Jump to content

LordPikasso

Members
 • Content count

  331
 • Joined

 • Last visited

About LordPikasso

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Suomi
 1. Juventus 2010-11

  Todella typerää. Ok. Se oli filmi. Ok. Tuomari meni vipuun ja antoi siitä Juvelle rankkarin, mikä olisi voinut olla ratkaiseva. Ymmärtäisin filmauksista bannien lätkimisen silloin, jos yleisen linjauksen mukaan kaikki selvät filmit poimittaisiin jälkikäteen ja näiden toteuttajaa rangaistaisiin banaanilla, mutta nämä yksittäiset "varoittavat esimerkit" (0vrt. muutaman vuoden takainen Adrianon "pyllähdys") ovat naurettavia.
 2. Inter 2010/11

  Kyllä toi meidän hyökkäyspeli on viimepäivinä ollut kaunista katsottavaa. Lucion jogabonitajuuret näkyy hienossa neppailussa, ja Cambiassokin on näemmä innostunut haastamaan kavereita. On tämä hienoa. Näissä Inter - Juve matseissa on aina jotain maagista. Voiko olla enään suurempaa futiskiimaa kuin nyt? Ei.
 3. Serie A kierrosseuranta

  Tämä pitää kyllä paikkaansa. Cesar on ollut Roma -kohtaamisissa hieman hukassa. Lieneekö kyseessä joku henkimaailman juttu, vai pelkkää sattumaa, jäänee asia arviotukseksi. Lobontilta muistan nähneeni jokusen hyvän pelin (nämä ovat likinnä Romanian majaoukkueessa), mutta muuten mulle jäänyt kuva tästä kaverista on hieman kehno. Tämä huomioiden + Lobontin pelaamattomuus ja Roman muutenkin puolikuntoinen (loukkaantumisista palanneet ja ei-niin-pelikuntoiset) puolustus on vaikea uskoa, että kertaakaan ei omassa päässä soinut. Hieno ottelu punakeltaiselta puolustukselta meidän kärkimiesten egoillessa. Viimeisimmät Inter-Roma ottelut ovat aina olleet omalla tavallaan spektaakkeleja. Niistä välittynyt tunnelataus on ollut aina jotain niin hienoa. Kaksi joukkuetta, jotka kamppailevat loppuun saakka voitosta. Ei siinä etteikö tässäkin matsissa ollut tunnetta, mutta kahden kamppailevan yksikön sijasta kyseessä olikin yhden joukkueen hyökkäyspään egojen kohtaaminen, ja lopun tiimin turhautuminen asiaan. Noh, saarnoja ja sukkasaippuaa. Kevätkaudella sitten uusiksi.
 4. Inter 2010/11

  Älkää suotta huomioiko tuota mun eilistä postausta. Rakastettu megastaramme Eto'o on keksinyt ratkaisun kaikkeen. http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/09/24/2134108/inter-should-buy-barcelona-superstar-lionel-messi-samuel Tammikuun siirtoikkuna voisi olla sopivin ajankohta. Mitäs Barca-fanit sanoisivat diilistä 5milj€ + Muntarin pelioikeudet? Okei, kun noin kovasti tingitte, niin laitetaan vielä Amantino Mancini lainalle loppukaudeksi. Toivottavasti tämä ei ole mikään oikea lausunto Samulta. Toivottavasti sanoja on vääristelty tai irroitettu kontekstistaan, sillä muuten joukkueessa on jo toinen Muntarin kaltainen "ravaa kuin hevonen - ja aivotoiminta samaa luokkaa" pelaaja. On tämä julmaa.
 5. Inter 2010/11

