Jump to content

Henry #14

Members
 • Content count

  2,083
 • Joined

 • Last visited

About Henry #14

 • Rank
  One-liner

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Barcelona

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Valencia CF 2014-2015

  Ei paljon toisaalta ole syytä henkseleitäkään paukutella ja pienet positiiviset asiat ovat kyllä olleet tähän mennessä pienen pieniä. Nevillelle turha antaa mitään suurempia aplodeja siitä, että Mestalla ei ole ottanut vielä nokkaan keneltäkään. Valencia ollut kova kotonaan, aivan sama kuka on penkin päässä ja kuka koirankopissa. Otetaan myös huomioon, että Barcelona pelissä Neville istui katsomossa ja Benitezin Real Madrid ei ollut mistään kotoisin. Jos nyt kuitenkin halutaan laskea jo Barcan peli Nevillen kirjoihin, niin huomataan, että Lligassa Valencian voitoton putki on pisin sitten vuoden 2012. En jaksa uskoa ikävä kyllä Nevilleen, ihan jo siitä syystä, että mies joutuu käyttämään tulkkia. Suora kontakti pelaajien kanssa esimerkiksi puoliajalla tällä tasolla on välttämätöntä. Eilenkin ilmeisesti Valencia saa kiittää avustavan hölmöilyjä, ei Nevilleä. Ei jatkoon.
 2. On tää jamppa kova tekijä! Vanha väsynyt voorumisti laittaa itseäänkin väsyneempää provoa neljältä aamuyöllä vuodenvaihteessa, niin yllätys yllätys kaikista henkilöistä juuri tällä jannulla menee käpy kondensaattoriin ja osoittaakin väsyneen provon faktaksi (ei yllättänyt ketään oikeasti). Kovasti olet tykännyt naljailla muille kirjoittajille ja henkilöille. Pitäisikö oppia ottamaan pientä kuittia silloin myös itse vastaan, tai jos ei siihen pysty niin miettiä aina sekunti tai jopa kaksi mitä kirjoittelee. Ei mulla muuta, toivottavasti ei nyt ihan koko vuosi mennyt piloille sulla.
 3. Vuoden foorumisti 2015 (Paitsio Awards)

