Jump to content

Henry #14

Members
 • Content count

  2,083
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Henry #14

 1. Valencia CF 2014-2015

  Ei paljon toisaalta ole syytä henkseleitäkään paukutella ja pienet positiiviset asiat ovat kyllä olleet tähän mennessä pienen pieniä. Nevillelle turha antaa mitään suurempia aplodeja siitä, että Mestalla ei ole ottanut vielä nokkaan keneltäkään. Valencia ollut kova kotonaan, aivan sama kuka on penkin päässä ja kuka koirankopissa. Otetaan myös huomioon, että Barcelona pelissä Neville istui katsomossa ja Benitezin Real Madrid ei ollut mistään kotoisin. Jos nyt kuitenkin halutaan laskea jo Barcan peli Nevillen kirjoihin, niin huomataan, että Lligassa Valencian voitoton putki on pisin sitten vuoden 2012. En jaksa uskoa ikävä kyllä Nevilleen, ihan jo siitä syystä, että mies joutuu käyttämään tulkkia. Suora kontakti pelaajien kanssa esimerkiksi puoliajalla tällä tasolla on välttämätöntä. Eilenkin ilmeisesti Valencia saa kiittää avustavan hölmöilyjä, ei Nevilleä. Ei jatkoon.
 2. On tää jamppa kova tekijä! Vanha väsynyt voorumisti laittaa itseäänkin väsyneempää provoa neljältä aamuyöllä vuodenvaihteessa, niin yllätys yllätys kaikista henkilöistä juuri tällä jannulla menee käpy kondensaattoriin ja osoittaakin väsyneen provon faktaksi (ei yllättänyt ketään oikeasti). Kovasti olet tykännyt naljailla muille kirjoittajille ja henkilöille. Pitäisikö oppia ottamaan pientä kuittia silloin myös itse vastaan, tai jos ei siihen pysty niin miettiä aina sekunti tai jopa kaksi mitä kirjoittelee. Ei mulla muuta, toivottavasti ei nyt ihan koko vuosi mennyt piloille sulla.
 3. Vuoden foorumisti 2015 (Paitsio Awards)

  Vuoden asiantuntija Jahnny - vaikka copy paste viestejä ei kiinnostakaan lukea, linkitys niihin ja omiin teksteihin kirjoitusta. Vuoden fani PE - 4ever. Kiitos menneistä, edelleen joskus luen vääntöjämme. Häpeän ja itken herkistyen. Olin kujalla, mutta sinäkin olit.. ja olet/olemme edelleen Vuoden huonontunein Jokainen joka kirjoittaa vain oman joukkueensa topikiin. Vuoden kaivatuin Obzen, cule92, santtu ja robben#11. Vuoden kehittynein Kakkala kunhan pahin teini-ikä loppuu. Vuoden ketju Barcan kausitopic jollain toisella foorumilla, allekirjoittaneen tekemänä. Vuoden persoona PouPou - tämän jampan kanssa viettäisi aikaa ja juttelisi. Ymmärtää ympäröivää maailmaa ja uskaltaa selvästi rakentaa omat mielipiteensä, joka on nykyaikana vaarallista tai vähintäänkin suvaitsematonta. Vuoden projekti Muuttaa entinen Mauno foorumi Pool foorumiksi. Vuoden tulokas Mika Paananen,(e.sami paakkanen) joka ei suvaitse mitään toimia minkään suhteen, ei toisaalta osaa kertoa mitään ratkaisua mihinkään ja katsonta perustuu pienen kansan vieläkin huomattavasti pienempään psyykkiseen otantaan. Lukion psykologian kurssien tiivistelmä. Vuoden tähtihetki Tripla. Vuoden foorumisti 2015 5p LWM - intohimo verrattuna lukijamäärään säälittävää. Täydet pisteet ainoa asia mitä voi miehelle taas vuoden työstä antaa. 4p Ippe - luottojamppa osoitti inhimillisyytensä kääntämällä kelkkansa HJK:n näytösotteluiden suhteen kun hunajainen Pool saapui junnuineen Helsknkiin. Anyway fiksu jamppa jauhotsuuhun () historialla. 3p Mati - Arsun miehiä, joka ei vähästä foorumia vaihda. Seniori tasoa täällä, mutta kaukana seniliyydestä. 2p PE - 110% panostus mihin ikinä ryhtyykin. 1p Tomine - kiitos pelitopicista ja avusta siellä. Harmi jos yksittäinen jonne saa sinut poistumaan täältä, Hattua nostettava jokaiselle Pool ja Mauno fanille. Paskat on ajat, toiselle pidempään kuin toisille. Lasse Tikalle myös terkut, jos et olisi niin vanha patu niin luulisin sun vetävän piriä. Kulta-aikoja myös españan ja italian puolella haikeasti muistellen Henkka14. E. Pienessä laskussa oli mukava lukea ko. äänestystä 6-4 vuoden takaa. Huikeita muistoja, huikeita persoonia ja hukeita aikoja. Hyvöö vuotta 2016!
 4. En lähtisi aivan hirveästi henkseleitä paukuttelemaan Valju joukkueiden suorituksilla. Keskinkertaisessa lohko B:ssä ManU pimpom pelistä pois. Lohko D:ssä City teki sen mitä pitikin, eli otti nihkeitä voittoja ja meni jatkoon, vaikka toki hävisikin lohkon ainoalle pelotteelle eli yskivälle Juvelle kummatkin ottelut. E lohkossa Barca, Roma, Leverkusen tippui keskinäisillä otteluilla, kyseessä kuitenkin tämän syksyn jos ei kovin niin yksi kovimmista lohkoista. Lohko F, Arsene tyhjensi vielä kerran keuhkonsa ja varma kuolema vaihtui komeaakin komeampaan jatkoonpääsyyn keskinäisten otteluiden perusteella. Olen aina tykännyt Arsusta ja on miehet aina loukkaantuneena jne., mutta kylmä tosiasia on se, että tämän kisan voittava joukkue harvoin (lue:koskaan) joutuu jo lohkovaiheessa laskemaan maalieroja ja keskinäisiä otteluita. Lopuksi vielä kivikova lohko G, jossa jokainen joukkue todellakin pystyi antamaan aallonharjalla olevalle Selskille kovaakin kovemman haasteen. Eli jos näitä lohkoja katsellaan niin voidaan todeta, että Leverkusen oli 50-50 tilanteessa. Valjuilla joukkueilla oli taasen naurettavan helpot lohkot, koska Cakkalaa lukuunottamatta kukaan tuskin odotti Arsenalilla olevan vaikeuksia Olympiakosia vastaan ja muut lohkot nyt ymmärtää jalkapalloa tietämätönkin henkilön. Mielestäni saksalaiset tekivät siis vähimmäis suorituksen ja lähellä oli erittäin hyvätkin tilastot. Kun taas verrataan englantilaisiin joukkueisiin, jotka olivat Euro-Citya lukuunottamatta kaikki vaarassa pudota viimeiseen peliin asti ja ManU tosiaan menikin ruikkimaan omille nilkoilleen lohkossaan. Että kyllä tässä nyt on ihan selkeästi todettava Bliigan olevan pelkkä kynnysmatto isojen poikien pelissä. P.S. paljonkohan PSV käytti viime kesänä rahaa pelaajahankinotoihin?
 5. Mokat

