Jump to content

Toris

Members
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

About Toris

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/13/1981
 1. Ottelut kaudella 2010/2011

  Juven downfall Napakymppi. Derbyn väänsittä vielä ihan hienosti kotiin, mutta miten näille varmoille voitoille kävi? Katsoin Lecce pelin ja pakko sanoa, että perverssillä tavalla oli kyllä helvetin tyydyttävää seurattavaa. Juve oli sysi paska. Ok, pelasitta miehen vajaalla, mutta kylläpä näytti, että pojat olis suurimman osan peliä hieronu vaan muniaan. Katsoin seuraavana päivänä Interin pelin ja ihan yhtä paskoja oltiin sillä erotuksella, että voitto saatiin ilman ensimmäistäkään kunnollista maalipaikkaa. Faktahan on, että näitä huonoja pelejä tulee VÄLIIN, mutta ne pitäisi kääntää kotiin. Tällä hetkellä Juvella ei ole mitään voittamisen mentaliteettiä tekemisessä. Jollain ylpeyden rippeillä onnistutta vääntämään derby kotiin, mutta muuten kynttilä palaa hiljaisella liekillä. Istuuko Del Neri penkin päässä kauden loppuun? Valmentajan vaihtaminen ei kyllä tule auttamaan pätkän vertaa, mutta varmuudella Torinossa mietitään mitäs helvetti ensikauteen pitäisi kehitellä.
 2. Ottelut kaudella 2010/2011

  Tämä peli pitää ihan nähdä Sanchez & Di Natale parivaljakon vuoksi. Jos Udine jatkaa viimeviikon tatsilla ja Juve coppa linjalla, pataan tulee ja pahasti kotijoukkueelle. Tämä matsi on todellakin Juven osalta vedenjakaja. Pakko voitto edessä.
 3. Inter 2010/11

  Pazzini - Palermo 3-2 HUIKEA NOUSU INTERILTÄ! Olin valmis ensimmäisen puoliajan jälkeen pitämään hautajaiset mestaruuden karkaamiselle. No onhan se kaukana vieläkin, mutta toinen puoliaika osoitti, että IMPERIUM on valmis iskemään takaisin. Ensimäisellä puoliajalla meikäläisten esitys etenkin puolustussuuntan oli ihan karmeaa katsottavaa. Varsinkin Santon oli täysin pihalla. Molemmat maalit tulivat pojan laidalta. Lisäksi lähes kaikki Palermon hyökkäykset lähtivät samalta puoliskolta. Palermon saadessa pallon oli aina pelko perseessä tulevasta. Todella epävarmaa. Zanettin tulo laitaan oli täysin oikea veto Leolta. Vaikka Chivu on viime peleissä parantanut otteitaan on kapu silti meidän ykkösvalinta vasemmalle puolelle. Etenkin hyökkäys suuntaan oli tarjolla lähes yhtä laadukasta peliä, kuin Maiconilta. Maiconkin on uudestaan syntynyt polvioperaation jälkeen. Jos Pastoren veto olisi mennyt tolpan sijasta sijasta sisään ensimäisen puoliskon lopulla tai edes pilkku toisella puoliajalla 1-2 tilanteessa oli selkäranka napsahtanut poikki. Fudiksessa on asiat pienestä kiinni. Mutta jokainen Inter-fani tulee muistamaan tämän pelin Pazzinin huikeata debyytistä. Kaksi maalia ja pilkun hommaaminen oli jotain ihan uskomatonta. Ja peliin tuli kertaheitolla lisää särmää, kun parivaljakko Kharja & Pazzini tuli taon jälkeen sisään. Kharjasta on pakko sanoa, että mukava yllätys saatiin Genoalta lainaan. Hyvä all-round pelaaja. Tekniikka löytyy, mutta puolustus pelaaminen luonnistuu mallikkasti. Hyviä hankitoja. Pelin sisäinen ottelukuri on kaukana Mourinhon ajoista, mutta jos tämä free-flow-futis vain tuottaa tulosta pitemmällä aikavälillä, niin eipä sillä niin väliä. Sneijder, kun vielä saadaan ruokkimaan kolmikkoa Pazzini, Eto'o & Milito, niin voidaan odottaa maalirikkaita matseja.
 4. Inter 2010/11