  Vuoden asiantuntija Jahnny - vaikka copy paste viestejä ei kiinnostakaan lukea, linkitys niihin ja omiin teksteihin kirjoitusta. Vuoden fani PE - 4ever. Kiitos menneistä, edelleen joskus luen vääntöjämme. Häpeän ja itken herkistyen. Olin kujalla, mutta sinäkin olit.. ja olet/olemme edelleen Vuoden huonontunein Jokainen joka kirjoittaa vain oman joukkueensa topikiin. Vuoden kaivatuin Obzen, cule92, santtu ja robben#11. Vuoden kehittynein Kakkala kunhan pahin teini-ikä loppuu. Vuoden ketju Barcan kausitopic jollain toisella foorumilla, allekirjoittaneen tekemänä. Vuoden persoona PouPou - tämän jampan kanssa viettäisi aikaa ja juttelisi. Ymmärtää ympäröivää maailmaa ja uskaltaa selvästi rakentaa omat mielipiteensä, joka on nykyaikana vaarallista tai vähintäänkin suvaitsematonta. Vuoden projekti Muuttaa entinen Mauno foorumi Pool foorumiksi. Vuoden tulokas Mika Paananen,(e.sami paakkanen) joka ei suvaitse mitään toimia minkään suhteen, ei toisaalta osaa kertoa mitään ratkaisua mihinkään ja katsonta perustuu pienen kansan vieläkin huomattavasti pienempään psyykkiseen otantaan. Lukion psykologian kurssien tiivistelmä. Vuoden tähtihetki Tripla. Vuoden foorumisti 2015 5p LWM - intohimo verrattuna lukijamäärään säälittävää. Täydet pisteet ainoa asia mitä voi miehelle taas vuoden työstä antaa. 4p Ippe - luottojamppa osoitti inhimillisyytensä kääntämällä kelkkansa HJK:n näytösotteluiden suhteen kun hunajainen Pool saapui junnuineen Helsknkiin. Anyway fiksu jamppa jauhotsuuhun () historialla. 3p Mati - Arsun miehiä, joka ei vähästä foorumia vaihda. Seniori tasoa täällä, mutta kaukana seniliyydestä. 2p PE - 110% panostus mihin ikinä ryhtyykin. 1p Tomine - kiitos pelitopicista ja avusta siellä. Harmi jos yksittäinen jonne saa sinut poistumaan täältä, Hattua nostettava jokaiselle Pool ja Mauno fanille. Paskat on ajat, toiselle pidempään kuin toisille. Lasse Tikalle myös terkut, jos et olisi niin vanha patu niin luulisin sun vetävän piriä. Kulta-aikoja myös españan ja italian puolella haikeasti muistellen Henkka14. E. Pienessä laskussa oli mukava lukea ko. äänestystä 6-4 vuoden takaa. Huikeita muistoja, huikeita persoonia ja hukeita aikoja. Hyvöö vuotta 2016!
 4. En lähtisi aivan hirveästi henkseleitä paukuttelemaan Valju joukkueiden suorituksilla. Keskinkertaisessa lohko B:ssä ManU pimpom pelistä pois. Lohko D:ssä City teki sen mitä pitikin, eli otti nihkeitä voittoja ja meni jatkoon, vaikka toki hävisikin lohkon ainoalle pelotteelle eli yskivälle Juvelle kummatkin ottelut. E lohkossa Barca, Roma, Leverkusen tippui keskinäisillä otteluilla, kyseessä kuitenkin tämän syksyn jos ei kovin niin yksi kovimmista lohkoista. Lohko F, Arsene tyhjensi vielä kerran keuhkonsa ja varma kuolema vaihtui komeaakin komeampaan jatkoonpääsyyn keskinäisten otteluiden perusteella. Olen aina tykännyt Arsusta ja on miehet aina loukkaantuneena jne., mutta kylmä tosiasia on se, että tämän kisan voittava joukkue harvoin (lue:koskaan) joutuu jo lohkovaiheessa laskemaan maalieroja ja keskinäisiä otteluita. Lopuksi vielä kivikova lohko G, jossa jokainen joukkue todellakin pystyi antamaan aallonharjalla olevalle Selskille kovaakin kovemman haasteen. Eli jos näitä lohkoja katsellaan niin voidaan todeta, että Leverkusen oli 50-50 tilanteessa. Valjuilla joukkueilla oli taasen naurettavan helpot lohkot, koska Cakkalaa lukuunottamatta kukaan tuskin odotti Arsenalilla olevan vaikeuksia Olympiakosia vastaan ja muut lohkot nyt ymmärtää jalkapalloa tietämätönkin henkilön. Mielestäni saksalaiset tekivät siis vähimmäis suorituksen ja lähellä oli erittäin hyvätkin tilastot. Kun taas verrataan englantilaisiin joukkueisiin, jotka olivat Euro-Citya lukuunottamatta kaikki vaarassa pudota viimeiseen peliin asti ja ManU tosiaan menikin ruikkimaan omille nilkoilleen lohkossaan. Että kyllä tässä nyt on ihan selkeästi todettava Bliigan olevan pelkkä kynnysmatto isojen poikien pelissä. P.S. paljonkohan PSV käytti viime kesänä rahaa pelaajahankinotoihin?
 5. Paitsio FC PS4 | FIFA 16

  Mukana taas, keväällä bf söi mielenkiintoa..pahoittelut siitä. Uuden demon perusteella Paitsio FC tulee rikkomaan kaikki ennätykset alkavalla kaudella.
 6. Sevillalta ei viety yhtään pilkkua, Pique oli kaukana boksista siinä vaiheessa kun napsahti käteen.
 7. Siirtohuhut

