Jump to content

mr.bungle

Members
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mr.bungle

 1. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Tuo Sanchez ainakin houkuttelisi meikäläistä. Ei heti tule mieleen yhtään Barcan-ulkopuolista pelaajaa joka sopisi pelityyliltään niin hyvin joukkueeseen mitä Sanchez. Hintalappu on taatusti korkea, mutta jos ei älytön, niin ehdottomasti Barcaan. Sinne vaan Pedro, Villa, Afellay ja Sanchez kilpailemaan samoista minuuteista ja supersubin rooleista. Edelleenkin olen sitä mieltä että Barcalla on hiukan liian kapea materiaali pärjätäkseen().
 2. Pikaisena one-linerina haluaisin kysyä, että miksi Nani ei ole avauksessa? Onko Valencia ajanut edelle vai onko ollut loukkaantumisia? Manun seuraaminen jäänyt tällä kaudella pikkuisen vähemmälle, mutta käsittääkseni Nani ollut parhaimmillaan aika kovassakin tikissä tällä kaudella.
 3. UEFA Champions League 2010/11

  Kohta tärähtää. Aika luottavaisin mielin matsia odottelen. Toki Tarzanin puuttuminen hiukan nakertaa, mutta onhan tuo silti loistava homma että kauden tärkeimmässä pelissä kaikki muut avainpelaajat ovat kentällä. Tämä Barcan-joukkue vuosimallia 2011 on yksi kaikkien aikojen kovimmista mitä on koskaan kentälle astellut ja se tulee tänään ottamaan omansa. Ainakin näin uskon ja toivon.
 4. ManU UCL:ssa 2010-11

  Heh, tosiaan ei Manulla ole ollut tuurit kohdallaan Ucl-vastustajissa viimevuosina, eihän? Eikä Shakhtar edes ole se helpoin vastus jäljellä olevista kun siellä on Scheissekin vielä mukana. + Aina mieluummin perkeleen Unicef-joukkue, kuin perkeleen Aon-joukkue.
 5. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Ehkä juuri siksi, että tällaiset monipuoliset ja sinun kutsumana "samanlaiset" pelaajat sopivat mitä parhaiten Barcahyytelöön. Mueller tosiaan pystyy pelaamaan hyökkäyksessä millä paikalla tahansa, myös strikerina. Hän liikkuu älykkäästi, antaa älykkäitä syöttöjä ja omaa loistavan tappajanvainun maalinteossa. Toimisi varmasti Barcassa, jos ei muuta niin ainakin paremmin kuin se "erillainen" Ibrahimovic. Eikä Barcalla ole Afellayn ostonkaan jälkeen mielestäni liikaa kansainvälisen tason täyttäviä vaihtomiehiä hyökkäykseen, sille varalle että muutama avainpelaaja loukkaantuu kovassa paikassa.
 6. UEFA Champions League 2010/11

  Welcome home Cesc! Arsenal on kiva vastus. Totalvoetballia sen olla pitää! Viimevuonna taisi jäädä molemmat pelit näkemättä, eiköhän Yle toisen pelin näytä tänä vuonna. Toivottavasti ainakin. Mitenkään väheksymättä loistavaa Arsenalia, niin eiköhän tämä ole Barcan heiniä. Arsun kannalta saattaisi olla jopa ihan hyvä pudota jo tässä vaiheessa, niin panostaisivat kaiken vaan Valioliigaan, missä on menossa pitkästä aikaa rulettikausi.
 7. Barcelona 2010/11

  Keskinkertainen peli. Hyvä tulos. Pallonhallinta totuttuun tapaan, mutta maalipaikat suht harvassa. Kuitenkin mielestäni erittäin jees tällaiset nihkeät 1-0 voitotkin silloin tällöin. Mielenkiinnolla seurailtiin kuinka tämä joukkue pelaa ilman Lionelia ja toisin kuin joku ylhäällä totesi, mielestäni Messin puuttuminen näkyi aika selvästi eilisessä pelissä. Huomattavasti vaikeampi oli päästä maalipaikkoihin ilman Messin tehokkaita juoksuja pallon kanssa. Joka tapauksessa positiivista että joukkue pääsee kokeilemaan peliä ilman Messiä siltäkin varalta, että mies saattaa puuttua jostain tämän kauden tärkeimmistä peleistä.
 8. Chelsea 10/11

