Jump to content

Vili Cassano

Members
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vili Cassano

 1. Valioliigan veikkauskisa kausimallia 2011/12

  Re: Valioliigan veikkauskisa kausimallia 2011/12 1. Manchester United 2. Liverpool 3. Manchester City 4. Chelsea --------------- 5. Arsenal 6. Tottenham 7. Stoke 8. Everton 9. Aston Villa 10. Newcatle 11. Sunderland 12. Fulham 13. Bolton 14. WBA 15. Wolves 16. QPR 17. Norwich --------------- 18. Blackburn 19. Wigan 20. Swansea Vuoden pelaaja: Wayne Rooney Vuoden nuori pelaaja: Andy Carrol Vuoden manageri: Sir Alex Ferguson FA Cupin voittaja: 1. ManU 2. West ham Liiga Cupin voittaja: 1. ManU 2. Man City Maalikuningas: Darren Bent (25 maalia)
 2. Elikkäs ensi lauantaina suunta ensimmäistä kertaa Old Traffordille. Keskiviikko iltana lähtö ja matkakuume alkaa olla jo sietämätön. Toivotaan, että aurinkoiset kelit suosivat meitä ja, että Rooney pääsisi edes penkille, olisi tosiaan mahtava kuulla fanien reaktiot paikan päällä. Luulempa tietäväni ainakin parin suomalaisfanin reaktion:scream:... Olikos muita lähtiöitä täältä? Ainakin "Jussii"??? "Otetaan oluet porukalla jos törmätään.
 3. Everton - Man United 11.9.10 Goodison Park

  Paha paikka, paha vastustaja. Mutta kuten sanoit Everton on viime kausina vasta jälkimmäisellä puoliskolla yltänyt huippuvireeseen ja kiusasi viimekin kaudella niin ManUa kuten Chelseatäkin. Olisiko nyt ManUlla ja Wayne Rooneylla hyvä sauma iskeä? Tuloksellisesti kauden "jälleen" heikosti aloittanut Everton ei taatusti tule kotikentällään päästämään ManUa helpolla ja yksikin vieraspiste olisi jo tyydyttävä, 3 pistettä loistava suoritus. Itse odotan maaottelutauolla levänneiltä pelaajilta tänään paljon, etenkin Scholesilta ja Berbatovilta. Ja uskon myös yhden miehen "panohommista" nousseen kohun nostattavan näyttöhaluja kentällä, kunhan vain ei kiehuisi yli:wallbang: , por favor Wayne Avausveikkaus: -------Rooney--Berbatov------ Giggs--Scholes--Fletcher--Nani Evra----Evans---Vidic---O`Shea -------------VDS-------------- 0-2, Rooney, Nani.
 4. Manchester United - Newcastle United 16.8.2010

  Myös täältä löytyy vahvaa luottoa. Mitä Väinön pelaamiseen tulee, niin itse toivoisin jostain syystä miehen aloittavan penkillä. Jotenkin tuntuu, että onko "pöhettyneen" näköisellä Roonilla 100% motivaatio/päivän kunto. AvausTOIVE: -----Berbatov--Chicharito------ Nani--Fletcher--Scholes--Valencia Evra-----Evans---Vidic----Brown ------------VDS---------------- Mutta luultavasti SAF ainakin Rooneyn avaukseen heittä, myös Carrick vahvasti tyrkyllä avaukseen. Mitä onkos Evralla jotakin huolia??? 4-0, Berbatov, Hernandez, Valencia, Scholes.
 5. Valioliigan veikkauskisa kaudesta 10/11

  Mestari: Manchester United Kakkonen: Liverpool Top-4:ManU, Liverpool, Chelsea, Arsenal FA-Cupin voittaja: ManU Kakkonen: Arsenal Putoajat: Wigan, WBA, Blackpool Maalikuningas: Fernando Torres (31) Vuoden valmentaja: Sir Alex Ferguson Vuoden pelaaja: Fernando Torres Sarjataulukko: 1. ManU 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Arsenal 5. Man City 6. Everton 7. Tottenham 8. Aston Villa 9. Blackburn 10. Bolton 11. Fulham 12. Stoke 13. West Ham 14. Newcastle 15. Sunderland 16. Birmingham 17. Wolverhamton 18.Wigan 19. WBA 20. Blackpool
 6. UCL: 16.2. & 10.3 Manchester United - AC Milan

