Jump to content

Lexa

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lexa

 1. Juventus 2010-11

  Kylläpä nyt jotkut veti herneet nenään huumorilla heitetystä loppu heitosta. Samassa veneessä kuitenkin ollaan, niin tarvitse alkaa toistemme kurkkuihin käydä. Kukaan ei ole toista parempi Juventino jne. Ei ollut oikeasti tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, jos joku loukkaantui niin pahoittelut siitä. Mutta en minä nyt ainoa ollut joka tuosta kuolleisuudesta alkoi puhumaan, mutta joo antaa aiheen olla. Mutta aika oikeiltahan nuo paikat näyttää mihin vahvistuksia tarvittaisiin. Eli laitapakit, vasen keskikenttä ja yksi kärkipelaaja. Pirlon hankinnalle itse näytän peukkua, aina tykännyt miehen esityksistä vaikka vihollisen peliapaitaa kantaakin, hienoa nähdä mihin mies pystyy kun on nyt bianconeri. Mutta FORZA JUVE joka tapauksessa
 2. Juventus 2010-11

  Joka vuosi uusi koutsi on kyllä loistava saavutus. Edelleen haluaisin Deschampsin takaisin, mutta ei taida olla edes vaihtoehto nykyään. Mutta Conte on liian suuri riski, miksi pitää toistaa samat virheet joka hemmetin vuosi? Alkaa mitta oleen kohta aivan liian täysi. Villa Boas olisi hemmetin hyvä hankinta, jos Martineziin pistettiin 12M niin kyllä nyt Villa Boasin tasoiseen valmentajaankin pitäisi rahaa löytyvän. Ja nyt oikeasti pitää onnistua pelaajamarkkinoilla, hutiliikkeisiin ei ole varaa. Contesta vielä, ettei ehkä ole Ferrara 2, mutta riskit siihen on olemassa. Näyttöjä suurseuran peräsimestä ei ole, ja nyt sellaisia tarvittaisiin. Ehkä vaakakupissa painaa liikaa Conten entinen Juve ura, mikä sokaisi myös silmät Ferraran tapauksessa. Conte ja Ferrara tosin kentällä olivat ehdotonta kentän parhaimmistoa, omasta mielestäni. Delneriltä kyllä aikamoinen rimanalitus kun tuollaisella materiaalilla kuitenkin noin paskan tuloksen sai aikaan. Amaurikaan ei tainnut osua kertaakaan ja Parmassa kuitenkin maaleja tullut ihan kivaan tahtiin. Mutta EI siis Contelle, oikeasti rakas Juven johto ajatelkaa kerrankin isompaa kokonaisuutta ja järjellä, meillä on nyt ollut neljä italialaista valmentajaa ja kukaan ei ole oikeastaan pystynyt antamaan sellaisia näyttöjä että varmasti pystyy tätä laivaa ohjaamaan, ei Contekaan, joten joku Spalletti, Villa Boas, Deschamps tai vaikka Hiddink nyt tähän nostamaan poikien itseluottamusta ja Juve takaisin scudettojahtiin, ja antaa Conten kasvaa korkoa vielä vuosia. Johtuukohan se kuolleisuus täällä siitä, että monella muullakin mitta täynnä? Gloryhuntereita ei kuitenkaan tarvitsisi olla
 3. Ottelut kaudella 2010/2011

  Ei tälläistä taaperusta voi enää vain seurata tai jatkaa. Nyt isot pojat on tekojen aika ja vaikka en haluaisi sitä tehdä niin valitettavasti Del Neri pitäisi kenkiä pihalle, toisaalta tästä alkaa tulla jokavuotinen Real pelleily kun potkitaan ja vaihdetaan valmentajaa minkä keritään. Deschampsin aikaan se peli näytti hyvältä, totta että pelattiin Serie B:tä jossa on helpompikin menestyä, mutta silti. Se oli sitä Juvea mitä on totuttu näkemään. Deschamps,Ranieri,Ferrara,Zaccheroni, Del Neri. Siinä jo viisi valmentajaa ja erittäin lyhyen ajan sisään, niin kyllä tuo kertoo jo paljon. Neljä italo valmentajaa ja kaikki ovat epäonnistuneet. Näkisin että uusi valmentaja voisi tosiaan olla jostain muusta maasta, niin ehkä saataisiin uusia näkökulmia. Valmentajakaksikoksi vaikka Deschamps-Nedved Mitään Contea on turha hankkia tai muita "keltanokkia" Juve ei edelleenkään ole paikka harjoitella suurseuran valmentamista, mikä nähtiin Ferraran kohdalla.
 4. Ottelut kaudella 2010/2011

