Jump to content

Mac

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Mac

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/20/1965

core_pfieldgroups_99

 • Occupation
  Autoilija
 1. Memphisin pelissä jo näkee että kausi on mennyt päin vixxxa, kehonkieli on jo niin läpinäkyvä ja ikäänkuin jo valmiiksi hävinnyt kaiken. En silti tämän kauden perusteella vielä isoja ratkaisuja Memphisin kohdalta toivo näkeväni kun onhan siellä näyttöjä aika vahvasti Hollanin ajalta.
 2. Tuolta näkyy hyvin, ainakin alkua http://gstreams.tv/streams.php/1
 3. Sir Alexin eläköitymisen jälkeen tehty 2 todellista hutia, Moyes ja Van Gaal. Se kolmas jälkeen sir Alexin on jo oltava sitten Manageri isolla M kirjaimella!
 4. On tässä vaikea uskoa että peli Van Gaalin mukana paranee, aikaa on ollut. Tämän päivän peli on ollut yhtä haukotusta.
 5. Oli ihan viihdyttävä peli tänään mutta ei tämä tästä oikene ennen kun hankitaan maalintekijä, sellainen sieltä puuttuu. Mata täräytti yläputkeen ja Martial tolppaan, hyviä paikkoja 3-4. Hukkasi Chelsean Matic myös loistopaikan. Rooney ei enää osu kuin joskus ennen, ikä tai muuten ei kiinnosta vaan, Martial yliyrittää eikä pääsee enää ukoista ohi kuten niissä ekoissa matseissa. Schweini täysin kuutamolla ja Memphis samoin kun vaihdosta tuli. Voi olla että peluutus väärin, en tiedä mutta huonoja ovat olleet. Uusia hyökkejä 2-3 niin kyllä se tästä! Ikävä on Hernandezia, Wilsonkin olisi tähti tuolla varmaan!
 6. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Oli kyllä yllätys tämä sopimus kun pidin de Gean jo täysin menetettynä veskarina, vieläpä neljän vuoden soppari.. Loistavaa kyllä, tästä on hyvä jatkaa.
 7. Siirtohuhut

  Bastian, kertakaikkiaan ihanaa..
 8. Maalipaikkoja ei United pysty luomaan, sama on jatkunut koko kauden. Kulmista voivat onnekkailla pompuilla maalin saada, jää nähtäväksi!
 9. Pelien loput pitäisi pelata paremmin. Nyt on monta pistettä menetetty kun matsin lopussa aletaan panikoimaan ja aiheutetaan vapari tai kulma ja vihu iskee armotta. Täysin itse aiheutettuja tilanteita, eilen taisi olla Valencia(?) joka jyräsi Everton pelaajan nurmikolle ja siitä vapari ja hässäkkä oli valmis! Pelin loput pitää pelata paremmin ja puolustuksen kautta eikä yhtään itse aiheutettua vaaratilannetta saa tulla!! Vaikea on uskoa CL paikkaan ensi kaudella, jos chelseat tekee niin se taitaa nyt olla ainoa keino!
 10. Olihan tuossa paikat tehdä 2-0 mutta ei vaan onnistunut tänään, Robin van Persie ja Rooney täräytti yläputkeen ja Januzajn hyvä veto jonka veskari torjui Fellainin kintuille jonka veto ei häikäissyt todellakaan. Joku jo mainitsikin Youngin ja Valencian poissaolon vaikutuksen... samaa mieltä täysin! Toivottavasti jatkossakin ovat poissa. Vaihdot meni kyllä vituralleen tänään, tai hyvä kun Fellainin otti pois mutta en kyllä Giggsiä ja Welbeckia jaksa katsella tällä hetkellä. Mitä nyt oon nähnyt Fellainia Unitedis niin ei totta vieköön miellytä. On todella huono, en oikein huomioinut Evertonissa pelatessa mutta nyt on ollut heikko. Ja vielä kun variaatioita voisi Kagawan kanssa rakentaa.... Pakko se on uskoa että Moyes vielä luotsaa laivan fantasiaan.. Aikaa hänelle varmasti annetaan!!
 11. Itsellä on niin luottavainen olo Newcastlen voitosta tänään, nenä haistaa selvän kotivoiton! Newcastle on niin lähellä suorasta CL paikasta että helpolla ei ainakaan häviä. Cisse, nyt pari kaunista koria kiitos!
 12. Sellainen peli... Barca oli parempi! Telkku kiinni loppuvihellyksen mukana. Tyhjä olo on ja vitu**aa..
 13. Toisaalta jos se menisi taas noin tiukaksi tietäisi se vaan hyvää, United aina voittaessa on noussut lähes haudan partaalta. Bayer, Chelsea ja olihan se ekakin -68 melkoinen trilleri. Tosin sydän käy kierroksilla kriisirajoilla Avausta en osaa ajatella mutta toivon Rooneyn ja Chichariton sieltä löytyvän. Alkaisi nyt jo...
 14. Tulihan se tärkeä osuma sieltä Chichariton puskusta. Mutta oli kyllä niin vaikea peli kun voi odottaakin, Everton puolusti hyvin ja heillä oli kahdeksan pelin tappioton putki päällä. Ekan jakson loppupuolella alkoi olla jos tuskastumisen merkkejä kun hyökkäysalueella syötöt meni täysin ohi kun pelaajat ei ollut samalla aaltopituudella. Hyviä ajatuksia mutta etenkin Chicharito luki väärin koko ajan ja meni toisaalle minne pallo tuli. Hyviä paikkoja muutamia kyllä tuli. Toinen jakso oli vähän samanlaista mutta onneksi lopussa Valencian keskitys löysi Chichariton ja 1-0 taululle. Andersson oli hyvä tänään, mies jakaa oivaltavia pystysyöttöjä joista usein saadaan hyvä maalipaikka. Andolla oli itselläkin hyvä vetopaikka mutta laukaus oli täydellinen susi, tämä ei kyllä maaleja osaa tehdä vaikka Brassi onkin Rooney oli aika vaisu ja syötötkin meni hieman sinnetänne. Chicharito... ei voi kehua liikaa, kentän pienin mies tekee päällä maaleja kun tarvitaan. Vielä kun tulis se upea veto 25m niin avot.. Tästä on hyvä jatkaa Schalkea vastaan!
 15. Loistavat tulokset kertakaikkiaan,Tottenhamilla oli paikat tehdä jo 3,4-0 mutta ei vaan osunut.City pelissä loppu haisi niin 0-0 mutta sieltä vaan Scholes nousi ja rokotti, naapurinikin varmasti kuuli juhlinnan. Perke*e tämä on vielä auki, Chelsea ei voita loppuja mutta United voittaa. Hienoa myös TPS.n venyminen, Suikkanen on kuningas.
×