  2011 Siitä, kun tuli viimeksi rustailtua on tapahtunut aikalailla. Mestaruuksia on tullut lisää ja tällä hetkellä ollaan kaikkien mittapuiden mukaan maailman paras seurajoukkue. Sen kunniaksi sai koutsi fudua. Bye bye Beni. Se oli sitten loppujen lopuksi lyhyt romanssi. Mourinhon haamu kolkutteli hiukan liian vahvana taustalla ja tauko jäi Poolin ajoista hiukan liian lyhyeksi. Ei kai niitä päättömiä kommentteja voi mitenkään muuten tulkita maailmanmestaruuden pressipuheesta. Jos täällä kotistudiossa tuli suolakurkut vedettyä väärään rööriin, niin voi hyvin kuvitella, mitä liikkui Mister Morattin mielessä. Joskus suhteet ei vaan toimi. Toisinaan taas mennään sperma sisään lapsi ulos vauhdilla. Jeps. Leo astu puikkoihin. Saatiin sympaattinen Brasilialainen koutsaamaan meitä. Hyvä valinta. Saatiin oikeanlaista mentaliteettia tekemiseen. Taktisesti ei missään nimessä valmis, mutta jos tämän kokeneen ryhmän saa muuten henkisesti viretty liekkeihin, niin kyllä hyvä tulee. Perusrunko on kasassa. Saataan vais jokaisen osa-alueen tärkein palanen kehiin, niin saumat mestaruuteen on sittenkin olemassa. Milito alkoi vihdoin saamaan viimevuoden tatsia päälle ja heti piti, jonkun lihaksen revähtää. Sneijderikaan ei vähään aikaan olla saatua ihastella kentällä. Syksy kyllä oli aikalaisen vaisu verrattuna viimekauteen, mutta ei miehen merkistystä voi olleskaan väheksyä. Silti Benin palapeli oikeastaan sortui yhteen mieheen, Walter Samueliin. Samuelin loukkaantumisen jälkeen puolustus on näyttänyt haavoittuvalta. Cordoba on laatupaikkaaja, mutta parina Lucio&Cordoba liian samankaltainen. Leon tulon jälkeen vedettiin 5 voittoa putkeen. Kuudes, Udinese peli olikin jo karmeeta katseltavaa. Oltiin totaalisen jyrän alla. Alexis Sanchez ja Toto Natale pitivät meikäläisiä ihan pilkkanaan. Mutta Coppasta päästiin jatkoon ja saadaan Roman kanssa fiilistellä finaalipaikasta. Roma hyvässä tikissä, joten maukas matsi luvassa. Napoli peli oli muuten kertakaikkisen hieno. Huima taistelu, joka saatiin pilkuilla käännetty voitoksi. Peli ei itsessään ollut kovin kaunista fudista, mutta intensiteetti ja tunnetaso oli todellakin kohdillaan. Napolin voitto ei todellakaan olisi ollut hirvittävän suuri vääryys. Ranocchia pelasi hyvän pelin. Itseluottamusta hiukka lisää ja toppariosaston tulevaisuus on taattu. Viimeistään kyseinen peli osoitti, että Inter tarvitsee hyökkääjän. Pandev oli sentterin roolissa ihan lapanen. Eikä vaihdosta ollut ketään heittää tilalle. Teki ihan pahaa katsoa. Kaikki ratkaisut järjestään heikkoja. Väittäisin, että vika on tällä hetkellä täysin korvien välissä. No Pazzo sitten saatiin kaivettua Sampdoriasta 12 millillä plus Biabiany. Loistokauppa. Ludovic oli kauden alussa potentiaalinen pelaaja, joka osoittautui kuplaksi. Nopeus ja kohtalainen tekniikka, mutta ei pelisilmää suuremmin. Eikä se pallokaan löytänyt maaliin. PANDEV on PELIMIES Ludoon verrattuna.
 5. Ottelut kaudella 2010/2011