  Eipä näkyny tämmöstä ketjua ja tämä video on kyllä pakko laittaa tänne kaikkien nähtäväksi. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PMZiNQcEang]YouTube - Top 20 soccer (football) misses[/ame] E: Ei sitten toimi suoraan painakaa siitä otsikosta "YouTube - Top 20 soccer (football) misses" eiköhän tuosta jo kaikki ymmärrä
 6. Paitsio FC PS4 | FIFA 16

  Mukana taas, keväällä bf söi mielenkiintoa..pahoittelut siitä. Uuden demon perusteella Paitsio FC tulee rikkomaan kaikki ennätykset alkavalla kaudella.
 7. Sevillalta ei viety yhtään pilkkua, Pique oli kaukana boksista siinä vaiheessa kun napsahti käteen.
 8. Siirtohuhut

  Ainakin joku on taitanut latoa, sillä super Pedro heitti pelin jälkeen hyvästit somessa.
 9. Mahtavaa! Jotain mitä odottaa pelirintamalta vuodelle 2016. Mafia The City of Lost Heaven oli kyllä aivan uskomattoman hyvä ja koukuttava peli. En ole varma, mutta olettaisin, että Rockstarilla oli 2000-luvun alussakin "hieman" enemmän resursseja, kuin tsekkiläisillä. Silti peli ei Vice Citylle paljon, jos yhtään hävinnyt. Tarina ainakin parempi, kuin yhdessäkään GTA:ssa koskaan. Muutenkin 30-luvun mafiosot.. jos pitäisi vaihtaa nykypäivä, niin ehdottomasti 30-luvulle. Puku päälle, kravaatti kaulaan ja mutka taskuun. Noin 20 vuotta näyttää pelisarjan osat menevän eteenpäin, joten jos mietitään jo mahdollista Mafia 4 niin siellä ollaan jo hupparit päällä, mutka nivusissa ja herrasmiesmäisyys kaukainen muisto. Kunnon mafia pelejä on tullut muutenkin ärsyttävän vähän, Mafia räjäytti kerralla pankin, Godfather oli enemmän tai vähemmän pannukakku, onko edes muita? Toki 60-luvun lopulle sijoittuvassa pelissä ei enää tätä 20- ja 30-lukujen henkeä samalla tavalla taida olla tarjolla, mutta tominen lähettämät videot antavat uskoa, että ei sieltä tälläkään kertaa ole tulossa muutakuin parasta a-luokkaa. Mafia 2 en ole päässyt testaamaan, mutta kovasti sitä on ainakin kehuttu. Eiköhän tämä tuleva ole siis selkein peliostos vuonna 2016. Oli se vaan aivan uskomattoman hyvä peli. San Andreaksen lisäksi tullut tahkottua varmasti aivan liian paljon tunteja elämästään. Joitakin tehtäviä hakattu 20-30 kertaa varmasti, läpi 10-15 ja kronologisesti alusta läpi 5-10 kertaa. Free Ride extremessä ehkä autoa tai kahta kaikki läpi. Paitsi laajakaistan saavuttua taisin Youtubesta katsella niihinkin pariin autoon sen verran apuja, että nekin sai suoritettua. Soundtrack oli myös täyttä timanttia ja kuten ylempänä kehuttiinkin niin 3:seen tulee myös kova lista.
 10. Siirtohuhut

  Vielä vuosi sitten olisi mielelläni heittänyt Pedron Valdesin mukana mihin vain. Nyt kuitenkin Pedrito on löytänyt hyvän vaihteen ja roolin Barcelonassa.. varmasti kaikkien paitsi itsensä mielestä. Ellei mies ole sokea seuran suhteen ja valmis rotaatiorooliinsa, myös alkavalla kaudella. En yhtään ihmettele, jos paremmat minuutit sumusaarilla houkuttelevat, Espanjassa jo kaiken voittanutta Pedroa. Bale ei toki irtoa Realista edes rekallisella rahaa, (huomenna tietenkin siirtyy, kun sanon noin) mutta syy ei todellakaan ole mikään paikan löytyminen. Ellei Perezin galacticohankinnan saamaa suojelua, kausikorttia avaukseen ja sitä kautta todistusta "virheettömästä" pelaajakaupasta lasketa.
 11. Valioliigan kausiveikkauskisa 2015-16