  No johan repesi. Eilistä Roma - Inter ottelua ei voi kuvata verbaalisesti muutoin kuin sanalla "paska". Flegmaattista pallon pyörittelyä ja puolivaloilla hölkkäilyä. Mikä mätti? Pääasiassa asenne. Alku vaikutti lupaavalta. Roman heikot esitykset yhdistettynä viikolla löytyneeseen vireeseen mm. Militon osalta ja Eto'on huima alkukausi antoi luvata maltaita. Sitten lopahti. Hyökkäys kusi ihan totaalisesti kaikkien kintuille. Kun pallo oli Roomalaisten päädyssä alkoi Milito vs. Eto'o skaba. Kavereiden egot ei ilmeisesti kestä sitä, että molemmat (tai vaihtoehtoisesti toinen) on hyvässä iskussa. Milito haki ratkaisua yksin. Halusi sovitella itselleen sankarin manttelia. Sama pätee hyvin pitkälti Samuun. Puolustustakaan ei tultu avittamaan. Tästä syystä Chivu joutui taistelemaan yksin Meneziä vastaan jatkuvasti, eikä näinollen päässyt puolestaan auttamaan hyökkäyksessä, kun olisi altistanut koko vasemman laidan vastahyökkäyksille. Tähän kulminoitui todella huono esitys meiltä. Jos kentällä olisi ollut yhtenäinen joukkue muutaman yliyrittävän yksilön, hölkkäilevän Sneijderin ja luutivan puolustuksen sijaan tulos olisi ollut aivan toinen. Roma on vaikea murtaa kotonaan, mutta Lobont oli aivan niin paska kuin oletinkin hänen olevan. Sylki jatkuvasti eteensä ja oli todella epävarman oloinen. Tätä olisi pitänyt hyödyntää eniten, mutta käytännössä ainoat vaaralliset tilanteet tulivat rakkaalta keskikentän työmyyrä Stankovicilta, ja nekin kaukolaukauksista. Mistään kriisistä ei ole kyse. Jokainen interista varmastikin muistaa toisen vuosituhannen alun, ja sen rypemisen määrän. Nykyinen tilanne ei ole mitään verrattuna siihen. Tälle on selvä ratkaisu. Benitezin täytyy ottaa pukukoppi haltuunsa. Tällähetkellä hän yrittää miellyttää suuriegoisia tähtiä, mutta se on väärä lähtökohta. Militolle, Eto'olle ja kumppaneille sukkasaippuaa ja tunti turpaan, jonka jälkeen ilmaistaan asiallisesti ettei kentälle ole asiaa jossei sielä anneta kaikkea joukkueen eteen. Miten näistä ahkerista ja hyvällä asenteella pelanneista kavereista piti tulla nyt se primadonnaisuus esiin? Ota Rafa se pukukoppi haltuun, ja tie on avoin.
 6. Serie A kierrosseuranta

  Tämä. Etenkin Julio Sergion loukkaantuminen voi nousta seuraavissa peleissä arvoon arvaamattomaan. Lobont oli eilen parhaimmillaankin helisemässä. Itsevarmuus ei näyttänyt pahemmin olevan kuosissa, ja ne harvat vedot mitkä Interiltä tuli maalia kohti sylki tämä kaveri mihin sattuu, sen sijaan että olisi edes yrittänyt kopata palloja kiinni. Muutenkin eilisen voiton avain oli Interin paskuus. Flegmaattista pelaamista. Ensimmäiset 20min meni hyvin, ja sitä palloa oikeasti pelattiinkin siirtelemisen ja löntystelyn sijaan. Sen jälkeen muutamalla kaverilla alkoi pinnat kiristyä mm. Borriellon jatkuvasta sukeltelusta ja kalastelusta ja Romanistojen lauluista. Toisella puoliajalla vielä peliä tosissaan voittamassa olleet henkilöt voitiin laskea yhden käden sormilla (Pandev, Stankovic, Lucio. Vaihdosta tulleet Coutinho ja Muntari.). Kaikki kunnia toki Romalle ja Vucinicille. Ansaitsi voittonsa, kun heiltä yritystä löytyi siinä missä nerazzurrojen lauma vaan hölkkäsi ja välillä koetti jotain epämääräistä täysin puolilla valoja. Näkihän sen Vucinicin maalissakin, kun kaveri pääsi täysin vapaasti puskemaan kolmen Inter -puolustajan keskeltä. Kenen muun mielestä Menezin Sneijderiin kohdistunut taklaus olisi ollut suora punainen? Kaveri jäi täysin jälkeen, ja selvästi vahingoittamistarkoituksessa vetäisi viikatteen takaapäin jaloille. Rattus rattus ja sieltä kaikkein pahimmasta päästä. Harmi sinällään, kun kaverilla tuntuisi potentiaalia olevan kelpo pelimieheksi.
 7. Inter 2010/11

