Jump to content

Jugun

Members
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

About Jugun

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/04/1984

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Tulevaisuus toivottavasti näyttää hyvältä, mutta stadionin rakentaminen vie paljon rahaa ja aikaa, jonka aikana pitää olla varpaillaan olemassa olevien pelaajien pitämiseksi ja uusien hankkimisten suhteen. Sanotaanko näin, että lumipalloefektin riskit laajenee ja itse efekti nopeutuu ellei menestystä tule stadion hankkeen aikana, koska tiedossa on, että suuremman profiilin pelaajaostoihin ei yleensä ole varaa. On hyvä, että edes on varaa stadioni rakentaa, mutta kyllä se lähitulevaisuudessa näkyy muiden resurssien kohdalla ennemminkin kuoppana ja vasta tulevaisuuden osalta nousuna..
 2. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Lisätään nyt oma lusikka soppaan tähän hienoon vertailuun liittyen. Sterlingille hatun nosto tason nostosta, erittäin hyvä löytö Rafalta. Jo Theon loukkaantumisten puolesta on helppo sanoa, että Sterling on parempi tällä hetkellä. Sterlingillä on hyvää peliä noin puoli vuotta takana ja edessä loistava tulevaisuus.. Junnuista kuitenkin on aina helppo sanoa, että tulee olemaan parempi kuin se ja se, mutta aika näyttää ja onko silloinkaan mahdollista verrata. Maju peluutus ja markkinat kertonevat myös tulevaisuudessa pelaajien "paremmuudesta" ja arvosta, tuo jälkimmäinen on monesti tullut todistettua aika sekundaariseksi mittariksi. Tilannehan on jokatapauksessa loistava jos poolilaiset liputtaa Sterlingin puolesta. Veikkaan ilman arsun puolen vertailuja, että vaihtokauppoja tuskin tehtäisiin sielläkään puolella.
 3. Siirtohuhut (Arsenal)

  Ok, kuten varmaan huomasitkin, niin käsitin ensin asian niin, että juuri tuo yksinäinen kärki olisi se kentällä pelaavan joukkueen heikoin lenkki. Berba olisi ihan ok kun Sanogokin tuntuu olevan ostettu Diabyn kaveriksi lasarettiin.
 4. Siirtohuhut (Arsenal)

  Ymmärrän mielipiteesi, oma näkemys on eri jokaisen pelin tällä kaudella katsoneena. Giroudin otteet varsinkin ovat olleet suurennuslasin alla. Pitää muistaa, että joukkue on ollut koko vuoden 2013 ajan erittäin tasapainoinen, ja Giroud on mielestäni joukkueen yksi tärkeimmistä lenkeistä, vertaisin maalivahtiin, joka hoitaa tonttinsa joukkueen eteen lähes tulkoon yksinään, Giroud tekee töitä satalasissa, raivaa tilaa nopeille vastaiskuille ja voittaa ilmatilan taistelut taitaville tai nopeille keskikentän pelaajille. Ei maailman kliinisin striker, mutta erinomainen haistamaan maalintekopaikat, ja lähes kiitettävästi laittanut niitä sisäänkin, verrattaen siihen miten monessa maalissa on ollut mukana voittamassa fyysiset taistelut tai viemässä vastustajan pakin harhautusjuoksullaan edestä pois. Yhden kärjen formaatio tuntuu pelaavan hyvin, ja sitä on turha lähteä vaihtamaan jos Theo/Ramsey/Özil maalit jakaa Giroudin kanssa. Juoksemisen määrän ja pelaajien pelipaikkojen jatkuvan vaihtuvuuden vuoksi väsymys on ollut näkyvissä viime aikoina loukkaantumisienkin muodossa. Tästä päästäänkin siihen, että kärkipelaaja tarvitaan vaikka haluaisinkin Giroudin jatkavan ykköskärkenä. Hyökkääjän pitäisi olla saman tyyppinen pelaaja kuin Giroud. Nikkehän on tuntunut hoksaavan joukkueen piikkipelaajan roolin tänä vuonna ihan ok, mutta loukkaantui juuri kun hän olisi voinut näyttää uudet kyntensä parin 90 minuutin muodossa. Olen samaa mieltä Ronin kanssa, että mitään kymminien miljoonien hankintoja ei tulla todellakaan näkemään. Veikkailisin, että lainadiilillä hyökkääjä joukkueeseen tulee. Mourinhohan taisi vähän vedättää Arsua siinä, että elokuussa ei uutta miestä saatu Giroudin tuurariksi. Joukkue toimii tällä hetkellä parhaiten juuri niillä palasilla joita joukkueessa on. Giroud ei ole heikoin lenkki, vaan materiaalin laajuus piikissä.
 5. Siirtohuhut (Arsenal)

