Jump to content

Robben#11

Members
 • Content count

  1,753
 • Joined

 • Last visited

About Robben#11

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  RealMadrid
 1. Real Madrid kausi 12/13

  Due to current reports in the media Real Madrid’s captains would like to communicate the following: 1. That in the meeting held on Tuesday with the club’s President and Director General there was no ultimatum from us regarding our coach. 2. As squad captains and members of an excellent group of people and professionals we categorically reject the use of our names or any of the rest of our squad in support of any such information that we label in its entirety as false. 3. We want to show our support for our coach, Jose Mourinho, for whom we have the greatest respect. 4. Finally, we wish to convey to all Real Madrid club members and followers our unwavering conviction that only through the unity of everyone connected with Real Madrid will we overcome, as always, all of the challenges that we face each season. Hala Madrid! Iker Casillas and Sergio Ramos Tuommoista tekstiä.
 2. Real Madrid kausi 12/13

  Casillas loukkaantui eilisessa Valencia-ottelussa eikä hän tule ehtimään pelikuntoon ainakaan ensimmäiseen ManU-peliin. Eli tämä kausi alkaisi olla sitä myötä sitten tässä. Ei sillä että Adán olisi jotenkin huono, mutta... No äh, on se.
 3. Real Madrid kausi 12/13

  Jos näin niin en kyllä ymmärrä syytä. Modric pelannut kuitenkin ihan tyydyttävästi ja vaikkei se olekaan vielä tarpeeksi, niin kyllähän noita paskempiakin hankintoja löytyy muista joukkueista roppakaupalla. Syynä lienee sitten ostohinta ja odotusarvo vrt. peliesitykset, mutta eipä tuo nyt kyllä siltikään ole mitenkään huomattavan paskasti pelannut vaan ollut ennemminkin ihan ok. Mitään sateentekijää en miehestä missään vaiheessa odottanutkaan ja koko hankinta oli alusta asti mielestäni huono idea, mutta Mourinhon piti mies silti saada and here we are.
 4. Real Madrid kausi 12/13

  Ei se peli kyllä töki pelkästään kovaa prässääviä joukkueita vastaan. Tällä kaudella monet joukkueet ovat suosiolla antaneet Madridille pallonhallinnan ja iskeneet sitten enemmän tai vähemmän tehokkaasti vastaiskuin. Joukkueella ei tunnu olevan oikein minkään näköistä suunnitelmaa näiden sumppujen avaamiseksi, vastuuta siirrellään ja vuoron perään sieltä yrittää milloin Ronaldo, Özil tai Benzema päästä yksilösuorituksella murtautumaan läpi. Erikoistilanteiden puolustaminen on ollut tavallistakin heikompaa tällä kaudella eikä puolustus muutoinkaan ole missään vaiheessa vakuuttanut Mourinholle epätyypilliseen tapaan.
 5. Real Madrid kausi 12/13

  Ei kai tässä nyt pelaajat ole valmentajalle potkuja antamassa, vaan Mourinho tekee sen aivan itse. Surkeaa peliä ja umpisurkeita tuloksia pitkin kautta ja nyt viimeisimpänä vetona laittaa sitten vain huonoja otteluja urallaan pelannut Adán maaliin kun seuran rakastettu kapteeni Ikerkin olisi täysin pelikuntoinen. Se nyt on selvää että joukkueen sisällä tunnelma on mediamyllytyksen, huonojen otteiden ja jo-menetetyn mestaruuden takia kireä ja sekalainen, eikä Mourinhonkaan asema keskellä tätä ikuisesti jatkuvaa Valkoista saippuaoopperaa ole millään tavalla enää selviö. Vaikeaa on sanoa, että mitkä skandaalinhakuisten espanjalaislehtien artikkeleista edes hipovat totuutta. Lukuisat jutut lienee aivan tuulesta temmattuja, joissain voi toki olla jotain perääkin, mutta paha mennä sanomaan täältä käsin. Kaikki ei kuitenkaan ole Madridissa kunnossa, ei ole ollut koko kauden aikana. Vaikea sanoa että mikä siellä mättää, mutta yleensä näissä tilanteissa syyttävä sormi osoittaa lopulta valmentajaa. Oli syynä sitten tulehtuneet välit pelaajiston kanssa, puutteellinen motivointikyky tai heikot valmentajan lahjat tai mikä lie, niin valmentaja on yleensä se joka saa kärsiä ja lähtee. Mikäli Mourinho ei saa joukkuettaan pelaamaan tämän paremmin ja ainoaksi pytyksi kauden päätteeksi jää Espanjan Supercup, on lähtö takuulla edessä kesällä. Ja vaikka Mou tästä joukkueensa saisikin vielä heräämään, on lähtö todennäköisesti silti edessä kesällä, sen verran myrskyisää tällä hetkellä on, ja kaikki tuntuvat olevan ongelmissa nimenomaan Josén kanssa, ei niinkään keskenään. Mene ja tiedä. Toivottavasti peli tästä paranisi, eikä mitään joukkueen sisäisiä skandaaleita pääse syntymään, eihän tässä muuta voi toivoa. CL voi vielä pelastaa koko kauden ja siihen täytyy uskoa kun ei muutakaan enää voi.
 6. Real Madrid kausi 12/13

