Jump to content

Becks_87

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Becks_87

 1. Managerin on vaihduttava

  Olis kyllä managerin vaihto paikallaan..Puolet sen viimeaikojen hankinnoista on ollut ihan paskoja..Esim carroll!Eikö vois ostaa kunnon tason maalivahtia mielummin kun maksaa palkkaa tollasille imureille!Ja vaikka on tullut pokaaleja niin niitä pitää tulla jatkossakin!Niistä on ihan turha unelmoida ainakaan ennen kuin on kunnon maalivahti!
 2. Mestaruus

  Onko tiedän mielestä mestaruus jo karannut?Minun mielestäni ei ole!!!
 3. Mourinho

  Tuo Mourinho on kyllä niin säälittävä pelle ja koko Chelsea!
 4. Toon Army - Chelski

  Se on hyvä että niillä alkaa alamäki nyt kun men ollaan nousussa:)Ihmettelen kolmea vaihtoa puoliajalla..No kusi on noussut päähän!
 5. Everton (Fa-cup)

  Toivottavsti RVN tulee takaisin:)Rooney on ollut hyvässä vireessä viime ottelut joten taitaa tehä pari maalia vanhaa joukkuettansa vastaan=)
 6. City - Utd

  Hyvä toinen puoliaika ja vähän onnea matkassa!:)Sama tahti pitää jatkua vielä koko loppu kauden..Toivottavasti chelski alkaa munailemaan kevättä kohden!!!
 7. Gerard Pique Bernabeu

  Varmaan ens kaudella se saa jo ihan mukavasti peliaikaa:)Hyvä kun puolustusta vahvistetaan=)
 8. Mitä ManU-paitoja omistat?

  Kaapissa on varmasti 15 paitaa..Tämän vuoden ja kahden edelliskauden kaikki paidat(koti, vieras ja kolmas paita)Mun mielestä pitää ostaa uudet paidat joka vuosi koska tosi fani ei vanha paita päällä kulje!
 9. Old Traffordin laajennus

  Hyvä homma..Ehkäpä mäkin mahun joku päivä sinne=)
 10. Djemba-Djemba menee Aston Villaan..

  Eipä se ole loistanut!Toivottavsti joku hankitaan tilalle..kiire tulee:)
 11. Richardson West Bromwichiin vuokralle

  Kyllähän Beckham oli lainalla ennen kuin se nousi huipulle..Toivottavasti läpimurto tulee ens kaudella:)
 12. Jean Carlos

  Ei muutakuin ostetaan se meille ja katotaan miten poika kehittyy:)
 13. manu-boro

  Oli hyvä esitys pojilta:)toivottavsti sama jatkuu:)
 14. ManU - Aston villa

  Alkaa näyttämään ihan hyvältä tämä meidän peli:)Ja Ronaldokin alkaa telemään maaleja...Toivotaan että sillä alkaa samanlainen lento kun viime keväänä:)Sitten otetaan vielä Chelsea kiinni!!!=)
 15. Kleberson Benficaan?

  Ei mun mielestä sovi joukkueeseen...Sopii paremmin johonkin Italian tai Espanjan liigan seuraan..pitihän Veronkin olla loistohankinta mutta ei se niin paljon saanut aikaan...Ehdottomasti myyntilistalle ja joku kovempaa pelaava jätkä tilalle:)
 16. Kenet pelaajat haluaisit?

  Kyllä Gerard pitäisi hankkia keskikentälle!Maaliin joku kokenut kuten Niemi!Osaa varmasti ohjata kokemuksellaan puolustusta paremmin kuin joku Carroll!!!Puolustukseen vois hankkia jotain vahvistuksia mutta ei niin tarpeellista!
 17. Keanen rooliin?

  Mun mielestä Gerrard olis hyvä vaihtoehto Keanon paikalle:)Kyllä Smith on ylittänyt mun odotukset mutta järkevämpää peluttaa sitä kärjessä=)
 18. 19.01.2005 Exeter - United

  Eipä helpolla tullut tuokaan voitto..en tajua mihin se iloisuus on kadonnut pelistä..Niinkuin pojat hakkaisivat päätä seinään ja tulee sitten turhia pistemenetyksiä No ollaan jatkossa kuitenkin ja pidetään F.A cup Old Traffordilla:)
 19. Toivottavsti Jami pääsee edustuksen mukaan!Olisi kiva nähä suomalainen vaikka jossakin cup ottelussa!Toivottavsti ManU ottaa muitakin suomalaisia niin saadaan vähän tasoa maajoukkueseen!=)
 20. UCL- arvonta

  Milan pääsee laulu kuoroon!!!Pytty haetaan sinne minne se kuuluu sitten finaalissa:)
 21. Beckham tulossa takaisin Old Traffordille?

  Kyllä se ainakin vahvistaisi joukkuetta..Eikä poika voi diivailla kun kilpailis peliajasta C.Ronaldon kanssa:)Ei varmaan Fergie epäilis hetkeäkään istuttaa katsomossa jos yöelämä taas kiinnostais enemmän...Mutta katotaan...Mielummin Gerrard!!!
 22. Paita

  Taitaa olla paidalla ylihintaa koska niitä saa 60 euroon!!!
 23. chelsea-manu

  Kyllä tohon kannattaisi lähteä ihan parhaalla jengillä:)Ja sillä varmaan ollaan liikkeellä...0-2 voitto meille!!!=)
 24. UCL- arvonta

  Milan ei ole mitään kunhan saadaan kevätvire taas päälle...KUn pojat on kunnosssa niin tripla saapuu kaappiin keväällä
 25. Chelsea

  Tuo homma on vaan perkelen pelleilyä!!!Mitäs sitte kun Roman kyllästyy?Kuka maksaa huippu palkat?Niille käy niinkuin Leedsille ja tippuu divariin..No saadaampa ainakin halvalla joitakin pelaajia:)
×