  Samaa mieltä Ipen kanssa Higuainin kyvyistä, kyvyttömyyksistä ja siitä että olispahan mielenkiintoinen hankinta. Mitä enemmän näitä huhuja on pyörinyt sitä enemmän miehen tulo on saanut aikaan positiivia viboja. Mies on vähän hukkunut aika ajoin Madridin valospotteihin vaikka maaleja onkin tullut kiitettävään tahtiin (tuntuu, että tarvitsee loistaakseen selkeän ykköshyökkääjän roolin eikä vuorotella jonkun kanssa siitä). Olen vähän turhankin innoissani jos 22 miljoonalla punnalla saadaan selväjärkinen loistava viimeistelijä joukkueeseen. Sopisi hyvin jengiin, teretulemast.. ps. hieman joutuu viilaa pilkkua tuosta viimeisestä CL-sijasta, että kyllähän Arsenal on selkeä suosikki siihen, vaikka Higuainia ei saataisikaan... Omasta ja kertoimienkin mielestä.
 6. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Näinhän se on, pelaajat lähtee ellei voittoja tule, ja näin juuri kävi luetelluille pelaajille. Cesc oli tyhjä arpa, koska kotimaa ja maailman paras seura veti ymmärretysti magneetin lailla niin kovasti, pelillisestihän parhaat vuodet ovat/olivat vielä edessä. Jonkinlainen kuolinisku koko joukkueelle Cescin lähtö ihan selkeästi oli, arvostan toki pelaajaa hyvinkin paljon. RvP:n formi oli cescin aikaa lasaretissa, ja ade nyt sekotti pakan jo läsnäolollaan. Turhaa jossittelua, mutta nämä seikat peilaavat sitä hyvinkin paljon miksi ei olla pärjätty eikä tulla hetkeen vielä pärjäämäänkään. Uusi projekti on kesken, ja hankittuja pelaajia ei ole ostettu taistelemaan tosissaan mestaruuksista. Wenger haluaa voittaa omalla tyylillään. Nykytilaan tyydytään, ja satsataan voittamiseen sitten kun stadioni on maksettu ja "british core" junnut kasvaneet pelimiehiksi. Tämä on vain pieni hunch jostain, mutta mitään tappioita ei varmasti lähdetä wengerin aikana tekemään, ja jos tappion tekemisellä tarkoitetaan "panostamista" niin senkin kolikon molemmat puolet lienee olevan nähty eikä kiinnosta, kuten ei myöskään voittojen kääriminenkään
 7. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Kukaan kannattaja ei varmasti ole tyytyväinen nykymenoon, vaan se puoli, joka ei vaadi wengeriä eroamaan näkee jotain toivoa paremmasta vielä nykyisen managerin kanssa. Aika himmeeksihän se toivo rupee käymään Managerin palkan on varmasti mies tuonut sisään jo useaan otteeseen pelaajamyynneillä/kehityksillä. Tiettyä nöyryyttä sais kyllä ranskikselta rueta löytymään, eikä ainaista puolustautumista / jargoninia.
 8. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Itsekin petyn wengeriin joka kuukausi tämän vuoristoradan vuoksi, mutta jokin toinen puoli sanoo, että mies kyllä yrittää ja on myös pakon edessä joutunut hieman uusiutumanan. Uusiutumisesta kertonee mm. hankintojen keskittäminen enemmän brittein saarille, jotta ei tarvitsi käydä tätä pelaajien ulosmarssia uudestaa läpi. Hommaa hankaloittaa vain se, että brittinuoret maksaa enemmän ja ovat niitä laatupelaajia on tietenkin vähemmän tarjolla. Esimerkkinä Wilshere ja Ox lienee aika paljon turvallisempi runko joukkueelle kuin Barca DNA Cesc ja raikulipoika RvP esimerkiksi, mistäpä näistä ikinä tietää (paitsi jackista). Pääasia, että ko. pelaajia löytyy eikä kalliita keskikastin kukkoja. Kuka manageri sitten olisi hoitaut hommat paremmin flopin jälkeen, ja olisko pokaali ollut kauempana vai lähempänä jos valmentaja olisi jo vaihtunut tai sitten kun se vaihtuu. Ranskis on sellaisen oman käden jäljen koko organisaatioon jättänyt että seuraava manageri pitäisi "ajaa" ajan kanssa sisään, eikä niin, että nyt ulos jeejee, kaikki on sitten hyvin. Uskon herran filosofiaan, nuorista pelaajista supertähdiksi. En haluaisi ostella jatkuvasti pelaajia ja valmentajia nopean onnen toivossa, on hienoa, että on edes joku suunta, hienon pelityylin lisäksi. Tämä toki vaatii tällä tyylillä helvetin monen vuoden kasvatuksen, ja sitten jos se ei toimi, niin yhtä helvetin monta vuotta lisää niinkuin on nähty. Homma nyt ei ihan ole vielä kuitenkaan romahtanut käsiin hyvien korvaavien hankintojen vuoksi. Nykyjoukkue ei ole vielä löytänyt toisiaan ja paletista puuttuu palasia, mutta kyllä siihen on vielä mahdollisuus tämän kevään aikana. Neljäs sija tämän ja viime vuosien ruletin jälkeen olisi ihan ok. Seuraavana vuonna ehkä jo vähän paremmin isoille kampoihin ja sitten pikkuhiljaa odottelua onko Wengerin "uudesta sadosta" ainesta valioliigan kirkkaimmalle paikalle. Turhauttavaa, mutta ei kiitos Ushmanoveille ja nopeille hätäratkaisuille. Wenger tekee uuden pahvin tänä keväänä ja luultavasti olen siihen pettynyt, mutta pidemmällä tähtäimellä tyytyväinen.
 9. West Ham

