Jump to content

Pave

Members
 • Content count

  459
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Pave


 1. Heippa vaan pitkästä aikaa!

   

  Sen verran pitää kommentoida, että huhut hyökkääjän hankinnasta ovat minusta täysin turhia. Ainoastaan siinä tapauksessa voisin pitää sitä mahdollisena, jos Rooney on siirtymässä pois - todella epätodennäköistä! Ehkä Berbatovin roolia seurassa voisi tarkkailla, vaikkakin mies on paukuttanut tällä kaudella ihan kivan määrän maaleja. Kovasti luottoa löytyy Meksikon poikaan, Machedaan, sekä varauksella Welbeckiin. Eiköhän noilla pääse jo pitkälle, kun siihen vielä heittää Väinön lisäksi? Owen tuskin jatkaa seurassa...

   

  Keskikenttä taasen elää omaa elämäänsä. Scholesin ja Giggsin harteille ei voi enää hirveästi taakkaa laskea, molemmat luultavasti lopettavat melko pian. Keskikenttä ei tule olemaan vertailukelpoinen ilman hankintoja. Rodwell voisi olla ihan hyvä panostus tulevaisuutta varten, mutta mikään sateentekijä hän ei vielä ole. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä kesä tuo tullessaan. Telaketjuosastoa ei tarvitse täydentää, sen sijaan pallollinen playmaker tulisi kaivaa jostain kivikasan alta piakkoin.

   

  Mitä tulee maalivahtipeliin, niin minun papereissa Stekelenburg menee heittämällä ykkösvaihtoehdoksi. Melkeinpä voisin verrata häntä Van der Sariin, ainakin mitä tulee jalalla pelaamiseen...


 2. En tiennytkään, että Ronaldo siirtyi Parisiin. Äkkiä nämä tilanteet muuttuvat.

   

  Asiaan. En jää miestä kaipaamaan, alkoi omasta mielestään kasvaa jo joukkuetta suuremmaksi. Lisäksi tuo siirtosumma on aivan järjetön, ei kukaan ole tuon arvoinen - ei se tyhmä ole kuka pyytää, vaan kuka maksaa! Jospa tässä nyt saisi muutaman vuoden olla kuulematta huhuja: minä haluan sinne, en tiedä jäänkö, tulevaisuudesta ei tiedä, tämä on suurta perhettä, minun tulevaisuus on Manchesterissa. Kaveri käy kuin tuuliviiri, toivottavasti Madridissa ei ole niin tuulista.


 3. Itse haluaisin antaa Nanille vielä mahdollisuuden. Ikää miehellä on vasta 22v, joten parhaat vuodet ovat ehdottomasti edessäpäin. Jos mies saisi vain kiukkuilut ja Ronaldoakin pahemmat filminsä kuriin ja keskittyisi pelaamiseen, jälkeäkin syntyisi varmasti. Tälläkin kaudella 30 pelissä kentällä, 6 maalia. Hyvin harvoin miestä kuitenkin avauksessa nähtiin, joten ei ihme että tuntuma on kateissa. Lainapesti voisi olla vaihtoehto, jotta mies pääsisi kunnolla näyttämään osaamistaan. Parhaimmillaan Nani on kuitenkin ilmiömäisen hyvä pelaaja, ja kuluneellakin kaudella hän teki useamman todella hienon maalin. Tasaisuus vain pitäisi löytää.

  Olen täysin eri mieltä. Nani vaihdettiin JOKAISESSA Valioliigamatsissa kentältä pois, jossa hän aloitti. Myöskään Cupissa ei saanut mitään aikaiseksi, ei edes huomattavasti pienempiä seuroja vastaan. Nyt on kaksi kautta harjoiteltu ja pelissä ei ole ideaa, silloin kun pitäisi liikuttaa, pallo jumittuu jalkaan. Myöskin 1 vs. 1-tilanteissa on erittäin paljon puutteita. En tiedä, johtuuko se itseluottamuksen puutteesta vai ominaisuuksista? Kuitenkin olen menettänyt jo uskoni kaverin kykyihin. Tämän tason jalkapallomatsit eivät mielestäni ole oikea paikka harjoitella ja toivoa vain parasta. Toivottavasti olen väärässä (jos Nani Maunoon jää), mutta tällä hetkellä olisin valmis ulostamaan kaverin.

   

  Tällä hetkellä nokkimisjärjestyksessä on kuitenkin Ronaldo, Park ja Rooney edellä. Tosiciakaan ei varmasti ostettu penkkiä kuluttamaan, joten Nanin läpilyönti käy päivä päivältä vaikeammaksi.


