Jump to content

urbano

Members
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

About urbano

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/29/1974

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hellsinki
 1. Viisi syytä miksi kannatatte Interiä

  Re: Viisi syytä miksi kannatatte Interiä toi Recoba`n häkki oli siiiistii. Joo Milano`ssa on aina mukavaa varsinkin Meazza`lla. Kiitti ja kuitti.
 2. Viisi syytä miksi kannatatte Interiä

  Re: omat syyt INTER, INTER MILANO (enkuille inter on inter milan, syystä että milano on englanniksi milan) eli Inter Milano. Pieni tarkennus vaan.
 3. Inter kaudella 2011/12

  Re: Inter kaudella 2011/12 1. puoliskon näin. kundit kai kuvitteli pelaavansa jotain treenimatsii? surkeeta vaikka 0-1 meille. vääriä kundeja kentällä. ei v...
 4. Inter kaudella 2011/12

  Re: Inter kaudella 2011/12 no moro moro. ilokseni huomaan että Grande Inter kiinnostaa edelleen suuresti muidenkin joukkueiden kannattajia. no miksei, kun niin Hieno Joukkue on. tänään se alkaa meidän pitkä taival sarjassa. ja mielenkiintoa löytyy. uusi valmentaja, forlan, zarate, sneijder jäi, nuoret makaroonit ja vanhat konnat. milan - lazio 2-2, joo o no eiköhän mekin se tasuri ainakin oteta? no jää nähtäväksi. FORZA INTER!
 5. Inter 2010/11

  Top of the league. Niin sitä pitää!
 6. Inter 2009/2010

  terkut... ... tapaamilleni Interisteille sportissa ja manalassa. Vielä kerran on tää todella upeeta. Pitäis duunaa jotain tapaamisia matsien merkeissä ens kaudella. Niin oli unohtua. Mä haluaisin omistaa UCL:n voiton zlatanille;)
 7. Inter 2009/2010

  rake rake, ei ollenkaan ennen aikaista puhua scudettosta. olemme voittaneet molemmat derbyt. toki matseja on jäljellä, mutta jos pelit vähänkin menee kuten ovat menneet, niin mehän viedään se taas tälläkin kaudella. campioni campioni ooooleeee oooooleeee oooooleee. MILANO SIAMO NOI !
 8. "Materazzi figlio di puttana!"

  vai oikein sika ? katkeraa....
 9. Täytyy ihmetellä suuresti, etteikö juvessa ole vieläkään otettu oppia menneiden vuosien töppäilyistä ? Jälleen kerran lankeaa ISO musta epäilyksenvarjo juventus fc:n ylle. Muut joukkueet italiassa eivät voi enään luottaa torinolaisten rehellisyyteen. Vai voiko ?
 10. Osaako kukaan kertoa mitä ovat "oikeat" gearit italiassa ja onko "oikeilla" geareilla sama painoarvo kuten englannissa KANNATTAJIEN keskuudessa ?
 11. Kaikki italian liigan kannattajat huomio!

  Just eli lohkojen viimeisten kohtalo oli pudota. No onneksi Interin johto sai puhuttua sen karsintaottelun, muuten olisimme pudonneet. Voitimme ottelun ja emme pudonneet. Eli emme pudonneet, emmekä joutuneet sarja beehen. Kiitos Interin johdolle diplomatian taidoista. Voimme edelleen kehua ettemme ole koskaan pudonneet beehen. No kiitti näistä tiedoista. Okei mut panna pystyyn se yhdistys, niin voimme sen tilaisuuksissa riidellä asioista. Forza Pro Calcio ! Vai miten olisi pro calcio italiano ?
 12. Kaikki italian liigan kannattajat huomio!

  Antti hyvä, minä olin oikeassa. Emme ole koskaan pudonneet, emmekä ole koskaan pelanneet beessä. Olimmeko sarja aan viimeisiä kun kirjoitit meidän olleen lohkomme viimeisiä. Oli siis useampi lohko ? No mutta yhtä kaikki. Emme ole koskaan pudonneet, emmekä ole koskaan olleet beessä.
 13. Kaikki italian liigan kannattajat huomio!

  joo morjens sullekin antiko. rehellisesti, en muista mut katson Inter ! 100 anni d´emozioni-kirjasta. odotas. no ei selvinnyt mut neniin on tullut monessakin ottelussa ja pahasti. mut kerro sinä minulle. Italialaiset Interistit sanoo kyllä ettei koskaan olla oltu sarja beessä. siihen minä uskon kun ei kukaan pane vastaankaan Italiassa. niin ja toi pro calcio - italia... kuullostaa erittäin hyvältä. huomaan että ymmärrät italiaa kielenä ja luet italaialaisia lehtiä.
 14. Kaikki italian liigan kannattajat huomio!

  Hyvä idea ja nimi vois olla Ne Italialaiset Seurat Jotka Eivät Ole Pelanneet Koskaan Pelanneet Sarja Beessä eli NISJEOPKPSB. No ei kyllä kaikki ovat tervetulleita myös beessä pelanneet. No niin ei muuta kuin yhdistystä perustamaan. Pikkujoulut ehdittäis vielä sopimaan;)
 15. Inter 2009/2010

  hleb Hleb meni sitten stuttgart´iin. Hyvä vai huono asia ? Olisiko hän ollut vahvistus Inter´ille ? Istui penkillä barca´ssa. Mitä mieltä olette Interistit ?
×