  Näin United-fanina on ainakin helppo väittää, että Rooney on huppuvireensä ansiosta TÄMÄN hetkinen paras pelaaja maailmassa. Nämä ovat tietenkin aina vain ja ainoastaan mielipiteitä, mutta kuulisin kyllä mielelläni eriäviä väitteitä aiheesta, vaikkapa näin hyvin nukutun yön jälkeen. Ottelun Milanhahmo oli ehdottomasti Ronaldinho, huikea puoliaika, taisi vaa fysiikka loppua muun Milan joukkueen tavalla toisella puoliskolla.
 7. UCL: 16.2. & 10.3 Manchester United - AC Milan

  Toi kolmen koplan (Carrick,Scholes ja Fletcher) peluuttaminen on viime aikoina toiminu hienosti. Taitaa kaikilla olla lupa nousta tukemaan hyökkäyksiä vuorollaan. Se tekee vastustajan puolustamisesta vaikeeta, ku ei tiä ketä sieltä milloinki nousee. Luulempa, et tänäänki jokunen pommin paikka jollekki näistä herroista tule.
 8. UCL: 16.2. & 10.3 Manchester United - AC Milan

  Todellakin huippumielenkiintoinen ottelu illalla. ManUlla isot kalavelat maksamatta. Ennen otteluparien arvontaa melkeimpä toivosin kovaa vastustajaa, mutta nyt tuli ehkäpä se kaikkein kovin mahdollinen. Vaikka Milan on syystä taikka toisesta jo pitkään "rämpinyt" kotimaisessa liigassaan, niin ainakin mun mielestä se on kovempi vastus, kun vaikkapa Inter, mikä taas dominoi Italiassa. Milan on aina Milan, seurassa on vaan sitä samaa voittamisen kulttuuria mitä ManUllakin ja mitä useilta muilta suuremmilta seuroilta puuttuu. Voisin arvata SAFin kokoonpanosta ainakin sen, että formaatti on se euro-peleistä ja varsinkin vieraskentiltä tuttu 4-5-1 tai 4-3-3 miten sen nyt haluaa ilmaista. Nania ehdottomasti avaukseen, Valencia ja Park varmasti kisaavat toisen laiturin paikasta, pahaa "pelkään", että Park Fergun papereilla on tänään korkeammalla. Rio Evansin kanssa keskustaan ja toivonmukaan Veli Ruskea oikealle, Evra luonnollisesti aloitukseen, kuten myös VDS. Nämä olisivat niin Hargon pelejä, toivotaan, että kevään aikana mies jonkin näköisessä pelaavassa roolissa nähtäisiin. Fletcher ja Carrick varmoja ja eiköhän perunakin vielä siellä nähdä...? Niin ja tietty maailmanparas tottakai niittaamaan sen vierasmaalin. Elikkäs toiveuni: ----------Rooney----------- Nani----------------Valencia Carrick---Scholes---Fletcher Evra-Evans-Ferdinand-Brown -----------VDS------------- Täällä ainakin vahva luotto ManUn nykyvireeseen. Toivotaan, että vierasmaali/maaleja illalla nähdään ja ennenkaikkea, että nolla säilyisi omassa päässää. 0-1,2 Rooney, Fletcher.
 9. 10.2 Aston Villa -Man United - 21:45

  Sitä olis erittäin tärkeitä pisteitä illalla jaossa. Molemmilla mestaruuskanditaateilla pahat vieras pelit tiedossa ja kumpikaan ei taatusti helpolla pisteitä tule viemään. Mistäköhän johtuu, että näkisin ManUn vievän pisteet tänään kotiin, kun taas Chelsean aivan selvästi näen jäävän tasuriin tai, ehkä jopa pisteittä Goodisonilla...? Kokoonpanosta vähäsen. Mikäs mahtaa olla vanhaherra Giggsin tilanne? Säästeliäästi miestä viime aikoina käytetty, olisikohan tänään kentällä? Entä Vidic? Itse mielelläni näkisin miehen kentällä, tällöin (ahh niin aliarvostettu) Veijo Ruskea vapautuisi oikean pakin paikalle käyttöön, allekirjoittanut muistelee vieläkin kovana Vexin toissakautisia otteita oikean pakin paikalla, varsinkin eräs panokseton Chelsea-peli hyvässä muistissa:proud: 4-5-1 formaatti on ainakin tässä foorumissa ollut aikamoinen kirosana, mutta viimeaikasten otteiden perusteella ainakin itse odottaisin tätä peliryhmitystä illalla. Tulikuuma Rooney keskelle ja hyvin pellanneet Nani ja Valencia laitoihin ravaamaan. Keskustaan sitten Carrickin, Fletcherin ja Scholesin muodostama tiivis paketti, kiitos! Oma toiveavaus: --------Rooney----------- Nani--------------Valencia -Carrick-Scholes-Fletcher- Evra--Evans--Vidic--Brown ----------VDS------------ 0-2, Rooney&Valencia.
 10. 19.1 Manchester City - Manchester United Liiga Cup