  Il Milan va caga Rikotaampas hiljaisuutta. Rafael Benitez on saavuttanut jotain sellaista, mihin Mourinho ei pystynyt. Inter kaatoi Barin. Benitez kaatoi Venturan. Muita positiivisia asioita? Paljon. Benitez alkaa saamaan pikkuhiljaa otetta joukkueesta. Jengi alkaa sisäistämään Benitezin pelifilosofiaa, ja Rafa saa tuotuaan ideoita ja uutta ilmettä joukkueen peliin mukaan. Kyllä, paperilla mikään ei ole muuttunut Mourinhon lähdön jälkeen, mutta kentällä sen huomaa. Haetaan lyhyempiä syöttöjä, pidetään palloa enemmän ja pyritään hallitsemaan ottelua hallitsemalla palloa, ei tiukalla puolustuksella ja vastahyökkäyksillä. Joukkueen pelaaminen ei ole niin organisoitua kuin Mourinhon aikana, mutta tätähän tiedettiin odottaakkin. Milito. Hienoa, kun saif viimein maalihanat auki. Sieniliigan finaalin loppuvihellyksen jälkeen alkanut alisuorittamisesi näyttäisi olevan ohi. Agenttisi kalisteli jo sapeleita, ja puhui siitä, miten olet onneton nykytilanteesta. Onneksi Benitez ja sinä saitte puhuttua asiasta, ja vakuutit ettet tiennyt agentin avautumisista mitään. Miten vastasit tähän? Hienosti. Teit juuri sen mitä pitikin. Osoitit rakkautesi kahdella hienolla maalilla. Enempää en olisi voinut toivoakkaan. Kiitos. 4-0 on hieno tulos. Voitto otettiin pelaamalla hyökkäävää jalkapalloa. Bari ei voinut kuin puolustaa, ja pääsi pelin juonesta sisälle vasta lopussa, kun olimme jo 3-0 johdossa. Täydet pisteet tarkoittavat liigan piikkipaikkaa, ja sehän vain passaa. Milan pelasi taivaansinisten Laziale -veljiemme kanssa tasurin ASR:n hävitessä mahti-Perparimin ja Berscian käsittelyssä. Kaikenkaikkiaan hieno ilta. Huomista Juve-Palermo ottelua odottaessa. Edit. Yleensä ei tule harrasteltua tämmöistä spämmäilyä, mutta koin itseni tarpeeksi huvittuneeksi tehdäkseni tämän.
 8. Inter 2010/11

