Jump to content

Lexa

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Lexa

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/06/1989
 1. Juventus 2010-11

  Kylläpä nyt jotkut veti herneet nenään huumorilla heitetystä loppu heitosta. Samassa veneessä kuitenkin ollaan, niin tarvitse alkaa toistemme kurkkuihin käydä. Kukaan ei ole toista parempi Juventino jne. Ei ollut oikeasti tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, jos joku loukkaantui niin pahoittelut siitä. Mutta en minä nyt ainoa ollut joka tuosta kuolleisuudesta alkoi puhumaan, mutta joo antaa aiheen olla. Mutta aika oikeiltahan nuo paikat näyttää mihin vahvistuksia tarvittaisiin. Eli laitapakit, vasen keskikenttä ja yksi kärkipelaaja. Pirlon hankinnalle itse näytän peukkua, aina tykännyt miehen esityksistä vaikka vihollisen peliapaitaa kantaakin, hienoa nähdä mihin mies pystyy kun on nyt bianconeri. Mutta FORZA JUVE joka tapauksessa
 2. Juventus 2010-11

  Joka vuosi uusi koutsi on kyllä loistava saavutus. Edelleen haluaisin Deschampsin takaisin, mutta ei taida olla edes vaihtoehto nykyään. Mutta Conte on liian suuri riski, miksi pitää toistaa samat virheet joka hemmetin vuosi? Alkaa mitta oleen kohta aivan liian täysi. Villa Boas olisi hemmetin hyvä hankinta, jos Martineziin pistettiin 12M niin kyllä nyt Villa Boasin tasoiseen valmentajaankin pitäisi rahaa löytyvän. Ja nyt oikeasti pitää onnistua pelaajamarkkinoilla, hutiliikkeisiin ei ole varaa. Contesta vielä, ettei ehkä ole Ferrara 2, mutta riskit siihen on olemassa. Näyttöjä suurseuran peräsimestä ei ole, ja nyt sellaisia tarvittaisiin. Ehkä vaakakupissa painaa liikaa Conten entinen Juve ura, mikä sokaisi myös silmät Ferraran tapauksessa. Conte ja Ferrara tosin kentällä olivat ehdotonta kentän parhaimmistoa, omasta mielestäni. Delneriltä kyllä aikamoinen rimanalitus kun tuollaisella materiaalilla kuitenkin noin paskan tuloksen sai aikaan. Amaurikaan ei tainnut osua kertaakaan ja Parmassa kuitenkin maaleja tullut ihan kivaan tahtiin. Mutta EI siis Contelle, oikeasti rakas Juven johto ajatelkaa kerrankin isompaa kokonaisuutta ja järjellä, meillä on nyt ollut neljä italialaista valmentajaa ja kukaan ei ole oikeastaan pystynyt antamaan sellaisia näyttöjä että varmasti pystyy tätä laivaa ohjaamaan, ei Contekaan, joten joku Spalletti, Villa Boas, Deschamps tai vaikka Hiddink nyt tähän nostamaan poikien itseluottamusta ja Juve takaisin scudettojahtiin, ja antaa Conten kasvaa korkoa vielä vuosia. Johtuukohan se kuolleisuus täällä siitä, että monella muullakin mitta täynnä? Gloryhuntereita ei kuitenkaan tarvitsisi olla
 3. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ei tälläistä taaperusta voi enää vain seurata tai jatkaa. Nyt isot pojat on tekojen aika ja vaikka en haluaisi sitä tehdä niin valitettavasti Del Neri pitäisi kenkiä pihalle, toisaalta tästä alkaa tulla jokavuotinen Real pelleily kun potkitaan ja vaihdetaan valmentajaa minkä keritään. Deschampsin aikaan se peli näytti hyvältä, totta että pelattiin Serie B:tä jossa on helpompikin menestyä, mutta silti. Se oli sitä Juvea mitä on totuttu näkemään. Deschamps,Ranieri,Ferrara,Zaccheroni, Del Neri. Siinä jo viisi valmentajaa ja erittäin lyhyen ajan sisään, niin kyllä tuo kertoo jo paljon. Neljä italo valmentajaa ja kaikki ovat epäonnistuneet. Näkisin että uusi valmentaja voisi tosiaan olla jostain muusta maasta, niin ehkä saataisiin uusia näkökulmia. Valmentajakaksikoksi vaikka Deschamps-Nedved Mitään Contea on turha hankkia tai muita "keltanokkia" Juve ei edelleenkään ole paikka harjoitella suurseuran valmentamista, mikä nähtiin Ferraran kohdalla.
 4. Ottelut kaudella 2010/2011

