertalk.com/2010/08/12/will-this-bring-the-end-to-arsenals-injury-problems/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=will-this-bring-the-end-to-arsenals-injury-problems
 3. Arsenal 2010/2011

  Kun Fabianski kerrankin lähtee rohkeasti nyrkkeilemään palloa niin kompastuu sitten oman pakin jalkaan:rolleyes_ani: Noita ping pong -maaleja on tullut nyt ainakin Warsowaa ja Celticiä vastaan. Paljon niissä on mukana huonoa tuuria, mutta silti lepsusti ottaa topparit miehensä. Linjaa lähdetään nostamaan liian innokkaasti ylös ja vastustajat jää maalin eteen vapaaksi, eikä edes paitsioon. Nasri on vakuuttanut koko pre-seasonin. Chamakhiin ei ole tarvinnut pettyä. Varmasti käyttökelpoinen pelaaja alkavalla kaudella.
 4. Hankintoja kaudeksi 2010-2011 ja siirtohuhut.

  Daily Mailin mukaan 6m£ on Eduardo lähdössä. Muistaakseni jotakin vähän päälle 7m£ arvioitiin Arsenalin maksaneen miehestä aikoinaan. Toivottavasti Arsenal on ujuttanut tuohon Shaktar-sopimukseen itselleen hyvät prosentin Eduardon mahdollisesta seuraavasta siirtokorvauksesta. En nimittäin yhtään ihmettele mikäli brassikroaatti saa uralleen reilusti uutta virtaa Ukrainassa. Laatua hänellä on, sarja vaan ei ole sopiva tällä hetkellä. Varmahan siirto ei vielä ole, mutta hyvin todennäköinen Eduardon jäätyä pois Itävallan leiriltä.
 5. Hankintoja kaudeksi 2010-2011 ja siirtohuhut.

  Jagielka sopisi kuvaan. Valioliigakokemusta omaava vanhempi toppari. Juuri sitä mitä Arsenal puolustukseensa tarvitsee nyt kun veteraaniosasto on poistumassa. Gallasin ja Silvestren lähteminen on jo varmaakin varmempaa. Tuossa hinnassa on kyllä silti aika monta miljoonaa puntaa ylimääräistä.
 6. Hankintoja kaudeksi 2010-2011 ja siirtohuhut.

  Aika hiljaista on tosiaan. Wenger kuitenkin Koscielnyn hankinnan jälkeen sanoi katselevansa vielä mahdollisia lisähankintoja puolustukseen, joten uskon että sieltä ainakin yksi, joko maalivahti tai toppari, on tulossa. Toki voi olla että puolustus hoidetaan "kuntoon" kirjoittamalla Campbellille jatkosopimus. Gallasia ei toivottavasti kaiken perseilyn jälkeen enää huolita takaisin. Silvestre ei tule kuuloonkaan. Uskon Arsenalin olevan tosissaan maalivahdin perässä, mutta markkinoilla ei hirveästi houkuttelevia vaihtoehtoja ole. Hankinnan ei kummoinen tarvitse olla vahvistaakseen nykykaksikkoa, mutta esim. huhutut Sörensen ja Schwarzer eivät kovasti vakuuttaneet MM-kisoissa. Frey voisi irrota Fiorentinasta Borucin saapumisen myötä, mutta itsellä ei ole juuri havaintoa hänen laadustaan. Maalivahtiasiassa pitää muistaa, että paineet ovat aivan eri luokkaa pelata pienemmissä seuroissa, tyyliin Fulham ja Stoke, kuin Arsenalissa. Moni maalivahti pelaa hyvin pikkuseurassa jossa paineet eivät kuuppaa liiaksi vaivaa.
 7. Arsenal 2010/2011

  Erittäin urpoa toimintaa Piquelta ja Puyolilta. Moneen kertaan on Arsenalin puolesta ilmoitettu ettei Cesc ole myytävänä. Ja vaikka Fabregaskin haluaisi Barcaan, niin en usko tuon tempun hänenkään mielestään olleen kovin hauska. Saa pyöriskellä huhumyllyssä entistä kovempaa tulevat lomaviikkonsa kun toimittajat kyselevät kommentteja tapahtuneesta. Muutenkin ääliömäistä nostaa FC Barcelona esille Espanjan voitonjuhlissa, vieläpä Madridissa. Barca-pelaajat (ainakin tietyt) jatkavat omassa kuplassa elelemistään.
 8. Arsenal 2009/2010