  Sarjataulukko 1. Chelsea 2. Manchester City 3. Arsenal 4. Manchester United -------------------------------------------- 5. Liverpool 6. Tottenham 7. Southampton 8. Everton 9. Swansea 10. Newcastle 11. Stoke 12. West Ham 13. Crystal Palace 14. Sunderland 15. West Bromwich Albion 16. Aston Villa 17. Bournemouth --------------------------------------------- 18. Leicester 19. Norwich 20. Watford Maalipörssi Sergio Agüero Harry Kane Diego Costa Alexis Sanchez Wayne Rooney Valioliigan kauden pelaaja Alexis Sanchez FA Cup Voittaja: Arsenal Runner-up: Liverpool League Cup Voittaja: Southampton Runner-up: Swansea
 12. Miten aloittaa jalkapallon katsominen?

  Zlatanin kirjan jälkeen ei voi lukea Messin kirjaa. Ainakaan jos puhumme samasta kirjasta, toki Kirpusta on useampia tehty. Anyway Barcelonaa kannattanut jo vuosia ja Zlatukan kirjan jälkeen jaksoin Messistä tehtyä lukea ehkä 50 sivua. Lopetin siinä vaiheessa, kun keskityttiin lähinnä Leon lempi leivonnaisiin. Thierry Henrystä tehtyjä opuksia voisi miettiä, saa vinkata jos löytyy joku hyvä. Vähän kaikkea, mutta ei mitään kunnolla on kyllä huono tie. Ellei aikaa ole liikaa. Kokemuksesta voin sanoa, että jos joka viikonloppu katselee pelejä kellon ympäri niin menee hyvät viikonloput (ja hyvä mies) hukkaan. Jos ei mitään seuraa niin itse ehkä seuraisin vähän sarjoja, että missä pelataan eniten omaan silmään miellyttävintä fudista. Kotimaista jalkapalloa unohtamatta http://www.rojadirecta.me/ Ite olen tuolta katsellut sopcastilla hd tasolla pelejä.
 13. Kiitos tominelle paljon kattavasta vastauksesta, arvasinkin että täältä kannattaa kysyä F1 2015 ei ilmeisesti ole sellaista careeria, missä voisit aloittaa huonommasta tallista ja nousta ennen pitkään parempiin talleihin. Vaan pitäisi hakata kautta 2015 uudestaan ja uudestaan. Yksi kausi Räkällä ja toinen Bottaksella ja yksinpeluut olisi aikalailla siinä. Ilmeisesti myöskään yhtä tallia ei saada valmiiksi julkaisuun joka on IMO jo muutaman kuukauden myöhässä. Hienolta näyttää, mutta liikaa epäilyksiä jo alkuun, joten Project Cars tilattu.
 14. Noin kolme kuukautta takana ja eteenpäin on menty. Premium väelle tullut jo uusia kenttiä ja EA vastasikin huutoon heittämällä metsäkentän, missä ei paljon tiukkoja kulmia olekaan. Omasta mielestä pahin perseily on takanapäin, koska se ei enää toimi kun moni on oppinut nämä peruskikat jokaisesta kentästä. Muutaman kaverin kanssa pelaillut mikkien välityksellä, joka tuo kyllä huomattavasti lisää mielekkyyttä pelaamiseen. Ei tuotakaan kyllä loputtomasti jaksa vain takomisen ilosta takoa, tällä hetkellä muutaman lukitun aseen saavuttaminen tavoitteena. Sen jälkeen ei tietoa jatkoista, varmaan jotain hauskanpitoa, jos ei muuta löydy. Seuraavana mielessä joku ajopeli. Olen odottanut CM:n F1 2015, jonka julkaisuun on vajaa 2 viikkoa (10.7.), nyt kuitenkin tämä Project CARS tuli sekoittamaan ikävästi pakkaa. Ainakin mitä aikaisempia videoita näistä Codemasterin formuloista olen katsellut niin kyseessä on aika lelu. Youtubessa jotkut vetää ilman avustuksia viimeisestä lähtöruudusta 15 auton ohi, kolistellen toisia autoja, mutta mitään ei tapahdu. Tekoäly ei myöskään tunnu antavan paljoakaan vastusta, päinvastoin siellä annetaan tilaa ja jarrutellaan, että hitaampikin pääsee ohi. Olisi kiva, että olisi oikeasti jotain merkitystä ajaa perjantaina harjoitukset -> säätää autoa. Lauantaina hyvä tulos aika-ajoista, eikä vain suosiolla olla viimeisenä ja lähdössä ohittaa puolet. Monacossakin näköjään pystyy jokaisessa mutkassa ohittamaan, kun sukeltaa jokaiseen mutkaan ja kiilaa vähän ohi tulijoita. Toisaalta kyseessä olisi lisensoitu peli, jossa on kaikki tallit ja kuljettajat, kaikki radat ja oikean pituiset kaudet ja kisat. Onko tominella tai muilla tietoa, millaiset kaudet Projectissa on? Saako täysipitkän viikonloppukisat ja kaudet halutessaan? Vaikea päätös, ottaako lisensoidun enemmän arcade tyylisen pelin ja yrittää olla menemättä sieltä mistä aita on matalin. Tosin jos tekoäly luovuttaa heti niin ei se enää itsestä riipu. Vai ottaako huomattavasti lähempänä simulaattoria olevan pelin, jossa on monipuolisuuttaa, mutta ei lisenssejä. Toki sielläkin taitaa pari f1 tallia olla, mutta ei taida saada f1 kautta pystyyn? Mielipiteitä otetaan vastaan
 15. Primera y Segunda División

