Jump to content

theStevenGerrard

Members
 • Content count

  183
 • Joined

 • Last visited

About theStevenGerrard

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/14/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vihti
 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  No painu sitten vittuun siitä provoamasta. Turha tulla tänne esittämään jotain jeesusta, ei ne kaikki SAFin ostoksetkaan mitään napakymppejä ole olleet. Ja varmasti on käyttänyt enemmän rahaa kuin Rafa niin että lätty kiinni vaan.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Aqua set for Italian loan Tollanen uutinen seuran sivuilla..Ilmeisesti ei ollut eilisessä kokoonpanossa just ton takia. Sääli sinällään, mutta toisaalta jos Poolissa ei tällä hetkellä pääse pelaamaan, niin ehkä lainalla sitten jossain päin Saapasmaata tulee sitten sitä pelituntumaa. Niin kuin Hodgsonkin ton jutun mukaan sanoi: "It would certainly be what he needs, it would certainly protect the value of the player and when he does return to Liverpool no doubt we will see the Aquilani that we signed before he came here injured last year."
 3. Liverpool F.C 2010-2011

  1-0 lopputulos jää kyllä hieman kaivelemaan, paikat oli vaikka kahteen lisämaaliin. Turkissa ei tule olemaan helppoa..Ja lisäksi vielä toi Colen tilanne, harmi ettei saanut maalia edes pilkusta. No toivotaan nyt että se maali sieltä tulee, mieluiten heti viikon päästä!
 4. Liverpool F.C 2010-2011

  Meikäläisen tiukka analyysi 1. puoliajasta: Reina: Ei joutunut hommiin oikeastaan ollenkaan. Kelly: Ajoittain vaikeuksissa laidallaan, perushyvää peliä kuitenkin. Carra: Ei mitään ihmeellistä, aiheutti tosin Trabzonsporille yhden vaparin vaarallisesta paikasta. Kreikan ihme: Ei kummempaa puolustuksessa, kulmasta oli tehdä Poolin avausmaalin, mokke torjui kuitenkin hienosti. Aurelio: Pari hyvää syöttöä ylöspäin Lucas: Ihan hyvää taistelua joissain tilanteissa, harhasyöttöjä, perusvarmaa Lucasia Poulsen: Muutama paha harhasyöttö, palaamattomuus näkyy? Pari katkoa. Maxi: Aika näkymätön Cole: Myös ajoittain näkymätön, pari hyvää juoksua. Syötti maalin. Jova: Hyvä taistelua, hankki muutaman vaparin. Babel: Maali. Yhteistyö Colen kanssa toimi pari kertaa. Yleisesti ottaen Poolin hallintaa, Trabzonspor pelaa kuitenkin ennakkoluulottomasti eikä tyydy vetäytymään omalle alueelleen. Muutama vaarallinen paikka, laukauksia eivät kuitenkaan saaneet aikaan. Yllättävän kovaääniset vierasjoukkueen fanit?!?!
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Samaa mieltä Mascheranosta. Jos haluja on lähteä muualle, niin motivaatio tuskin on parhaalla mahdollisella tasolla. Kunnon siirtokorvaus pitää kuitenkin saada, ei pelipaikkansa parhaita pelaajia maailmassa voi ilmaiseksi pois päästä, vaikka pois haluaakin. Ja Rafasta vielä..Kyllä, muutama kämmi, kuten Samin ja Xabin kanssa tapahtui, mutta olen kuitenkin kiitollinen Rafalle siitä mitä Liverpoolissa teki. Toi huomattavasti lisää uskottavuutta ja toi seuraa lähemmäs sitä tasoa mille se kuuluu. Eli en nyt sanois että jäi negatiivinen kuva..
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Täällä vertaillaan Masan ja Lucasin viime kauden statseja. Yllättävänkin samalta näyttää, onko Mascheranon peremmuus sitten vaan harhaluulo? Toisaalta viime kausi oli kaikin puolin paska, ehkä Masalta keskimääräistä huonompi ja Lucasilta parempi? Ja esimerkiksi syötöissä ei huomioida ollenkaan sitä, että onko syötöt ollu ylöspäin vai vaan varmoja siirtoja toppareille.. Mielestäni kuitenkin ihan pohtimisen arvoinen taulukko.
 7. Liverpool F.C 2010-2011