  Samaa mieltä. Viimeks Mannone pysäytti Fulhamin, miksei huomennakin? Fulham on kyllä pakko hoitaa. Spurs ei vaan saa tulla ohi. Ja jos Arsu 3. sijan onnistuu vielä munaamaan, niin ei se sitä ansaitsekaan. Viime peliä en onneksi nähnyt, mutta ei pelaajien asennetta ainakaan kehua voi jos Spursille, Wiganille ja Blackburnille hävitään kolmen viikon sisään. Oli vaikka kuinka vieraissa ja voi että loukkaantuneita hirveesti jne. Pistekin Blackburnista niin huomisessa pelissä oltaisiin voitu peluuttaa Bartleyta, JET:iä, Lansburya, Simpsonia ja vaikka ketä. Mutta eheei, paras kokoonpano vaan jalkeille. Mikä se sitten onkaan... Nyt on vähän vihaiset fiilikset Arsenalin suhteen, mutta huominen kun hoituu niin pääsee kesälomalle päästelemään pahimpia höyryjä. Kuitenkin kaudessa 09/10 on ollut paljon positiivista. Mestaruustaistelussakin Arsu oli mukana suht pitkään. Toivottavasti Wenger tekee oikeat ratkaisut kesällä ja ensi kausi on taas parempi.
 9. Hankintoja kaudeksi 2010-2011 ja siirtohuhut.

  Paha sanoa Bartleysta kun on niin vähän nähnyt miehen pelejä. Wenger on pelaajaa kehunut, ja pisti tammikuussa jäihin montenegrolaisen Stefan Savicin siirron arsuun, lähinnä vedoten Bartleyn suureen potenttiaaliin. Kovin nuori Bartley kuitenkin on toppariksi, joten laina voisi olla järkevä vaihtoehto. Toki olisi mielekästä, että esimerkiksi nyt loukkaantuneita paikkaisi nuori tulevaisuuden toivo, eikä Campbell-Silvestre pappakaksikko, josta ei pitemmällä aikavälillä tule enää olemaan hyötyä. Mitenkään väheksymättä Campbellin (toivottavasti ensi kaudella jatkuvaa) Hyypiä-roolia.
 10. Hankintoja kaudeksi 2010-2011 ja siirtohuhut.

  Samaa ihmettelin itsekin. Vaikka Gallas jäisi Arsenaliin, on uusi toppari melko tärkeä hankinta. Billy on kuitenkin sen vähintään 30% kaudesta loukkaantuneena, eikä Djouroun tasosta ole mitään takeita tällä hetkellä. Kohta siellä sorvataan vuoden jatko Senderosille, joka on Evertonissa hyytynyt lasaretin kautta penkille... Wenger sanoi myös että maksimissaan 2-3 lisäystä on kesällä tulossa. 3 voisi olla riittävä määrä: toppari, maalivahti, Chamakh.
 11. Arsenal 2009/2010

  Simpson aloitti kauden hyvin pussitellen maaleja sellaisella 0,50 ratiolla. Tällä hetkellä tuo suhde on 0,32. Ei siis huono, mutta Championship-puolustuksen tasoon suhteutettuna ei mikään ihmeellinen. En tosin tiedä millä tahdilla maalintekopaikkoja siunautuu QPR:ssä, eikä teksti-tv välttämättä kerro kaikkea kentällä tapahtunutta:lol: Ikää tulee Simpsonille täyteen joulukuussa 22, joten minään juniorilupauksena häntä ei voi enää pitää. Itse kuitenkin mielelläni näkisin ukon ensi kaudella arsupaidassa. Jos ei muuta, niin vaihdosta kentälle tullessa tuommoinen suoraviivainen nuori hyökkääjä voisi olla hyödyksi. Harmittaa, jos päätetään pistää kesällä pois, kun tilillä on näyttöpaikkoja valioliigassa 0. Arsenalin paidassa, WBA:ssa Simpson pääsi sentään haistelemaan valioliigaa viime kaudella.
 12. Arsenal 2009/2010