  Toivottavasti Pottsin tilanteesta kuuluu hyviä uutisia pian. Tilanteen näin, mutta sehän meni suhteellisen nopeasti, Sagna puski pallon ilmasta veke ja Potts tuli tilanteeseen hiukkasen myöhässä ja otti kunnon ilmalennot parilla kierteellä. Todella ikävän näköinen tilanne, mutta sippmuhin mainitsemasta "ajelusta" ei missään nimessä ollut ainakaan tässä tilanteessa kysymys. Kaikkea hyvää Pottsille. Laittaakahan viestiä jos kuuluu jotain selityksiä eilisen kokoonpanon suhteen, oli sen verran omituisen oloinen..
 10. Arsenal-aiheiset dokumentit, koosteet ja videot

  Kovan luokan dokkari kovan luokan pelaajasta
 11. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  En tiedä mikä tuossa ekassa clipissä on niin ihmeellestä, että se pitää erikseen nostaa esiin? Itseä miellyttää esimerkiksi tämä hyvä otos enempi: http://imageshack.us/a/img715/3903/tikitaka.gif Toki Arsun meno on vuoristorataa, mutta onneksi näitä pieniä toivon pilkahduksiakin esiin tulee. Itseluottamusta ja varmuutta tekemiseen niin avot. Ei ihan helpoin resepti näiden vuosien jälkeen mut sitä kohti!
 12. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Kuulostaa hyvältä. Kroenke sanonut, että rahat olisi Wengerille noh, se nyt ei tarkoita vielä mitään, mutta voisi ainakin yksi Zulu Tammikuussa rahoilla tulla tulla rinkiin kasvamaan. Nike miellyttää merkkinä paitojen visuaalisen ilmeen vuoksi paljon enempi kuin addu, joten hieman pelonsekaiset tunteet minkänäköistä jälkee sieltä tulee.. Hyvä diili jokatapaukses
 13. Nuoret Gunnersit