  Oi oi mitkä fiilikset! Kentällä vain yksi joukkue ja se oli PUNAINEN!!!!! Kiitos Tevez ihanista tuuletuksista, ah hän sopii niin mainiosti Adebayorin kanssa samaan porukkaan:ass: ManUn tappoisku suorastaa roikkui ilmassa ja Roonihan sen kävi nikkaamassa, täältä lähti lähes saman veroiset tuuletukset mitä Wayne pisti, volttia odottelin;) Että voikin olla uskomattoman hieno fiilis mennä nukkumaan. Elikkäs kiitos ManU, kiitos Rooney ja ennenkaikkea kiitos Tevez&City:kiss:
 11. 3 pistettä, 3 kauniisti tehtyä maalia ja oma pää puhtaana, eli siis fiiliksien pitäisi olla katossa. MUTTA ainakin tänne jäi todella vaisu kuva United miehistön otteista. Joo joo, tiedetään, että ei tarvinnut antaa läheskään parastaan ja on viisasta hieman säästellä, mutta silti!!! Vastassa oli "divaritason rupusakki", joka kaiken kukkuraksi pelasi 2-miehistöllä. Puujalkaset sukillepotkijat vastassa ja ManUn miiljoonamiehet antavat hävityn KOTIPELIN jälkeen näiden pyöritellä peliä välillä jopa näyttävästi. Kuninkaana kukkulalla jälleen häärisi herra Wayne Rooney:wallbang:. Onneksi pilkut ovat alkaneet tällä kaudella upota varmuudella verkkoon, muuta hyvää hän ei saanut taaskaan aikaan(huom. omaan tasoonsa nähden). Hirvittävästi kehuja ei muutkaan yksittäisiä välähdyksiä lukuunottamatta täältä saa. Evra ja Vidic nyt pelasivat suunnilleen omalla perustasollaan. Miksi muuten jälkimmäinen vaihdettiin niin ajoissa pois??? Minä senkun vitisen vaikka United otti 3 pistettä niinkuin todennäköisesti vuodenvaihteen otteluruuhkistakin tulee ottamaan ja sitte viimeistään savanniturneen jälkeen on ottanut taas sen oman paikkansa keulilta:cool:
 12. Toivottavasti Wolves pelaajat saavat illalla tuntea ManU-miehistön raivon. Itse en ole mihinkään muuhun, kuin näyttävään murskavoittoon tyytyväinen. Minäkin näkisin mieluusti Rooneyn aloittavan penkiltä, ehkäpä pieni näpäytys voisi terävöittää miestä, 2. puolikaalla sisään ja 2 häkkiä. Toiveavaus: --------Owen-----Berbatov------- Obertan-Scholes-Fletcher-Valencia Evra------Vidic---Brown---De Laet --------------VDS---------------- 4-0, Owen, Valencia, Rooney x2.
 13. Itse lähtisin veikkaamaan myöskin juurikin tuollaista avausta, ehkä juuri se Anderson voisi sekottaa pakkaa. Tappio alla, kavereilla uusi manageri peliin ja SAF katsomossa(?). Ei ehkä parhaat lähtökohdat, mutta silti varmoja pisteitä odotellessa. 0-2,3. Rooney, Valencia, Berbatov.
 14. 21.11 Manchester United v Everton 19.30 @ Old Trafford