  Uskomatonta taas.. ei voi muuta sanoa. ex-Juve Di Vaio jo kahdesti rokottanut ja meillä on tulostaululla tuttu numero eli pyöreä 0. Varsinkin kotiotteluissa tälläinen perseily on kyllä niin sietämätöntä että.. Juventinoja koetellaan kyllä rankalla kädellä. Harmi kun se Deschamps piti aikoinaan sössiä muualle, siinä oli kerrankin valmentaja joka tiesi miten Juventusta valmennetaan. Miten olis Didier takaisin?
 5. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tähän valmentajakeskusteluun vielä puuttuakseni niin itse näen sen niin, että Juven valmentajat ovat olleet aika paljon toivotaan toivotaan tapauksia. Ranieri, Ferrara, Zaccheroni, Del Neri. Kaikki ovat olleet Italialaisia joista kenenkään kohdalla ei olla voitu puhua varmasta menestyksestä. Del Nerikin kun saapui Juveen niin rahaa ollaan poltettu aivan mielettömästi, mutta silti vahvistukset Toni, Rinaudo, Martinez, Traore jne. eivät ole sellaisia hankintoja joita Juventuksen tasoinen joukkue tarvitsee. Aikoinaan kun piti saada kurssi nousuun niin poltettiin myös rahaa mutta hankinnat Buffon,Nedved, Thuram oli sellaista osastoa että varmasti tiedettiin saavamme laatua. Capello, Ancelotti ja Lippi pyörinyt mielessä sellaisina jotka voitaisiin haalia, mutta toisaalta Capellon ja Lippin kultaiset sormet alkavat jo auttamatta ruostua. Lippi toisaalta voitaisiin kutsua vetämään loppukausi ja etsiä rauhassa uutta koutsia ja niinkuin edellä sanottiin niin käydä huolella ehdokkaat läpi ja jos uusi koutsi ei ole italialainen niin sitten ei ole. Mutta tälläinen että voitetaan Inter ja otetaan pataan häntäpään Lecceiltä niin koettelee jo fanaattistakin juventinoa. Itse en usko siihen että viime vuoden puolella koettu hyvä vire katkesi pelkästään Q:n loukkaantumiseen. Vaan koen sen olevan jotain henkimaailman juttuja kun tappio tuli samalla kun Q oli sivussa niin alettiin uskoa että oltais me voitettu jos Q pelaisi jne. tässä on kuitenkin ikävä Trezegolia, Treze jos kuka olisi nyt mies paikallaan. Mutta jotain on tehtävä ja jos se on Del Nerin ja Marottan kenkiminen niin olkoon sitten niin. Häviöt on sallittuja mutta niiden pitää tulla miehekkäiden esitysten jälkeen. Joka tapauksessa FORZA JUVE!
 6. Juventus 2010-11

  Amauri tälläsi Parmalle maalin tänään, kyllähän tuo siirto kaikille osapuolille oli paras vaihtoehto. Miehen käsittämättömään palkkaan nähden miehen tehot eivät Juvessa ikinä mitkään hyvät olleet.
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  On tuo Krasic sitten puhdasta kultaa, paluu ja maali! Enempää ei voinut toivoakkaan. Perhana jos Berlusconit yrittävät vielä pitää miehen sivussa. Tärkeä vierasvoitto kun Interkin hävisi Chievolle ja Lazio jäi tasuriin.
 8. Uefa Europa League

  Krasic! ja peli tasoihin. On tuo Milo kyllä huikea kaveri, ei voi muuta sanoa.
 9. Ottelut kaudella 2010/2011