  Katselin pelin ja olihan Juven osalta kunnon konttausta. Del Piero parasta antia hyökkäyksessä ja hänkin ihan jalaton. Keskikenttä ihan Roman jyrän alla. Mikähän mahtoi olla viimeisen vaihdon logiikka. 1-0 tappiolla, Aquamies odottaa useamman minuutin kentän reunalla ja sitten päätetäänkin heittää Grosso sisään Motan tilalle.. Hyvänä lisänä voidaan heittää myös tämän talvensiirtoikkunan tulos: Luca Toni ja Andrea Barzagli. Halvalla lähti. Parsakaali ihan kelposijoitus, mutta ei ne ongelmat taida silti keskuspuolustuksessa olla, vaikka kyllä Bonucci&co ihan pihalla olikin Taddein maalissa. Marottan kommetti perään. Juve ei osto pelaajia ostamisen pakosta ja kukaan pelaaja ei tee välitöntä muutosta.. Eurooppaliigan paikka voi olla aikalaisen tiukassa ensikauden osalta. Udinen pojat on pelottavan kovassa iskussa ja eipä Palermon käyräkään taida alaspäin osoittaa..
 6. Inter 2010/11

  Hiljaistahan täällä on ollut. Ollut kiireinen syksy ja parikertaa on tullut viestiä kirjoitettua, mutta eipä vaan ole tullut lähetettyä. Interin alamäki on oikeastaaan monen asian summa. Joku vois laittaa Beni-syndroomaan piikkiin, mutta ihan yksinkertainen ei ole selitys. Loukkaantumiset ovat moukaroineet miehistöä aikatavalla. Lisäksi pelitapaa on muokattu offensiivisemmäksi, mutta juurikin luokkaantumisten vuoksi homma ei ole toiminut. Avainpelaajien luokkaantumiset (tummalla tälläkin hetkellä loukkaantuneet): Milito, Cesar, Maicon, Samuel, Chivu, Stankovic, Coutinho, Mariga, Muntari, Cambiasso, Zanetti, Motta, Santon, Suazo. Suurin osa avauksen pelaajia viimekaudella. Lisäksi Sneijder ei tällä kaudella ole ollut läheskään samassa iskussa. Osittain johtuu selkeästä väsymyksestä sekä myös pelitavan muuttumisesta. Periaatteessa vastahyökkäys pelin muuttuminen pallon pyörittämiseen pitäisi palvella Sneijderin tyyppistä pelaajaa, mutta kun teknisten ominaisuuksien puolesta tämän hetken aloittava ei pysty tekemään a'la barca tai arsu tyyppistä äärimmäistä pallokontrollia, niin tulos on tällaisia 3-1 tappiota Spursia ja Laziota vastaan. Tälläkin kaudella parhaimmillaan peli on ollut todella viihdyttävää. Hienoa, että junnut (Obi, Nwanwko, Natalino, Alibec, Biraghi) ovat saaneet mahdollisuuden tehdä debyyttinsä edustujoukkueessa. Kyllähän se on eittämättä näkynytkin pelissä. Kun peli ei suuremmin ole vielä ollut balanssissa ei se anna parasta lähtökohtaa nuorille hypätä hommaan matkaan. Lopetetaan tää postaus rakentavaan kommenttiin, ettei jää taas lähettämättä. Toisinaan peli on ollut myös täyttä kuraa.
 7. Inter 2010/11

