Jump to content

jamppujauho

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jamppujauho

 1. Huh huh Kuczcäk 10 -parempi kuin Roy Carroll anyways Evans 10- -vain karatepotkut puuttuivat Vidic 10+++ -kautta aikain paras toppari maailmassa Föördinänd 10 -Toiv jatkaa maajoukkueessa ainakin 15 vuotta Faaaabio 10 -scholes from brazil Valencia 10 -Hyvin vetää vaikka onkin umpivasuri Giggs 10 -harmis! Carrick 10 -tämä söpöliini mahtuisi mennen tullen vaikka Barcan avaukseen LUIS Nani 10 -Katkoi koipensa ehkä 10 kertaa kauden aikana, nostan hattua Rooney 10 -reilun pelin perikuva Hernandez 10 -joo sama Berbatov 10- -huumeongelmat söivät tehoja Scholes 10 -ilman muuta maajoukkueeseen
 2. Arsenal 2010/2011

  Jiihhaa Taisi olla ensimmäistä kertaa kun witutti että jäi canalin kortti uusimatta täksi kaudeksi! Long live Aaron Ramsey! Niin ja vedäppä vaikka käteen mr Foy.
 3. Blackpool - Manchester United 25.1.2011

  Ei toki ratkaissut, totesin vaan ettei se sokea hiiri ainakaan puolueellinen ollut... VDS 6- Evra 6 Rafael Hasselhoff 4 Vidic 6 Smalling 5+ Fletcher 5 Nani 7- Scholes 5 Gibson 10- Berbatov 5- Rooney 9+ Giggs 5- Hernandez 5 Anderson 10 Walton 10
 4. Blackpool - Manchester United 25.1.2011

  Tsaaaa Hyvä Walttoni, et ainakaan kotiinpäin vetäny.
 5. Tottenham vs. Manchester United 16.01.2011

  Pahkana viä... VDS 6 Rafael 7 Vidic 7 Rio 5 Evra 4 Luis 'Mertsi' Nani 6,5 Ryan 'turmaa harkki' Giggs 4 Fletcher 5 Carrick 4 Rooney 6 Berbatov 5 Ciccarelli 10 Anderson 4 Dean os. Giggs 4-
 6. Arsenal 2009/2010

  Referee trafford Roy Carroll maaliin ni olis voitettu 1-2 Mutta eipä tuo tappio ainakaan pelaajia liikaa näyttänyt ketuttavan... Vielä kun haetaan brittien gladareista wright takas ja merimies luukulle niin ensi kaudelta ei voi muuta odottaa kuin pyttysadetta!
 7. Arsenal 2009/2010

  oma nilkka Nasri oli pelaamassa bonuspinnoja plakkariin, loistava suoritus 0-1 maaliin. Mutta miksi vitussa lähtee hakemaan Bendtneriä vielä kun läpiajosta on mahdollisuus laittaa naula arkkuun? Hyvästi mestaruustaistelu.
 8. Arsenal 2009/2010

  ihme ja kumma... Pieni ajatusleikki tähän väliin... Vermaelenin paikalle Upson ja Francon paikalle Eduardo. Pelikielto olisi tietysti tässä tapauksessa kumottu ja ohjattu sukeltavalle hyökkääjälle. Se on stana aivan sama onko elimenä UEFA taikka vtun FA. Gunnersin kaverista on helppo tehdä se esimerkki, eipä ole paljoa kortti viuhunut, harva se peli kun esim. WR10 ojentaa itsensä makuulle rankkarialueella. OK pilkun tämä pelle saa ehkä vain joka neljännestä loikastaan, mutta korttia... Never ever.
 9. UCL: 16.2. & 10.3 Manchester United - AC Milan

  jiihhaa Rooneyhan on tikittävä aikapommi, eilenkin idioottimaisia riskejä keltainen kortti alla, herkempi tuomari olisi helposti passittanut ulos. Tehoja on viime aikoina toki löytynyt mutta maailman paras? TUSKIN. Leo Semmi any day.
 10. 23.01. Manchester United vs Hull City @ Old Trafford