  Ehkä se on Chelsean onni että sinä et ole päättämässä heidän pelaajakaupoistaan. Mutta joo, ennen kauden alkua jo ounastelin että nyt Malouda saattaisi vihdoin olla täysin valmis Valioliigaan ja siltähän tuo todella vaikuttaa. Ostinkin hänet omaan Fantasy Premier League joukkueeseen. Tällä hetkellä hän on kerännyt kaikista keskikenttämiehistä eniten pisteitä. Jes! Jos pysyy terveenä tullee pelaamaan loistokauden.
 9. UEFA Champions League 2010/11

  Hyvä esityshän se oli. Kyllähän viisi maalia on sinänsä ihan riittävä määrä, mutta hiukan ehkä ärsytti joukkueen tietynlainen ylimielisyys muutamissa maalipaikoissa esim. Messin luvattoman heikko rankkari tai Pedron läpiajo tilanne jossa hän lähti vielä ohittamaan maalivahtia vaikka olisi helposti voinut tintata pallon pussiin. Toivottavasti sitä suoraviivaisuuttakin löytyy sopivissa määrin silloin kun pitää.
 10. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  En edes halua ottaa kantaa tuohon kyseiseen aiheeseen. Pointtini oli vaan että kyllä sinäkin Olli saatat välillä esittää kommenttisi jossain määrin provokatiivisessa muodossa. Mihin tämäkin ylläoleva lainaus vaan viittaa.
 11. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Ovatko nuo sinun puheet Englantilaisen fanikulttuurin raiskaamisesta ja ylipäänsä ulkomaisten joukkueiden kannattamisen typeryydestä muka vähemmän provosoivia? Jokainen muotoilee tekstinsä niin kuin haluaa. Olen jo kauan ollut täysin kyrsiintynyt Maajoukkueen tapaan yrittää samalla 10-vuotta vanhalla rungolla kisoihin. Se mikä ei onnistu parhaassa iässä, ei myöskään onnistu 35-vuotiaana. Mielestäni tässä tilanteessa ei ole enää mitään mieltä hissutella, vaan Maajoukkueen nykytilaa tulee ja pitää arvioida hyvin kriittisesti. Suomalainen lehdistö, media ja yleinen ilmapiiri tämän asian suhteen on muihin Euroopan maihin verrattuna täysin lällyttelyä. Tulee mieleen Aki Riihilahti Moldova-pelin puoliajalla hehkuttamassa Sami Hyypiää maasta taivaaseen ja kehumalla häntä parhaaksi pelaajaksi jonka kanssa on ikinä pelannut. Ok, saattaa olla totta. Mutta eikö silläkään hetkellä jolloin joku pelaaja pelaa niinkin surkean puoliajan mitä Sami pelasi Moldovassa saa kritisoida ja sanoa asioita niin kuin ne ovat? Litmasen ympärillä olevasta sädekehästä nyt puhumattakaan. Eilen studiossa Lehtolalla ja Reinillä oli jo suht asiallista meininkiä. Puhuttiin suoraan tulevaisuuden joukkueen rakentamisesta ja jopa siitä karsintojen uhrauksesta sen eteen. Litmasta ja hänen loistavaa uraansa hehkutettiin vain n. minuutin ajan. Itse peliin olen hyvin tyytyväinen, koska kentällä oli paljon nuoria kavereita eikä otettu kuin 2-1 pataan.
 12. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Pitääkö vääntää rautalangasta? Ei me niillä pisteillä oikeasti yhtään mitään tehdä tässä tilanteessa, kun saumat kisoihin ovat pelkästään teoreettiset. Kuten sanoin sitä parempi mitä aikaisemmassa vaiheessa menetetään chäänssimme ja tajutaan uhrata nämä karsinnat tulevaisuuden joukkueen eteen. Dinosauruksista olisi nyt vain tärkeää päästä eroon. Jos Suomella olisi vaikkapa 4 pistettä tällähetkellä, mikä olisi ollut ihan hyvin mahdollista, roikotettaisiin Tinttiä ja muita mädäntyneitä omenoita suuremmalla todennäköisyydellä nämäkin karsinnat loppuun asti mukana, epätoivoisesti tavoitellen sitä kisapaikkaa. Nyt voidaan(voitaisiin) alkaa katsomaan kunnolla tulevaisuuteen ja vaikka harkita sitä valmentajan vaihdostakin, jos Baxter ei ole oikea mies tilanteessa, jossa ehdottomasti tarvitaan pitkäjänteistä työtä.
 13. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Huh huh vaan Olli sulle. Kirjoitin tuon kommentin ennen kuin kokoonpanot olivat tiedossa. Tämän päiväiseen avauskokoonpanoon olen hyvin tyytyväinen. Pelihän alkoi kusea tasan siinä vaiheessa kun yksi näistä dinosauruksista, eli Johansson vaihdettiin kentälle.
 14. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Ensinnäkin on mainittava että Suomen kisapaikka EM-2012 kisoihin on niin täyttä utopiaa, että ei mitään järkeä. Itse en toivo pisteitä Rotterdamista sen takia, että uskon sen nopeuttavan uuden joukkueen sisäänajoa ja sitä jo lähes ikuisuusaiheeksi noussutta sukupolvenvaihdosta, jonka aika, kuten sanoit on todellakin viimeistään nyt(tai ainakin pitäisi olla). Mitä aiemmin nämä karsinnat menetetään, sitä parempi. Suomen maajoukkue on tilanteessa jossa jokainen Litmasen, Johanssonin, Kolkan, Hyypiän ja muun pappaosaston pelaama minuutti vie maajoukkuetta vaan huonompaan suuntaan. Siksi toivon että Suomi ei epätoivoisesti roiku mukana kisapaikan taistelussa vaan tunnustaa realiteetit ja kääntää katseet reippaasti tulevaisuuteen. Jos Suomi uhraisi esim. nämä ja seuraavat karsinnat joukkueen kehittämiseen voitaisiin realistisesti tavoitella tuolla 21-joukkueen rungolla paikkaa 2016 kisoihin. Kohta sekin juna menee jos dinosauruksista ei päästä näissäkään karsinnoissa eroon.
 15. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Niinhän se Suomisen Tapsakin sanoi että "unelma elää", kun Moldova-peliä oli pelattu kuusi minuuttia. Jos Hollanti olisi voittanut MM-kultaa, jonkunlainen MM-krapula voisi olla mahdollinen, mutta nyt en kyllä odottaisi mitään armopaloja Oransseilta. Onhan jalkapallossa kaikki mahdollista ja Suomi yleensä hyvä altavastaajana, mutta katsotaan totuutta silmiin. Suomi hävisi juuri UMPISURKEAN esityksen jälkeen joukkueelle, joka ei edellisissä karsinnoissa vittu voittanut YHTÄÄN ottelua. Tottahan siitä nyt joku tuore MM-kakkonen kaadetaan vieraissa. No mutta uskoa saa. Itseltä ei tällähetkellä vaan oikein lähde kun puhutaan Suomen Maajoukkueesta. Jos sinne lyödään taas kaikki Litmaset yms. hiipuneet paskat, niin en edes toivo että Suomi saisi raavittua Rotterdamista mitään pisteitä.
 16. Moldova - Suomi 3.9.2010 19.30