  Ainakin joku on taitanut latoa, sillä super Pedro heitti pelin jälkeen hyvästit somessa.
 8. Mahtavaa! Jotain mitä odottaa pelirintamalta vuodelle 2016. Mafia The City of Lost Heaven oli kyllä aivan uskomattoman hyvä ja koukuttava peli. En ole varma, mutta olettaisin, että Rockstarilla oli 2000-luvun alussakin "hieman" enemmän resursseja, kuin tsekkiläisillä. Silti peli ei Vice Citylle paljon, jos yhtään hävinnyt. Tarina ainakin parempi, kuin yhdessäkään GTA:ssa koskaan. Muutenkin 30-luvun mafiosot.. jos pitäisi vaihtaa nykypäivä, niin ehdottomasti 30-luvulle. Puku päälle, kravaatti kaulaan ja mutka taskuun. Noin 20 vuotta näyttää pelisarjan osat menevän eteenpäin, joten jos mietitään jo mahdollista Mafia 4 niin siellä ollaan jo hupparit päällä, mutka nivusissa ja herrasmiesmäisyys kaukainen muisto. Kunnon mafia pelejä on tullut muutenkin ärsyttävän vähän, Mafia räjäytti kerralla pankin, Godfather oli enemmän tai vähemmän pannukakku, onko edes muita? Toki 60-luvun lopulle sijoittuvassa pelissä ei enää tätä 20- ja 30-lukujen henkeä samalla tavalla taida olla tarjolla, mutta tominen lähettämät videot antavat uskoa, että ei sieltä tälläkään kertaa ole tulossa muutakuin parasta a-luokkaa. Mafia 2 en ole päässyt testaamaan, mutta kovasti sitä on ainakin kehuttu. Eiköhän tämä tuleva ole siis selkein peliostos vuonna 2016. Oli se vaan aivan uskomattoman hyvä peli. San Andreaksen lisäksi tullut tahkottua varmasti aivan liian paljon tunteja elämästään. Joitakin tehtäviä hakattu 20-30 kertaa varmasti, läpi 10-15 ja kronologisesti alusta läpi 5-10 kertaa. Free Ride extremessä ehkä autoa tai kahta kaikki läpi. Paitsi laajakaistan saavuttua taisin Youtubesta katsella niihinkin pariin autoon sen verran apuja, että nekin sai suoritettua. Soundtrack oli myös täyttä timanttia ja kuten ylempänä kehuttiinkin niin 3:seen tulee myös kova lista.
 9. Siirtohuhut

  Vielä vuosi sitten olisi mielelläni heittänyt Pedron Valdesin mukana mihin vain. Nyt kuitenkin Pedrito on löytänyt hyvän vaihteen ja roolin Barcelonassa.. varmasti kaikkien paitsi itsensä mielestä. Ellei mies ole sokea seuran suhteen ja valmis rotaatiorooliinsa, myös alkavalla kaudella. En yhtään ihmettele, jos paremmat minuutit sumusaarilla houkuttelevat, Espanjassa jo kaiken voittanutta Pedroa. Bale ei toki irtoa Realista edes rekallisella rahaa, (huomenna tietenkin siirtyy, kun sanon noin) mutta syy ei todellakaan ole mikään paikan löytyminen. Ellei Perezin galacticohankinnan saamaa suojelua, kausikorttia avaukseen ja sitä kautta todistusta "virheettömästä" pelaajakaupasta lasketa.
 10. Valioliigan kausiveikkauskisa 2015-16

  Sarjataulukko 1. Chelsea 2. Manchester City 3. Arsenal 4. Manchester United -------------------------------------------- 5. Liverpool 6. Tottenham 7. Southampton 8. Everton 9. Swansea 10. Newcastle 11. Stoke 12. West Ham 13. Crystal Palace 14. Sunderland 15. West Bromwich Albion 16. Aston Villa 17. Bournemouth --------------------------------------------- 18. Leicester 19. Norwich 20. Watford Maalipörssi Sergio Agüero Harry Kane Diego Costa Alexis Sanchez Wayne Rooney Valioliigan kauden pelaaja Alexis Sanchez FA Cup Voittaja: Arsenal Runner-up: Liverpool League Cup Voittaja: Southampton Runner-up: Swansea
 11. Miten aloittaa jalkapallon katsominen?