  Uskomatonta taas.. ei voi muuta sanoa. ex-Juve Di Vaio jo kahdesti rokottanut ja meillä on tulostaululla tuttu numero eli pyöreä 0. Varsinkin kotiotteluissa tälläinen perseily on kyllä niin sietämätöntä että.. Juventinoja koetellaan kyllä rankalla kädellä. Harmi kun se Deschamps piti aikoinaan sössiä muualle, siinä oli kerrankin valmentaja joka tiesi miten Juventusta valmennetaan. Miten olis Didier takaisin?
 5. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tähän valmentajakeskusteluun vielä puuttuakseni niin itse näen sen niin, että Juven valmentajat ovat olleet aika paljon toivotaan toivotaan tapauksia. Ranieri, Ferrara, Zaccheroni, Del Neri. Kaikki ovat olleet Italialaisia joista kenenkään kohdalla ei olla voitu puhua varmasta menestyksestä. Del Nerikin kun saapui Juveen niin rahaa ollaan poltettu aivan mielettömästi, mutta silti vahvistukset Toni, Rinaudo, Martinez, Traore jne. eivät ole sellaisia hankintoja joita Juventuksen tasoinen joukkue tarvitsee. Aikoinaan kun piti saada kurssi nousuun niin poltettiin myös rahaa mutta hankinnat Buffon,Nedved, Thuram oli sellaista osastoa että varmasti tiedettiin saavamme laatua. Capello, Ancelotti ja Lippi pyörinyt mielessä sellaisina jotka voitaisiin haalia, mutta toisaalta Capellon ja Lippin kultaiset sormet alkavat jo auttamatta ruostua. Lippi toisaalta voitaisiin kutsua vetämään loppukausi ja etsiä rauhassa uutta koutsia ja niinkuin edellä sanottiin niin käydä huolella ehdokkaat läpi ja jos uusi koutsi ei ole italialainen niin sitten ei ole. Mutta tälläinen että voitetaan Inter ja otetaan pataan häntäpään Lecceiltä niin koettelee jo fanaattistakin juventinoa. Itse en usko siihen että viime vuoden puolella koettu hyvä vire katkesi pelkästään Q:n loukkaantumiseen. Vaan koen sen olevan jotain henkimaailman juttuja kun tappio tuli samalla kun Q oli sivussa niin alettiin uskoa että oltais me voitettu jos Q pelaisi jne. tässä on kuitenkin ikävä Trezegolia, Treze jos kuka olisi nyt mies paikallaan. Mutta jotain on tehtävä ja jos se on Del Nerin ja Marottan kenkiminen niin olkoon sitten niin. Häviöt on sallittuja mutta niiden pitää tulla miehekkäiden esitysten jälkeen. Joka tapauksessa FORZA JUVE!
 6. Juventus 2010-11

  Amauri tälläsi Parmalle maalin tänään, kyllähän tuo siirto kaikille osapuolille oli paras vaihtoehto. Miehen käsittämättömään palkkaan nähden miehen tehot eivät Juvessa ikinä mitkään hyvät olleet.
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  On tuo Krasic sitten puhdasta kultaa, paluu ja maali! Enempää ei voinut toivoakkaan. Perhana jos Berlusconit yrittävät vielä pitää miehen sivussa. Tärkeä vierasvoitto kun Interkin hävisi Chievolle ja Lazio jäi tasuriin.
 8. Uefa Europa League

  Krasic! ja peli tasoihin. On tuo Milo kyllä huikea kaveri, ei voi muuta sanoa.
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Grazie Krasic! Serbi ollut tänään aivan tulessa, joka on erittäin hieno juttu. Kauan ei ole Krasic tiimissä vielä ollut, mutta jo nyt hatrick iskettynä. Tänään tyydyttänyt neljä tehtyä maalia, mutta tasaisuus löydettävä otteisiin, eikä enää Palermo tappioihin ole varaa.
 10. Uefa Europa League