  Näiden uusien lähetysaikojen takia olen missannut muutamia Interin pelejä haluamattakin. Genoa peli yksi niistä. Kattavan analyysi pidon selaamisen jälkeen sekä kolmen minuutin koosteen jälkeen on helppo yhtyä muihin. Oltiin helvetin onnekkaita pisteistä. Muntari teki uskomattoman munkki maalin. Oltin jyrän alla lähes koko peli. Genoalla lukuisia paikkoja. Kaikki vaihdot taisivat olla loukkaantumiseen liittyviä. Milito siis ei nähty kentällä. Tuntuu, että muutenkin puolet joukkueesta ollut klesana, vaikka Loukkaantumiset ovat siis palanneet osaksi Interin arkea. Syy Post WW syndrooma vai uudet harjoitus metodit vai ihan vaan bad luck? Sneijder rustas tosiaan uuden kontrahtin. Vieläkin ketuttaa Militon exclusion vuoden pallisti kilpailusta. Toivotaan, että Asamoah Gyan voittaa, niin edes jollakin tavalla oikeus ja kohtuus näyttää tämänkin skapan puolen.
 8. Inter 2010/11

  Eto'o ollut kieltämättä huikea. Viimekausikin oli erittäin hyvä, vaikkei niitä maaleja samalla tavalla tullut. Teki erittäin arvokasta duunia laidalla puolustavammassa roolissa. Olin erittäin tyytyväinen viimekauteen herran osalta. Kiistämättä Eto'on maalijyvä on elintärkeä Interille tällä hetkellä varsinkin, kun Milito on puolikuntoinen ollut koko alkukauden. Joten kyllä tää hyökkäävämpi rooli passaa varmaan kaikille. Se, että Milito ei päässyt ehdokkaaksi kultaisen pallon saajaksi on aika helvetin iso vääryys. 23 pelaajaa ja mies ei mahtunut listalle. Paras seurajoukkue pelaaja viimekaudella koko maailmassa. Ratkaisevat maalit kaikissa tärkeissä skapoissa (finaaleissa) MM-kisoja luukuunottamatta.
 9. Inter 2010/11

  Doria peli oli totutun tiukka. 1-1 lopputulos ei nyt mikään suurempi vääryys ollut. Olihan noita paikkoja useampaan maaliinkin meidän pojilla, mutta Coutinho ei (vielä) JAKSA potkaista tarpeeksi lujaa, jotta se pallo maaliin asti menisi. Sneijderkin säästelee. Maicon pelasi tälle kaudelle tyypillisen pelin. Haluton. Väsynyt. Keskenkuntoinen. Intensiteetti puuttuu täysin. Madrid mielessä? No ehkäpä se peli on sieltä hiljalleen on löytymässä. Cesar on kertakaikkisen epävarma tällä hetkellä. Chivu todennäköisesti löytää itsensä penkiltä seuraavassa pelissä. Vasen laita vuotaa raskaasti. Coutinhosta ei tosin puolustus suuntaan ole suuremmin apua. Odotan, että Zanetti tai uutta tulemista polvivaivojen jälkeen tekevä Santon ottaa Chivun paikan. Tämän kauden teema Eto'o on form jatkui myös tasoitus maalin muodossa. Muiltakin kaivattaisiin apuja maalien tekemiseen. Hyvä, että seuraava peli on vasta viikonloppuna. Väsymys painaa pelaajien otteissa.
 10. Serie A kierrosseuranta

  Pazienza oli päivän pelle. Voiko turhempia keltaisia enää ottaa? Napoli oli väsyneen oloinen. Ensimmäinen puoliaika täyttä kuraa. Kolmea syöttöä ei taidittu saada putkeen menemään perille. Pato on Ibran tulon jälkeen ollut ihan jäässä. Maggion ja #77 tälli oli aikomoinen. #77 paareilla pihalla ja Maggio hyytyi vähän myöhemmin. Milan kuittas Interin ohi ja hengittää tämän kauden TULEVAN mestarin niskaan. Hyvää draamaa Seria A.han
 11. Inter 2010/11