  Hyvää settiä Matilta! Itse lisäisin tuohon porukkaan johonkin väliin Jay Emmanuel-Thomasin. Päivän Aaron Ramseytä nuorempi monipuolinen pelaaja on vakuuttanut minut ja monet. Tämän kauden surullisessa FA-cup pelissä Stokea vastaan mies oli Arsenalin ehkäpä pirtein pelaaja. Silloin pelasi ylimpänä hyökkääjänä, mutta käsittääkseni hallitsee kutakuinkin kaikki hyökkäävät roolit keskikentältä lähtien. Lainalla JET oli alkukauden Blackpoolissa, jonne olisi valmentajan puolesta ollut tervetullut takaisinkin, mutta päätyi loppukaudeksi Doncasteriin. Siellä debyytissään muistaakseni roiskaisi kaksi maalia, ja taas viime kierroksella oli osunut Scunthorpea vastaan. Henri Lansburyn uskoisin/toivoisin saavan näyttöpaikan ykkösjoukkueessa ensi kaudella. Samaa pelipaikkaa pelaava Ramsey on loukkaantuneena vähintään joulukuulle asti, joten siinä on paikka Henrille iskeä, mikäli keskikenttää ei kesällä vahvisteta. Itselle suomalaisena tuo alkuasukkaiden määrä joukkueessa ei ole sydämen asia, mutta positiivinen kuitenkin. Sarjan voittaa se, joka pärjää parhaiten pitkällä aikavälillä, ja tällöin runkopelaajien englantilaisuus on Valioliigassa ehdottomasti etu. Eläminen ja oleminen heille omassa maassaan on kuitenkin oletettavasti helpompaa kuin kaukaa tulleille. Jonkun Champions leaguen voi voittaa minkämaalaisilla pelaajilla tahansa, mutta sarja onkin sitten vaikeampi.
 13. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Juttua vois jatkaa täällä. Itselläni Schwarzeria ja Sörenseniä puoltavana pointtina on nimenomaan tuo ikä Jostain syystä odotan suuria Szczesnyltä, mutta en vielä pariin kauteen. Siksi juuri tommonen pari-kolme kautta jaksava veteraani olisi Arsenalille aivan passeli tässä vaiheessa. Wenger on vielä perinteisesti luottanut kokemukseen tuolla pelipaikalla. Joe Hart on suuri lupaus, mutta edelleen luotan Szczesnyn olevan se Arsenalin tuleva ykkönen. Ehkä liiankin sokeasti pelkältä fiilispohjalta. Hart olisi hyvä kaappaus, varsinkin kun Given on hänen edellään Cityssä, ja onhan tässä jo Buffoniakin keretty sinne yhdistelemään. Hart on kuitenkin vielä melko katsomaton kortti tosipeleissä, joten isoja summia en lähtisi maksamaan.
 14. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Onko näin? Muistelen Cahillin tehneen ihan komeita maaleja oikealla jalallaan. Pientä taustatutkimusta tehtyäni eteen tuli tällainen sivusto, jossa Cahillin vahvemmaksi jalaksi väitetään oikeaa. Eihän se kaksijalkaisuuskaan mikään mahdottomuus ole. Tähän tartuin koska itse olen Cahillia pyöritellyt päässäni mahdollisena tulevaisuuden Vermaelenin parina. Subotic on toinen hyvä vaihtoehto.
 15. Arsenal 2009/2010

  Nyt on kyllä aika kullannut muistot Mannone pelasi 8 peliä, joissa päästi 8 maalia. Mukaan mahtui Fulham-ottelu, mistä Arsenal ei olisi ilman Mannonen ihmevenytyksiä selvinnyt voittajana, mutta toisaalta myös munauksia Blackburnia ja kumppaneita vastaan. Ei siis todellakaan mikään valmis kaveri maaliin. Fabianskin edellä kuitenkin luultavasti. League Onessa lainalla oleva Szczesny on kyllä erittäin lupaava maalivahti. Pelailee nollapelejä jatkuvasti, ja joskus tänne postasinkin videon missä puolalainen esittää enemmän torjuntoja mitä Almunia ja Fabianski ovat esittäneet tämän kauden aikana yhteensä. Ihan ei kuitenkaan viitsi 19-vuotiaalla ykkösmaalivahdilla lähteä ensi kauteen, joten joku kokenut, tasonsa osoittanut veskari pitäisi saada rinkiin. Sörensen ja Schwarzer voisivat olla hyviä vaihtoehtoja.
×