  Grazie Krasic! Serbi ollut tänään aivan tulessa, joka on erittäin hieno juttu. Kauan ei ole Krasic tiimissä vielä ollut, mutta jo nyt hatrick iskettynä. Tänään tyydyttänyt neljä tehtyä maalia, mutta tasaisuus löydettävä otteisiin, eikä enää Palermo tappioihin ole varaa.
 10. Uefa Europa League

  Kiitos korjauksesta, kun ajatuskatko pääsi iskemään. Mutta pointtina oli siis, että Manninger tai Storari niin ihan hyviä veskoja, mutta se maagisuus joilla otetaan ne gamesaver torjunnat ja pidetään joukkue voitossa kiinni, puuttuvat. Myös olen ollut huomaavinani, ettei kyseiset herrat saa oikein puolustusta organisoitua Gigin tavoin. Tarkoitus ei kuitenkaan ole arjalaista ja Storaria maanrakoon haukkua, kun muissakin pelaajissa riittää kritisoitavaa. Mutta ei muuta kuin FORZA JUVE ja tästä pari voittoa silmiä hivelevän upealla pelillä niin voi jo vähän hymyillä
 11. Uefa Europa League

  Buffonia kaipailen jo maaliin, ei sillä että Storari huono olisi, mutta muutama semmoinen on mennyt, jotka Buffon olisi ottanut kiinni ja oltaisiin otettu voitto. Storari ei vain ole huippujoukkueen maalivahti, valitettavasti. Ei ole ollut lupaava tämä alku kun 3 peliä ja plakkarissa 2 tasuria, sekä yksi tappio. Ja vastassa ei ole vielä edes ollut mitään Interiä, Milania tai Man Cityä. Paljon on kyllä petrattavaa, jälleen kerran. Chiellini ei ehkä ollut omassa päässä maaginen, mutta kaksi tehtyä maalia antaa paljon anteeksi. Laitapakit ja keskikentän keskusta kuitenkin vuotaa pahasti. Paljon annetaan tilaa keskikentältä tulla ja laukoa.
 12. Uefa Europa League

  Ja JÄLLEEN sössitään 3-2 johto, kun lisäajalla päästetään vastustaja tasoihin. Kylläpä voi ketuttaa.. Ei kyllä vakuuta Delnerikään, ei sitten yhtään. Kolmessa pelissä 7 päästettyä maalia on aivan liikaa.
 13. Juventukseen liitetyt pelaajat

  On kyllä surullista luettavaa nämä jotkut tusinahankinnat.. kauas on tultu niistä ajoista kun pistettiin rahaa palamaan niin joukkueeseen kuitenkin tuli Buffon, Thuram, Nedved. Mutta toivotaan tosiaan, että Marotta tietää mitä tekee. Mutta voi vaan kateellisena katsoa kun toiset hankkii Robinhoa ja Zlatania, niin myö toivotaan toivotaan Martinezeja. Delneri saa kyllä luvan näyttää olevansa velho valmennuspuuhissa, veikkaan, että vaikka kuinka vakuutellaan joukkueen tähtäävän tulevaisuuteen, niin jotkut juventinot ei tule sulattamaan tälläkin kaudella taaperrusta ja nuotiot katsomoissa ei olisi jälleen yllätys. Smackerin kokoonpano pisti hymyilyttämään. Ihan noin huonosti meillä ei mene. Mutta minkä takia muuten Manninger istuu penkillä joka pelissä?
 14. Ottelut kaudella 2009/2010

  Nyt sitten paluu tappioputkeen ja voitottomia otteluitakin jo muutama taas. Milloin tämä piina päättyy? Miksei Kirev ole maalilla jos Manni ja Gigi eivät pysty pelaamaan? Kokoonpano on nimellisesti ihan hyvä ja kyllä tuolla pitäisi voittoja ottaa, mutta kaikki vain mättää ja menee päin persettä. Ei tässä olla Juvea hylkäämässä, mutta onko sitten väärin odottaa Italian suurimmalta ja hienoimmalta seuralta menestystä?
 15. Juventus 2009/10

