Jump to content

Pakki

Members
 • Content count

  435
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pakki

 1. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Jos katsoit oikeasti edes peliä niin huomasit, että Enrique koskettaa samassa tilanteessa palloa kaksi kertaa kädellään, toinen kosketus on ikään kuin haltuun otto. päivän selvä pilkku. Ja Kuytin puskussa nyt ei ollut mitään mahdollisuutta tehdä väistöliikettä. Tärkein pointti on se, että käsi oli suoraan alaspäin luonnollisessa asennossa eikä se heilunut missään pään korkeudella niin kuin Enriquella. Ei pilkkua.
 2. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Jos jalkapallosäännöt osaa, niin tietää ettei siitä Evansin käsivirheestä palloa olisi ikinä kuulunut laittaa pilkulle. Enriquen tilanteesta sitä vastoin pilkku olisi kuulunut viheltää sillä mies selvästi pelasi palloa kädellään. Tarkennetaan nyt sen verran että Käit puski pallon suoraan Evansin käteen joka oli luonnollisessa asennossa. Siksi ei missään nimessä pilkku.
 3. Re: 15.10.2011 Liverpool vs Manchester United, @ Anfield Hyvin onnistui ManU kakkosmiehistölläänkin raapimaaan tasurin tsemppi-poolista. Voittokin olisi ollut otettavissa, mutta filmatusta vaparista Gerrard pisti onnenkantamoisen sisään, mikä sotki Sir Alexin game plania. Suarez kyllä vakiinnuttaa paikkaansa jalkapallomaailman ykkösoksetuksena. Medialla annetut " I'm not a diver" -kommentit aiheuttivat kyllä melkoisen huutonaurukohtauksen. Ja sitten nämä väitetyt rasistiset huutelut. Pelin toki pitää parantua, sillä ensi kerralla vastaan tulee monta kaliiberia kovempi nippu, joka kyllä paikoistaan tekee maalit. Kiimaista paikalliskamppailua odotellessa. Toivottavasti ManUkin saa hyökkäyspelinsä jälleen kuosiin... tai miksei saisi kun ensi pelissä tod. näk. Rooneyt ja Nanit ovat avauksessa asti.
 4. Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle

  Re: Chelsea 11/12 - Mestaruuskannu takaisin SB:lle LRM:n raportteja on aina todella mukava lukea. Objektiivista kerrontaa johon on monen todella vaikea pystyä. Matsi oli tosiaan tapahtumarikas ja hienoa seurattavaa. Pisteet kelpaa.
 5. Re: Maailman paras ja kovatasoisin sarja Niin, tiedä sitten tuosta tunnelmasta, mutta kyllähän Signal Iduna Parkin Südtribüne on futiskenttien komein näky. e. Ei tullutkaan sitten kokonaisena, kokeillaan uudella.
 6. Re: Yliarvostetuimmat ja aliarvostetuimmat pelaajat Ok. Kerropa vielä mielipiteesi Jordan Hendersonista ja hänen £16m siirtosummastaan. Oxlade - Chaberlain olisi Pooliin tullessaan ollut täysin tusina jannu, jonka meriitit ovat kerätty vain divarista. Nyt hän on kuitenkin maan 2. kovin junnu (vähemmän yllättäen) ManUn pelaajan jälkeen. Vaikka kysyin milipidettä Hendosta ennakoin silti mitä tulet vastaamaan. Jordan Hendersonhan on täysi surkimus ja ylihintainen floppi joka pelaa surkeassa Liverpoolissa. U21 kapteenilla ei tietenkään ole mitään väliä koska ne ovat vain junnu pelejä. Niilläkin olisi merkitystä ja ne olisivat lähes CL-finaalin veroisia, mutta kun meidän Jones ei ollut siellä kapteeni niin ei ne sitten hyviä ole. Hendersonhan on pelannut +70 ottelua Valioliigaa, mutta ei silläkään nyt mitään väliä ole, kuka vain olisi voinut saada nuo pelit tililleen. Ja pelithän olivat Sunderlandissa, meidän Jonesin Blackburn oli paljon kovempi seura puhumattakaan Oxlade-Chamberlainin Southamptonista. Fakta nyt on kuitenkin se, että Henderson on Englannin viiden lupaavimman pelaajan joukossa, mikäli tarkastellaan näitä jo vähän vanhempia kavereita. Jones on toki lupaavin puolustaja, mutta Hendersonia lupaavempaa keskikenttä miestä ei taida Valioliiga kokemusta omaavista pelaajista löytyä. Itseäni ei toki haittaa mikäli Henderson osoittautuu vain tuollaiseksi Gerrardin tyyliseksi "yliarvostetuksi, mutta ihan ok tason maajoukkuepelaajaksi." En nyt ihan rehellisesti tiedä mistä tää purkaus nyt tuli. Tiedustelit AOC arvostusta ja vastasin siihen. AOC on kuitenkin vasta 18-vuotias äärimmäisen lahjakas pelaaja, jolta ei tällä kaudella voi vielä ihmeellisempiä odottaa. Henderson on "jo" 21-vuotias, joten häneltä voi odottaa jo valmiimpaa peliä. Mitenkään erikoisen vakuuttavastihan mies ei ole puppeleissa aloittanut. Phil Jones. Huikeita pelejä tähän asti tämä 19-vuotias kaveri esittänyt. Olisi ehdottomasti Liverpoolin avauksen miehiä, mm. heittämällä ohi jonkun Carragherin. Huikea talentti. Tämän varmaankin olet itsekin pannut merkille mikäli olet seurannut Unitedin pelejä. Jordan Hendersonista ei nyt mitään ihmeempää ole sanottavana. Paitsi, että tosiaan melko heikon alkukauden on pelannut. Mutta eiköhän paranna sitten ajan kuluessa. Itse kyllä rankkaisin Wilsheren suht helposti JH:n edelle, kuten myös Cleverleyn. Mutta lahjakas kaveri ilman muuta.
 7. Re: Yliarvostetuimmat ja aliarvostetuimmat pelaajat No nyt kun kysyit, niin AOC on saarten lahjakkain junnu Phil Jonesin jälkeen, joten ihan helposti perusteltavissa oleva siirtosumma. Yliarvostetuimpia pelaajia lienevät: John Terry Mario Gomez Patrice Evra Aliarvostetuimpia: Wayne Rooney (maailman 3. paras pelaaja juuri nyt) Sergio Busquets Thomas Müller
 8. 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford

  Re: 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford Lisäksi Arsenalin avainmiehistä poissa vielä Wilshere, Song ja Gervinho. Avauksen miehiä Arsenalilla tosiaan RvP, Kos ja Walcott ja varauksin Ramsey. Ei toki mitenkään parhaiten rakennettu joukkue, mutta paljon on ollut joukkueella myös ihan puhdasta epäonnea. Enkä nyt ole väittämässä ettei kotijoukkue olisi voittoa ansainnut.
 9. 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford

  Re: 28.8. Manchester United vs. Arsenal @ Old Trafford Melkonen futisilta. Mansesterin jengit ottavat todella vakuuttavat voitot. Eiköhän mestaruustaistelu ole kahden kauppa näillä otteilla. Toki Arsella tänäänkin reservit kentällä...
 10. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tällä hetkellä puppelit on kyl neljänneks paras jengi. Tottenham ja varsinkin Arsenal on täysin sekaisin. Toivottavasti Wenger nyt tajuaa tehdä niitä vitun hankintoja, muuten jää ilmaset viinat saamatta. Ps. voitettiin Arse hienommin.
 11. Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa

  Re: Kausi 2011-2012 - uutta nahkaa luomassa Melko kovakin lohko sieltä tosiaan voi tulla. Mutta luotetaan siihen, että sieltä tulee perushelppo lohko, kuten monesti tässä viime vuosina. Todellisen kuolemanlohkonkin sieltä saisi väsättyä, jos hyvin kävisi: Barcelona Milan Manchester Shitty Dortmund Saattaisi Barcakin jopa joutua pelaamaan kerrankin ennen välieriä.
 12. Re: 22.08.2011 Manchester United - Tottenham Hotspur Joo-o. Varsin odotettu voittohann siellä tuli ja tosiaan vakuuttavan peliesityksen jälkeen. Onnistujia oli laajalla rintamalla, ja onkin helpompaa nostaa esiin epäonnistujat. Nani ei ollut parhaimmillaan. Vähän hautoi palloa liikaa. Myöskään de Gealle ei aivan puhtaita papereita voi antaa, vähän pallot pomppii edelleen. Muuten toki hyvä ja tasapainoinen esitys. Spursillakaan ei toki parhaita ollut kentällä, mutta kyllähän tämä esitys viittaa siihen, ettei Arsella hirveesti pitäisi olla sijaa ensi viikonloppuna. Suppea teksti, mut nyt ei jaksa enempää. Aamulla voi sit lukea Johtavan ja co. syväanalyysit.
 13. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tälle voi varmaan nyt nauraa aivan giganttiset huutonaurut. Kaikki Axelikin katto tän päivän pelin
 14. Re: 22.08.2011 Manchester United - Tottenham Hotspur Piti mennä vielä katsomaan tuon maalin jälkeiset sympaattiset tuuletukset toisesta videosta. On se hieno mies! Toisaalta Spurs on kyllä sen verran symppis joukkue, ettei niitä vastaan tollasii toivos, mut jotain puppelijengiä vastaan kyllä. Veikataas illan lopputulokseks 3-1. Nanille tosiaan pari maalia, De Gealle hyvä peli alle, ja `Arrylle sekä Sir Alexille hyvää läppää viinilasilliselle.
 15. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Nooh, kuten rivien välistä voi lukea niin pidän viikon takaista WBA:a kovempana kuin tämänpäiväistä 10 miehen ressu-Arsenalia. Eiköhän puppelit oo WBA:n yläpuolella sitten kauden päätteeksi.
 16. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Ja scania sieltä näköjään heitti haasteen. Finlandia käy mulle ihan hyvin, en oo niin turhan tarkka. Katellaan sit kauden jälkeen tätä. Oma kanta siis se, että Pool ei tule olemaan neljän joukossa. Toki mahdollista jos joukkue kehittää peliään. e. Tuli näköjään puppeloitu quote ja edit. nappien välillä.
 17. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Et sitten edes halua yrittää. Yritetään nyt vielä kerran. Liverpool pyrki pelaamaan pallon nopeasti laidalle, yleensä Downingille. Laidalta sitten juostiin kohti kulmalippua ja pistettiin keskitys. Tämä toistui helvetin monta kertaa. Huomasit itsekin, jos katsoit pelin. Boksissa sitten Carroll taisteli näistä palloista, ja usein voittikin, mutta laihoin tuloksin. Jalallahan mies ei päässyt pelaamaan olleenkaan, koska Liverpool vain roiski palloa. Keskellä ei harrastettu juuri minkäänlaisia syöttökombinaatioita eikä palloa pelattu juurikaan maatapitkin, ei seinillä eikä linjan taakse. Ainoastaan laidalta keskitettiin. Tyypillistä 90-luvun brittipalloa. Arsenal oli kuitenkin erittäin haavoittuvainen. Puolustuksessa pelas kaks junnua joidenka oikeampi taso on reserveissä, plus sitten Sagna väärällä laidalla. Siltikään näitä junnuja ei yritetty haastaa tai paineistaa. Pelkästään roiskittiin. Ei Liverpool tule menestymään noin yksipuolisella pelillä. Viime vuosisadan futiksella ei ole pitkässä juoksussa jakoa tänä vuonna. Missä muussa kurinalaisessa ja organisoidussa joukkueessa