  Tehdään nyt tälläinenkin varma viestimagneetti. Primeran ja Segundan juttuja sitten tänne vain! Joukkueille mitään järkeä tehdä omia topikkejaan, kun viestejä tulee 1-2. Barcelona elää ja voi hyvin, mutta muuten voisin itsekkin koota jotain juttuja tänne. Real Betis putosi taas kolmen vuoden jälkeen takaisin Segundaan. Kävivät välillä ihan mukavankin korkealla, mutta sitten taso laski kuin se kuuluisa lehmän lanta. Osasunalla taas katkesi hieno 14 vuoden Lliga putki ja ensikaudella käyvät hakemassa vauhtia sitten sarjaporrasta alempaa. Ja Valladolid tekee näillä joukkueille myös seuraa. Toivottavasti nyt ainakin Osasuna ja Betis saavat pidettyä paketin kasassa ja nousevat nopeasti takaisin. Villarreal on positiivinen esimerkki, mutta enemmän löytyy niitä jotka hukkuvat lopullisesti. Kova kotijoukkue muutaman vuoden takaa eli Mallorca oli tällä kaudella pisteen päässä tippumisesta jo Segunda B:hen. Real Zaragoza neljän pisteen päässä putoamisesta. Surullisin ehkä kuitenkin Hercules 2010/11 kaudella Lligassa pelannut joukkue, jolla oli jopa ihan ok joukkue. Muistaakseni voittivat Barcelonan 2-0. Joukkue hajosi Segundan takia ja siellähän ne nyt on Segundan viimeisenä ja laskukurssi jatkuu Segunda B:hen. Se siitä mollivoittoisesta, nyt siirrytään duuriin(?). Segundasta seuraavalle kaudella nousee suoraan ensimmäiseksi tullut Eibar. Eibar on sitten täysin vastakohta näille Hercules, Mallorca touhuille. Olivat vielä viime kauden Segunda B:ssä ja nyt kovien joukkueiden ohi suoraan piikkipaikalle ja Lligaan. Toisena suoraan Primeraan tulijana onkin tutumpi Deportivo. Kolmas joukkue onkin sitten jo hauskempi tapaus, sillä Espanjassakin muutettiin tuota käytäntöä ja kolmannesta sarjanousupaikasta taistelevat joukkueet sijoilta 3-6. Taulukko oli 3-7 sijoilta kauden päätyttyä seuraavanlainen: Kuten hyvin tiedämme Barcelona B ei voi nousta Primeraan, kun isoveli löytyy sieltä, joten Cóedoba sai vapaalipun karsintoihin ja niinhän ne pirulaiset voittivat ensin Murcian ja sitten ilmeisesti vierasmaalisäännön avulla Las Palmasinkin ohi maalein 1-1. Eli Segundan sijalle seitsemän jäänyt joukkue nähdään ensikaudella Lligassa. Ja loppuun tärkein info. Kuten huomaamme Barcelona B on vankistanut asemansa Segundassa ja onkin ottanut joka kausi hyvät sijoitukset itselleen. Vastaavasti Real Madrid B oli parin kauden tähdenlento ja he aloittavat seuraavan kauden Segunda B:ssä. Että heihei sinne vaan!
 16. Primera y Segunda División