  Joko NYT pistetään se Litmanen yms. v*ttuun maajoukkueesta ja lyödään nuoria jätkiä tilalle. Itse olisin täysin valmis uhraamaan nämä karsinnat nuorten pelaajien sisään ajoon tuli millaisia tuloksia tahansa. Ennemmin katsoisin nuorten pelaajien ottavan 4-0 turpaan joltain Hollannilta ja ilahtuisin niistä pienistäkin väläytyksistä mitä kentällä näkyy, kuin katsoisin näiden vanhojen pierujen surullista joutsenlaulun encoren, encoren, encoren, encorea. Kyllähän näiltä vanhoilta jääriltä vielä hyviä suorituksia irtoaa varmasti näissäkin karsinnoissa, mutta mitä sitten? Kisoihin se ei kuitenkaan tule riittämään. Ja hei oikeasti, 41-vuotias Jari Litmanen Euro-2012 turnauksessa? Kuinka kauan tässä illuusiossa pitää roikkua? Kuningas on aina Kuningas, mutta tulevaisuus ei ole hänen.
 17. Barcelona 2010/11

  Itse olen alusta asti ollut hieman yllättynyt Mascheranon tulosta Barcaan, kun siellä jo Busquets on. Vai laittaako Barca tosiaan kaksi näin puolustavaa keskikenttä-pelaajaa yhtäaikaa kentälle? Vai istuuko toinen penkillä? Luulisi ainakin Sergion pelaavan, kun Yayakin ulostettiin hänen kustannuksellaan. Kyllähän Masi hommansa osaa, mutta on ainakin oman käsitykseni mukaan jonkinmoinen aasi. Toivottavasti niitä turhia kortteja ei tule paljoa ratkaiseviin paikkoihin.
 18. Tottenham Hotspur 2010/11