  Olipas siinä siirtokesä. Paljon oli puhetta suuntaan jos toiseen niin tulo- kuin menosuunnassakin. Monta diiliä oli jo "sovittuna", mutta syystä tai toisesta ne eivät sitten materialisoituneet. "Raportit" ja huhut varmoista siirroista niin Mascheranosta Sculliin kuin moneen muuhunkin peluriin käytiin läpi, mutta jossei muutamaa nuorta hankintaa lasketa, niin mitään merkittävää ei tapahtunut. Heti alkuun mainitsen, että tällä foorumilla allaolevaa ei ole esiintynyt, mutta suuremmilla ja kansainvälisillä Inter-keskustelupalstoilla moinen papatus on viimepäivinä ollut varsin suosittua. Tämänvuotinen mercato on otettu Inter -leirissä todella kovana pettymyksenä vastaan. Hassua, miten muutama viikkoa sitten oltiin suht.koht. tyytyväisiä, ja nyt Morattin ja Brancan tekemisiä kyseenalaistetaan. Mikäs on ongelmana, kun markkinat kumminkin menivät aika pitkälti niinkuin monet halusivatkin? Emme ostaneet Scullia saati Kuytia, joiden siirtoja vastaan monet olivat. Olimme järkeviä rahan käytössä, emmekä tehneet paniikkiostoja (joita tosin on huhujen mukaan yritetty siirtoikkunan viimepäivinä). Miksi sitten negatiivisuus ja valitus? Tähän on yksinkertainen vastaus. Tapaukset Zlatan Ibrahimovic ja £obinho. Bilanin ja Berlusconin vakuuttavat nappaukset saivat monet painamaan paniikkinappulaa. Muutama viikko sitten kaikki olivat jotakuinkin tyytyväisiä vallitsevaan tilanteeseen. Täydellisestä mercatosta oli jo puolet takana (täydellinen mercato = vahvistuksia nykyhetkeä ja tulevaisuutta varten. Tulevaisuuteen on satsattu Coutinhon ja Biabianyn hankinnoilla, sekä Big Mac:in täysien pelioikeuksien lunastamisella). Bilanin vahvistuminen koettiin niin suurena uhkana, että Branca huhutusti liiteli pitkin eurooppaa seurasta seuraan yrittäen tehdä viimehetken hankintaa, mutta turhaan. Ihmettelen henkilökohtaisesti tätä. Pahoittelut seuraavasta, sillä tämä alue ei ensisijaisesti ole tarkoitettu Bilanista rustailuun, mutta pidetään offtopic lyhyenä. Berlusconin kultapoikien heikkous ei ole piillyt hyökkäyksessä. Kun Allegrille nyt hommataan lisää päänvaivaa kahden diivan muodossa (joista Robinho tullee istumaan penkillä), niin en automaattisesti koe Rossonerin nousevan kuumimmaksi Scudettosuosikiksi. Kieltämättä todennäköisimmin aloituskokoonpanossa oleva Dinho-Ibra-Pato kolmikko on pelottava, mutta ei meidän Pandev - Milito - Eto'o häivä kyseiselle kolmikolle. Dinho peittoaa Pandevin, mutta Milito ja Eto'o hoitavat tonttinsa paremmin kuin punamustien vastaavat. Miksi? Teknisesti hyökkäyskolmikkomme ei ole samaa luokkaa näiden primadonnien kanssa, mutta työmoraalilla, työmäärällä ja silkalla taistelutahdolla meidän kolmikkomme peittoaa Bilanin vastaavan. Milito on puhdas maalinsylkiä, siinä missä Zlatan ei ole. Pandev häviää Dinholle hyvin monella osa-alueella, mutta makedonialainen on kiistatta kovempi työmyyrä ja pelaa täydellä sydämmellä joukkueensa eteen. Ei lannistu eikä luovuta, vaikka jogabonita ei niin sujuisikaan. Samaa ei voi sanoa Ronaldinhosta. Pato on todella mielenkiintoinen kaveri. Potentiaalia löytyy, mutta en näe häntä vielä Eto'on vertaisena. Myös loukkaantumishistoria puhuu häntä vastaan. Mikäli sivuutetaan hyökkäys, on helppoa todeta että meidän keskikenttäosastomme peittoaa Milanin vanhat sotaratsut. Puolustus on kaikista selviten meille kääntyvä osa-alue. Jokainen avauksen kaveri peittoaa Milanin vastaavan. Ylläolevista syistä en täysin ymmärrä tämän hetkistä tuohtumusta Interin kannattajien keskuudessa. Menneellä kaudella (ja tänä kesänä) tulleet voitot on pistetty säästöön käytettäväksi ensikesälle. Silloin täytyy etsiä korvaajaa ikääntyville puolustuksen, keskikentän ja hyökkäyksen kavereille, joten kaikki liikenevä raha tulee olemaan tarpeen. En kiellä, ettenkö olisi halunnut nähdä jo tälle alkaneelle kaudelle vahvistusta Pandevin tilalla/ häntä kirittämässä, tai ensikaudelle huhuttua Schweinsteigeriä keskikentälle, mutta en myöskään koe tätä siirtokautta katastrofina edellyttäen sitä, että Milito & co palaavat normaalille tasolleen kesän lorvailun jäljiltä, ja ettei Benitezin korttitalo hajoa käsiin. Tietynlainen luottamus spaniaardiin on hieman heikolla näiden ensimmäisten otteluiden jälkeen, mutta annetaan Rafan näyttää mikä on miehiään. Euromenestystä en suuremmin odota, mutta Scudettoa pidän vallan realistisena tavoitteena. Suurin haastaja tähän taitaa tulla pääkaupungin punanutuista. Koen että,Bilanin puolustus on heidän kompastuskivensä, ja Jubentus on vielä täysin katsomaton kortti. Heillä on täydet mahdollisuudet mestaruuteen, mutta homma on täysin Luigi Del Nerin harteilla. Tähänastinen ei ole näyttänyt merkkiä mistään suuresta edistyksestä, mutta aika tahmeasti mekin ollaan liikkeelle lähdetty. Napoli voi olla tämän kauden kärkisijoista kamppaillessa se kuuluisa musta hevonen. Parma ja Genoa voivat myös yllättää loistavien siirtojensa ansiosta. Menipä taas.
 9. Real Madrid 10/11