  Juurikin näin.
 8. Liverpool F.C 2010-2011

  Aquilania ei ainakaan näy kokoonpanossa, ei edes penkillä. Joko loukkaantunut taas tai sitten lähdössä?
 9. Fifa 10:n bugit

  Kaikkein ärsyttävin bugi tällä hetkellä on se, että jonkin aikaa fifa10:ä ja erityisesti jos on manager modea pelannut niin joistain joukkueista vaan katoaa pelaajia, vaikka yrittää pelata ihan tavallista exhibition matsia. Pelaajien, esim. poikkeuksetta Gerrardin tilalle on ilmestynyt oranssi pallo, ja pelaaja jolla ei ole nimä ja kaikki skillit on jotain tyyliin 516626366272724727...Uskomattoman raivostuttavaa, täytyy ottaa joku toinen gamertag jos haluaa pelata suosikkijoukkueellaan.. Jos tosta nyt mitään selkoa sai, onko kellään muulla esiintynyt samaa ongelmaa?
 10. Liverpoolin pelaajat maajoukkueissa

  Kukas muukaan kun Stevie-G taas pelastamassa joukkuettaan Oli ihan hemmetin upeita maaleja, näitä lisää tällä kaudella kiitos http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/super-stevie-saves-england
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Itsekin toivon että Mascherano jää, mutta jos ei pelaaminen kiinnosta niin Hodgson varmaan löytää keinot sen motivaation löytämiseksi. Hankala tilanne kyllä, täytyy sanoa..
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Alonso Vakavasti ajateltuna, Poulsen taitaa olla se todennäköisin vaihtoehto, kun ottaa huomioon Hodarin ja Poulsenin yhteisen menneisyyden Kööpenhaminasta. Cambiassoa et vielä tossa listannut, häntäkin on kaupiteltu Masan korvikkeeksi. Siinä ne ehkä sitten onkin?
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Näiden siirtohuhjen kanssa täytyy pitää aina mielessä että agenttien puheisiin ei saa koskaan luottaa. Ne kun ajattelee aina vain rahaa. Ite ainakin uskon noi jutut vasta kun seuran sivuilla ilmoitetaan.
 14. Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo)

  Ehdottomasti samaa mieltä! RDR:n tunnelma on jotain sanoinkuvaamattoman upeeta, ja länkkärifaneille todellakin suositeltava peli. Musiikki, maisemat, ihan kaikki on tosiaankin hiottu huippuunsa. Tosin yksi asia RDR:ssä saattaa ehkä tavallista GTA fania hieman ärsyttää, nimittäin se että koska pelissä liikutaan hevosella, eikä autolla, on niin sanottu "rällääminen" hieman vaikeampaa ja hidastempoisempaa. Eli jos on pelaanut GTA:ta vain riehumisen takia, ei tätä peliä voi suositella. Muuten, ehdottomasti kokemuksen arvoinen peli!
 15. Liverpool F.C 2010-2011

  http://www.skysports.com/story/0,19528,12040_6293340,00.html Fulhamin omistaja Al Fayed on ilmeisesti sitä mieltä että Hodgson oli Fulhamissa vaan hyötymässä seurasta. Eiköhän se ollu pitkälti Hodarin ansiota että Fulham pelasi niin hyvin. Vai oliko niin että Fulhamilla oli valmis joukkue etenemään Europa-liigan finaaliin sekä yltämään valiossa seitsemänneksi ja Hodgson tuli vaan ottamaan kaiken kunnian? Pientä katkeruutta ilmassa etten sanoisi..
×