Jump to content

roma_fan

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by roma_fan

 1. Reissu ROOMAAN!!

  Itse onnistuin myös pääsemään roma samppiin. piazza colonnalta sunnuntaiaamuna sai juuri ja juuri liput ja monte mariossa sitä sitten katsottiin ihan curvan vieressä. pari muuta suomalaista tapasin jotka kertoi että appia nuovassa ei suostuttu heille myymään lippuja ja sanottiin ettei enää saa niitä. Muutenkin kun etukäteen soittelin roma storeihin niin toisessa joku sano ettei millään onnistu ja toisessa sanottiin että "tulkaa ihmeessä sunnuntaina, kyllä lippuja riittää". No peliin pääsin ja aika lailla otti päähän paluumatkalla kun oli lentänyt roomaan katsomaan mahdollista scudettojengiä ja sitten tulee pataan. Mutta sellasta se on se calcio.
 2. No näyttäisi siltä että finnair lentää huomenna eli itse olen myös menossa. Toivottavasti nyt saan sitten sunnuntaina ostettua kaksi lippua. Jos olimpico on täynnä niin sitten petyn. Käsitykseni mukaan kun ostaa lippuja niin pitää olla henkkarit mukana? Miten sitten joku italialainen voi ostaa suomalaiselle lipun? Kysyn vain että miten tämä käytännössä toimii?
 3. Tämmöistä tuli nyt asroma.it osoitteesta koskien tuota roma-sampdoria ottelua. Vielä pientä toivoa elätellään että päästään matkaan. Tuo tarkoittanee ettei listicketistä noita lippuja saa. Mistä sitten niitä saa? Prevendita riservata c/o gli A.S. Roma Store. Potranno essere acquistati massimo quattro biglietti a persona. E’ obbligatorio presentare un valido documento d’identità per ogni intestatario di ciascun titolo. Il CASMS, Comitato di Analisi sulle Manifestazioni Sportive, per questa gara ha disposto le seguenti prescrizioni: - Divieto di vendita dei biglietti ai residenti nella Regione Liguria; - Incedibilità dei tagliandi. La vendita del settore “Distinti Ospiti” è momentaneamente sospesa in attesa delle specifiche disposizioni da parte delle Autorità territoriali preposte all’Ordine ed alla Sicurezza Pubblica. PUNTI VENDITA: - RICEVITORIE LIS LOTTOMATICA - BIGLIETTERIA GRAN TEATRO - VIALE TOR DI QUINTO A.S. ROMA STORE:  P.zza Colonna 360 Tel. 06.69200642 - con orario 10.00 – 18.00  Via Appia Nuova 130 Tel. 06.77590664 - con orario 10.00 – 18.00  Via Vincenzo Cesati 76-80 Tel. 06.25204327 - con orario 10.00/13.00 – 15.30/18.00 (domenica chiuso)  Via Sestio Calvino 26-30 Tel. 06.71072033 – con orario 10.00/13.00 – 15.45/18.00 (domenica chiuso)  Centro Comm. “La Bufalotta”, Via della Bufalotta, Tel. 06.87133905 - con orario 10.00 – 18.00 (domenica chiuso) Botteghini Stadio Olimpico: CHIUSI - in ottemperanza alle disposizioni del Ministero degli Interni con D.M. del 6.6.2005. N.B. Per questa gara, data la prescrizione di incedibilità dei titoli, non sarà possibile utilizzare la procedura “cambio utilizzatore” disponibile sul sito http://www.listicket.it.
 4. Roma 09/10

  Mirko oikein räjähtäny loppukauteen! jospa se vihdoin tulisi se
 5. ainoa kerta kun olen ollut roomassa katsomassa peliä oli rooma sampdoria vuonna 2008. silloin näin LÄTÄKKÖJALKAPALLOA kuusi minuuttia kunnes peli keskeytettiin sateen takia ja minä lähdin HIEMAN vittuuntuneena pois. Nyt on toinen yritys ja taas ROMA SAMPDORIA mutta sateen sijasta joku TULIVUORI. Muistan vielä kun edellisenä iltana silloin roomassa satoi törkeesti ja mainitsin hotellilla että jos peli perutaan huomenna. Hotellinainen tiskillä sanoi nauraen "they dont cancel games because of rain". No ei tullut se nainen seuraavana päivänä töihin. En nähnyt sitä koko viikon aikana silloin. Jos tämä reissu peruuntuu niin sitten ihan konkreettisesti hajoan.. ja vielä joku tulivuori.. mitä muuta voi enää keksiä ku tulivuori islannissa?
 6. Italian jalkapallokaaos