 4. Itse en ehkä vielä lähtisi maalivahti-ostoksille. VDS voisi vetää viimeisen kauden melkeinpä puoliksi Fosterin kanssa, minulta ainakin löytyy luottoa sen verran. Polakin sen sijaan voisi kaupata pois, ei ole minua missään vaiheessa vakuuttanut.

   

  Puolustus ok, kun Brown tuli takaisin. Rafaelia pitäisi vaan ruveta peluuttamaan rohkeasti. Periaatteessa toppareita on nyt neljä, koska Brown on kunnossa, Evans on loistava. Vasemmalle Evra, O'Shea + Fabio(?), oikealle Brown, O'Shea ja Rafael. Nevillestä ei valitettavasti taida enää paljoa iloa olla, ainakaan kentällä.

   

  Keskikenttä elää. Giggsillä ja Scholesilla alkaa valitettavasti ikä painamaan ja heitä ei varsinaisesti voi enää pitää kuin rotaatiopelaajina. Fletcher on yllättäen kasvanut ihan hyväksi pelaajaksi, taisi olla itseluottamuksesta kiinni? Carrick, Anderson ja Hargreaves (mikäli kunnossa) antavat hyvin vaihtoehtoja keskelle, mutta ehkä sellainen tietynlainen luovuus tuosta porukasta puuttuu, Anderson voisi olla tulevaisuudessa hyvä pelin pyörittäjä? Giggs ja Scholes pystyvät paikkaamaan ja mikä parasta, myös kaatamaan heikompia Valioliigatiimejä. Ehkä joku nuori AMC/DM olisi hyvä hankkia kasvamaan? Bubbling under: Gibson, Possebon

   

  Laitureista ei voi oikein sanoa. Missä Ronaldo pelaa? Nani on mielestäni epäonnistunut pahasti, enkä jaksa uskoa, että hänestä on mitään iloa tämän tasoisessa porukassa. Tosic täysi kysymysmerkki. Park loistava squad player, tärkeä pelaaja meille. Wäinöä en haluaisi peluuttaa laidalla, mielummin kärjen alapuolella vapaassa roolissa. Mielestäni laituri-osasto tarvitsisi yhden hyvän täsmähankinnan, tyyliin Ribery.

   

  Hyökkäys. Tevez on luultavasti lähdössä ja itse en miestä joukkueessa pitäisi. Loistava pelaaja, ei siinä mitään, mutta ei ehkä sen tyylinen, mitä tarvitaan. Berbatovia en vielä yhden kauden perusteella tuomitse, ehkä roolitus oli hieman väärä? Rooney tulee luultavasti pelaamaan uransa loppuun Unitedissa ja hyvä niin. Antaa Machedan ja Welbeckin kasvaa näiden loistavien pelimiesten kanssa, cup-peleissä sitten kehiin näyttämään ja kasvattamaan pelinälkää. Campbellista on vaikea sanoa mitään, koska ei oikein päässyt pelaamaan Tottenhamissa, joten on vaikea kuvitella, että pääsisi meilläkään. Oma mielipiteeni on, että meidän tulisi hankkia Zlatan. Sopisi täydellisesti tuohon porukkaan: vahva, taitava, röyhkeä, hyvä jalalla ja päällä, tekee maaleja, nopea jne. - oikeastaan kaikkea sitä, mitä hyvän hyökkääjän tulee olla. Viime vuosina diivailukin jäänyt vähemmälle ja varmasti onnistuisi Unitedin tasoisessa porukassa.

   

  Summa summarum:

  Ulos -> Tevez, Campbell, Nani, Kuszczak.

  Lainalle -> ???

  Sisään -> Ribery ja Zlatan


 5. Olen Rossin kanssa eri mieltä siitä, kuinka Barcaa vastaan pitäisi pelata. Okei, Chelsea nollasi ihan hyvin Barcan sen 180 minuuttia, mutta silti Blaugrana on finaalissa. Täytyy muistaa, että Barcan puolustuksessa on sivussa ainakin Abidal ja Dani Alves. Myöskin Marquez on kysymysmerkki. Tässä piilee pelin ratkaisun avaimet, ManU ei lähde sumputtamaan!!! ManU:n on lyötävä painetta Barcan alakertaan, jolloin maali (tai useampi) tulee varmasti.