  kyllähhh Televisiokuvan perusteella Bennett näki kyllä tilanteen, päätti kuitenkin varoittaa Fagania. Evans täydensi hienosti karatetoppariston.
 11. Daniel LaRusso Siis ei todellakaan ollut tahallinen potku Evansilta. Yhtä tahaton kuin aikanaan Cantonan monotus katsomoon.
 12. Wan ker Sar 6 Evra 6 Ferdinand 5 Vidic 4 Evra 6 O'Sheep 6 Carrick 5 Greyggs 5 Valencia 10 Rooney 5 Berbatov 4
 13. löylyä lissää... hei, jos kerrankin löytyy tuomari joka ei joka stanan tilanteessa tanssi fergusonin nuotilla ni onhan se kova paikka purtavaksi. Zaaaaahhh
 14. juurikin näin itse näen berbatov vs kuyt- tilanteen enemmän punaisen arvoisena rikkeenä. olihan siellä jo kortti alla. onneksi kukaan muu ei sitä muistanut enää. paljonko muuten bulgaari sai uefalta pelikieltoa mestareitten liigan sukelluksestaan? Terveisin Eduardo.
 15. 20.9. Manchester United vs. Manchester City @ Old Trafford

  Purnaus? Se lisäaika oli odotettavissa, pikku paitsiosta ratkaisu kuitenkin. Hienot tuuletukset turbaanipäältä.
 16. 20.9. Manchester United vs. Manchester City @ Old Trafford

  Heko heko Mitä ihmettä, David Villa järjestysmiehenä?
 17. 20.9. Manchester United vs. Manchester City @ Old Trafford

  Totuuden nimessä City ei ansainnut pistettäkään, mutta kyllähän se nyt törkeästi heiltä vietiin. Siinä vaiheessa kun se Wiley pääsi vahingossa kuviin ni flashbackit vilkku vaa silmissä ja tuli vahva tunne että kotijoukkue voittaa.
 18. 29.8.09 Manchester United - Arsenal @ Old Trafford

  Jotain rajaa... Fletcheria ja Keanoa ei kannata mainita edes samassa lauseessa. Hyvinhän poika nytkin uurasti, tuomari Dean tosin pelasti paljon Darrenin osakkeita jättämällä sen käsivirheen/sukittamisen boksissa täysin huomiotta. Toisessa päässä pallo on jo katsomossa ja pilli soi. Hauskaa. Diaby pilasi iltani sitten lopullisesti. Hyvää yötä.
 19. ManU-ManC 10.05.09

  Totuus tekee kipeää. Apua, tärisen... joko tulee sitä kuuluisaa 'BANNIA'... vitun idarit. multa saa köyttä.
 20. ManU-ManC 10.05.09

  cristiina ruunaldo taas tuli se ensimmäinen ja RATKAISEVA maali päin seiniä tuomitusta vaparista! Givenin piikkiin mut annetaan toki isot pinnat myös fergun tämänkertaiselle KOIRALLE! voiko puhtaammin palloon liukua? ei paljon. oli outoa nähdä kun se bulgarialainen narkkari vaihteeksi juoksi joukkueensa eteen, ruunaldo pelasi sitten hiukan enemmän itselleen. todella näkyvä 2. jaksolla:superhappy:, ja oikein lämmitti mieltä se itku ja parku kun otettiin vaihtoon. pistipä myös silmään rooneyn ivallinen hymy kun tuli samassa tilanteessa kentälle... Best friends? TUSKIN.
 21. UCL 29.4 & 5.5 ManU-Arsenal

  juu Kumotaan saman tien koko ottelu, eihän gibbs:kään tahallaan kaatunut, vaan liukastui... ja eihän tuo cristiina tahallaan filmannut, ihan vahingossa ja vanhasta muistista. Rosetti heräsi liian myöhään, tällä kertaa ei ratkaissut ottelua sentään. nimimerkillä selkään lyövä O'SHEEP.
 22. Boro-Utd 2.5.2009 @ Riverside

  Ei virhettä? ei taida sulla olla kaikki muumit laaksossa? boron pelaaja saa pallon suojaukseen, niitetään maahan ja harmaakarvarinta laukoo irtopallon häkkiin.
 23. Boro-Utd 2.5.2009 @ Riverside

  Jaa jaa... joku huuteli jostain Vidicin käsivirheestä??? en nähnyt mut tietysti se oli joku maaliviivalla tapahtunut huomaamaton lentopallotorjunta. Kaikki tuomarit kuolleessa kulmassa jne jne. Whatever.
 24. Boro-Utd 2.5.2009 @ Riverside

  Halsey 9 kertaa 10:stä avausmaaliin johtaneesta tilanteesta puolustava joukkue saa vaparin. Kiitos Mark Halsey, illallinen Alexin kanssa odottaa. Vetoapua, vetoapua!!! H-A-L S-E-Y United are the team for me.
 25. 25.4 klo 19.30 Man Utd-Spurs

  Pitkässä juoksussa tasan? Taitaa olla aika maratoni! W-E-B-B! United is the team for me!
×