  Halutonta ja mielikuvituksetonta paskaa. Tämä joukkue ei kyllä mestaruutta olisikaan ansainnut, sen verran järkyttäviä esitykset ovat viikko toisensa jälkeen olleet ja ratkaiseva pistemenetys on ollut vain ajan kysymys. Kiitos ja hyvää yötä, loppukaudella ei tarvitsekaan enää jännittää sitten ollenkaan, eiköhän tämä nyt ihan oikeastikin ollut tässä.
 7. Real Madrid kausi 12/13

  Joo kyllä sitä yhä tulee paitsiota luettua, mutta kirjoitella ei oikein jaksa kun Real Madrid -osiossa ei juurikaan keskustelua synny eikä muitakaan kirjoittelijoita oikein ole. Kaikki pelit toki katsotaan yhä aivan kuten ennenkin ja katsotaan jatkossakin, meni miten meni, kannattamisen suhteen ei siis toki ole mitään muutosta tapahtunut eikä tule tapahtumaankaan, vaikka en ole tänne nyt pitkiin aikoihin kirjoitellut. Kyllähän sitä aktivoitumista voisi harkita, jos täällä saisi edes jonkin näköistä keskustelun tapaista aikaan
 8. UCL 12/13 - Real Madrid

  Real Madrid oli tosiaankin kohtalaisen suvereeni Cityyn nähden, mutta kauden trendin mukaisesti viimeistely ontui pahemman kerran siinä missä City tekikin sitten ensimmäisistä paikoistaan maalit. Ikerkään ei ollut parhaimmillaan missään nimessä siinä missä Joe Hart pelasti manchesterilaiset useampaan otteeseen. Casillaksen heikohkoja otteita selittänee vain pari tuntia ennen ottelua sattunut kuolemantapaus, kun Iker sai tietää häneen EM-kisojen aikana tutustuneen lapsen menehtyneen, tjsp. Marcassa taisi olla tästä suurempikin juttu, kun spekuloitiin sillä miksei Iker juhlinut Madridin maaleja. Voittoon nouseminen aivan ottelun lopussa tappioasemasta oli varmasti joukkueen kaipaama piristysruiske. Peliotteet olivat muutenkin aivan eri luokkaa kuin kaikissa tähänastisissa liigapeleissä. Pelaajista näkyi selvästi voitontahto ja nälkä, ja jokainen pelaaja teki joukkueen eteen hommia. Di Maríalta nähtiin kaikista suurin tasonnosto viime lauantaista argentiinalaisen ollessa kenties kentän paras pelaaja City-ottelussa. Joskohan tämä umpisolmu alkaisi hiljalleen avautua ja ensimmäiset vieraspisteetkin saataisiin plakkariin ensi sunnuntaina Rayoa vastaan. Vai kiinnostaako ketään enää liiga? Ja nämä UCL-ottelua koskevat viestit voisi joku moderaattori ystävällismielisesti kenties siirtää UCL-otsikon alle täältä kausiketjusta, kun tuollainenkin ketju nyt sattuu olemaan olemassa. Ja Moun tuuletukselle toki
 9. Real Madrid kausi 12/13

  4 peliä, 4 pistettä. Atlético on pelannut 2 ottelua vähemmän ja on samoissa pisteissä. Neljän kierroksen jälkeen Real on madridilaisjoukkueista viimeisenä sarjassa. Kausi on pitkä ja CL-paikka on vielä ihan otettavissa!
 10. Cristiano Ronaldo

  Tuskin tuo nyt oikeasti on mihinkään Madridista lähdössä. Toki helpottaisi kummasti jos tähän saataisiin jotain lisätietoa, että mikä mahtaakaan Cristianon mieltä näin suuresti painaa. Onko kyseessä waynerooneymaiset kiukuttelut entistä paremman sopimuksen toivossa, vai ollaanko siellä nyt ihan aikuisten oikeasti pahoitettu mieli jostain ja jos ollaan, niin mistä? We want to know!
 11. Cristiano Ronaldo