  Segundassa pelattiin vielä viime viikonloppuna nousupleijjareita. Betis nousi tosiaan takaisin Primeraan vakuuttavalla esityksellä, lopussa pystyi nostamaan jo jalkaa kaasulta. 73 maalia on hieno saldo ja siitä kiittäminen konkareille Jorge Molina ja Ruben Castro, jotka tehtailivat yhteensä 51 maalia. Erityismaininta Dani Ceballosille 18-vuotiaalle Betisin keskikenttäpelaajalle, joka pelasi hyvät minuutit, tehden myös viisi maalia. Nosti itsensä Betisin II joukkueesta kauden alussa edustukseen -96 vuonna syntynyt nuorukainen kokeillut siipiään jo alle 21 maajoukkueessakin. Sporting Gijonilla varsin mielenkiintoinen ryhmä myös, sillä maalivahtia lukuunottamatta pelaavista pelaajista kaikki ovat alle 30-vuotiaita. Hyvin nuori ja mielenkiintoinen runko, jota on mukava varmasti seurata ensi kaudella. Girona sai kokea tällä kertaa kokea karvaasti uuden "playoff" -systeemin ja jäi rannalle ruikuttamaan, vaikka tehtailikin saman verran pisteitä, kuin suoraa Lligaan päässyt Gijon. Girona tippui vierasmaalisäännöllä Real Zaragozalle, voitanee tosin ihmetellä miten takkia auki siellä on peliin lähdetty ensimmäisen pelin päätyttyä 0-3 Gironan vierasvoittoon. Toisesta parista Las Palmas meni myös vierasmaalisäännöllä jatkoon Valladolidia vastaan ja aina liigaan asti voittaen Zaragozan jälleen kerran vierasmaalisäännöllä. IMO aika kuppasta touhua, mutta kun näin on päätetty niin turha mutista. Häntäpäästä löytyy myös tuttuja. Sijalla 16 Mallorca, tuo vain hetki sitten kotonaan kova liigajoukkue. Mallorcan takaa primerassakin nähty Tenerife ja tuttuakin tutummat Osasuna ja Racing Santander, joka myös pelasi vielä kolme vuotta sitten ylintä sarjatasoa. Kävi B:ssä, nousi ja nyt takaisin kolmannelle tasolle. Recreativonkin kuuden vuoden Segunda putki katkeaa ja tie vie B:hen. Surullisin ilmestys kuitenkin pari kautta hyvillä tuloksilla pelannut Barcan B joukkue, joka oli allekirjoittaneenkin mielestä niin vankistanut paikkansa - ainakin siltä se tuntui, kun näki Realin II joukkueen tähdenlennon takaisin Segundasta. 83 päästettyä maalia on sellainen määrä, että eipä ole ihmekään joutua sarjahännille. Kovia lupauksia joukkue täynnä, Eusebio pelasi kuitenkin enemmän tulossuuntautuneesti ja kun tulos oli nähty, ei ole ihme, että junttura sai lähteä. Tilalle nostettiin Barcan nuorisojoukkueesta Jordi Vinyals. Mielenkiintoista seuran kannattajana nähdä, mitä tehdään kaikista kovimmille junnuille. Segunda B:n taso ei välttämättä paljon kehitystä anna parhaimmille pelaajille ja toisaalta edustuksessa syksyn Copa del Rey pelit ovat vielä huonompi vaihtoehto. Espanjalaisia ja pitkään Espanjassa olleita voisi tarkkaan harkitusti lainailla toisiin espanjalaisiin joukkueisiin, mutta Halilovic on hieman vaikeampi tapaus. Vasta rakennettu tukiverkosto jäisi Barcelonaan. Real Madridin Castillalla ei mene ainakaan yhtään paremmin. 6 sija ja Markkanen & kumppanit jatkavat kolmannella sarjaportaalla. E. Vinyals ei jatkakaan Barca B:n puikoissa. Eipä kauaa jaksettu miehelle antaa aikaa. “FC Barcelona coach Jordi Vinyals will not be in charge of Barça B next season. The Club’s Technical Commission acknowledged the need to begin a new chapter in the club’s reserve team and has begun a period of evaluation and reflection in order to restructure next season’s coaching staff.” Read more: http://www.totalbarca.com/2015/news/breaking-vinyals-sacked/#ixzz3eBOZ8NRC
 17. Primera y Segunda División

  Kausi paketissa, ollut jo toki tovin, mutta nyt vasta aikaa ja intoa vähän katsella menneen kauden lopullisia tuloksia ja tulevaa. Kärkisijoitukset ja niiden perkaamisen ovat varmasti jokainen halukas jo omissa pikku päissään tehneet. Eikös se niin mene, että Eurooppa liigan voittanut Sevilla lunastaa paikan Mestareiden liigasta ja Athletic nappaa Eurooppa liiga paikan? Oli miten oli, voitanee sanoa, että mennyt kausi oli jälleen täyspotti Espanjalle. Spanski - Spanski finaaleilta sentään säästyttiin. Simeonen kelkka ei jaksanut toista kautta putkeen taistella kahta jättiläistä vastaan ja ihmekös tuo, kun pajatso