Jump to content

Bubi

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Bubi

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/13/1992
 1. Arsenal 07-09

  En usko, että noin rumia lukemia nähdään huomenna Emiratesilla. Suurten kohtaamisissa on aina pelissä muutakin kuin kolme sarjapistettä ja lähes aina tämä näkyy todella varovaisena pelinä molemmilta joukkueilta. Arsenalilla on nyt hyvä paikka näyttää, että he ovat oikeasti paljon parempi joukkue kuin Stoke peli antoi ymmärtää. Pelaajat varmasti tajuavat tämän kotiyleisön edessä ja saavat huikean lisälatauksen otteluun. Adebaoyrin poissaolo on paha miinus Arsulle, mutta eihän hän ole ennenkään ollut parhaimmillaan näissä suurissa ja todella merkityksellisissä otteluissa, joten Bentner on hyvä paikkaaja kärkeen. Odotettavissa vähämaalinen kamppailu, jonka voi ratkaista yksittäisen pelaajan loistosuoritus esim. Ronaldon täydellinen laukaus tai Cescin maagiinen läpisyöttö. Toivon, että Arsenal pystysi venymään voittoon tai edes tasuriin, mutta valitettavasti Muna vie paremman vireensä takia. Tulosveikkaus 0-1 (Rooney)
 2. Liverpool FC 08-09

  WBA ennakko Lauantaina Anfieldilla Pool saa vastaansa nousijajoukkue West Bromwichin. WBA pelasi viime kierroksella 2-2 tasapelin Blackburnia vastaan kotikentällään The Hawthornsilla. Baggies johti peliä vielä aivan loppuminuuteille saakka lukemin 2-1, mutta 89 minuutilla Roversin Andrews tasoitti ottelun loppunumeroihin 2-2. WBA on pelannut ihan kelvollisen alkukauden materiaaliin nähden saldona 3 voittoa Borosta, Fulhamista ja West Hamista ja 2 tasapeliä Boltonia ja Blackburnia vastaan. Hullille kärsityssä 0-3 tappiossa Baggies pystyi luomaan tukun oivallisia maalipaikkoja, mutta viimeistely oli heikkoa. Paremmalla viimeistelyllä WBA olisi saanut luultavasti ainakin pisteen koomeetta joukkue Hull Citylta. Pool saa vastaansa fyysisen ja taistelevan joukkueen, jolta löytyy myös halua ja rohkeutta pitää pallo maassa hieman epäbrittimäisesti. Liverpoolilla on nyt aika palata takaisin voittojen tielle ja WBA:n PITÄISI kaatua helposti. Tottenham ja Atletico pelistä on pakko parantaa viimeistelyä, jos vielä aiotaan jatkossakin pysyä sarjan piikkipaikalla. WBA:ta vastaan on tulossa tuplasti enemmän paikkoja kuin Spurs pelissä niin luultavasti pari häkkiä pystytään väsäämään. Toki 1-0 voittokin kelpaa mainiosti Skretelin lisäksi muita loukkaantumishuolia ei näillä näkymin ole tiedossa. Torres on vielä pieni kysymysmerkki pystyykö pelaamaan, kun ei poika ollut Atletico pelissä edes vaihtopenkillä, vaikka olisi kuulemma pystynyt pelaamaan. Rafa haluaa luonnollisesti Torresin paranevan kunnolla, koska tämä on jo toinen kerta tällä kaudella, kun takareisi vioittelee. Luultavasti pientä rotaatiota tapahtuu Spurs ja Atletico pelistä, mikä voi tarkoittaa Samille vastuuta. Tulosveikkaus 3-0 (Torres, Lucas, Gerrard)
 3. Ucl 08-09

  Tänään siis pelataan D-lohkon kärkikamppailu, kun Atletico saapuu vierailemaan Anfieldille. Viime kierroksella kyseinen kamppailu päättyi Vicente Calderonilla lukemiin 1-1, jossa Keane iski poolin ainokaisen. Tärkeä peli kyseessä, jossa todennäköisesti ratkaistaan D-lohkon voittaja. Voitolla Pool voisi varmistaa paikan pudotuspeleissä, jos samaan aikaan Marseille voittaa PSV:n kotonaan. Rafa tuskin lähtee muuttamaan avauskokoonpanoa kovinkaan paljoa Tottenham pelistä. Torres tekee paluun kokoonpanoon, mutta avauksessa häntä tuskin vielä nähdään. Mielenkiintoinen tilastotiede on, että 12:sta Anfieldillä pelatusta kamppailusta espanjalais joukkuetta vastaan Liverpool on voittanut ainoastaan 3. Toivottavasti putki saa jatkoa tänään. Tulosveikkaus 2-0 (Keane, Torres)
 4. Liverpool FC 08-09

  Seuraavat seitsemän valju peliä: 08 Nov, 2008 West Brom 15 Nov, 2008 Bolton Wanderers 22 Nov, 2008 Fulham 01 Dec, 2008 West Ham United 06 Dec, 2008 Blackburn Rovers 13 Dec, 2008 Hull City 21 Dec, 2008 Arsenal Käytännössä kauden ensimmäinen tappio tuli hyvään paikkaan, koska seuraavat kuusi peliä on voitettava! Tappio olisi kumminkin tullut ennemmin tai myöhemmin niin parempi, että se tuli nyt ja sai kuitattua Chelsea voitosta ehkä aiheutuneen pienen hyvän olon tunteen. Tappio sisuunnuttaa poolin entistä paremmaksi.
×