  Huhuttiin Beniteziä ja Hiddinkiä ja saatiin Zach.. Annetaan miehen toki näyttää, mutta pahoin pelkään että ei tämä meitä hirveästi eteenpäin vie. Jos Blanc ja Secco eivät päässyt yksimielisyyteen valmentajastakaan niin kyllä se kertoo jo jotain. Ciroa kävi kyllä tavallaan sääli, että hieno Juventino, mutta joutui vain liian kovaan paikkaan. Onko Zachin sopimuksen pituutta sanottu jossain? Pitääkö balaclavan 4kk siis paikkaansa?
 16. Juventus 2009/10

  Ei uusia pelaajia, ei uutta valmentajaa, ei mitään? Oikeasti miten voidaan olla noin sokeita tuolla Juve johdossa. Luulen, että voitetaan Roma, kynnetään Laziosta tasuri ja sitten taas hävitään pari peliä. En nyt kokonaan menisi loukkaantumisten taakse, kyllä kentällä on miehiä joilta sen voittamisen pitäisi onnistua, koko kautta kuitenkaan harvoin saadaan ideaalilla kokoonpanolla mennä. Juventus taitaa kuolla ja elää Del Pieron kautta tosiaankin. Kun Alex on iskussa on myös vanha rouva, kun taas ei niin otteet ovat luokattomia.
 17. Ottelut kaudella 2009/2010

  Inter kun jäi eilen tasuriin Barin kanssa niin toivoin, että tästä alkaa Juven nousu kohti kärkeä, mutta paskanmarjat. Samaa sekavaa peliä kuin ennenkin, ei Ciro enää ansaitse näytönpaikkoja, mutta kuhan jotain edes tapahtuisi niin olisi sekin jo edistystä. Mutta Blanc ja Secco varmaan odottavat, että stadion on täysin tyhjä ennen kuin tajuavat tilanteen vakavuuden.
 18. Juventus 2009/10

  Toivottavasti Hiddink tulee tosiaan, hänellä on kiistattomat näytöt, että osaa valmentaa ja on jo nimenäkin kova valmentaja. Ei mitään toivotaan-toivotaan valmentajia enää tänne. Oltaisiinpa Deschamps saatu pidettyä, mutta Ferrara hyppäsi puikkoihin vain liian pian, Antiko on hyvin todennut, että Juve ei ole paikka harjoitella valmentamista. Eli iso ei myös Contelle joka on myös huhuissa pyörinyt, vaikka Contella ihan kohtalaiset meriitit on Italiassa, niin ei vielä sellaisia, että niillä ansaittaisiin Juven pääkäskijän paikka.
 19. Ottelut kaudella 2009/2010

  Viimeisien kotiotteluiden maaliero on aivan järkyttävän huono. Milloin muuten Iaquinta on palaamassa kokoonpanoon? Mutta Amauri ehdottomasti lihoiksi ja joku kunnon kärki tilalle se on nyt selvää, ettei miehestä ole suurseuran hyökkääjäksi ja sellainen Juve on, suurseura nimittäin. Ja nykyisistä pelaajista vain harva ansaitsisi kantaa Juve paitaa yllään. Seurajohdon on nyt viimeistään tajuttava palkata se Hiddink Ciron tilalle, Hiddink osoitti Chelseassa jo, että osaa lyhyellä aikavälillä saada pelin uomiinsa ja ei ehkä tarvitse niin paljon aikaa joukkueen rakentamiseen. Mutta eilisestä ottelusta vielä, että kyllä teki pahaa katsoa kun mikään ei onnistunut. Cirolle kiitos kaikesta mitä olet Juven eteen tehnyt, en nimittäin odota näkeväni Ferraraa enää ensi ottelussa päävalmentajan paikalla.
 20. Juventus 2009/10

  Hienoa saada Bettega takaisin mukaan! Minusta Ferraran näytöt on jo annettu, mutta toisaalta nyt nähdään miehen kyvyt vielä kovempien paineiden edessä. Hiddinkin pestaus olisi loistava juttu, näkisin miehen täysin oikeana korjaaman kurssia ja pelastamaan loppukaudesta sen mitä pelastettavissa on. Ja ei tuo ehkä vaatisi kuin muutaman nappihankinnan, koska meidän kärkiosaaminen on aivan liian kapeaa. Kyllä täältä vielä noustaan. FORZA JUVE!
 21. Ottelut kaudella 2009/2010

