Jump to content

kmstr

Members
 • Content count

  259
 • Joined

 • Last visited

About kmstr

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/18/1989
 1. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Näin vain Sociedad onnistui viime kauden tapaan kotonaan yllättämään Barcan, nyt tosin vain tasapelillä. Taitaa Barcan ajatukset olla jo tiistain Milan -ottelussa, vai oliko kenties UEFA-krapulaa aistittavissa? Itse missasin pelistä nuo minuutit 45-70, joten Sociedadin maalit jäi näkemättä, mutta kyllähän tuo ottelun loppukin oli halutonta peliä, ja aika paljon baskijoukkue sai pitää palloa. Ensimmäisellä puoliajalla ei kyllä ollut hädän päivää. Sociedad ei ole huono joukkue, mutta Barcan kohdalla menee kategoriaan "Pitäisi voittaa". Eihän tämä yksittäinen pistementys vielä mestaruutta vie, mutta montaa tällaista ei nykykuntoiselle Madridille tarvitse lahjana antaa. Nyt jännätään onnistuuko Getafe härnäämään paikallisvastustajalta pisteitä pois.
 2. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Se mikä ensimmäisestä puoliajasta jäi mieleen oli se, että puolustuksessa oltiin hätää kärsimässä, vaikka siellä on lähes se paras miehitys. En tiedä johtuuko Madridin kovasta prässistä vai mistä, mutta sellaiset kaverit kuin Piqué, Busquets ja Abidal ovat antaneet niin monta syöttä suoraan valkoiselle. Noh, jos tästä nyt jotenkin selvitään niin päästään sitten pari viikkoa hakemaan sitä tuntumaa.
 3. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Nyt palaakin sitten iso joukko sairastelijoita. Vahvistettu avauskokoonpano illan Madrid-vääntöön: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Abidal; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Villa i Messi
 4. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Jos tosta super copasta pari sanaa... Hyvin heikosti peliä näin huonoista striimeistä ja oman netin pygimisestä johtuen, mutta parit huomiot: - Puolustus oli huono, ainakin ensimmäisellä puoliajalla. Kujalla olivat ainakin Abidal ja Adriano, mutta kyllähän Masa ja Keitakin kohelsivat. Kyllähän se tietysti näkyy kun 3 normaalia avainpuolustajaa ei pelaa, joten sikäli ymmärrtettävää. - Thiagolla ei taso riitä tämän tason peleihin, vielä. Valitettavasti vauhti oli vain niin kova, ettei montaakaan syöttöä omille tullut. En nähnyt toisella puoliajalla, paraniko peli yhtään. Barcan sivujen mukaan Thiago pelasi paremmin toisella puoliajalla, oliko näin? - Villa ja Messi olivat peruspirteitä jo tässä vaiheessa. - Kyllähän se Xavin puuttuminen aina jonkun verran näkyy Barcan pelinrakentelussa, onneksi pian on Cesc. - Madrid pelasi taas alun melko kovaa, paras tilanne ehkä Khediran kungfu-potku Abidalin naamaan/otsaan. - 2-2 on kohtalaisen hyvä tulos lähteä Camp Noulle pokaalia voittamaan, mutta saisi tuo peli parantua. Eipä tuo pre-season liian hyvin mennyt, ja siihen nähden Real on aika kova mittari tässä vaiheessa kautta. Siinä nyt päällimmäiset. Ja tuli vähän negatiivissävytteiset, mutta vitutusta lisäsi ainainen striimien kanssa taistelu..
 5. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Kyllähän nuo valinnat ovat täysin selviä, kun tilanne nyt tuntuu olevan se ettei Puyol, Piqué, Busquets ja Xavi ole pelikunnossa. Tämä on sitten juurikin se kokoonpano, jolla joudutaan selviämään. Oikeastaan ainoa mikä yllättää, on Alexisin pelaaminen Pedron tilalla.. Olenkohan missannut jonkun loukkaantumisuutisen, vai miksi kanarialainen ei ole edes vaihtopenkillä? Ja Madridin kokoonpanossa ei mitään yllättävää: Casillas; Marcelo, Carvalho, Pepe, Ramos; Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo; Benzema
 6. Tervehdys kaikki La Ligan ystävät! Paitsio.comin La Liga -ennakkopaketti vuosimallia 2011/12 on julkaistu. Tutustu pakettiin ja jätä palautteesi tähän viestiketjuun tai minulle yksityisviestillä! Hyviä lukuhetkiä toivottaen, Kalle
 7. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Re: Siirtohuhuja (Barcelona) Milan käytti tuon osto-option, eli kyllähän Zlatan on AC Milanin mies. Rahat tulevat sitten joskus kolmen kauden aikana kun italialaisia kiinnostaa maksella... http://www.acmilan.com/en/news/show/134586 Tämä Zlatanin siirtohan menee helposti kategoriaan "loistodiilit".
 8. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Nyt seura on ilmoittanut, että Gabriel Milito on vapaa lähtemään. Kiitos Gabille näistä Barca -vuosista! Vauhti ja tuntuma ei vaan enää oikein riittänyt. Mieluummin sitten tilaa nuorille pelaajille. Melko jännää et Milito pelasi vielä Chivasia vastaan.. vai liekö kyseessä ollut sitten "se viimeinen ottelu", joka argolle haluttiin vielä antaa.. Lähde: FC Barcelona