  Cristiano antaa selityksen alavireiselle alkukaudelleen ja samalla herää suuria kysymyksiä. Mitä, miksi, milloin? "I didn't celebrate the goals because I'm upset. It's about a professional matter and the club knows what it is. Iniesta? No, he doesn't have anything to do with it. I'm not going say any more on the subject. I'm now only thinking about Portugal and that's it. I'm not going to talk about the matter further. The club knows what's going on with me". Jossakin väitettiin että Ronaldo olisi jopa pyytänyt siirtoa. Voi vain arvailla mitä siellä on tapahtunut. Toisaalla taas epäiltiin, että avautuminen johtuisi Kakán saamasta huonosta kohtelusta, mutta en kyllä tosiaan tiedä että mikä tässä on todella taustalla. Seuraillaan tilannetta ja ihmetellään... Itselläni ei taida olla mitään järkevää sanottavaa tällä hetkellä tästä, tuli kuitenkin loppujen lopuksi aika puskista vaikka aneemiselta Crisu onkin nyt alkukaudella näyttänyt eikä ole paljon maalejaan juhlinut. Onko tässä nyt kuinka paljon taustalla huomiohuoraamista ja syyn vierittämistä muiden niskoille, vai onko tilanne nyt aivan oikeasti sellainen, että Cristiano on saanut tarpeekseen? http://www.marca.com/2012/09/02/en/football/real_madrid/1346622929.html
 12. Real Madrid kausi 12/13

  Tänään tosiaan aivan pakko ottaa ne 3 pistettä jos aiotaan pysyä ihan oikeasti vielä mestaruusjunan kannoilla. Tosin jos Granadalta ei kotikentällä kolmea pistettä kyetä ottamaan, niin eipä siinä tapauksessa jätkiäkään kyllä voi kiinnostaa mestaruuden juhliminen yhtään. Viikko sitten peli oli Getafea vastaan melkoista kuraa ja meno näytti oikeastikin siltä, ettei suurinta osaa pelaajista kiinnostanut pelaaminen edes vähää alusta. Torstainen Clasico antoikin sitten jo viitteitä paremmasta, kun porukka näytti jälleen pelaavan tosissaan ja pelikin näytti ajoittain suhteellisen mielekkäältä. Supercopan voitto nyt muutenkin tuonee pientä lisäboostia tuleville kierroksille. Jos tänään pelataan edes puoliksi sillä samalla tasolla kuin Barkaa vastaan (ja pistetään ne pallot kans pussiin..) niin 5-0 tulee olemaan taululla. Tuskin tullaan ainakaan samanlaista aneemista neppailua näkemään kuin Getafea vastaan, eiköhän siellä ole suht ärsytettyä porukkaa Valkoisilla kentällä. Itsekin liputan Modricin avauspaikan puolesta. Essien tulee olemaan myös mielenkiintoinen tuttavuus, itselle tuli ainakin täysin puskista tämä siirto. Tänään debyyttiä vaihdosta? Uskotaan nyt siihen että pelleilyt ollaan lopetettu ja astetta vakuuttavammalla esityksellä tullaan tänään Granadan yli kävelemään. Sanotaan 4-0, Crisulla aika avata maalitilinsä myös liigan puolella?
 13. Miksei viestini näy?

  Tai sitten vain bannailla epäpätevimmät pois. Tällöin olisi edes pienet mahdollisuudet, että tänne joku uusi asiakirjoittajakin tiensä löytäisi. Ei sillä, että nämä uusimmat janarit minuakaan millään muotoa vakuuttaisivat.
 14. UCL 12/13 - Real Madrid

  Ei helvetti minkä lohkon arpoivat: Real Madrid Manchester City Ajax Dortmund Helpolla ei päästä edes lohkosta läpi, puhumattakaan lohkovoitosta. Samalla naapurissa Barka pääsee "pikkuisen" helpommalla, taas vaihteeksi Jos jotakin hyvää niin ainakin on huippupelejä tarjolla sitten olan takaa ja TV-otteluiden luulisi olevan taattu PS. Ei muuten yllättänyt yhtään.
 15. Real Madrid kausi 12/13

  Esteban Granero on medicalia vaille QPR:n pelaaja. Harmittaa suunnattomasti, ettei Granerolle enää ruutua joukkueesta täksi kaudeksi löytynyt, kyseessä kuitenkin todella symppiksen oloinen kaveri, joka on lisäksi Real Madridin akatemian kasvatteja. Lukeutui ehdottomasti suosikkipelaajiini, ja mikseipä yhä lukeutuisi. Eipä siinä, hyvät jatkot Granerolle! Tiedossa Valioliigakenttien dominointia.
×