  Uskomantonta nähdä että jotkut oikeasti väittävät ja uskovat että juve/moggi oli syytön. Korruptiota, mafiameininkiä, ja muidenkin osapuolten (esim. interin) vääryyksiä oli totta kai mutta nyt herätys niille joiden mielestä mitään calciopolia ei ollut. Tässä teille lista vuoden 2006 rangaistuksista: * Franco Carraro: €80,000 fine. * Massimo De Santis: 4 year ban from football. * Paolo Dondarini: 2 year jail sentence. * Pasquale Foti: 2½ year ban from football, and €30,000 fine [5]. * Adriano Galliani: 5 month ban from football. * Antonio Giraudo: €20,000 fine, 5 year ban from football and a three year jail term, with a further recommendation to the FIGC president that he be banned for life from membership of the FIGC at any level. * Pietro Ingargiola: Given a warning. * Tullio Lanese: 2 year jail sentence and 2½ year ban from football. * Claudio Lotito: 2½ year ban from football. * Gennaro Mazzei: 1 year ban from football. * Innocenzo Mazzini: 5 year ban from football. * Leonardo Meani: 2½ year ban from football. * Luciano Moggi: 5 year ban from football, with a further recommendation to the FIGC president that he be banned for life from membership of the FIGC at any level. * Pierluigi Pairetto: 3½ year ban from football. * Gianluca Paparesta: 3 month ban from football. * Claudio Puglisi: 3 month ban from football. * Fabrizio Babini: 1 year ban from football. * Andrea Della Valle: 3 year ban from football. * Diego Della Valle: 3 year 9 month ban from football. varmasti paolo dondarini istui vankilassa kaksi vuotta GDS: ssän uutisoinnin vuoksi ja Tullio Lanesekin joutui toteamaan vankilassa että "hemmetti ku se vaalenapunainen lehti julkasi pari tekstiä niin oikeudessa se tuomari meni ihan sekasin"
 7. Nyt vedellään jo perjantaita eikä listickettiin eikä asroma.it kumpaakaan oo tullu tuota rom-sampdoriaa. Meneekö liput paikanpäällä vasta ens maanantaina myyntiin? Voisko olettaa että sama pätee netissä? Lentoliput ja hotelli on jo varattu. Nyt enään nuo liput olimpicolle.
 8. Italian jalkapallokaaos

  Italia-Sveitsi pelataan ymmärtääkseni 05.06.2010 eli se on juuri ennen mm kisoja aivan niin kuin 2006 ja 1982. Rolling Stones vieraili italiassa sekä 1982 että 2006. Jos ne menisi sinne vielä 2010 niin tässä ei enää olisi mitään epäselvyyksiä. No mutta mun teoria on että tämän calciopoli kakkosen tarkoituksena on anataa italialle edes pienet mahikset maailmanmestaruuden uusimiseen.
 9. Italian jalkapallokaaos

  Eikö kukaan ole vieläkään ymmärtänyt mitä tämä kaikki tarkoittaa??? vuonna 1982 calciopoli vuonna 2006 calciopoli vuonna 2010 calciopoli vuonna 1982 ystävyysottelu sveitsiä vastaan (1-1) ennen kisoja vuonna 2006 ystävyysottelu sveitsiä vastaan (1-1) ennen kisoja vuonna 2010 ystävyysottelu sveitsiä vastaan (ei vielä pelattu) ennen kisoja vuonna 1982 campioni del mondo vuonna 2006 campioni del mondo vuonna 2010 ?????????????????? tässä on ihan selvä kaava. Toisin sanoen jos italia pelaa 1-1 tasurin sveitsiä vastaan ennen tän vuoden kisoja niin allekirjoittaneen omaisuus menee italian maailmanmestaruuden puolesta. Ja sitten uudet neljä vuotta kerskuilua ja brittifanien ärsyttämistä
 10. Kiitos! milloin sunnilleen pelin pitäisi tulla näkyviin listicketissä? Nyt sieltä saa ostettua vain lazio romaa.
 11. Moikka. tarkoitus olisi mennä katsomaan Roma-sampdoria sunnuntaina 25.04.2010. kyseessä on ainakin lega calcion mukaan iltaottelu eli klo 20.45 sunnuntaina peli alkaisi. Koneeni roomaan laskeutuu lauantai-iltana. on nyt jäänyt vähän epäselväksi että saako niitä lippuja sunnuntaina ostettua jostain eli samana pelipäivänä? milloin ne tulevat listickettiin myyntiin jos haluan sieltä ostaa? Onko mitään mahiksia että olimpico on loppuunmyyty ku nyt on scudetto tähtäimissä? Pahoittelen jos näissä kysymyksissä on vähän n00bi aineksia. ensikertaa olen näitä hommia tekemässä.
×