  Itseltäkin tämä arvostelu menee yli. Eilenkin oli ehdottomasti kentän paras. Mies on selvästi karistanut ne alkukauden jättimäiset paineet päältään ja alkanut saada onnistumisia pelinsä vapautumisen johdosta. Mitä mieltä te täällä olette Rooneyn otteista? Mielestäni herran surkeiden pelien sarja sai eilen taas jatkoa. Olihan siellä hieman hyviäkin suorituksiakin mukana, mutta päälimmäisenä ainakin itselle mieleen jäivät taas ne monet helpot virheet mitä miehelle kävi. Helpossakin syöttöpaikassa käy alokasmainen kämmi ja sen päälle ärsyttävät käsien levittelyt ja olkapäiden kohautukset:ass:. Onneksi tällä kertaa SAF:llä oli munaa ottaa tämä saamaton supertähti kentältä pois. Nyt kaipaisi SELVÄÄ tasonnostoa tältä meidän tähdeltä, Valenciasta mallia;) Ja sitte ku tälle valituslinjalle lähettii, ni jatketaan sillä. En muista mitkä oli lupulliset tilastot kulmureista, mutta yhdessä vaiheessa ne oli 8-0. Loppuakohden kyllä paranivat, mutta tuntui siltä, ettei ManUn ole järkeä pelata kulmat muutakuin lyhyinä. Toki Evertonilla on kovia pääpelaajia koko joukkue täynnä, mutta mihin on esim. Vidicin maalit kulmista kadonneet? Vai johtuuko se sitten tarjoilusta? Toki Giggsin ensimmäiset kulmat oli luokattomia ja jäivät siihen ekaan mieheen, mutta kyllä ne paranivat pelin vanhetessa. Missä vika ja mistä apu? Ja ettei menisi täysin vitisemiseksi, niin täytyy myöskin kehuja antaa. Eilen joukkuepuolustus toimi hyvin. Evertonilla on hyvät hyökkäyspään pelaajat, (etenkin, kun sairastupa tyhjenee) jotka ManU sai pidettyä hyvin pihdeissään. VDS otti muutaman hyvän kopin ja linja hänen edessää pelasi moitteettomasti, myöskin keskikentä osallistui hyvin puolustamiseen. Saha, Yakubu ja kumppanit tulevat ottamaan vielä monia kovia päänahkoja, miksei jo ensi sunnuntaina:hug: +++Valencia ++Fletcher +Evra ---Rooney --kulmurit -Owen
 15. 21.11 Manchester United v Everton 19.30 @ Old Trafford

  Jaahas, Berba vieläkin sivussa:thumbsdown1:. Mutta Veijon ja Rafaelin avauksien paikoille iso:thumbsup1:. Toiveissa tänään paluu voittojen tielle ja miksei vaikka pieneen näytöstyyliinkin. Tulosveikkaukseen rohkeasti 3-1,0, Brown&Owenx2.
 16. 25.10 Liverpool v Manchester United 16.00 @ Anfield Road

  Huomenta. Tuossa Ole Gunnarin tekstissä on varsin osuvasti ennakkoa ottelulle. Näiden pelien ratkaisut lähtevät sieltä pelaajien päänuppien sisältä. Toivotaan, että ManU pelurien kantti kestää eikä lataus menisi yli. Itellä jää kauden aikana harva ManU-peli näkemättä suorana, mutta eikös juuri tämä klassikko jää näkemättä, nooh sitte jälkilähetystä illalla. Sen enempiä jaarittelematta avausveikkausta: ------Rooney--Berbatov----- Giggs-Fletcher-Carrick-Valencia Evra---Vidic--Ferdinand-Neville -----------VDS-------------- Toivotaan, että saadaan "toipilaat" mukaan. 1-2, Torres, Neville:howler:, Owen:drunk: Eiköhän peli näihin tunnelmiin pääty?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=i0GgaTWPeWk&feature=related]YouTube - Gary Neville Is A Red[/ame]
 17. Manchester City 09-10

  Onkos nyt mennyt Manchesterin seurat jotenkin sekaisin, tuossa tekstin tummennetulla kohdalla?
 18. Carlos Tevez

  Meinaatkos ettei SAF olisi pystynyt kiinnittämään Teveziä pidemmällä sopimuksella tämän kahden vuoden lainapestin aikana, jos mies sitä todellakin olisi halunnut?
 19. Carlos Tevez

  Mitäs mieltä Nimrod ja miksei muutkin ovat Tevezin alkukauden otteista? Itselle on miehestä kasvanut käsitys sellasena päättömänä ravaajana kentällä, joka väsyttää itsensä mielipuolisella karvauksella usean puolustajan keskellä. Ennen siirtoa Valioon, West Ham aikana ja ensimmäisellä ManU-kaudellaan mulla oli vielä Tevezistä suht taitavan pelaajan kuva, 1vs1 tilanteissa tuntui tulevan jotai valmista, kun taas nykyään mies tuntuu olevan pelkkä ravuri. Melkein kaikki City pelit katsoneena mielestäni Tevez on jäänyt selvästi muiden hyökkääjien, kuten Adebayorin varjoon pelinrakentelussa ja muutenkin pelillisissä otteissaan. Taisi SAF jälleen tehdä sen oikean ratkaisun, kun päästi miehen käsistään.
 20. United-Bolton 17.10.2009