 9. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Tämähän toimii tasan niin kauan kun Puyol on kunnossa. Hänen loukkaantuessaan alkaa ongelmat. Jos en aivan väärin ole Barcan pre-season pelejä katsellut, on Busquets pelannut topparin paikalla myös. Tiedä sitten kuinka tosissaan tällaista kombinaatiota on edes mietitty, mutta onhan Masche mielestäni huomattavasti parempi toppari kuin Busquets.
 10. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Tuohon paitakommenttiin löytyy täältä kyllä eriävä mielipide. Omat mielipiteeni asian suhteen eivät varmaan ole millään tapaa rationaalisia, mutta minulle tuo musta väri tuo mieleen vaan öljyn, ja öljystä tulee mieleen Lähi-Itä ja miten rahalla raiskattiin taas yksi traditio Barcan paidassa. Noh, ehkä sekin oli tässä taloustilanteessa välttämätön toimenpide, mutta siltikin tuo musta väri - ainakin vielä tällä hetkellä - tuo huonot fiilarit aina kun sen näkee tässä asianyhteydessä. Muutenkin hieman rupeaa jurppimaan tämä jokakesäinen veivaus noiden paitojen kanssa. Hyvähän se tietysti on olla muodin kanssa ajan hermoilla, mutta tietynlainen jatkuvuuskin voisi vaihteeksi olla ihan kivaa.
 11. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Cuenca for Afellay (41?), Carmona for Villa(62?). Balliu for Abidal, Armando for Fontas (72?), Riverola for Iniesta (76?), Espinosa for Pedro (85?) Eipä tuosta mitään erikoista sanottavaa ole. Tehotonta neppailua kaikin puolin.
 12. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Peli tuli katseltua veikkaustv:n striimin kautta, ja eipä siitä nyt liikaa sanottavaa ole. Pettynyt olen varsinaisesti vain Pintoon ja Busquetsiin. Pinto oli taas vaihteeksi melkoisen hasardi päästessään irti toisella puoliajalla. Molemmissa maaleissa oli Pintokin jollain tapaa osallinen. Piqué twiittaili pelin jälkeen ja ylisti Pinton mind gameseja pilkkujen aikana, mutta eipä se nyt hirveästi lohduta, jos itse pelissä tulee tuollaisia virheitä. Kai se on hyväksyttävä tuollaiset esitykset kakkosmaalivahdilta. Copa -peleissä tuollaiset voikin sitten maksaa pokaaleja... Busquetsilta jalkapallollisesti hyvä peli lukuunottamatta sitä yhtä helvetin rumaa paidasta repimistä. Jos Pepin ilmeeseen tilanteen nähtyä on mitään luottamista, on Sergio saanut jonkinlaisen nuhtelun. Ehkäpä se joskus järki menee siihenkin päähän... En tosin hidastuksia enää tuosta tilanteesta nähnyt, enkä osaas sanoa kenen puolustajan harhailusta tuo tilanne (Busquets miltei alimpana pelaajana) ylipäätään aiheutui, mutta eipä tuollaisia tarvitsisi nähdä, varsinkaan ystävyysotteluissa. Samanlainen tilanne oli muuten Bayern-Milan pelissä kun Milan puolustaja repi Bayern pelaajalta shortseja niin että puoli persettä paistoi.. Noh, näiden avautumisien jälkeen voisi varmaan jotain positiivistakin kommentoida. Thiago oli jälleen maaginen. Hurja potentiaali kaverilla, kuten jo aiemminkin hehkutettu. Iniestalta perushyvä peli. Afellaylla oli alussa tilanteita, ja varsin hyvää peliä. Viimeistelyssä voisi vähän skarpata jos haluaa lisää vastuuta. Olihan se tällä kokoonpanolla varsin ehjä esitys paria puolustuspään virhettä lukuunottamatta.
 13. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Re: Siirtohuhuja (Barcelona) Madridilaisen As -lehden mukaan Alexis kauppa on eilen illalla closattu, ja loppuhinta olisi 40 miljoonaa euroa, jotka sovittiin maksettavaksi 5 vuoden aikana, mikä varmasti on hyvä asia nykyisen taloustilanteen vuoksi. Virallista vahvistusta seuroilta ei ole saatu. Se, että Fabregas ei ole julkisuuteen näitä mahdollisia siirtymishuhuja kommentoinut, tarkoittaa käytännössä: a) on tyytyväinen Arsenalissa ei munaa sanoa mitä ajattelee Jos mies oikeasti haluaisi Barcelonaan, ymmärtäisi hän tehdä itsekin jotain siirron eteen, varsinkin kun tietää seuran nykyisen taloustilanteen ja Wengerin rahanpumppaus-aikeet. Näin ollen saa mielestäni jäädä Arsenaliin. Alusta asti minua ei ole niinkään häirinnyt se että Cesc jäisi Lontooseen, vaan se että mies siirtyisi epätoivoissaan mihin tahansa roskaseuraan, vain siksi että pääsisi pois Arsenalista. Tämä ei tilanne tunnu olevan, joten antaa olla. Tässä taloustilanteessa ei seuralla ole niin paljon rahaa, että pystyisi tuollaisia ylihintoja maksamaan pelaajasta, jota ei oikeasti edes tarvita (vielä). Jos pelaajan moraali sitten sallii siirron muualle pelkkien dollareiden perässä, niin eiköhän se viimeistään osoita ettei tätä kuuluisaa Barca-DNA:ta miehestä löydy.
 14. Barcelona 2011/12

