Jump to content

Nikke Knatterton

Members
 • Content count

  246
 • Joined

 • Last visited

About Nikke Knatterton

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/26/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Pori
 • Interests
  Jalkapallo, elokuvat, punttisali
 • Occupation
  Taksikuski
 1. Jääkiekko

  Ruotsalaisilla on tässä asennetta. Yhtä hyvin suomalaisetkin voisivat pakottaa Kalen muutoksen tekoon, mutta kun ollaan niin lääpällään MM-höntsään, ettei mikään onnistu. Lippujen hinnoista kyllä itketään, mutta mitään konkreettista ei tehdä. Siinä kun olisi hyvissä ajoin jätetty liput ja kanavapaketit ostamatta, olisi Kummolan ollut pakko reagoida. Ei se ole hullu joka pyytää vaan se joka... niin. Olen varma, että jos kansa olisi äänestänyt jaloillaan, olisi muutoksia tehty. Hiukan vielä viilaan pilkkua tuosta arviostasi Kummolasta. Kysessähän ei ole maan suurin idiootti, vaan juurikin se mies jota on kiittäminen Suomen menestyksestä jääkiekossa. Väitän, että ilman Kalea Suomi ei olisi voittanut yhtään mitään ja jääkiekko olisi täällä yhä amatööriasteella. Ymmärsin kyllä pointtisi, mutta Kummola on suomalaisen urheilun kovimpia jätkiä kaikesta huolimatta.
 2. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Voisin kuvitella, että Espanjan pelaajilla tunnelmat saattavat olla sen suuntaisi, että mitäpä tässä enää maaotteluja pelataan, kun EM -ja MM-kulta on taskussa. Niillä pelaajilla, joilla ei ole kumpaakaan, luulisi motivaatiota riittävän maaotteluihin. Vidicin tilanne on tietysti se, että kisat menivät sivu suun ja seuraaviin on pitkä matka. Mutta se on totta, että kokonaisuudessaan pelejä on liikaa. Markkinavoimat ovat tehokkaasti tukeneet pelaajien ylikuormittumista. Sikääli on ymmärrettävää, että jostain haluavat vähentää.
 3. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Okei, en ole seurannut Vidicia maajoukkueessa. Jos asia todella on noin, tekee Vidic siinä viisaan ratkaisun lähteä itse. Luultavasti olisi kuitenkin saanut halutessaan jatkaa. Mutta ihmettelen suuresti mikä niissä maajoukkuepeleissä ei nappaa.
 4. Wayne Rooney