  Kyllähän Valenciassa on potentiaalia. Se ei vaan ole tullut ennen lauantain peliä kovin hyvin esille. Minkä kyllä helposti ymmärtää, miehestä on paistanut ne suunnattomat paineet läpi, mitkä media, fanit ja mies itse on aiheuttanut. Ei varmasti ole ollut helppoa tulla pikkuseuran kiintotähtenä "korvaamaan" maailman parasta ja seuratuinta pelaajaa maailman melkeimpä seuratuimpaan joukkueeseen. Mutta toivottavasti lauantain maali toisi hieman vapautumista otteisiin, siltä se ainakin lauantaina näytti. Samaa mieltä Berbatovista. Maailmassa ei ole yhtä pehmeää tatsia, ja ne haltuunotot. Maaleja saisi kyllä syntyä useammin, tosin lauantainaKIN niiden tulon esti ilmiömäinen maalivahtipeli ja huono tuuri. Tosiaankin alkukauden parhaat Giggsin kanssa, molemmilta kaivattua luovuttaa hyökkäyspään ratkaisuissa.
 21. Manchester United vs Sunderland @ Old Trafford

  Juurikin näin. Eiköhän SAF ole tarpeeksi viiniä Steeville tarjonnut, että pisteet Traffordille jää, joten teurastusta odotellessa. Aloitus veikkaus: -----Rooney--Berbatov----- Nani-Scholes-Fletcher-Valencia Evra----Vidic-Ferdinand-O`Shea -----------Foster------------- 4-0, Rooneyx2,Vidic, Welbeck, Berbatov 0+3.
 22. 20.9. Manchester United vs. Manchester City @ Old Trafford

  Arsenaal, Tottenham ja City, 9 pistettä, täydellistä. Wayne Rooney 6 peliä, 6 maalia, täydellistä. Micheal Owen 0£, 2 maalia, täydellistä. Elegantisti harmaantunut Giggs 0+3 ja Fletcher 2+0, täydellistä. Taidampa tästä lämmittää saunan ja ehkäpä parit jääkaappikylmät fosterit nauttia ennen kun alan canalilta huoraamaan Ronaldoa:brokenheart: Kiitos United!
 23. 20.9. Manchester United vs. Manchester City @ Old Trafford

  JaHas, tänään sitte näytetään kelle se kaupungin herruus on kuulunut, kuuluu ja tulee myöskin kuulumaankin. Saas nähdä mikä se loukkaantumis tilanne on, toivottavasti Rio olisi pelikunnossa. Mielenkiintoista on millä taktiikalla SAF otteluun lähtee, Aden ja kumppaneiden puuttuessa City tulee hyökkäyssuuntaan todennäköisesti vahvasti laitojen kautta nopeiden Petrovin ,Bellamyn ja SWP:n johdolla. Miten SAF tähän vastaa? Uskaltaako heittää puhtaan 4-4-2 vai tukitaanko keskikenttää viidellä miehellä, toivottavasti ei. Avaus veikkaus/toive: ------Rooney--Berbatov------ Nani-Anderson-Fletcher-Park Evra----Vidic-Ferdinand-O`Shea -----------Foster------------- Ottelun ratkaisu: SAF kaivaa tuttuun tyylin isoihin peleihin "täysin puskista" Parkin joka pelaa unelma pelin jälleen näitä "isoja" vastaan, myöskin Evra loistaa ja saa SWP:n näyttämään vitsiltä. ManUn luja puolustus pitää nollan ja Rooney käy tekemässä ainakin yhden City-puolustuksen koomaillessa. Tulosveikkaus: 2-0, Rooney, Nani.
 24. Arsenal 2009/2010

  Jokaisella on tietysti omat mielipiteet näihin joukkueiden "rankkaukseen", mutta mistään todella helposta lohkosta ei mielestäni voi puhua. Aina on mielenkiintoista lähteä Moskovan "jääpallokentille" tai vaikkapa Turkkiin pelaamaan, missä kotijoukkueet saavat raivoisilta faneilta hirvittävän lisä buustin. Eikä se Saksan hallitseva mestarikaan ihan pelkältä suupalalta kuullosta. Mutta pikaisesti katsottuna muutamia erittäin mielenkiintoisia lohkoja ja ottelupareja. Varsinkin F lohkon Inter-Barca kohtaamisesta saattaa tulla erittäin mielenkiintoinen.
×