  Zlatanin kirjan jälkeen ei voi lukea Messin kirjaa. Ainakaan jos puhumme samasta kirjasta, toki Kirpusta on useampia tehty. Anyway Barcelonaa kannattanut jo vuosia ja Zlatukan kirjan jälkeen jaksoin Messistä tehtyä lukea ehkä 50 sivua. Lopetin siinä vaiheessa, kun keskityttiin lähinnä Leon lempi leivonnaisiin. Thierry Henrystä tehtyjä opuksia voisi miettiä, saa vinkata jos löytyy joku hyvä. Vähän kaikkea, mutta ei mitään kunnolla on kyllä huono tie. Ellei aikaa ole liikaa. Kokemuksesta voin sanoa, että jos joka viikonloppu katselee pelejä kellon ympäri niin menee hyvät viikonloput (ja hyvä mies) hukkaan. Jos ei mitään seuraa niin itse ehkä seuraisin vähän sarjoja, että missä pelataan eniten omaan silmään miellyttävintä fudista. Kotimaista jalkapalloa unohtamatta http://www.rojadirecta.me/ Ite olen tuolta katsellut sopcastilla hd tasolla pelejä.
 12. Kiitos tominelle paljon kattavasta vastauksesta, arvasinkin että täältä kannattaa kysyä F1 2015 ei ilmeisesti ole sellaista careeria, missä voisit aloittaa huonommasta tallista ja nousta ennen pitkään parempiin talleihin. Vaan pitäisi hakata kautta 2015 uudestaan ja uudestaan. Yksi kausi Räkällä ja toinen Bottaksella ja yksinpeluut olisi aikalailla siinä. Ilmeisesti myöskään yhtä tallia ei saada valmiiksi julkaisuun joka on IMO jo muutaman kuukauden myöhässä. Hienolta näyttää, mutta liikaa epäilyksiä jo alkuun, joten Project Cars tilattu.
 13. Noin kolme kuukautta takana ja eteenpäin on menty. Premium väelle tullut jo uusia kenttiä ja EA vastasikin huutoon heittämällä metsäkentän, missä ei paljon tiukkoja kulmia olekaan. Omasta mielestä pahin perseily on takanapäin, koska se ei enää toimi kun moni on oppinut nämä peruskikat jokaisesta kentästä. Muutaman kaverin kanssa pelaillut mikkien välityksellä, joka tuo kyllä huomattavasti lisää mielekkyyttä pelaamiseen. Ei tuotakaan kyllä loputtomasti jaksa vain takomisen ilosta takoa, tällä hetkellä muutaman lukitun aseen saavuttaminen tavoitteena. Sen jälkeen ei tietoa jatkoista, varmaan jotain hauskanpitoa, jos ei muuta löydy. Seuraavana mielessä joku ajopeli. Olen odottanut CM:n F1 2015, jonka julkaisuun on vajaa 2 viikkoa (10.7.), nyt kuitenkin tämä Project CARS tuli sekoittamaan ikävästi pakkaa. Ainakin mitä aikaisempia videoita näistä Codemasterin formuloista olen katsellut niin kyseessä on aika lelu. Youtubessa jotkut vetää ilman avustuksia viimeisestä lähtöruudusta 15 auton ohi, kolistellen toisia autoja, mutta mitään ei tapahdu. Tekoäly ei myöskään tunnu antavan paljoakaan vastusta, päinvastoin siellä annetaan tilaa ja jarrutellaan, että hitaampikin pääsee ohi. Olisi kiva, että olisi oikeasti jotain merkitystä ajaa perjantaina harjoitukset -> säätää autoa. Lauantaina hyvä tulos aika-ajoista, eikä vain suosiolla olla viimeisenä ja lähdössä ohittaa puolet. Monacossakin näköjään pystyy jokaisessa mutkassa ohittamaan, kun sukeltaa jokaiseen mutkaan ja kiilaa vähän ohi tulijoita. Toisaalta kyseessä olisi lisensoitu peli, jossa on kaikki tallit ja kuljettajat, kaikki radat ja oikean pituiset kaudet ja kisat. Onko tominella tai muilla tietoa, millaiset kaudet Projectissa on? Saako täysipitkän viikonloppukisat ja kaudet halutessaan? Vaikea päätös, ottaako lisensoidun enemmän arcade tyylisen pelin ja yrittää olla menemättä sieltä mistä aita on matalin. Tosin jos tekoäly luovuttaa heti niin ei se enää itsestä riipu. Vai ottaako huomattavasti lähempänä simulaattoria olevan pelin, jossa on monipuolisuuttaa, mutta ei lisenssejä. Toki sielläkin taitaa pari f1 tallia olla, mutta ei taida saada f1 kautta pystyyn? Mielipiteitä otetaan vastaan
 14. Primera y Segunda División