   

  Unitedilta sivussa on pelikiellon takia Fletcher, mutta se ei menoa tule haittaamaan. United pystyy kolmen keskikentällä vastaamaan Barcan peliin, joten täydellistä pallokontrollia en ennakkoon espanjalaisille pysty lupaamaan. Unitedin laitapeli on niin vahvaa, että on mielenkiintoista nähdä, kuinka Barca pystyy tukkimaan Abidalin ja Alvesin jättämät aukot. Tämä myöskin tiedetään meidän leirissä, joten palloa luultavasti pelataan Ronaldon ja Rooneyn kautta. Tämän takia laittaisin myös Berbatovin avaukseen, koska hän pystyy jakamaan keskustaan tulleita palloja ja meidän laiturit ajaa hanakasti sisälle.

   

  Toiveeni avauksesta:

  --------------Berba--------------

  Rooney-------------------Ronaldo

  -------Scholes-----Carrick-------

  ------------Anderson------------

  Evra-----Vidic------Rio----O'Shea

  -------------VDS----------------

   

  Vaihdosta sitten mahdollisesti pappa-Giggs rauhoittamaan, Park ja Tevez tuomaan energisyyttä. Tämä tulee olemaan meidän heiniä, VAMOS!!!


 6. Ronaldo näytti keskisormea Pool-faneille - katso videolinkki

  Keskiviikko 18.3.2009 klo 10.58

   

  Cristiano Ronaldon kansainväliset käsimerkit leviävät vauhdilla Youtubessa.

  Liverpool-fanit huutelivat törkeyksiä Cristiano Ronaldolle.

   

  Manchester Unitedin oma primadonna Cristiano Ronaldo ei kestänyt Liverpool-fanien pilkkahuutoja, vaan avasi autonsa ikkunan näyttääkseen huutelijoille kansainvälistä käsimerkkiä. Keskisormen heiluttelun jälkeen tähti kaasutteli urheiluautollaan omille teilleen.

   

  Tapahtumaa edeltänyt Manchester Unitedin ja Liverpoolin välinen liigakohtaaminen päättyi Poolin 1-4 vierasvoittoon. Ronaldo pommitti joukkueensa ainokaisen pilkulta. ManU:lle tappio oli ensimmäinen liigassa sitten marraskuun alun.

   

  Lähde: IL

   

  - en tiennytkään, että Ronaldo on primadonna. Kiitos tästä tiedosta Iltalehti!!!


 7. No niin, Real fanit. Kuka uskaltaa tulla mukaan tähän? Liverpool-Real Madrid ensi tiistaina ja minä veikkaan Poolia. Häviäjät viikko vastustajan logoa ja matsi ennakko vastustajan topicciin.

  Minä voin lähteä Realilla: pidän loppuvuoden Puulin logoa, jos sinä pidät Realin logoa ja Gutin avataria saman ajan Madridin voitosta!? Ennakkoja en rupea kirjoittamaan :D Tasurista ei toimenpiteitä!


 8. Minulla on vahvasti sellainen kutina, että toinen kaksikosta O'Shea/Evans on tänään pelikunnossa. Tällöin puolustuslinja olisi luultavasti seuraava: Evra - Evans/O'Shea - Rio - Fletcher. Myöskin luulen, että kokemusta laitetaan tähän matsiin rutkasti kentälle, eli muodossa Giggs ja Scholesy. Rooney ja Berba myöskin kehiin, joten tuohon vielä Carrick ja Ronaldo. Näillä menisin itse, niin että Wazza saisi suhteellisen vapaat kädet Giggsin pelatessa hieman keskemmällä Scholesin ja Carrickin kanssa. Huhhuh, saisi matsi jo alkaa, ei tätä kestä...


 9. No, jauhettiinhan tuolla foorumin muissa osioissa paskaa oikein olan takaa, kun Messi sylkäisi Dudaa kohti. Se ärsytti varmasti monia, mutta niin ärsyttää Ronaldokin käytöksellään. Minua ärsyttää erityisesti juurikin tuo diivailu. Siihen päälle diivailijalle menestystä niin kyllä saattaa keittää yli muiden joukkueiden kannattajilla. Myönnän toki, Ronaldolla oli fantastinen viime kausi, mutta hän osoitti ärsyttäviä elkeitä kentällä ja sen ulkopuolella. Menestys+Diivailu=Ei juurikaan myönteisiä tunteita kyseistä pelaajaa kohti. Ibrahimovic ärsyttää yhtä lailla.

   

  No jopas, taas tuli jauhettua skeidaa oikein urakalla. Olen kantani ilmoittanut ja olen valmis lopettamaan tähän.

  Sir Alex Ferguson on yleensä antanut pelaajien diivailla ihan miten sattuu. Kannattaa ehkä hieman suodattaa median julkaisemia jorinoita, kaikkea ei todellakaan kannata uskoa. Ex-tyttöystävätkin voivat jopa laukoa millaisia juttuja tahansa, jos eivät päässeetkään makean elämän makuun toisen siivellä. Itse en voi sanoa väiteltyihin asioihin juuta, enkä jaata, ennen kuin todellista faktaa lyödään pöytään!