  Sardian 1-0 keikka jài nàkemàttà. Samoin Tottenhamin 4-3 kaato. Molempien aikanana Italiassa tosin. Doria pelikin nàillà nàkymin jàà vàliin. Samana pàivànà lento Milanista Suomeen. Huonoa pilaa!! No lehdistà tuli hiukka tavattua ja youtubea sen verran vahdattua, ettà Sardian keikasta saatuun kolmeen pisteeseen pitàà olla HYVIN tyytyvàinen. Cesarin tuplatorjunnat plus muu sàpinà loppupuolella oli aikalaisen jàrkyttàvàà seurattavaa koosteena. Tottenham peli olikin ihan oma lukunsa. Ensimmàiset 45 minsaa ihan suvereeni hallintaa ja toinen puolisko vàhàmmàn vakuuttavaa. Mies ylivoimalla pelatessa ei saisi pààstàà kolmea maalia, missààn tilanteessa. Bale on kyllà vahvassa iskussa. Moratti mainitsikin, ettà samainen nuorukainen oli ostoslistalla, mutta ei saatu houkuteltua saapasmaahan. Erittyisen hienoa oli Zanettin maali. 12 vuotta sitten on meidàn kapu osunut viimeksi eurokentillà. Mutta molemmista voistoista suuri kiitos kuuluu mustalle pantterille afrikasta. 18 maalia/15pelià tàmàn kauden saldo tàhàn asti. VAKUUTTAVAA. Sardinian keikka http://www.youtube.com/watch?v=7rUUAKH8WV8&feature=fvst Tottenham Milanossa. Kuvan laatu hulppea. http://www.youtube.com/watch?v=zhKXbHEa2Go Siinàpà Interin seuraava ostos. 8-15 miljoonaa maksetaan. http://www.goal.com/en/news/462/netherlands/2010/10/22/2178145/psv-confirm-ibrahim-afellay-will-not-sign-contract-extension
 12. Inter 2010/11

  Huonosti tullut nähtyä Interin kokonaisia pelejä, mutta pelillinen muutos prosessi on vahvasti käynnissä. Peliä kontrolloiva, vahvasti hyökkäävä Inter näyttäisi olevan tämän kauden teema. Iloista hyökkäävä fudista on saanut seurata ja laiskanoloista puolustamista osalta pelaajista. Militon ja Eto'on välillä aikamoinen valtataistelu käynnissä. Eto'o päässyt sisään Italofudikseen ja pelaamisessa on ihan uudenlaista virtaa. Tällä hetkellä kiistaton ykköspyssy. Juoksee puolustuksia puhki ja pallon saattaminen maaliin näyttää uskomattoman helpolta. Militon otteissa paistaa hermostuneisuus ja keskenkuntoisuus. Pallo polttelee ja ratkaisut yhdentoista sisällä ja osin sen ulkopuolella heikkoja. Tekee edelleen laajalla säteellä töitä ja auttaa joukkue tovereita, mutta hiukan on sellainen fiilis, että parivaljokko ei halua pelata toisille tilanteita. Stankovic on ollut itselle tämän kauden pelaajista toinen mukava yllätys. Serbi on päässyt hyvään iskuun. Molempiin suuntiin vahvaa peliä ja jokaisessa pelissä voi odottaa vähintää muutamaa kaukolaukausta, jotka kolistelevat tolppia. MUTTA: Tänään on pelikin. Ei ihan normi kamaa. Inter - Juventus. Laitetaan joukkue Interin sivuilta alas. Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni. Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon. Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini. Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 88 Jonathan Biabiany Sellanen fiilis, että lähdetään 4-4-2 timanttia Juven kaatoon. -------------- Cesar Maicon - Lucio - Cordoba - Chivu ------------Cambiasso -----Deki----------------Mariga -------------Sneijder ---------Milito-------Eto'o Luulen, että suurin syy tähän on Krasic. Eto'ota ei puolustus ole hirveämmin maittanut tällä kaudella ja vasemmalle laidalle tarvitaan apuja Krasicin pysäyttämiseen. Näihin matseihin ei tarvitse tuijottaa tilastoja, mutta kun kotona pelataan minimi tulos on tasapeli. Kotona ei olla hävitty matsia jokuun toviin, enkä jaksa uskoa, että näin tulee tapahtumaan tänäänkään. Mikäli Juve pelaa samalla muodostelmalla, kuin MNCityn vieraissa oli vastassa aikamoinen lihamuuri. Faktahan on, että jos Juven puolustus pelaa yhtä laadukkaasti, kuin kauden aikaisemmissa peleissä ei maalitta jääminen olisi enemmänkin ihme. Samalla olettamuksellla tosin lähdettiin myös Roma peliin. Sillä uskomukselle lähdetään, että Inter vie tämän gamen. 4-0 ei ole kohtuuton veikkaus UCL matsin jälkitäpinöissä. Voi tosin päättyä 3-0 myös. FORZA INTER!!
 13. AC Milan 2010/2011