  Kiitos korjauksesta, kun ajatuskatko pääsi iskemään. Mutta pointtina oli siis, että Manninger tai Storari niin ihan hyviä veskoja, mutta se maagisuus joilla otetaan ne gamesaver torjunnat ja pidetään joukkue voitossa kiinni, puuttuvat. Myös olen ollut huomaavinani, ettei kyseiset herrat saa oikein puolustusta organisoitua Gigin tavoin. Tarkoitus ei kuitenkaan ole arjalaista ja Storaria maanrakoon haukkua, kun muissakin pelaajissa riittää kritisoitavaa. Mutta ei muuta kuin FORZA JUVE ja tästä pari voittoa silmiä hivelevän upealla pelillä niin voi jo vähän hymyillä
 11. Uefa Europa League

  Buffonia kaipailen jo maaliin, ei sillä että Storari huono olisi, mutta muutama semmoinen on mennyt, jotka Buffon olisi ottanut kiinni ja oltaisiin otettu voitto. Storari ei vain ole huippujoukkueen maalivahti, valitettavasti. Ei ole ollut lupaava tämä alku kun 3 peliä ja plakkarissa 2 tasuria, sekä yksi tappio. Ja vastassa ei ole vielä edes ollut mitään Interiä, Milania tai Man Cityä. Paljon on kyllä petrattavaa, jälleen kerran. Chiellini ei ehkä ollut omassa päässä maaginen, mutta kaksi tehtyä maalia antaa paljon anteeksi. Laitapakit ja keskikentän keskusta kuitenkin vuotaa pahasti. Paljon annetaan tilaa keskikentältä tulla ja laukoa.
 12. Uefa Europa League

  Ja JÄLLEEN sössitään 3-2 johto, kun lisäajalla päästetään vastustaja tasoihin. Kylläpä voi ketuttaa.. Ei kyllä vakuuta Delnerikään, ei sitten yhtään. Kolmessa pelissä 7 päästettyä maalia on aivan liikaa.
 13. Juventukseen liitetyt pelaajat

  On kyllä surullista luettavaa nämä jotkut tusinahankinnat.. kauas on tultu niistä ajoista kun pistettiin rahaa palamaan niin joukkueeseen kuitenkin tuli Buffon, Thuram, Nedved. Mutta toivotaan tosiaan, että Marotta tietää mitä tekee. Mutta voi vaan kateellisena katsoa kun toiset hankkii Robinhoa ja Zlatania, niin myö toivotaan toivotaan Martinezeja. Delneri saa kyllä luvan näyttää olevansa velho valmennuspuuhissa, veikkaan, että vaikka kuinka vakuutellaan joukkueen tähtäävän tulevaisuuteen, niin jotkut juventinot ei tule sulattamaan tälläkin kaudella taaperrusta ja nuotiot katsomoissa ei olisi jälleen yllätys. Smackerin kokoonpano pisti hymyilyttämään. Ihan noin huonosti meillä ei mene. Mutta minkä takia muuten Manninger istuu penkillä joka pelissä?
 14. Ottelut kaudella 2009/2010

  Nyt sitten paluu tappioputkeen ja voitottomia otteluitakin jo muutama taas. Milloin tämä piina päättyy? Miksei Kirev ole maalilla jos Manni ja Gigi eivät pysty pelaamaan? Kokoonpano on nimellisesti ihan hyvä ja kyllä tuolla pitäisi voittoja ottaa, mutta kaikki vain mättää ja menee päin persettä. Ei tässä olla Juvea hylkäämässä, mutta onko sitten väärin odottaa Italian suurimmalta ja hienoimmalta seuralta menestystä?
 15. Juventus 2009/10

  Huhuttiin Beniteziä ja Hiddinkiä ja saatiin Zach.. Annetaan miehen toki näyttää, mutta pahoin pelkään että ei tämä meitä hirveästi eteenpäin vie. Jos Blanc ja Secco eivät päässyt yksimielisyyteen valmentajastakaan niin kyllä se kertoo jo jotain. Ciroa kävi kyllä tavallaan sääli, että hieno Juventino, mutta joutui vain liian kovaan paikkaan. Onko Zachin sopimuksen pituutta sanottu jossain? Pitääkö balaclavan 4kk siis paikkaansa?
×