  Segundassa pelattiin vielä viime viikonloppuna nousupleijjareita. Betis nousi tosiaan takaisin Primeraan vakuuttavalla esityksellä, lopussa pystyi nostamaan jo jalkaa kaasulta. 73 maalia on hieno saldo ja siitä kiittäminen konkareille Jorge Molina ja Ruben Castro, jotka tehtailivat yhteensä 51 maalia. Erityismaininta Dani Ceballosille 18-vuotiaalle Betisin keskikenttäpelaajalle, joka pelasi hyvät minuutit, tehden myös viisi maalia. Nosti itsensä Betisin II joukkueesta kauden alussa edustukseen -96 vuonna syntynyt nuorukainen kokeillut siipiään jo alle 21 maajoukkueessakin. Sporting Gijonilla varsin mielenkiintoinen ryhmä myös, sillä maalivahtia lukuunottamatta pelaavista pelaajista kaikki ovat alle 30-vuotiaita. Hyvin nuori ja mielenkiintoinen runko, jota on mukava varmasti seurata ensi kaudella. Girona sai kokea tällä kertaa kokea karvaasti uuden "playoff" -systeemin ja jäi rannalle ruikuttamaan, vaikka tehtailikin saman verran pisteitä, kuin suoraa Lligaan päässyt Gijon. Girona tippui vierasmaalisäännöllä Real Zaragozalle, voitanee tosin ihmetellä miten takkia auki siellä on peliin lähdetty ensimmäisen pelin päätyttyä 0-3 Gironan vierasvoittoon. Toisesta parista Las Palmas meni myös vierasmaalisäännöllä jatkoon Valladolidia vastaan ja aina liigaan asti voittaen Zaragozan jälleen kerran vierasmaalisäännöllä. IMO aika kuppasta touhua, mutta kun näin on päätetty niin turha mutista. Häntäpäästä löytyy myös tuttuja. Sijalla 16 Mallorca, tuo vain hetki sitten kotonaan kova liigajoukkue. Mallorcan takaa primerassakin nähty Tenerife ja tuttuakin tutummat Osasuna ja Racing Santander, joka myös pelasi vielä kolme vuotta sitten ylintä sarjatasoa. Kävi B:ssä, nousi ja nyt takaisin kolmannelle tasolle. Recreativonkin kuuden vuoden Segunda putki katkeaa ja tie vie B:hen. Surullisin ilmestys kuitenkin pari kautta hyvillä tuloksilla pelannut Barcan B joukkue, joka oli allekirjoittaneenkin mielestä niin vankistanut paikkansa - ainakin siltä se tuntui, kun näki Realin II joukkueen tähdenlennon takaisin Segundasta. 83 päästettyä maalia on sellainen määrä, että eipä ole ihmekään joutua sarjahännille. Kovia lupauksia joukkue täynnä, Eusebio pelasi kuitenkin enemmän tulossuuntautuneesti ja kun tulos oli nähty, ei ole ihme, että junttura sai lähteä. Tilalle nostettiin Barcan nuorisojoukkueesta Jordi Vinyals. Mielenkiintoista seuran kannattajana nähdä, mitä tehdään kaikista kovimmille junnuille. Segunda B:n taso ei välttämättä paljon kehitystä anna parhaimmille pelaajille ja toisaalta edustuksessa syksyn Copa del Rey pelit ovat vielä huonompi vaihtoehto. Espanjalaisia ja pitkään Espanjassa olleita voisi tarkkaan harkitusti lainailla toisiin espanjalaisiin joukkueisiin, mutta Halilovic on hieman vaikeampi tapaus. Vasta rakennettu tukiverkosto jäisi Barcelonaan. Real Madridin Castillalla ei mene ainakaan yhtään paremmin. 6 sija ja Markkanen & kumppanit jatkavat kolmannella sarjaportaalla. E. Vinyals ei jatkakaan Barca B:n puikoissa. Eipä kauaa jaksettu miehelle antaa aikaa. “FC Barcelona coach Jordi Vinyals will not be in charge of Barça B next season. The Club’s Technical Commission acknowledged the need to begin a new chapter in the club’s reserve team and has begun a period of evaluation and reflection in order to restructure next season’s coaching staff.” Read more: http://www.totalbarca.com/2015/news/breaking-vinyals-sacked/#ixzz3eBOZ8NRC
 15. Primera y Segunda División

