Jump to content

Pakki

Members
 • Content count

  435
 • Joined

 • Last visited

About Pakki

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/18/1990
 1. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Jos katsoit oikeasti edes peliä niin huomasit, että Enrique koskettaa samassa tilanteessa palloa kaksi kertaa kädellään, toinen kosketus on ikään kuin haltuun otto. päivän selvä pilkku. Ja Kuytin puskussa nyt ei ollut mitään mahdollisuutta tehdä väistöliikettä. Tärkein pointti on se, että käsi oli suoraan alaspäin luonnollisessa asennossa eikä se heilunut missään pään korkeudella niin kuin Enriquella. Ei pilkkua.
 2. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Jos jalkapallosäännöt osaa, niin tietää ettei siitä Evansin käsivirheestä palloa olisi ikinä kuulunut laittaa pilkulle. Enriquen tilanteesta sitä vastoin pilkku olisi kuulunut viheltää sillä mies selvästi pelasi palloa kädellään. Tarkennetaan nyt sen verran että Käit puski pallon suoraan Evansin käteen joka oli luonnollisessa asennossa. Siksi ei missään nimessä pilkku.
 3. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Hyvin onnistui ManU kakkosmiehistölläänkin raapimaaan tasurin tsemppi-poolista. Voittokin olisi ollut otettavissa, mutta filmatusta vaparista Gerrard pisti onnenkantamoisen sisään, mikä sotki Sir Alexin game plania. Suarez kyllä vakiinnuttaa paikkaansa jalkapallomaailman ykkösoksetuksena. Medialla annetut " I'm not a diver" -kommentit aiheuttivat kyllä melkoisen huutonaurukohtauksen. Ja sitten nämä väitetyt rasistiset huutelut. Pelin toki pitää parantua, sillä ensi kerralla vastaan tulee monta kaliiberia kovempi nippu, joka kyllä paikoistaan tekee maalit. Kiimaista paikalliskamppailua odotellessa. Toivottavasti ManUkin saa hyökkäyspelinsä jälleen kuosiin... tai miksei saisi kun ensi pelissä tod. näk. Rooneyt ja Nanit ovat avauksessa asti.
 4. Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle

  Re: Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle LRM:n raportteja on aina todella mukava lukea. Objektiivista kerrontaa johon on monen todella vaikea pystyä. Matsi oli tosiaan tapahtumarikas ja hienoa seurattavaa. Pisteet kelpaa.
 5. Re: Maailman paras ja kovatasoisin sarja Niin, tiedä sitten tuosta tunnelmasta, mutta kyllähän Signal Iduna Parkin Südtribüne on futiskenttien komein näky. e. Ei tullutkaan sitten kokonaisena, kokeillaan uudella.
 6. Re: Yliarvostetuimmat ja aliarvostetuimmat pelaajat Ok. Kerropa vielä mielipiteesi Jordan Hendersonista ja hänen £16m siirtosummastaan. Oxlade - Chaberlain olisi Pooliin tullessaan ollut täysin tusina jannu, jonka meriitit ovat kerätty vain divarista. Nyt hän on kuitenkin maan 2. kovin junnu (vähemmän yllättäen) ManUn pelaajan jälkeen. Vaikka kysyin milipidettä Hendosta ennakoin silti mitä tulet vastaamaan. Jordan Hendersonhan on täysi surkimus ja ylihintainen floppi joka pelaa surkeassa Liverpoolissa. U21 kapteenilla ei tietenkään ole mitään väliä koska ne ovat vain junnu pelejä. Niilläkin olisi merkitystä ja ne olisivat lähes CL-finaalin veroisia, mutta kun meidän Jones ei ollut siellä kapteeni niin ei ne sitten hyviä ole. Hendersonhan on pelannut +70 ottelua Valioliigaa, mutta ei silläkään nyt mitään väliä ole, kuka vain olisi voinut saada nuo pelit tililleen. Ja pelithän olivat Sunderlandissa, meidän Jonesin Blackburn oli paljon kovempi seura puhumattakaan Oxlade-Chamberlainin Southamptonista. Fakta nyt on kuitenkin se, että Henderson on Englannin viiden lupaavimman pelaajan joukossa, mikäli tarkastellaan näitä jo vähän vanhempia kavereita. Jones on toki lupaavin puolustaja, mutta Hendersonia lupaavempaa keskikenttä miestä ei taida Valioliiga kokemusta omaavista pelaajista löytyä. Itseäni ei toki haittaa mikäli Henderson osoittautuu vain tuollaiseksi Gerrardin tyyliseksi "yliarvostetuksi, mutta ihan ok tason maajoukkuepelaajaksi." En nyt ihan rehellisesti tiedä mistä tää purkaus nyt tuli. Tiedustelit AOC arvostusta ja vastasin siihen. AOC on kuitenkin vasta 18-vuotias äärimmäisen lahjakas pelaaja, jolta ei tällä kaudella voi vielä ihmeellisempiä odottaa. Henderson on "jo" 21-vuotias, joten häneltä voi odottaa jo valmiimpaa peliä. Mitenkään erikoisen vakuuttavastihan mies ei ole puppeleissa aloittanut. Phil Jones. Huikeita pelejä tähän asti tämä 19-vuotias kaveri esittänyt. Olisi ehdottomasti Liverpoolin avauksen miehiä, mm. heittämällä ohi jonkun Carragherin. Huikea talentti. Tämän varmaankin olet itsekin pannut merkille mikäli olet seurannut Unitedin pelejä. Jordan Hendersonista ei nyt mitään ihmeempää ole sanottavana. Paitsi, että tosiaan melko heikon alkukauden on pelannut. Mutta eiköhän paranna sitten ajan kuluessa. Itse kyllä rankkaisin Wilsheren suht helposti JH:n edelle, kuten myös Cleverleyn. Mutta lahjakas kaveri ilman muuta.
 7. Re: Yliarvostetuimmat ja aliarvostetuimmat pelaajat No nyt kun kysyit, niin AOC on saarten lahjakkain junnu Phil Jonesin jälkeen, joten ihan helposti perusteltavissa oleva siirtosumma. Yliarvostetuimpia pelaajia lienevät: John Terry Mario Gomez Patrice Evra Aliarvostetuimpia: Wayne Rooney (maailman 3. paras pelaaja juuri nyt) Sergio Busquets Thomas Müller
 8. 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford

  Re: 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford Lisäksi Arsenalin avainmiehistä poissa vielä Wilshere, Song ja Gervinho. Avauksen miehiä Arsenalilla tosiaan RvP, Kos ja Walcott ja varauksin Ramsey. Ei toki mitenkään parhaiten rakennettu joukkue, mutta paljon on ollut joukkueella myös ihan puhdasta epäonnea. Enkä nyt ole väittämässä ettei kotijoukkue olisi voittoa ansainnut.
 9. 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford

  Re: 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford Melkonen futisilta. Mansesterin jengit ottavat todella vakuuttavat voitot. Eiköhän mestaruustaistelu ole kahden kauppa näillä otteilla. Toki Arsella tänäänkin reservit kentällä...
 10. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tällä hetkellä puppelit on kyl neljänneks paras jengi. Tottenham ja varsinkin Arsenal on täysin sekaisin. Toivottavasti Wenger nyt tajuaa tehdä niitä vitun hankintoja, muuten jää ilmaset viinat saamatta. Ps. voitettiin Arse hienommin.
 11. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Melko kovakin lohko sieltä tosiaan voi tulla. Mutta luotetaan siihen, että sieltä tulee perushelppo lohko, kuten monesti tässä viime vuosina. Todellisen kuolemanlohkonkin sieltä saisi väsättyä, jos hyvin kävisi: Barcelona Milan Manchester Shitty Dortmund Saattaisi Barcakin jopa joutua pelaamaan kerrankin ennen välieriä.
 12. Re: 22.08.2011 Manchester United - Tottenham Hotspur Joo-o. Varsin odotettu voittohann siellä tuli ja tosiaan vakuuttavan peliesityksen jälkeen. Onnistujia oli laajalla rintamalla, ja onkin helpompaa nostaa esiin epäonnistujat. Nani ei ollut parhaimmillaan. Vähän hautoi palloa liikaa. Myöskään de Gealle ei aivan puhtaita papereita voi antaa, vähän pallot pomppii edelleen. Muuten toki hyvä ja tasapainoinen esitys. Spursillakaan ei toki parhaita ollut kentällä, mutta kyllähän tämä esitys viittaa siihen, ettei Arsella hirveesti pitäisi olla sijaa ensi viikonloppuna. Suppea teksti, mut nyt ei jaksa enempää. Aamulla voi sit lukea Johtavan ja co. syväanalyysit.
 13. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tälle voi varmaan nyt nauraa aivan giganttiset huutonaurut. Kaikki Axelikin katto tän päivän pelin
 14. Re: 22.08.2011 Manchester United - Tottenham Hotspur Piti mennä vielä katsomaan tuon maalin jälkeiset sympaattiset tuuletukset toisesta videosta. On se hieno mies! Toisaalta Spurs on kyllä sen verran symppis joukkue, ettei niitä vastaan tollasii toivos, mut jotain puppelijengiä vastaan kyllä. Veikataas illan lopputulokseks 3-1. Nanille tosiaan pari maalia, De Gealle hyvä peli alle, ja `Arrylle sekä Sir Alexille hyvää läppää viinilasilliselle.
 15. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Nooh, kuten rivien välistä voi lukea niin pidän viikon takaista WBA:a kovempana kuin tämänpäiväistä 10 miehen ressu-Arsenalia. Eiköhän puppelit oo WBA:n yläpuolella sitten kauden päätteeksi.
×