pelaaja yrittää puolestakentästä maalia kaksi (!) kertaa Adamin tapaan. Edelleenkään kukaan ei tunnu kiinnittävän mitään huomiota Arsenalin kokoonpanoon tässä matsissa, vaan toistetaan samaa mantraa kolmesta pisteestä ja pidetään jotenkin suurena juttuna sitä, että Arsenal kaatui. Ennen peliä vedonlyöntitoimistot pitivät joukkueita lähes tasavahvoina. Vielä kun avaintoppari loukkaantui ja yksi pelaaja ajettiin pois, niin voitonhakemisen pitäisi olla itsestään selvyys, ei yllätys. Dalglishin pitää kehittää Liverpoolia modernimpaan suuntaan. Ainoa vain että esim. pelaajahankinnat näyttävät siltä, että samaa kurapalloa pelataan vielä pitkään. e. Ja yläpuolella erinomainen viesti. Siitä peukut. Omille voi olla kriittinen, vaikka voitto tulisikin.
 18. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 No luepas niitä mun viestejä. Vaikka ne provosoivaan sävyyn on kirjoitettukin, niin varmaan sun ikänen janari pystyy kypsästi sieltä poimimaan ne pelilliset seikat joista olen kirjoittanut ja esittämään niihin omat kommenttinsa. Itsehän olen kirjoittanut pelkästään futiksesta ja Poolin pelistä mutta teidän leiristä on tullut lähinnä tällaista: " "
 19. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Okei selvä. Annetaan jopa Palloliittoa suuremman selänpesukerhon peukutella rauhassa puppeleiden häikäisevälle esitykselle. Kritisoida ei saa, mutta siltikään ei edes yritetä perustella omaa näkemystä, eikä edes yritetä perustella miksi mun näkemykset on vääriä. Todetaan vain vaipat vaihtoon tyylisiä kommentteja. Kukaan ei silti uskalla tarttua vedonlyöntiin, edes harmittomaan. Olisin toki voinut asiallisemminkin näkemykseni esittää, mutta kai sitä silti voi edes yrittää. Noo, kyllä sieltä pilvilinnoista vielä tullaan alas. e. No niin, saatiinhan sieltä vielä homouskin mahtumaan tähän mukaan.
 20. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 No joo, jos pidät sitä, että puppelit voitti Arsenalin, jolta lähes koko avari on saikulla tai pelikiellossa, kovempana kuin Hodgsonin WBA:n niin ihan kuinka vaan. Voittohan ratkes paitsiomaaliin ja punaiseen korttiin. Mikäpä siinä jos arvostaa 90-luvun lädipalloa, jossa tärkeintä on pitää palloa mahdollisimman paljon ilmassa. Aika on ajanut aika pahasti ohi Dalglishista, jos se luulee, että tolla pelillä puppelit on neljän parhaan joukossa. Minkäslaista vetoa pistetään siitä onko puppelit 4. joukossa. Legendaarinen jallupullohan se mukavin olisi, mut sulla ei taida olla tarpeeks ikää ostaa sitä, joten ehdotuksia. Ja toi sun viimenen kappale oikeastaan tiivistää hienosti sun futisosaamises. Eli peliä ei tarvitse kehittää, tai sitä ei saa kritisoida, kun kerran on voitettu just vastustajan reservit, jotka pelas vajaalla. Mitäs sit kun tulee se oikeesti kova joukkue vastaan? (no offence Arsenalille, mutta tämän päivän Arse ei ollut erikoinen) Ja joo, Arsenal mukaa pelaa suhteessa paskinta palloa. Tämän päivän avauksissa taitaa hinnalla olla eroa +100 miljoonaa. Arsenal pelaa Valion parasta palloa, silloin kun sillä on edes puolet avauksen miehistä käytössä. Mutta sähän tietty arvostat enemmän perseroiskintaa, kuin kunnon lyhytsyöttöpeliä. e. Ja näköjään WBA johtaa Chelseaa Bridgellä, on se vaan paska joukkue se WBA.
 21. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Kerropas nyt miten ManU pelaa huonommin kuin Liverpool. Vetoja otetaan vastaan siitä kumpi on korkeammalla Valioliiga taulukossa kauden päätteeksi. Pitäisi olla helppo tarttua, kun Liverpool kerran pelaa paremmin? En siltikään tiedä miten Liverpoolin tämän päivän peliesitys liittyy ManUun.