  Parma - Milan pelistä Milanin hyvyyttä vai Parman huonoutta? Voitoista ja lukuisista paikoista ensimmäisen jakson paikoista huolimatta jäi Milanista aikalailla aneeminen kuva. Parma oli luokattoman heikko. Ei yhtään maalipaikkaa. Crespo näytti museosta ryöstetyltä fossiililta kärjessä. Milanilla ei käytännössä ollenkaan laitapelaamista nähtävissä, jos ei Antonionin muutamaa nuosua lasketa. Peli oli hidasta ja tiukemmin prässäävä joukkue jouksee armotta Milanin yli. Kaikki pelaajat näyttivät tänään yhtä nopeilta. Henkilökohtaista taitoa oli sen verran paljon, että tuolla älyttömällä keskialueen sumpulla pystyttiin järjestämään tilanteita. Ibran tulon jälkeen pelisysteemit ovat menneet ihan uusiksi. Onhan se ihan maaginen jätkä monessa suhteessa. Uskomaton dominointi kentällä. Rytmi peliin lähtee sen mukaan. Tuli Inter mieleen parin kauden takaa. Timantti käytössä ja kaikkipallot kulkee Ibran kautta. Tiettyyn pisteeseen asti toimii oikein hyvin, mutta eikö kenelläkään muulla tosiaan pistänyt silmään, että peli oli HIDASTA?
 14. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Not so Grande Juve On tullut seurattu hiukan hämmästyneenä Juven tämän kesän siirtopolitiikkaa. Pelaajia on tullut todella paljon sisään ja sekin on ihan jees, jos suurimmasta osasta voidaan puhua selkeinä vahvistuksina. Ainut mikä pistää silmään on, että suurin osa on vain Italialaisia. Nuoria ja kohtuullisen lupaavia tai jonkinmoisen läpimurron tehneitä. Puhutaan paljoin sanoin, nuori, nälkäinen ja hyvän työmoraalin omaavia. Melkein voisi lanseerata sloganin "työmme on ilomme" tekemiseen. 1. Juven viimekauden heikoinlenkki oli puolustus. Toissa vuonna sen kyvyttömyyttä tukea hyökkäysiä kritisoitiin, mutta silloin se oli sentään pitävä. Mikä on muutos tähän kauteen. Bonucci tuli sisään todella kovalla hinnalla ja Cannavaron optiota ei käytetty. Puolustuksessa on tällä hetkellä seitsemän miestä. Keskustus puolustus on tällä hetkellä se varmin osa-alue, mutta pakki osasta on kaikenkaikkiaan heikko. Ainut mies joka tässä siirtoikkunassa saatiin hommattua oli Motta, joka ei ole kyllä itseä vakuuttanut, vaikka onkin käynyt haistelemassa Italian maajoukkue kuvioita. Molemmat aloittavan yhdentoista, niin Motta kuin De Ceglie ovat tunnettuja hyökkäyspään avuista ja se puolustaminen on ollut vähän niin ja näin. Virheitä pakkaa tulemaan vähän jokaisessa pelissä. Toisin sanoen keskustan miehillä on todella luottavainen fiilis, kun ei voi tietää kumpi laidoista tulee hasaamaan. Miten voi olla mahdollista, että se osa-alue, joka tarvitsi ehdottomasti vahvistusta jätettiin näinkin retuperälle? Marotta ei voi olla niin italosilmäinen, että ajattelee Mottan/Grygeran & De Ceglie/Grosso hoitavan laidat. 