  Re: Barcelona 2011/12 Nopea heitto tähän väliin: Pedro on kotoisin Kanarialta, eikä siis näin ole katalaani kuin korkeintaan henkisellä tasolla. Kaveri saapui Barcelonaan 2007, 19-vuotiaana. Hieno juttu kuitenkin, että Thiagon ja Pedron soppareita saatiin vähän ajantasaisemmiksi, sillä mielenkiintoa maailmalla varmaan olisi riittänyt.
 15. phpBB3 - bugeja, bugeja, bugeja

  Re: phpBB3 - bugeja, bugeja, bugeja Nuo joukkuekohtaiset alafoorumit nyt tuntuvat olevan jonkinlainen status-kysymys.. Alafoorumi on ihan paikallaan jengille, jolle availlaan uusia threadeja jokaisesta pelistä, tai threadeita muutenkin tulee paljon. Mitä sillä alafoorumilla tekee jos siellä on tasan kaksi aktiivista threadia (Kausi 20xx/xx ja Siirtohuhut)? Ja tämä nyt ei ole mitenkään osoitettu tietyille henkilöille. Ja kyllä, Valencian alafoorumi on täysin turha. Minun mielestäni esim. noiden Espanjan alafoorumeiden keskustelun yhdistäminen yhden isomman Espanja -foorumin alle voisi olla fiksu veto. Nyt tuntuu, että puuttuu yhteinen keskustelu esim. liiga -tasolla. Jengi kirjoittelee pelkästään oman joukkueensa osioon, ja naapuriin mennään korkeintaan vittuilemaan voitetun ottelun jälkeen. Tuollaiseen yhdistettyyn foorumiin on kuitenkin helppo jaotella niitä keskusteluja tyyliin: Liiga kausi 2011/12, Joukkue A - kausi 2011/12 jne.
×