 22. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 koko itkuraivarilles, mutta vastaillaan nyt. Missäs mä nyt väitin viime ManUn pelin olleen jotain joga bonitoa. Käsittääkseni kirjoitin tästä matsista, joka oli hirveintä paskaa jota tässä on joutunut viime aikoina katselemaan. Onko se nyt sitten sillain, että oman joukkueen esitystä ei saa analysoida ja kritisoida kun voitto tulee. Jos tämä on tapana seurassakin, niin eihän sitä enää jaksa ihmetellä, miten joskus suuri Liverpool on vajonnut seuraksi jonka mestaruus on kauteen lähdettäessä pääsy 4. parhaan joukkoon. Liverpool ei rakennellut minkäänlaisia syöttökuviota, pallon kanssa ei tultu kontrolloidusti kertaakaan 16 rajalle, ennen Arsen punikkia. Ainoa tapa oli munaravia päätyyn ja keskitys. Jee. Ei tule olemaan mitään asiaa neljän joukkoon, ellei muutakin pelitapaa keksitä. Mutta ihmekös tuo kun eilispäivän kuninkaan prioriteettina on ollut hankkia vain yksipuolisia keskitysspesialisteja ja pääpelaajia. Suarez olisi ainoa joka menisi ManUn avauskokoonpanoon eikä tämä ole edes provo. Saa toki heitellä jotain nimiä. Mites ippe, joko sä oot 18. Ja pistä ihan rohkeesti se privaviesti ens kerralla. e. Ja lisätään nyt sen verran vielä, että voisi kai sitä edes yrittää kirjoittaa jotain järkevää, ja edes yrittää tuoda esiin epäkohdat tekstistäni koskien Liverpoolin pelitapaa ja tuoda omia näkemyksiään jos se mun teksti niin kauheeta paskaa on. Kertoo lähinnä susta, kun vastaukseksi tuli pelkkiä henkilökohtaisuuksia. Vaikka tekstini oli kuinka kärkäs tahansa.
 23. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 En nyt tiedä mitä sieniä täällä on syöty, mutta olihan toi paskin jalkapallopeli mitä mä oon nähny moneen vuoteen. Arsenalilla reservit kentällä, ja Liverpool pelkästään keskittyy tohon perseroiskintaan. Voittokin tuli sitten onnekkaasti kun Arsenalilta ajettiin mies pihalle ja 1-0 maali oli paitsio. Täytyy sanoa, ettei näillä esityksillä kummallakaan ole asiaa 4 joukkoon. Arsenal nyt todennäköisesti hankkii vielä pelaajia, mutta Liverpoolin pitäisi kyllä saada jonkinlaista punaista lankaa tohon peliinsä. Tollanen 90-luvun perseroiskinta ei kyllä riitä tänä päivänä. Ja teksti on kirjoitettu provokatiiviseen sävyyn, mutta ihan oikeesti kyllä ihmettelen mikäli joku täällä on tyytyväinen johonkin muuhun kuin kolmeen pisteeseen.
 24. FA Community Shield '11: Manchester City - Manchester United

  Re: FA Community Shield '11: Manchester City - Manchester Un Eiköhän Läski putoo joukkueesta jo näiden karsintojen aikana, kun on ollut melko pitkään jo niin paska maajoukkueessakin. Harmi ettei Cleverley nyt sitten pääsekään näyttämän magiaansa.
 25. Siirtohuhut (ManUtd)

  Re: Siirtohuhut (ManUtd) Cleverley ei todellakaan ole mikään katsomaton kortti. Mies pelasi loistavasti viime kaudella lainalla Wiganissa ja on esiintynyt hienosti preseasonilla. Cleverley myöskään omana poikana ei todellakaan ole Sir Alexille mikään tuntematon peluri. Lähtökohtaisesti luvassa toki hajaminuutteja, mutta eihän sitä koskaan tiedä vaikka Cleverleyltä nähtäisiin kunnon breikki jo tänä vuonna. Mielellään toki itsekin näkisin keskustaan vahvistuksia... e. Ja onko rotaatio tuttu sana. Giggs ei todellakaan ole pelaamassa jokaista peliä.
×