  Ja täydellinen puppelointi ja 1-2.. ei hyvää päivää sentään. Kyllä tässä on nyt ainoa vaihtoehto se, että Ferrara valitettavasti ulos. Tuo peli on niin sotkuista, että jos kotikentällä hävitään Catanialle niin se rupeaa olemaan jo liikaa..
 22. Ottelut kaudella 2009/2010

  Miten voi olla hyvää peliä ploughman, jos hävitään häntäpään joukkueelle 3-1? Juventuksen tasoille joukkueelle tuommoinen ei ole lähelläkään hyvää peliä. Iaquintaa tuohon kärkeen kaipailee, mutta pahoin pelkään, että sekään mitään haittaa. Ja loukkaantumisten taakse voidaan aina mennä, mutta ei niitäkään ole kuin se pari kappaletta, mikä on ihan normaalin verran joukkueurheilussa, laskekaa vaikka montako loukkaantumista Arsenalilla aina on. Juventus on joukkue jonka pitäisi pystyä napsimaan voittoja, kokoonpanolla kuin kokoonpanolla. Näyttää siltä, että joukkueenkin usko Ferraraan on mennyt, koska tuo meno kentällä on niin hengetöntä, samanlaista siis kuin Ranierinkin aikana. Kyllä on Deschampsia ikävä. Kyllä tässä aika sanaton alkaa olemaan, uskoa ja toivoa on vielä jäljella onneksi kuitenkin. Mutta uskooko kukaan enää, että Ciron johdolla voitetaan tällä kaudella mitään? Jos ei voiteta Bareja ja Cagliareja, niin ei todellakaan voi olettaa, että Ciro liikkuu nyt oikessa virassa. Vähän liian kovaan paikkaan ja liian aikaisin Ciro joutui. Juventus ei kuitenkaan ole sellainen seura, jossa oppirahoja maksellaan ja haetaan. Juventus on tottunut läpi aikojen napsimaan pystejä, ja nyt on tulossa jälleen pystitön kausi. 5 Ottelua ja suhde on ollut 1-0-4 ja maalierolla 3-12. Tämän pitäisi avata jo johtoportaankin silmiä, että näin ei voida enää jatkaa. Ensin menetettiin UCL jatkopaikka ja nyt Scudettoakin ollaan kusemassa, vaikka Inter voitettiinkin. En haluaisi Ferraraa pois potkia, mutta kohta ei ole enää muuta vaihtoehtoa, koska koko joukkuetta ei voi vaihtaa, niin silloin valmentajan on lähdettävä. Diegolle kyllä laittaisin penkkikomennuksen ja katsoisin jos peli alkaisi maistua sitä kautta, kentällä miestä alkaa olla turha pitää, kun ei edes rankkarista maali onnistu. EDIT: Lisätään vielä, että sekavaa tekstiä tuli, mutta tälläistä Juventusta en vain haluaisi nähdä, Juvea ei kuitenkaan koskaan voi hylätä ja aina ehdoton FORZA JUVE! mutta kunhan saataisiin edes se peli-ilo ja sitä vanhaa Juventusta takaisin, niin ei tämäkään tilanne niin pahalta tuntuisi. Kyllä tekee pahaa tämä tilanne mikä on nyt päällä.. todella pahaa.
 23. UEFA Champios League