 10. Valioliigan tähtikenttä:

  ----------V.Persie----Rooney-----------

   

  -Nasri--Modric---Fabregas--C.Ronaldo---

   

  -Clichy---Ferdinand--Terry---Sagna-----

   

  ---------------James-------------------

   

  Vaihtopenkki:

  Almunia

  Vidic

  A.Young

  Denilson

  F.Torres

  Millähän sinä olet repinyt tuon kentällisen? Ilmeisesti olet katsonut melko paljon Valioliigan pelejä, kun kelpuutat nuo jätkät?

   

  Pistetään vertailuksi oma mielipiteeni:

  ----Anelka-----Agbonlahor---------

  A.Young--Gerrard--Lampard--Arteta

  Evra----Vidic---Laursen---Bosingwa

  -----------Schwarzer-------------

   

  Penkki:

  Given

  Lescott

  Figueroa

  Ireland

  Valencia

  Van Persie

  Robinho

   

  Maalille kelpaisi ihan yhtä hyvin Jässi tai Van der Sar, mutta Schwarzerilla on ollut erittäin iso rooli Fulhamin sumpussa. Given taas on ollut loistava. Keskikentästä voisi nusaista pilkkua, mutta en jaksa. Tuossa on mielestäni tähän mennessä 4 parhaiten onnistunutta pelaajaa. Kärkeen Anelkan tilalle voisi heittää jonkun muun, mutta antaa eniten maaleja tehneen pelaajan olla kehissä. ManU:sta taas en kelpuuta muita, kuin tämän hetken parhaan topparin ja Evran. Pelanneet laajalla rintamalla joukkueena hyvin, mutta varsinaisesti yksilöitä ei voi nostaa esille näiden kahden lisäksi.


 11. Megastoren ongelmat alkoivat juuri silloin, kun se meni Kitbagin alle. Itsellä ei ollut aiemmin ongelmaa, mutta muutama vuosi sitten tilaus meni läpi ja tavaroita ei alkanut näkyä. Yksi vihainen sähköposti ja tavarat oli ovella muutaman päivän päästä. No, nyt tuota faniroinaa alkaa olla jo niin paljon, ettei tarvii olla tilailemassa, ostaa sitten paikanpäältä.


 12. Ehdottomasti nyt tarvitsisi ulostaa Drogba. Clear the Air tjsp. Vaikka oltaisiinkin silloin "vain" Anelkan varassa (joka on valjun paras maalintekijä), ei se itseäni häiritsisi. Lykättäisiin vain aina kun ottelu alkaa olla selkeä DiSanto, tai mahdollisesti jopa Kalou hyökkäämään, jotta nuori poika saa kokemusta lisää.

  Oletko aivan varma, että pystyisitte pärjäämään pelkästään Anelkan avuilla? Totuus on, että Drogba ja Anelka eivät mahdu samaan joukkueeseen, kumpikaan ei osaa pelata toisen kanssa. Anelka on tehnyt maalinsa ilman Drogbaa, ja Drogba nyt ei vaan ole tehnyt maaleja. Sitten siihen Valjun parhaaseen maalintekijään. Chelsea ei olisi sen suuremmassa kusessa, vaikka Nicolas ei piikissä pelaisi. Kaikki maalit ovat tulleet "pienempiä" porukoita vastaan, ja Anelka ei ole osunut kertaakaan kärkiporukoita vastaan. Pistesaldokaan ei juuri miksikään muuttuisi, jos Chelsealta otettaisiin Anelkan tekemät maalit pois. Toki niillä maaleilla on merkitystä, mutta hommaa voi katsella myös muullakin tavalla kuin "pelkkää" maalitilastoa silmäilemällä.


 13. Sama...Nanilla on puutteita hyökkäys alueella, mutta ne varmasti saa juurittua pois, jos Unitedin valmennustiimi osaa jotain tehdä/sanoa hänelle? Ei otteet parane parissa pelissä kahta kuukautta kohti. Enemmän peliaikaa niin se itseluottamus palailee, ei tarvitse vakuutella turhalla pyörittämisellä SAFille että pelata osataan.

  No joo. Uppiniskainen koko jätkä, ei tunnu käsittävän millään, mitä kentällä pitäisi tehdä. Hautoo, hautoo, menettää, hautoo, kiertää, hautoo, kaatuu, hautoo, kikkaa, hautoo, menettää. Siinä on koko Nanin peli tiivistettynä. Muutamat väläytykset eivät tosiaankaan meikäläiselle riitä. Peliajasta kertonee myös SAF:n luotto kaverin pelikykyihin, jos osaa pelata, miksi ei pääse kentälle? Park on viimeistelyä vaille huomattavasti parempi pelaaja, ainakin minun papereissa. Uskon, että sitä potentiaalia on, mutta taitaa pääkopassa olla pahasti jotain vialla!?