  Successful troll is successful.
 10. Inter 2010/11

  Tämä taitaapi pitää paikkaansa. Moratti osaa olla aika kettu noiden lausuntojensa suhteen, mutta johtajuuden alussa nähdyt hullut päivät ovat ohitse, ja Inter pyörii omilla varoillaan, eikä siihen pumpata kenenkään yksityistä pääomaa, mikä on helvetin jees. Vähän alkaa siltä vaikuttamaan, että mitään nimekästä siirtoa ei keskikentälle tehdä enää tässä siirtoikkunassa. Luultavasti tarkoituksena on antaa Big Mac Marigalle enemmän vastuuta, tai sitten rotaatioon/penkille/Mottaa kirittämään hommataan joku vastaavan statuksen omaava perusvarma kaveri. Tätä en pidä lainkaan huonona asiana, sillä Motta pystyy täyttämään Cambiasson vierellä olevat saappaat. Puolustaa, rikkoo ja syöttää hyvin, ja hyökkäyssuuntaankin pelaaminen on brassille tuttua. Mariga puolestaan on ollut pre-seasonin aikana yksi parhaista, ellei jopa paras yksittäinen Inter pelaaja otteidensa perusteella. Kaverilla on potentiaalia, kokoa ja osaa käyttää päätänsä, toisinkuin Muntari. Stankovic & co paikkaa penkiltä hyvin. En silti pitäisi pahana sitä, että rinkiä vahvistettaisi yhdellä all-around-kk-pelaajalla. En pitäisi huonoa vaihtoehtona jotain nuorta ja lahjakasta italialaista. Harmi vaan, että nämä ruukaavat maksaa laatuunsa nähden liikoja, mutta Candreva, Poli ja varauksella Cigarini voisi olla jotenkuten tuohon muottiin istuvia kavereita. Kovin fyysisiä vaihtoehtoja eivät nämä kuitenkaan ole, mutta josko sitä lihasta löytyy ringistä jo tarpeeksi. Balotellin siirto junnaa hieman paikallaan, mutta kaveri on polttanut sillat niin tehokkaasti Interiin, ettei jäänti tule missään tapauksessa kysymykseen. Moratti vahvisti myös Maiconin jäännin, joten tämä keissi taitaa olla myös kunnossa. Erittäin hieno homma, sillä Maicon on minun silmissäni maailman paras moderni laitapuolustaja, ja ehdottomasti kuuluu top 3 parhaan joukkoon. Taisi siirtohaaveita tahrata tuo Realin aliarvostuksen ilmeneminen siirtosummasta tinkimällä, mutta löytyyhän heiltä samalle paikkaa Ramos, jota pidän myös top 3 sakkiin kuuluvana, joten olisiko siihen nyt ollut mitään järkeä hommata uutta pelaajaa tuohon hintaan... Hienoa nähdä, että remmi pysyy lähestulkoon samassa kuosissa. Balotelli murjottamaan Manchesterin koleaan ilmastoon, ja motivoituneempi kaveri tilalle.
 11. Inter 2010/11