tyhjennetään joka kesä ja aina pitää taikoa maailman kärkijoukkue uudestaan kasaan. Varsin kelvollinen kausi kuitenkin ja Madridin derbyjen valtikan voinee siirtää etelään joen varteen. Barca ja Real omissa lukemissaan tehtyjen maalien osalta, mutta Valencia ja Atleti päästivät kuitenkin vähemmän omiin kuin Los Blancos. Todellista uhkaa ei kärkijoukkueista ollut, mutta tasokasta jalkapalloa sijat 3-5/6 tarjosivat. Terävimmän kärjen jälkeen hattua nostettava kaksikolle Athletic Bilbao Celta Vigo. Helmikuun alussa olin huutelemassa Ernestolle jo monoa persuksiin, pariin kuukauteen ei yhtään voittoa. Vaan sieltä sitä kammettiin kevään aikana tärkeitä pisteitä - Celta tuli siinä hienosti imussa. Malagalla ei riittänyt ruuti lopulta taistelemaan europaikoista ja henk.koht. suurin pettymys ilopilleri Eibar. Reilun 10 pisteen etumatka putoamisviivaan ei riittänyt, vaan hyvän syksyn pelannut nousija tippui lopulta viimeisellä kierroksella keskinäisten otteluiden perusteella takaisin Segundaan. Eibarin seuraksi Segundaan matkaavat Almería ja Córdoba. Kuten syksyllä kirjoitin Córdoba kampesi itsensä Segundan sijalta 7 itsensä Lligaan, hauska tarina, mutta ei tainnut yllättää ketään 3 voittoa koko kaudelta. 10 ottelun tappioputki ei tainnut naurattaa enää ketään. Tosiaan kolme voittoa ja 1-2 taistelu Real Madridia vastaan taisivat olla siellä suurimmat juhlan hetket. E. Ilmeisesti Elcheä ollaan potkimassa pois Primerasta verosotkujen takia, LFP:n sivut ovat niin kuraa että sieltä en mitään virallista löytänyt. Marca, AS ja EMD tästä kuitenkin ovat uutisoineet. Eibaria ollaan ilmeisesti siis säästämässä, eikä tehdä Suomen mallilla, eli Girona olisi edelleen jäämässä rannalle. Ilmeisesti.
 18. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  OT, mutta koko viimeisin sivu sellaista peeloilua että perään vaan. Sanasta sanaan Matin kanssa samoilla linjoilla. Ainoa asia mikä tässä naurattaa ovat henkilöt, jotka vuosi sitten naljailivat asiasta ja haukkuivat koko tapahtuman ihan lyttyyn. Esimerkkinä useita Realin kannattajia, jotka kertoivat oikein kannattamisesta ja tyhmistä "barka jonneista" joilta viedään rahat pois. Kuitenkin kun nyt huhuttiin, että Real saapuisi Helsinkiin niin 12kk takainen oli unohtunut ja alettiin jo miettimään ketkä pelaa ja ketkä ei. Ippe ei toki ole Realin kannattaja, eikä jonne ja tiedän hiukan mikä hän on kannattajiaan. Sen takia uskalsin miehen suuntaan napsauttaa, kun tilanne käytännössä vaati sitä. Ehkä tämä hieman laittaa miettimään, ennen kuin lähdetään huutelemaan mikä on oikein ja mikä väärin kannattamista ja toimimista. Toivottavasti ainakin. Enkä todellakaan arvostele tällä ketään, itse kävin viime vuonna Helsingissä kesän muovisimmassa tapahtumassa 'El Stadicossa.' Mahtava viikonloppureissu tyttöystävän kanssa kaikkinensa. Tapahtumakin oli äärimmäisen mukava, en nähnyt yhtään jonnea Barcelonan peliasussa. Siellä oli kaveriporukat liikkellä, isät ja äidit lastensa kanssa ja pariskunnat tekemässä uutta yleisöennätystä nyky-Stadionille ja omalta osaltaan rahoittamassa talvihallin rakentamista. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia oli se, kuinka esimerkiksi vieressä istuva isä lähinnä naljaili HJK:lle ja poika kuunteli huuli pyöreänä vieressä. Kun pelissä ei ollut panosta niin kyllä itse ainakin toivoin, että moni HJK:n pelaajistakin onnistuisi ja saisi hyvää tsemppiä loppukaudelle. Toivottavasti Poolin ja HJK:n faneilla on mukava tapahtuma ja hyvä sää edessään. Viime vuonna Kuningas kävi pyörähtämässä kentällä, nyt Hyypiä? Eihän kyseessä toki ole mikään Liiga tai Ucl peli, mutta veikkaanpa, että esimerkiksi moni viime vuonna tapahtumaa haukkunut olisi ollut ihmeissään, jos olisi paikanpäälle viitsinyt tulla. Toisaalta ymmärrän, jos kalleimmat liput ovat 120€. Kestää kyllä tovi, ennen kuin H#14 tili kestää maksaa mistään lipusta kolminumeroisia summia.
 19. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Vuoden aikana takki ja mielipiteet kääntyneet.. ippe ei tosin varmastikaan ainoa hurskastelija.
 20. Siirtohuhut