 14. Nani voisi pikkuhiljaa alkaa pakkailemaan kamojaan ja suksia vaikka Norjaan. Täysi turhake koko joukkueessa, kaverilla ei minkäänlaista punaista lankaa pelissä, säntäilyä sinne tänne. Jos "tuon" tason jätkä ei pärjää Sotonille tai Derbylle, niin hellurei, se on moro! En jää kaipaamaan...


 15. Itsellä meni ihan maku Old Firmistä nähtyäni yhden dokkarin aiheesta. Glasgowin ensiapu-vastaanottojen potilasmäärät ovat aina paljon korkeammat Old Firm-viikonloppuisin. Olen myös kuullut eräältä Skotlannissa asuneelta, että monille uskonnolla ei ole yhtään mitään merkitystä muuten kuin jalkapallo-yhteyksissä.

   

  Jos jonkun mielestä tuo on hienoa, niin ihmettelen suuresti.

  En ole missään vaiheessa sanonut, että nuo matsin äärimmäisyydet ovat millään tavalla hienoa. Termini koko matsistakin oli "käsittämätön". Itselle ainakin derby käsitteenä on fiilistä, mitä paikallispelin pitäisikin tuoda, Old firmin tunnelmaa ja pelaajien latausta ei ainakaan voi kiistää.

   

  Tiedän tapauksia, jossa ihmisiä on puukotettu sen takia, että on liikkunut ko. derbyn aikaan väärässä paikassa. Tämä on varmaan sanomattakin hyväksymätöntä toimintaa.


 16. Vieläpä kun se olisi oikeasti derby. Itteä tietysti kiinnostaa eniten Manchesterin derby, mutta kyllä tuo Old Firm vie kaikesta voiton, kun puolueettomasti katsoo.

  Kyllä derbyksi kai luetaan kahden perinteisen seurankin väliset, ns. arkkivihollisten, kohtaamiset - matsit, joilla on erityismerkitys. El Clasicossa asetelmat ovat hyvinkin kutkuttavat: kaksi menestyneintä, kaksi aluetta, kaksi suurinta kaupunkia, jne. Manchesterin derby on ollut viime vuosina sen verran laimea, että ei sitä voi arvostaa esim. Old Firmin tasolle. Liverpoolin derbyssä on enemmän sitä jotain...jotenkin myös tuntuu, että Briteissä näillä matseilla on suurempi merkitys kuin muualla. Hollannin liigan derbyjä ei ole tullut seurattua ja Italiassakin meininki on jäänyt jotenkin laimeaksi.


 17. Kyllä itse olen sitä mieltä, että Rangers-Celtic matsit ovat jotain aivan käsittämätöntä. Siinä matsissa on kuitenkin niin paljon pelissä, mm. uskonnollisten ja poliittisten eriäväisyyksien takia (esim. katoliset vs. protestanttiset). Myös osa fanien kannatuslauluista sotii omien pelaajien uskontoa vastaan, mutta se ei tässä matsissa paljoa tunnu painavan!

   

  Katsokaa linkistä menoa ja ihmetelkää itse:

   

  [ame=http://www.metacafe.com/watch/214636/old_firm_riot/]Old Firm Riot - Video[/ame]


 18. 3 pistettä ja lohkovoitto tavoitteena, kotiyleisön edessä ei voi mennä tällaista matsia häviämään. Toivottavasti nuorille annetaan kokemusta, ja myös vanhemmille niitä vähäisiä minuutteja, mitä tällä kaudella voi antaa. Rafael toki avaukseen, jos paukkuja riittää! Toive-avaus:

  ----------Rooney-----------

  Nani------------------Tevez

  -Giggs--Anderson--Possebon-

  Evra---Vida--Evans---Neville

  -----------Foster-----------

   

  Voihan se olla, että Scholesy tulee suoraan avaukseen ja pelaa sen minkä jaksaa. Wellbeckiä voisi ottaa ajoissa vaihdosta kehiin. Toivoisin siis avauksen olevan tuollainen, ns. 4-3-3, mutta tuskinpa se sitä tulee olemaan. Muussa tapauksessa Parkin tai Ronaldon joutuu ottamaan kentälle.

   

  Tulosveikkaus: nihkeä 1-0 ja Anderson tekee tänään sen ensimmäisen!

×