  Ilsinho on itselle kyllä hyvin outo "tuttavuus". Luultavimmin se sielä kentällä on ollut, kun paria Shaktarin euro-peliä on tullut seurattua puolilla silmin, mutta tämä kaveri ei ainakaan ole mieleen sieltä jäänyt. Tuskimpa kaveri ihan täysi lapanen on, mikäli Branca & Co häntä jäljittää. Vieläpä jos ilmaiseksi liittyy rinkiin. Masasta täytyy olla samaa mieltä. Kieltämättä laadukas jamppa, mutta onko tarvetta verrattuna hänestä vaadittuun euromäärään? Tuskimpa. Motta, Stankovic, Zanetti ja Mariga voivat pyöriä Cambiasson kaverina, ja jos joku on pakko hommata, niin mielellään sähäkkä kk-pelaaja joka osaa pelata HYVIN molempiin suuntiin. Mitä tulee Sculliin, niin täsmälleen samoilla linjoilla. Hänellä ei ole mitään annettavaa nykyisellään tälle joukkueelle. Biabiany on omia junnuja, ja viimeaikaisillaan näytöillä pesee Scullin. Tämänlisäksi Biabiany on useita vuosia nuorempi kaveri, joka tulee vielä kehittymään ja potentiaalia löytyy ihan kiitettävästi, joskaan ei tähdeksi asti. Pidetään sitten vaikka Obinna tai Suazo ringissä, mutta turhaa lähtä maksamaan Scullista yhtään mitään. Oli miten italialainen tahansa. Vargasia on kuulemma kysytty Firenzestä, ja Violan johto näyttää syvän punaista valoa. Korvaavaa vaihtoehtoa ollaan hakemassa Lyonista Michel Bastosin muodossa. Tämä miellyttää vaihtoehtona enemmän, mitä lainalle tarjottu party-party Robinho, mutta kaveri ei missään tapauksessa alle 20milj € tule lähtemään. Pientä kysymysmerkkiä on ilmassa myös sen suhteen, että onko Bastosista lopulta täyttämään +20 miljoonan euron pelaajan saappaita?
 12. Inter 2010/11

  Eilen muuten ryskäsi Ameriikan mailla. Interin jo toista vuotta putkeen vetämä Jenkkirundi on taas päällä, ja Italiasta Ämeriikkaan siirretty Pirelli-cup on käynnissä. Viime yönä vastaan asettui Manchesterin SkyBlues -osasto. Valitettavasti meni itsellä ihan täysin ohi tämä matsi, ja tänään Interin sivustoilla käydessä tuli bongattua kyseinen artikkeli. Ottelu päättyi 3-0 lukemiin meidän hyväksi. Ottelun avauskokoonpanoja katsellessa nousi pienoinen hymynkare: Maalinteossa kunnostautuivat Obinna kahteen otteeseen, sekä vaihdosta tullut Biraghi. Täytynee ottaa huomioon se seikka, että jo 22 min kohdalla ex-Inter palkkahirmu Vieira nappasi punaisen kortin taklauksesta, joka kohdistui Materazziin. Man Cityn kanssa neuvoteltu diili Balotellistä on tainnut ottaa vähän takapakkia. Jo neuvoteltu 30 milj € siirtosummasta on tullut nyt hieman närää, sillä iki-ihana kyrpätynnyri Mino Raiola oli neuvotellut Balotellille 800k isomman viikkopalkan, ja ManCity pyrkii ottamaan tämän pois siirtosummasta (800k x 12 = ~4milj €). Myös on huhulitu Robinhoa vaihdossa meille lainalle. Robinho sopisi pelillisesti meille erittäin hyvin Pandevin tilalle. Benitez on muokkaamassa/muokannut 4-2-3-1 formaattia omalle pelifilosofialleen, ja näinollen tarkoitus olisi pelata huomattavasti ylempänä, ja pyrkiä pitämään palloa mahdollisimman paljon. Tähän Robinho sopisi kuin valettu vasemmalle laitaa. Militoa voitaisiin peluuttaa keskellä, ja Eto'o hyökkäävämmässä roolissa oikealla, siinä missä Sneijder tukee trequartistana keskeltä ja Robinho pelaa laiturina vasemmalla. Kuulostaa hyvältä? Jep. Robinho >>>>> Kuyt. Ongelma piileekin brassin pääkopassa. Ilmeisesti skumppa maistuu ja biletys kiinnostaa. Paineen alla murtuu helposti, ja Joga Bonita vaihtuu kiukutteluun. Tällainen sooloilu sekoittaa pelaajien välistä ryhmähenkeä, ja tuo varmasti omaa säröään pukukoppiin. Hieman on kaksipiippuinen juttu. Loppukevennyksenä: http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34229&L=en&IDINI=34238
 13. Inter 2010/11