  Ehdottoman hyvä siirto niin pelaajan kuin Tottenhaminkin kannalta. Van der Vaart on kuitenkin erittäin lahjakas pelaaja jonka ura on jumittanut Realissa, aina siitä asti kun hän seuraan HSV:stä tuli. Aikoinaan miehestä povattiin todellista Hollantilaista suurpelaajaa, mikä hänestä ei ainakaan vielä ole kuoriutunut. Ehkä nyt Tottenhamissa...
 19. Kenestä pidät/et pidä Chelseassa?

  Meikäkin tykkää Drogbasta. Norsunluurannikon pommittaja, klassinen hitman. Drogbassa kiehtoo sen kyky laittaa se pallo pussiin. Pidän Didieriä jopa hyvin sympaattisena pelaajana, kalasteluineen päivineen, erittäin arvokas pelaaja Chelsealle.
 20. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Jos tuota Mesut Öziliä miettii, niin mielestäni ne hintalukemat mitä ilmassa on pyörinyt eivät kuulosta kovin pahalta. Puhutaan kuitenkin Euroopan kenties kuumimmasta nuoresta pelaajasta joka sopisi varmasti Barcaan erinomaisen pelinluku- ja syöttötaitojensa vuoksi. Ja olisihan se mahtavaa nähdä Saksalainen pelaaja taas pitkästä aikaa Barcelonassa. Minä sanon että ostetaan pois kuleksimasta, muuten menee varmaan sinne Realiin ja kasvaa uudeksi Zidaneksi. Sitten harmittaisi.
 21. Kisojen tähdistökenttä

  Casillas Ramos Juan Puyol Coentrao Schweinsteiger Muller Xavi Iniesta Forlan Villa
 22. Mm 2010

  Vieläkö kultainen-pallo äänestetään ennen finaalia, vai joko on opittu parista viime kerrasta? 1998 Ronaldo kusi täydellisesti finaalissa, mutta korjasi pokaalin. 2002 Oliver Kahn kusi täydellisesti finaalissa, mutta korjasi pokaalin. 2006 Zinedine Zidane Golden Ball. Sinänsä hyvä valinta, mutta todennäköisemmin Cannavarolle olisi mennyt, jos olisi äänestetty finaalin jälkeen.
 23. Pudotuspelit