  FC Barcelona has announced that Dani Alves has accepted its proposal for the renewal of his contract, which expires on June 30 of this year. The new agreement binding both parties will be for a further two seasons, through to 30 June 2017, with the option of a third additional season. Kättä pystyyn oman virheeni vuoksi, Alves jatkaa kuin jatkaakin Blaugranassa. Voitte huokaista helpotuksesta. Sai se sitten kuitenkin kupattua ilmeisesti kovat palkat itelleen.
 21. Kausi paketissa ja aika elvyttää Paitsion Spanskipuolta uudella kausiotsikolla. Mietin, että olisiko järkevämpi tehdä La Ligalle vain oma ketjunsa ja sitä kautta saataisiin keskustelua muutama sivullinen. Päädyin kuitenkin tekemään Blaugranalle oman topikinsa, jospa joku culé eksyisi tänne ja saisi oikean kauden kausitopikin avulla rantautumaan tänne ja muutenkin 90% asioista joita itse jauhan Espanjasta on kuitenkin Barcelonasta. Katsotaan miten ottaa tuulta alleen. Kausi oli hirveintä pskaa vuosiin, vuosiin ja taas vuosiin. Kesällä homma oli jo ensimmäisen kerran tukala, kun Tito Vilanovan syöpähoidot eivät purreet ja mies joutui siirtymään vajavaisen kautensa jälkeen sivuun. Tata Martino valittiin uudeksi valmentajaksi ja alkuun kaveri vaikuttikin varsin sen tyyliseksi, jota toivoin valmentajaksi. Kiire kuitenkin tuli ja mies ei saanut rakennettua joukkuetta käytännössä ollenkaan ja pikkuhiljaa homma mureni kauden edetessä. Mitä kaudella tapahtuikaan? Syksyä en voi kovinkaan paljon analysoida, koska aika meni valtiota palvellessa...ei en ollut vankilassa. Peli oli kuitenkin suoraviivaisempaa ja tuloksellisesti Barcelonalla menikin varsin hyvin. Kevät 2014, höpisen pitkälti omien muistikuvien perusteella ja jotain konkreettistakin voi unohtua. Kun olen tätä kausitopikin rakennetta ajatellut ja suunnitellut vain korvien välissä ja on ollut sen verran tuulista että osa muistista karisi kauppamatkalla. Talvella ja keväällä vaikeat pelit olivat odotetun vaikeita. Levantea vastaan putosi pisteitä, Valencia ryöväsi Camp Noulta täyden pistepotin ja kotonaan La Real rökitti Barcan tyylipuhtaasti. Tuolloin allekirjoittaneella heräsi ensimmäisen kerran todella ajatus, että onko Martino ihan töidensä tasolla. La Real tiedetään kovaksi joukkueeksi, jolta Barca on vienyt täydet pisteet joskus vuonna 2007(?). Niin silti Martino vähän leputtaa avainpelaajiaan ja laittaa kylmiltään mm. Bartran, Montoyan ja Songin pelaamaan. Huonostihan siinä kävi, kun Messilläkin loukkaantuminen oli juuri takana. No se oli helmikuu ja tiedossa oli, että tilastollisesti "hlebruary" on aina ollut vaikea Barcelonalle, kuten myös mj-pelien jälkeiset ottelut. Tänä vuonna homma meni kuitenkin pitkäksi ja Real Valladolid myös sai täyden pistepotin kotipelistään Barcaa vastaan. Siinä vaiheessa homma rupesi maistumaan aika heikolta. Valladolid! Joukkue joka putosi ollen sijalla 19 ja oli silloinkin sarjassa toiseksi viimeisenä, voitti kauden 37 pelistään 7. Pallo on pyöreä jne. Tilanne näytti siis huonolta, mutta City kaatui ja matka UCL:ssä jatkui. Pelkona kuitenkin, ettei noin heikoilla peliesityksillä sieniliigassa nyt ainakaan pidemmälle mennä. Joukkue sai kuitenkin kuntopiikin ja Klassikossa Real Madrid kaatui. Viidessä ottelussa tuli täydet pisteet ja RM pudotti omiaan. Syksyn hyvä fiilis vaihtui helmi-maaliskuussa luovutustilaan, mutta jälleen kaikki tuntui olevan omissa käsissä. Vuoristorata kuitenkin jatkui ja UCL:ssä nousi tie pystyyn, Copassa tuli takkiin Realilta Balelta ja nyt vuorostaan Granada otti kotonaan täydet pisteet. Granada! Joukkue joka myös oli erittäin lähellä putoamista ja pelastui vain koska voitti jo putoamisen varmistaneen Valladolidin eilen.. Jälleen siis järjettömiä pistementyksiä, eikä esimerkiksi Espanyol tai Almeria voitot olleet mitään jalkapallon riemuvoittoja. Tässä vaiheessa oli taas jälleen kerran paskaa niin paljon niskassa. Martino joukkueineen rikkoi muistaakseni Barcelonan historian paskimman kuntokäyrän. Välillä näytti hyvältä ja uskoa oli Koko loppukausi huhtikuun alusta eiliseen asti on ollut yhtä vuoristorataa ja tervan juontia. Cupit oli menetetty, mutta Madridin kumpikin jengi puppeloi toiveet takaisin Barcelonaan. Mutta kovista puheista ja asioista joiden olisi pitänyt tsempata joukkue viimeisessä pelissä hurmioon jäivät tapahtumatta ja peli muistutti sitä samaa mitä se muistutti enemmän tai vähemmän neljä kuukautta. Mutta kun ei niin ei.. Nostoja kaudesta. Kaikki varmaan tietävät mielipiteeni seurajohdosta tai jos ei, niin arvaaminen tuskin on kovinkaan vaikeaa. Vaikea olla uskomatta, ettei Sandro Rosellin ja kumppaneiden pelleilyt ole vaikuttaneet joukkueeseen mitenkään. Neymar -saaga, hämärähommat jotka vaikuttavat joukkueen yhteen suurimmista tähdistä. Seurapresidentti eroaa, hommat tutkintaan, kansioita availlaan ja Bartomeu yrittää korjailla tilanteita. Se kun saadaan jokseenkin taakse niin fifa paukauttaa siirtokiellot ja "Barcelonan kehdonryöstäjät" eivät olekaan ilmeisesti täyttäneet jokaista pykälää (lue:peitelleet jälkensä) yhtä hyvin kuin muiden maailman suurimpien seurojen vastaavat. Kaikki tuollainen vaikuttaa varmasti joukkueen identiteettiin ja seuran imagoon. Missä on se FC Barcelona joka pari vuotta sitten pelasi pelkästään Unicefin logot paidassaan? Seurajohto sössi siis seuran asiat niin hyvin kuin vain voi, koska oma napa on ollut tärkeämpi. Sen lisäksi Zubilla ja muilla jotka pelaajakaupoista päättävät on todella vääristynyt käsitys joukkueesta, kun