Jump to content

SalamaJalka

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About SalamaJalka

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/02/1994
 1. Myyn Adidas F50 adiZero uk6.5 = 40

  Sori sain myytyä nuo jo pois...
 2. Myyn Adidas F50 adiZero uk6.5 = 40

  Hintaa alennettu! Eikö ketään kiinnosta pro tason futiskengät pilkkahintaan? Kuvia saa rohkeasti pyytää muuten en niitä tänne jaksa laittaa...
 3. Kengät on ostettu tammikuussa mutta vasta eilen käytin niitä kolmannen kerran harjoituksissa. Myyntiin siis adidaksen tosi keveät futiskengät jotka on mulle liian pienet , harmi vaan itelle koska oli hyvät jalassa muuten paitsi liian lyhet varpaista. Kenkien värinä on MMkisoista tuttu musta/keltainen ja materiaalina synteettinen. Mukana tukee comfort ja ultralight pohjalliset ja alkuperäinen laatikko. Kolme kertaa siis käytetty ja enempää en itse käytä ja haluaisin myydä nuo parempaan käyttöön. Hintapyynnöksi 60e + postikulut. Nouto Oulusta mahdollinen. Huomaa alhainen hinta verrattuna kauppojen hintoihin verrattuna, tästä pro tason kengät pilkkahintaan. Kengät ovat ne ylimmät F50 ei F30 tai F10. Kuvia saa pyytämällä, koska en kirjoita tätä tietokoneelta.
 4. Myyn Nike Mercurial Vapor V ja Puma v1.08

  Kenkien kuvat lisätty!
 5. Myynnissä kaksi paria hyväkuntoisia futiskenkiä: Nike Mercurial Vapor V valko/musta/pinkki koko 40,5 myyn pois, koska eivät sovi omaan jalkaan. Ostettu kesän alussa ja käytetty harvoin ruohokentillä ja tekonurmella. Käytön jälkiä näkyy, mutta kengissä riittää eloa viel pitkäksi aikaa.. Voin postittaa alkuperäisessä kenkälaatikossa ja mukaan tulee musta vapor kenkäpussi. Hintapyyntönä 60e + postikulut. Puma v1.08 valko/hopea/sininen Ostettu kesäkuun lopussa, ja käytetty pari kuukautta jonka jälkeen jäi liian pieneksi. Pelattu vain ruohokentillä. Postitetaan alkuperäisessä kenkälaatikossa ja mukaan puman punainen kenkäpussi. Hintapyyntönä 40e + postikulut. Kengistä saa kuvia kun pyyytää, tätä kirjoittaessa ei ollut mahdollista liittää kuvia... Yhteydenotot yksityisviestillä ja hintoja voi yrittää tinkiä. EDIT 29.12.2010: Kenkien kuvat lisätty! Vaporien pohjalliset ei ole kengissä paikallaan, mutta ne sisältyy mukaan!
 6. Kuvia kiitos, minkä väriset jne...
 7. Pelipaidat Englannista!

  Millä tuolla sivulla maksetaan? Luottokortilla? Monesti oot tilannu paitoja tuolta? Ite saatan tilata Real Madridin CL vieras paidan jollain nimella ehkä, niin pitäs vissii ottaa "Numbering Style"ksi 09/10 Real Madrid? Ja mite nuo patchit? Haluun siitä tän kauden paidan, nii laitanko "Patch R"ään Uefa CL patchin?
 8. Olisin kiinnostunut, laitoin privaa!
 9. ProDirectSoccer.com?

  Miten oot voinu saada PDSstä F50i tunitit, ku ne on vielä Pre-orderissa?
 10. Myyn Nike Mercurial Vapor IV FG koko 41!

  Vielä on myynnissä, vastasin sun privaan ku olit laittanu mulle!
 11. Myyn siis nämä vihreät Vaporit jotka eivät noin kymmenen käyttökerran jälkeenkään tunnu sopivan omaan jalkaani. Kengät on kuin uuden näköiset vielä. Tässä henk. koht. kuva: http://img297.imageshack.us/img297/4677/kuva153302.jpg Hintapyyntö on 80e + postikulut, jotka ovat kai pienemmät ilman kenkälaatikkoa, tai nouto josta ei pk:ta tule. Saa yrittää tinkiä Yhteydenotot mieluiten YV:llä, mutta katon tänki sivun lähes päivittäin! Vaporit löytyy Oulusta!
 12. Otsikko kertoo kaiken, paitsi hinnan joka on 30e. Kun ostin uutena, maksoi 75e. Kenkiä käytetty 1 kesä (harjotukset + pelit). Oikean kengän muutamassa nappulassa näkyy kulumista mutta muuten hyvännäköiset kengät. En jaksa ottaa ite kuvaa, mutta tässä on: Yhteydenotot mieluiten YV:llä, sillain saa parhaiten kiinni! Samalla voidaan sopia maksut ja lähetykset/noudot! Kengät sijaitsee Oulussa!
 13. Noin 100. En yleensä jaksa pitempään, tylsää...
 14. ProDirectSoccer.com?

  Joo on tullu, suosittelen tuota sivua kyllä kaikille! Halpoja kenkiä ja muuta futis kamaa...
 15. Nurmi ja tekonurmi. Oulun palloiluhallissa on ihan OK tekonurmi, mutta jos kaatuu tai liukuu niin alkaa polttelemaan polvia ja käsiä...
×