  Tässä tullaan taas siihen mitä arvoja Suomalaiset edustavat eli rehellisyyttä, nöyryyttä, suoraselkäisyyttä, sisukkuutta ja kunniallisuutta. Elämässä nämä arvot ovat loistavia ja Suomi on mahtava maa asua. Täällä uskaltaa jopa jättää junassa tavarat istumapaikalle sillä aikaa, kun käy ravintolavaunussa bissellä. MUTTA urheilussa on loppukädessä kyse voittamisesta ja silloin ne arvot tulee heittää romukoppaan, jos halutaan voittaa jotain suurta. Uskon että nämä arvot osittain jopa estävät Suomalaisia voittamasta esim. joukkueurheilussa. Lopulta kyse on enemmän voittamisen kulttuurista, kuin mistään muusta. Tottakai voimme olla maailman tappiin asti ylpeitä vaikkapa Huuhkajien rehdistä ja urheasta taistelusta MM-karsinnoissa, mutta jos se kisapaikka olisi joskus kiinni jostain pienestä epäurheilijamaisuudesta, niin kyllä ainakin minulle kelpaisi. Mainitsemasi Jarkko Ruutu on hyvä esimerkki pelaajasta jota ei arvosteta Suomessa lähellekkään tarpeeksi, vaikka hän on aito leijona-sydän, valmis tekemään kaikkensa oman maansa joukkueen puolesta. Miten olisi jos Suomi olisi ratkaissut Olympiafinaalin ylivoimalla, joka olisi syntynyt hänen filmattua 2-minuuttisen jollekkin Ruotsalaiselle? Ehkä häntä arvostettaisiin enemmän, ehkä ei. Joka tapauksessa Jarkko on äärimmäisen arvostettu pelaaja rapakon takana. Siitä paras esimerkki on hänen valintansa The Hockey Newsin vuosikymmenen tähdistö-kentälliseen. Tuon saavutuksen kertomaa arvostusta ei kukaan voi vähätellä. http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/Jarkko+Ruutu+ylpe%C3%A4+valinnastaan+NHLn+vuosikymmenen+t%C3%A4hdist%C3%B6%C3%B6n/1135252142740 Tästä pääsee taas kätevällä aasinsillalla Kanadalaiseen jääkiekkoon, jos sallinette puhua kendosta näin kesällä. Maa jolla on usein lähes ylivertainen pelaajamateriaali ei kaihda keinoja, vaan sikailee, pelaa rumasti ja psyykkaa rajusti vastustajajoukkuettaan aina kun joutuu ahtaaseen paikkaan. Heille voitto on kaikki kaikessa, tyylillä ei ole mitään merkitystä. Toki se menee välillä ihan överiksi kuten oheinen linkki osoittaa, mutta Kanadassa nimenomaan arvostetaan näitäkin jarkkoruutuja ja ryansmytheja, ja ymmärretään mikä niiden merkitys on joukkueelle. Ja tämä maa on lajin ehdoton valtias ja äärimmäisen ylpeä siitä: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iEGYd3DJ3Wo][/ame] Muita hyviä esimerkkejä vahvasta voittamisen kulttuurista: Italia jalkapallossa(4-MM) ja Michael Schumacher formuloissa(7-MM). Italia hyvin samanlainen tapaus kuin Kanada, voitto kiinnostaa enemmän, kuin se miten se tulee. Ja voisiko kukaan kuvitella että Suomesta tulisi joskus joku yhtä häikäilemätön ja/tai menestynyt kuski kuin Michael Schumacher? En minäkään. Italiassa hän ja Marco Materazzi ovat puolijumalia. Kun puhutaan Jalkapallon Maailmanmestaruudesta, voi helposti täältä kaukaa pohjoisesta perspektiivistä katsottuna unohtaa kuinka Jumalallisen tason asiasta puhutaan. Espanja on henkeen ja vereen futismaa, mutta ei ole ikinä vielä menestynyt MM-kisoissa. Sillä hetkellä kun Puyol nostaa MM-pokaalin ilmaan ei ketään Espanjalaista kiinnosta filmasiko kuka ja missä pelissä, silloin muistellaan vain sitä David Villan jumalallista volleytä Brasilian verkkoon finaalin loppuhetkillä. PS: Menipä rankasti offtopiciksi välillä, mutta sallinette sen.
 24. Pudotuspelit

  Kun on voittamisesta kyse, on joukkueella parhaat mahdollisuudet, jos sen pelaajat ovat valmiita tekemään kaikkensa sen eteen että joukkue voittaa. Joukkueen focus on oltava 100%:sti voittamisessa. Eikä riitä se että pelaajat taistelevat sisukkaasti ja kovalla tarmolla joukkueensa eteen, vaan kuten sanoin, ovat valmiita tekemään ihan kaikkensa jotta joukkue voittaisi. Silloin on turha ajatella kunniaa, koska se on heikkous. Silloin on turha ajatella millä tavalla joukkue voittaa, koska sillä ei ole mitään väliä. "Fuck pride. It only hurts, it never helps" Marsellus Wallace Mielestäni Espanja on näillä muutamilla filmauksilla ja Chile-pelin lopun täydellisellä murhaamisella osoittanut että se on tosissaan tämän turnauksen kanssa. Se että Capdevila on valmis uhraamaan itsensä joukkueen eteen ja tekemään itsestään täydellisen pellen, tilanteessa jossa peli oli jo lähes ratkennut, osoittaa vain kuinka paljon Espanja haluaa voittaa vihdoin sen historian ensimmäisen Maailmanmestaruuden.
 25. Saksan maajoukkue Afrikan MM-kisoissa 2010

  Voi Klose pronssipelissäkin maaleja tehdä, eli ainoastaan seuraava peli pitää voittaa. Ja jos Saksa pronssipeliin joutuu, niin mistä sitä tietää vaikka Mirolle vähän tavallista enemmän pelattaisiinkin maalipaikkoja. Pronssipelissähän pelataan usein vähän enemmän hurlumhei-tyylillä. Katselin tuossa Saksa-Englanti peliä nauhalta ja ei voi kuin ihmetellä tuota Mario Gomezin surkeutta. Kerran pääsi aika hyvin maalipaikkaan, mutta jäätyi täysin ja aikaili pallon Englannille. Voiko tämä mies koskaan onnistua Saksan paidassa?
×