  Juu-u. Rustaillaanpas tänne pitkästä aikaa. Pikherz osuunee aika lähelle sitä kuuluisaa naulan kantaa. Kuyt taisi olla yksi Benitezin suosikeista Liverpoolissa asenteensa ja työmääränsä vuoksi, mutta en näe hänellä Interissä kovinkaan suurta roolia. Lukuunottamatta pelipaikkaakin huomioiden vaisuhkoa maalimäärää, on makedonialainen esiintynyt ihan edukseen. Mitä tulee Forlaniin, niin kelpo pelimies. Ikää ja ikään katsottuna hintaa on vaan himpun verran liikaa, ja hänelle ei Interillä ole mitään tarvetta. Sneijder ei ole Interistä lähdössä mihinkään. Hän on todennut tämän jo useaan otteeseen niin ennen kuin jälkeenkin Etelä-Afrikan ömmöm-kisojen, joten asiaa on turha edes spekuloida. Mascheranon tulo näyttää päivä päivältä varmemmalta. Tätä siirtoa koskeva mielipide voitaisiin kiteyttää näin: "Masa" on kelpo pelimies. Sopivalla hintalapulla varustettuna en pistä vastaan lainkaan. Miinuspuolia tässä on se, että tämä ei ole se pelipaikka, minkä koen vaativan eniten paikkausta. Cambiasso on minun silmissäni maailman paras puolustava keskikenttäpelaaja. El Cuchu kävi välillä hieman puolella tehoa, mutta kovien pelien tullessa otti jälleen paikkansa eliitin kärjessä. Mielipiteet sikseen. Cambiasson paremmuus "Masaan" nähden ei ole enää mielipideasioita, vaan paikkaansa pitävä asia, jota vastaan väittänevät ainoastaan Maradona ja vannoutunut Pool-kunta. Kaikenlisäksi 4-2-3-1 systeemissä keskikentän pohjalla Estebanin kanssa voidaan peluuttaa hyväksi havaittua Motta-nallukkaa, joka keräsi syvät sympatiat viime kaudella. Lisäoptioita haettaessa löytyy nimiä, kuten Stankovic, Mariga, Zanetti ja pienellä varauksella myös Chivu voi kyseistä pelipaikkaa tuurata. Tapaus Giuseppe Rossi nostattaa vahvasti majakkaa itsellä pystyyn. Rossi on aika vahvasti katsomaton kortti ja lopullinen taso on pieni kysymysmerkki, mutta jo viime kesänä huutelin vahvasti hänen perään. Hyvällä asenteella töitä tekevä, nuori ja italialainen. Paljon mieluisampi ostos kuin vaikkapa tuo yllämainittu Dirk Kuyt. Näkisin hänet taistelemassa pelipaikasta Pandevin kanssa, sekä toimivan stunttina Militolle, Eto'olle ja ehkä varauksella pelaavan myös trequartistana Sneijderin paikalla joskin hyökkäävämmässä roolissa. Myös viimekauden Juvessa lainalla ollutta Antonio Candrevaa on yhdistelty Interiin. Kaveri esiintyi lähes poikkeuksetta edukseen, mutta siitä huolimatta ei näytä mahtuvan Marrottan ja Del Nerin suunnitelmiin. Ottaisin kädet avoinna vastaan, joskaan mitään suurta roolia en osaisi luvata. Olisi ainakin alkuun stunttina keskikentälle ja varauksella laidoille, ja siitä sitten avaukseen mikäli potentiaali realisoituisi siihen oikeuttaviksi esityksiksi. Myös Fiorentinan Juan Manuel Vargasia on yhdistelty Italian ihanimpaan ja kuumimpaan jengiin, mutta tämä mennee huhu -osastolle. Katsellaan uudestaan, mikäli Maicon pyllähtää Blancoksi. Tämän toteutuessa oikean laidan ottaisi Zanetti-Santon kaksikko Vargasin siirtyessä vasemmaksi laitapakiksi. Kuten uumoiltiin tapaus Kolarovissa, tällöin hyökkäävän laitapakin roolia hoitaisi Vargas vasemmalta tämänhetkisen oikean laidan sijaan. Mainitaan nyt lyhyesti vielä lähtijöistäkin. Balotelli on kinkkinen tapaus. Potentiaalia on vaikka tsaariksi, mutta kakara mikä kakara. Kieltämättä häntä kypsyteltäessä olisi voitu tehdä asioita myös toisin, mutta kokonaisuudessaan näen hänen saaneen parempaa kohtelua, mitä monessa muussa seurassa olisi saatettu antaa. Mikäli kokee maisemanvaihdoksen parhaaksi vaihtoehdoksi, niin tervemenoa. Nykyisellä kiukuttelulla tulee jäämään pelkäksi lupaukseksi. Maicon voi myös lähteä rahakkaammille maille. Ei kiinnosta sarjajyriä vastaan, ja taitaa muutenkin brasilialainen olla viime kauden voitoista kylläinen. Sopivaa korvausta vastaan en koe maata kaatavana asiana, vaikka hän keskuudestamme poistuisikin laadukkaan korvaajan tullessa tilalle. Turhakkeet, kuten Suazo, Kerlon, Mancini, Rivas, Obinna ja pienellä varauksella Muntari pitäisi tyyrätä johonkin. Nuorukaisia lainalle ottamaan pelikokemusta ja Burdisso isolla rahalla johonkin, joskaan en mielellään näkisi Nicoa pahimpien kilpailijoiden riveissä. Pohdiskeluiden perusteella jonninmoista avauskokoonpanoa ensi kaudelle: Cesar Zanetti/Santon - Lucio - Samuel - Vargas Cambiasso-Motta/Mascherano) Eto'o - Sneijder - Pandev/Rossi Milito Tähän Coutinhot, Candreevat, Akinfeejevit, Forlanit, Ronaldiinot, Pelet ja Pölöt summuut niin avot! Scudettoon on realistinen mahdollisuus.
 14. Inter 2010/11