2. Keskikentälle ollaan tuotu suoraan sanottuna tusina laituri a'la Pepe ja kohtuu tekijät Krasic ja Martinez. Krasic näytti viimeistään kisoissa, ettei kuulu siihen kovimpaan a-kastiin joka tulee räjäyttämään potin. Martinez on itselle ihan täysi jokeri. Voi olla, että on loppujen lopuksi kolmikon kovin. Se mikä on kaikista hämmästyttävintä, että lähteneet miehet olivat ainakin omissa silmissä teknisesti kyvykkäämpi ja luovempia. Keskikentän luovaan osastoon on tällä kaudella tarjolla Aquilani ja Marchio, joka omiin silmiin olisi optimaalisin, peliä tasapainottava keskikenttä miehenä. Auttamaan puolustus pelaamisessa ja jakamaan palloja eteenpäin pelintekijälle joka puolestaan jakaa laitaan tai kärjelle palloja. Näen Aquilanin hiukan saman tyyppisenä pelaajana. Puolustus suuntaan heikompi, mutta hyökkäys suuntaan parempi. Molemmat ovat liian epätasaisia ja loukkaantumis herkkiä. Pelipaikka olisi Marchiota hiukan ylempänä. Miehen ylivoimasesti paras ominaisuus on komeus. Kausikortteja tullaan myymään hyvin. 3. Hyökkäyksessä on ikinuori Del Piero, jonka pelikäsitys on edelleen täyttä rautaa, mutta jonka jalkoihin on lisätty myös lyijypainot. Kovin on hidasta. Amauri on näyttänyt todelliset kykynsä ja olemalla lasaretin puolella varmaan puolet Juve urastaan. Tekee maaleja, mutta ei voi sanoa millään muotoa olevan kunnon ruiskun tässä osastossa. Sitten tuleekin vuoroon Vincento I. Tekee hyvin töitä, mutta on klesana suuren osan kaudesta myös. Qualirella ostettiin Napolista. Ihme ostos. Jos Napolissa oli tipahtamassa penkkimiehen rooliin, niin onko Juvessa yhtään parempi rooli luvassa? Tekee näyttäviä maaleja ja hukkaa lähes saman verran varmoja paikkoja. Jos puhutaan optimaalisesta 4-4-2 kokoonpanosta nykyisellä miehistöllä paperilla tilanne näyttää tältä. ---------------Storari Motta - Bonucci - Chiellini - De Ceglie --------------Melo ---------------------Aquilani Krasic----------------------------Pepe --------------------Del Piero ----------------Amauri Rehellisesti käsi pystyyn siellä päin, kellä ottaa eteen kun katsoon pelaavaa yhtätoista? Voi myös vaihtaa miehistöä oman mielen mukaan ja kysyä saman kysymyksen uudestaan. Ajattelin, ennen kauden alkua, jos Juve sijoittaa kahteen PÄTEVÄÄN PAKKIIN JA MAALINTEKIJÄÄN nykyisellä miehistöllä päästään vielä pitkälle. Mielestäni joukkueeseen on ostettu kaikkea muuta, kuin näitä kolmea kaivattua lisää. Veikkasin Juven sijoitusta ennen kautta neljänneksi, mutta luulempa, että olin liian optimistinen arviossani.
 15. Inter 2010/11

  Maicon At.Madrid pelissä loukkoi ilmeisesti itseä hiukan. En nähnyt peliä, mutta näytti pelanneen täydet minuutit. En uskoisi, että mitään vakavampaa.
×