  Re: Wayne Rooney En ymmärrä miten Unitedia palvelee se, että Rooney ei saisi pelata arvokisoissa. Jokaisen pelaajan unelma on pelata arvokisoissa ja itse pidän sitä parempana hyötynä seurajoukkueelle, että sen pelaajilla on mahdollisuus unelmaansa toteuttaa. Toivon kaikille Unitedin pelaajille menestystä myös maajoukkueissa, mielestäni on todella sääli jos Rooneyn arvokisat kaatuvat tähän naurettavaan pelikieltoon. Todennäköisesti Englanti kuitenkin selvittää itsensä jatkoon, joten onneksi Wayne sentään kentälle pääsee kisoissa.
 5. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Vidic nyt on molempia vielä valovuoden edellä, joten sikäli ei kovin toimiva ratkaisu. Asenneongelmiin en ota kantaa, mutta jos se ei ole kohdallaan, niin ei kenenkään kuulu puolivaloilla maajoukkue paidassa. Silloin kylmästi sivuun oli kuinka hyvä tahansa.
 6. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Näkisin kuitenkin, että topparilla on keskimäärin paremmat mahdollisuudet pelata huipulla vanhempana kuin hyäkkääjän, kuten Berba ja Park. Enkä usko, etteikö 29-vuotias pelaaja voisi vielä kehittyä ja ainaakaan en usko pelaajan itse ajattelvan niin. Ja jotenkin on vaikea mieltää Vidicin kaltaisen johtajatyypin lyövän hanskat tiskiin noin omasta tahdostaan. Siksi epäilen suksien menneen ristiin maajoukkueen kanssa.
 7. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Tiedä sitten mitkä syyt johtivat Vidicin maajoukkeuran loppumiseen, mutta pomminvarmasti syy ei ole mikään sukupolvenvaihdos. Vidic mahtuisi Serbian joukkueeseen vielä vuosia heittämällä, joten jos joukkuetta pitää nuorentaa, se alkaa sieltä missä voidaan kyseenalaistaa nykyisten pelaajien paikka maajoukkueessa. Voisi kuvitellat, että tietyt henkilökemiat siellä ei täsmää, mutta mitäpä näitä spekuloimaan..
 8. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Voiko paljoa muuta odottaa ihmiseltä, jonka elämä on käytännössä ollut kokonaan tiukasti ohjeistettua ja aikataulutettua? Ettäkö muuta ei voi odottaa kuin että heistä tulee alkoholisteja? On selvää, että uran jälkeen syntyy tyhjiö, mutta sen täyttäminen viinalla ei ole mikään fysiikan laki. Valitettavan moni alkoholisoituu uran jälkeen, mutta ei onneksi enemmistö. Joten kyllä, voi heiltä muutakin odottaa. Kyllä minäkin sen ymmärrän, että uran päättyminen on kenelle tahansa vakava paikka. Näin maallikkona silti ajattelen, että useimpien uransa lopettaneiden tähtien eläkerahoilla tekee paljon sellaista mihin taviksilla ei ole mahdollisuuksia. Monilla on myös perhe, jonka hyvinvointiin panostaminen luulisi olevan jokaiselle tärkeämpää kuin viinalla läträämien. Näin ei kuiteenkaan ole ja se on todella sääli. Siihen en ota kantaa oliko jääkiekko Jaanalle koskaan ykkösasia. Mutta jos Jaana olisi urheilun todellinen sankari, olisi hän ymmärtänyt lopettaa siinä vaiheessa kun hänestä ei ollut enää apua joukkueelleen.
 9. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Timo "puttepossu" Jutila on nyttemmin repsahtanut niin kammottavaan kuosiin, että oikein hirvittää. Jääkiekkoliitto on näitä vanhoka tähtiä koittanut tukea antamalla suojatyöpaikkoja. Sekin on ristiriitainen tapa, mutta kenties parempi kuin ei mitään. Tilanteessa kuin tilanteessa on silti äärettömän vaikea auttaa henkilöä, joka ei itse halua autttaa itseään. Siinä ei muiden sanomiset ja tekemiset paljoa auta, jos ei itse ongelmatapaus halua muuttua. Mutta ihmeteltävää on, että mikä vittu oikeasti ajaa osan vanhoista tähdistä käytännössä alkoholisteiksi?
 10. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Voi voi, kun istuisikin. Aivan liian nuorena mestari siirtyi ajasta ikuisuuteen. Mutta poismeno ei poista sitä, että hänet tullaan muistamaan kaikkien aikojen legendana.
 11. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Minun mielestäni Janne Ojanen voisi painua v*ttuun. Nyt ei mulla muuta
 12. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Oletko varma ?? Tuo säälipaikka on varmasti tapparan päätavoite tällä kaudella. Enempään tuskin on rahkeita. Dufvan ansoista Tappara ei kuitenkaan jää heittopussiksi ja voi hyvänä päivänään voittaa kenet tahansa liigassa. Tekee liigasta vieläkin mielenkiintoisemman, kun saadaan vielä yksi joukkue, joka pystyy usein kiusaamaan kärkijoukkueita.
 13. 27.9.2011 UCL: Manchester United - Basel

  Re: 27.9.2011 UCL: Manchester United - Basel Ihmettelinkin miten voit olla aina noin kuutamolla, mutta nyt sekin selvisi. Olet katsellut jalkapallon sijasta homopornoa. Siksi futistietämyksesi on nollissa.
 14. Jääkiekko

  Re: Jääkiekko Tässä on varmaan syy siihen miksi haluat uskoa Dufvan provosoituneen ja "murtuneen" paineen alla. No, totuutta emme voi tietää, mutta niin paljon Risto on noita "bobhopeja" heitellyt, että vaikea uskoa sen aina olevan spontaania kiukuttelua. Mielestäni urheilulehti rinnasti tämän kauden ennakossaan Dufvan profiilin hyvin: "Ajaako häntä joukkueen vai oma etu? Onko hän rakentaja vai rikkoja? Onko hän karhu vai leijona - vai käärme?" Hänestä ei tosiaan ota selvää. Mutta värikäs persoona eikä ollenkaan pahitteeksi suomalaiselle kiekkoilulle.
 15. 27.9.2011 UCL: Manchester United - Basel

  Re: 27.9.2011 UCL: Manchester United - Basel Mikään muu ei ole romahtanut kuin keskustelufoorumin taso MVH:n ja parin muun syöpäpesäkkeen ansiosta. http://austrianeconomists.typepad.com/.a/6a00d83451eb0069e2011570ea5170970c-800wi
×