  Muse! Varsinainen musiikin diggailu päivä on maanantaina, mutta heitin kyseiset päivämäärät siksi, kun mokoma aikaväli tulee Stadissa palloiltua. Mitä tulee tapauksiin Bastos ja Cavani, ei kiitos. Bastos on kieltämättä pirteä kaveri, mutta hinta tulee olemaan aika suolainen, ja kun tarjolla on jo Serie A:han sopeutunut ja nuorempi Kolarov ei valinnan pitäisi olla kovin vaikea. Mututuntumalla ampuen uskoisin Kolarovin hillitympänä persoonana ja eurooppalaisella mentaliteetillä istuvan helpommin Rafan taktiikoissa käskytettäväksi, mitä jogabonita hesusbrassi. Mitä taas Cavanista, niin kyllä. Pirteä syyskausi ja yllättävän kypsää pelaamista tuon ikäiseksi etelä-amerikkalaiseksi. Tästä huolimatta yli 20milj euriboria on aivan liikaa kyseisestä kaverista. Jos kaveri lähtisi halvemmalla ja hyökkäyksessä olisi tilaa yhdelle pelurille voisi asia olla aivan eri. Näin ei onneksi ole, joten nähdäkseni homma jatkuu salkun lepuutuksella. I'll rest my case.
 15. Inter 2010/11

  Ja pitkästä aikaa tännekkin. Tässä juhannushumuissa ei paljoa kerkee kirjoitella, mutta miten on porukkaa liikenteessä heinäkuun puolivälissä? Meinaan kun tuun 16-20.7 väliseksi ajaksi Helsinkiin nauttimaan laatumusiikista, niin jonninmoinen Interisti-miitti olisi enemmän kuin paikallaan! Miltäs kuulostaisi ja olisiko osanottajia? P.S. Hyvät jussit!
×