  Vaihdetaas vähän taajuutta tuoreemmaksi kun ei jaksa enää katsoa ykkösmiehistön pupellusta niin keskitetään ajatukset välillä tulevaan. Toivon ja uskon toki, että paljon parempia esityksiä ykkösringiltä vielä nähdään, kun on saatu pahimmat yhteispelaamisen rosot hiotuksi tässä tämän syksyn aikana. Boardin ja valmentajan on syytä katsella peiliin ja kysyä sieltä miksi mestaruuksia ei ole herunut. Täsmähankintoja olisi täytynyt tehdä varsinkin puolustusakselille aikaisemmin, jotta oltais saatu pidettyä nopeimmat lähtijät tyytyväisinä. Toisaalta ymmärrän valmentajaa siinä mielessä, että aika lyhyeksi tuo pokaalien saavuttamisaika loppuen lopuksi jäi. Iskuja on otettu vastaan sen verran, että yllättävän hyvä joukkue on saatu tilalle ainakin turvaamaan pahimman, mutta ehkä jopa voittamaankin vielä jotain, ennenkuin seuraava "kasvatusprojekti" puhkeaa kukkaan. Tästä päästäänkin aiheeseen. Olisiko tässä seuraava ptentiaalisin sukupolvi, joka olisi se seuraava "yhteenkasvanut" joukkue about viiden vuoden päästä, joukkue joka voisi pistää kampoihin rahaseuroille (FFP sivuutettakoon)? Joukkueeseen tulee hankintoja ja joukkueesta lähtee pelaajia aivan varmasti. Samoin kuin puskista tulee nousemaan uusia Songeja ja Diabyja jatkossakin, mutta spekuloitava nykyinen nouseva sukupolvi. Itsellä ei ole varmasti paras tieto junnuista, mutta esim. Mati (vai goonermind) taisi seurata aihetta joskus tarkastikin ja nyt kiinnostaakin ketkä teistä on ne arsenalin junnut, jotka tulevat pelaamaan ykkösringissä satavarmasti ja missä kohtaa olisi petrattavaa? Itse en ainakaan keskuspuolustajista ole kuullut/lukenut/nähnyt mitään toivoa herättävää...? ------------Campbell/Afobe-------------- Miyaichi------Wilshere-------Chamberlain ---------Eisfield---Frimbong-------------- Gibbs------Miquel---Boateng?-----Jenkinson --------------Szczesny------------------ Penkkiprospektit: Gnabry, Coquelin, Ramsey, Eastmond, Aneke, Mannone, Yennaris Haastamassa ovat ainakin Henderson, Watt, Kamara Osa nykymiehistöstäkin voinee teoriassa vielä pelailla viiden vuoden päästä kuten, Koscielny, Vermaelen, Walcott, Gervinho, Djorou Aiheesta olikin Tolppa-Apina jo spekuttanut Heinäkuussa, mutta laitetaan nyt vaikka sit vastauksena siihen viestiin tämä oma näkemys...
 14. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Jooh, foorumi ollut arsun osalta hiljaiselossa, ei taida riittää kirjuuttelijoita pienen suomen Arsenalin kannattajissa joka puolelle, ja tällä hetkellä se on tuo blogi tuolla tämän foorumin ulkopuolella, jossa käydäänkin vilkasta keskustelua päivittäin. Siitä kiitos blogin pitäjälle, joka jaksaa päivittäin tarinaa rustailla
 15. Arsenal Fc Mestarien Liigassa 2012-2013

  Giroudilla ottaa nyt päästä vauhtiin kauemmin kuin Cazorlalla ja Poldilla, jotka sopeutu varmaan heti ensimmäisellä minuutilla joukkeeseen. Maaleja tai edes niitä paikkoja soisi herralle toki ennenkuin itseluottamus rupeaa rapisemaan. Onneksi ei olla hävitty maalittomuuksien vuoksi, joka lisäisi herran painolastia huomattavasti. Vaisu alku, toivottavasti jyvä ja oma paikka rupeaa löytymään, koska mielummin näkisin Gervinhon laidalla enkä keskellä. Ainiin, Chamakhan ei ihan samantyylinen pelaaja ole kun Olivier tunnetaan enemmän jalkamaaleista kuin päämaaleistaan. Muista jostain lukeneeni, että viime kauden Ligue 1 maaleista vain yksi tuli päällä.
×