  Kausi paketissa, ollut jo toki tovin, mutta nyt vasta aikaa ja intoa vähän katsella menneen kauden lopullisia tuloksia ja tulevaa. Kärkisijoitukset ja niiden perkaamisen ovat varmasti jokainen halukas jo omissa pikku päissään tehneet. Eikös se niin mene, että Eurooppa liigan voittanut Sevilla lunastaa paikan Mestareiden liigasta ja Athletic nappaa Eurooppa liiga paikan? Oli miten oli, voitanee sanoa, että mennyt kausi oli jälleen täyspotti Espanjalle. Spanski - Spanski finaaleilta sentään säästyttiin. Simeonen kelkka ei jaksanut toista kautta putkeen taistella kahta jättiläistä vastaan ja ihmekös tuo, kun pajatso tyhjennetään joka kesä ja aina pitää taikoa maailman kärkijoukkue uudestaan kasaan. Varsin kelvollinen kausi kuitenkin ja Madridin derbyjen valtikan voinee siirtää etelään joen varteen. Barca ja Real omissa lukemissaan tehtyjen maalien osalta, mutta Valencia ja Atleti päästivät kuitenkin vähemmän omiin kuin Los Blancos. Todellista uhkaa ei kärkijoukkueista ollut, mutta tasokasta jalkapalloa sijat 3-5/6 tarjosivat. Terävimmän kärjen jälkeen hattua nostettava kaksikolle Athletic Bilbao Celta Vigo. Helmikuun alussa olin huutelemassa Ernestolle jo monoa persuksiin, pariin kuukauteen ei yhtään voittoa. Vaan sieltä sitä kammettiin kevään aikana tärkeitä pisteitä - Celta tuli siinä hienosti imussa. Malagalla ei riittänyt ruuti lopulta taistelemaan europaikoista ja henk.koht. suurin pettymys ilopilleri Eibar. Reilun 10 pisteen etumatka putoamisviivaan ei riittänyt, vaan hyvän syksyn pelannut nousija tippui lopulta viimeisellä kierroksella keskinäisten otteluiden perusteella takaisin Segundaan. Eibarin seuraksi Segundaan matkaavat Almería ja Córdoba. Kuten syksyllä kirjoitin Córdoba kampesi itsensä Segundan sijalta 7 itsensä Lligaan, hauska tarina, mutta ei tainnut yllättää ketään 3 voittoa koko kaudelta. 10 ottelun tappioputki ei tainnut naurattaa enää ketään. Tosiaan kolme voittoa ja 1-2 taistelu Real Madridia vastaan taisivat olla siellä suurimmat juhlan hetket. E. Ilmeisesti Elcheä ollaan potkimassa pois Primerasta verosotkujen takia, LFP:n sivut ovat niin kuraa että sieltä en mitään virallista löytänyt. Marca, AS ja EMD tästä kuitenkin ovat uutisoineet. Eibaria ollaan ilmeisesti siis säästämässä, eikä tehdä Suomen mallilla, eli Girona olisi edelleen jäämässä rannalle. Ilmeisesti.
×