  Edelleen kyllä tuosta pelaamisesta puuttuu se luovuus ja ne todelliset huippupaikat jää luomatta, aivan liian hidasta ja kun syötöt ei mene edes omille niin ei tuosta voi hyvää seurata. Ja erikoistilanteisiin meillä ei ole laittaa ketään kun Del Pieron ei anneta pelailla ja saada pelituntumaa. Mutta vielä tässä toivoo sitä ihmettä ja tasoitus maalia, mutta ei tässä puhtaita papereita voi oikein jaella kun on ollut kotikentällä niin luokatonta tuo pelaaminen. Ferraralla tulee olemaan kova työ saada luottamus takaisin jos tästä hävitään, toki Inter voitto hänen CV:tä paranteli kummasti ja en mielelläni hänelle potkuja soisi, mutta vaikka Ferrara juventino onkin, niin se ei tarkoita sitä etteikö saisi kritisoida. Noniin tuo 3-1 maali kuvastaa Juven koko tilannetta hyvin. Ja vain 4 tehtyä maalia 6 ottelussa on erittäin luokaton suoritus. Maalivahtiosasto on ainoa mikä on kunnossa, muuten ollaan pahasti hukassa joka osa-alueella, valitettavasti. Joo 1-4 tappio on jo paha nöyryytys.. erittäin paha. Miten ei voi kiinnostaa pelata loppuun asti vaikka aikaa olisi ollut? Munaton oli Juventuksen saldo mestariden liigassa.
 24. Ottelut kaudella 2009/2010

  Jos ei tykkää, että joukkue ottaa kahdesta pelistä peräkkäin 2-0 pataan, niin ei saisi muka olla kriittisellä päällä, ei kukaan täällä ole oikeasti Juvea hylkäämässä, ei missään nimessä. Okei joku nimimerkki tuolla niin väläytti, mutta jos kiinnostaa hylätä rakas seura, niin tervemenoa. Ei tässä pystyisi ilman Juvea elämään, ei mitenkään yhdessä mennään ylä ja alamäet(jotka on olleet tosi pitkiä ja jyrkkiä) Nyt kuitenkin jokin mättää ja toivon, että Ferrara löytää lääkkeet koska mies on kuitenkin kunnon juventino. Mutta se mikä viime peleissä alkanut mietityttää on se, että taktiikat ei perustu todellakaan meidän vahvuuksiin ja otteissa kentällä ei ole ollut pitkään aikaan järkeä. Toki 'Doria peli oli hyvä, mutta niin Juven tasoisen joukkueen otteen pitääkin olla hyviä ja tälläset Cagliaritkin pitää voittaa, koska mestaruutta ei voiteta sillä, että voitetaan 3 pelistä vain 1 tai otetaan 1 voitto, tasuri ja tappio. Mestaruuttahan kaikki toivovat, eikös? Vai onko siinä jotain väärää sitten toivoa mestaruutta ja pettyä, että mestaruus on karkaamassa? Tulipas aika kriittinen viesti, mutta ei tässä voi ilostakaan pomppia. Tappiot täytyy nyt analysoida. Inter ja Bayern peleistä napataan voitotaan ja käännetään tappiolaiva voittolaivaksi! Hyökkäykseen kyllä toivoisin lisävahvistuksia, ei siellä ole kuin kolme puhdasta kärkeä ja se on liian vähän. Del Piero ja Giovinco voivat kärjessä pelata, mutta toimivat paremmin alempana ja Immobile on vielä liian nuori, junnut tulevat kyllä vielä. Mutta yksi "Dzeko" vielä tuonne kärkeen niin näyttää hyvältä, Amauriin olen kyllä ollut todella pettynyt, keskittyisi perhana siihen pelaamiseen eikä levittelisi niitä käsiään. Ja onko siihen palloon noin vaikea osua?
 25. Ottelut kaudella 2009/2010

  Samaa mieltä, että viime aikoina kentällä nähty ei ole ollut Juventus! Ilman Buffonia ja Cannavaron johtajuutta alakerrassa oltaisiin oltu täysin helisemässä. Maalinteko tökkii ja pahasti, ei ihme, että tasureita tulee liikaa kun johdetaan vain maalilla. Tuo Juventuksen keskikenttä rupeaa olemaan liikaa duunarimainen ja sieltä se aivan terävin tekniikka ja taito puuttuu. En tiedä, mitä Diegolle on käynyt loukkaantumisen jälkeen käynyt, mutta tuskaiselta hänenkin peli näyttää. Ollaanko me näin pahasti Del Pieron varassa? Kriittistä analyysiä, mutta ei vain pidä liian tyytyväisyyden tunteeseen tuudittautua vaikka kahdesta viime pelistä ollaan sentään voitot napattu. Milloin ollaan viimeksi tehty enemmän kun yksi maali ottelussa?
×