sitä puolustuslinjaa ei korjata vaan ostellaan Neymareita, että Pereztä -tuttaisi mahdollisimman paljon. Purista purista... Surullinen kausi ollut muutenkin, kuin pelkästään seurajohdon ja pelillisten esitysten kannalta. Tito ei jaksanut enää taistella syövän uuvuttamana, vaan vaihtoi autuaammille nummille. Legenda, jolla suuri Blaugrana sydän, monelle mallia Suuri seura ja laajat verkostot, joten asiat ovat monisäikeisiä eikä näinollen voida mielestäni osoittaa pelkästään yhtä ihmistä tai asiaa sormella. Sen lisäksi, ettei joukkueen heikkouksia ole ymmärretty (tai Zubi ei ole, se tyhminkin fani on jo huomannut vuosi sitten puutteet) ja joukkueen asiat on paskottu seuran ylintäjohtoa myöten niin myös kentällä on tapahtunut paljon väärää tai jäänyt tapahtumatta. Tästä päästäänkin siis kivan pienen sillan kautta pelaaja-arviointiin ja Martino tottakai mukana tässä. Maalivahdit: Valdes - miehen rooli korostui, kun meni loukkaantumaan uransa ehkäpä tärkeimmällä hetkellä. Pelasi jälleen mielestäni vähän heikomman kauden jälkeen yhtä parhaista kausistaan. Victorilla ja Barcelonalla huonoa tuuria ja voisin jopa uskaltaa sanoa, että jos Valdes olisi ollut kunnossa niin Liigan mestaruutta olisi juhlittu eilen culéjen kesken. Pinto - hieno mies ja lukee ja ymmärtää peliä aivan kuten kuuluukin lukea, kun on 16 vuotta sitten ensimmäisen kerran esiintynyt Primerassa. Ei kuitenkaan ikävä kyllä ole enää samanlaisessa vedossa, kuin 5 vuotta sitten. Korvienväli ja refleksit ovat rautaa, mutta se ei ikävä kyllä riitä. Hieno mies kuitenkin ja nyt onkin aika kiittää hienoista ajoista. Puolustajat Alves - eiköhän se ole Dani jo nähty Barcelonassa. Edelleen hyvä pelaaja, mutta pelaajana taso on laskenut jo tasaisesti pidempään ja nyt aletaan olemaan siinä pisteessä, että aika lähteä erisuuntaan joukkueen kanssa. Ilmatilan orjakin liian kehuva nimike, monesti myöhässä omassa päässä ja ratkaisut (keskitykset) ontuvat. Montoya - ei saanut paljoakaan peliaikaa, ei taida olla vielä valmis täysin korvaamaan Alvesta. Nopea, mutta hiukan yksinkertainen hitusen enemmän puolustussuuntautunut kuin Alves. Piqué - haukuin wakawakaa kauden mittaan epätasaiseksi penikaksi, mutta ilmeisesti lukee viestit ja loukaantumiseen asti olikin puolustuksen kantava tukipilari. Puyol - hieno mies, jolla suurin Barcelonasydän. Ei muutakuin polvi kuntoon ja La Masiaan junnuja opettamaan, jos sitä haluaa. Bartra - kirjoitin aikaisemmin, että huonolta näyttää minuuttien saaminen, mutta Piquen loukkaannuttua nuorukainen olikin ainoa oikea toppari. Pelasi hyvin, kunnes hänkin loukkaantui. Ei rikkonut Balea silloin tarpeeksi, mutta muuten hyvin tyylipuhtaita pelejä. 3.toppari seuraavalla kaudella ei olisi mitenkään väärä nimitys. Mascherano - ei ikävä kyllä ole toppari ja toivottavasti ei enää topparina tarvi pelatakaan. Mahtavia liukuja, hyvä pallollinen pelaaminen, mutta pallottomana sysipaska. Toivottavasti Enrique tai kuka sieltä tuleekaan nostaa Massen takaisin keskikentälle. Alba - omiin silmiin vaikuttanut itkevältä pikkukakaralta, mutta Puyolin ja Piquen ollessa telakalla oli monesti ensimmäisenä tekemässä puolustuksessa tärkeitä katkoja ja taas ensimmäisenä hyökkäämässä. Pisteet nousi siis paljon, mutta eihän VV:n Puyolin Piquen ja Bartran loukkaantumiset riittäneet vaan myös Jordi rikkoi itsensä. Adriano - hyvä jokapaikan höylä. Eiköhän sieltä miehelle vielä niitä minuutteja irtoa jos jatkaa, uskomaton pommi jota saisi useamminkin käyttää. Keskikenttä Busquets - pelaa kyllä epäedullisessa roolissa. Harva huomaa kun pelaa hyvin ja heti näkyy kun pelaa huonosti. Heikompi kausi, tosin koko joukkueella oli. Veti tällä kaudella joukkueen suurimmat minuutit, joka varmasti myös osaltaan syynä väsymykseen ja heikkoihin ratkaisuihin tiukoissa pelitahdeissa. Kantavia voimia Sergio kuitenkin on. Xavi - Maestrolla rupeaa ikä painamaan, mutta ei onneksi ole sen suurempia loukkaantumisia ollut. Minuutit alkavat kuitenkin varmastikin tippumaan tasaiseen tahtiin. Ikä ei tule yksin ja ei Xavikaan enää terävimmillään ole ollut ja nopeatempoisuus onkin kärsinyt jos Xavi on joutunut pelaamaan paljon. Iniesta - 99% hienoa ja idearikasta peliä. Vaikea pelata, jos muillakaan ei onnistu. Valdesin, Piquen ja Busin kanssa samaan kategoriaan kantavina henkilöinä. Song - sopii Barcelonaan kuin käpy persuksiin. Hidas ja kankea. Hyvä pelaaja, mutta toivottavasti ei tuhlaa uransa parhaita vuosia Barcelonassa. Hyökkäys Pedro - kiitos ja näkemiin, nähty on. Ei saanut kaudella mitään fiksua aikaan. Alexis - on pitänyt tässä tasapainoilla Pedron ja Alexisin välillä. Chileläisellä on kova yritys, tekee paljon enemmän hyviä asioita kentällä, työmyyrä ja vielä kun saisi maalisihdin tasaisemmaksi. Tello - eiköhän se ole adios! Fabregas - kiitos ja näkemiin. Joskus jotain hyvää, mutta suurimmalti osin vain rasite joukkueelle. Liian hidas ja epävarma. Neymar - oikealla laidalla aika heikkoa jälkeä, mutta vasemmalla pelatessaan erittäin ok kausi! Totuttautuminen vie aikansa, mutta potenttiaalia ja uskoa on edelleen vaikka muille jakaa. Ajoittain oli selvästi pirtein hyökkääjä. Tärkeä palanen tulevaisuudessa. Messi - voi Leo. Keväällä mieli oli jo MM-kisoissa ja se näkyi. Valenciaa vastaan sateessa loukaantumisen jälkeen homma lähti pyörimään ja maailman paras oli palannut. Nyt se kuitenkin lerpahti loppua kohti. Kuinka paljon syynä tyytymättömyys valmentajaan, kuinka paljon MM-kisat mielessä, maha täynnä, vai mikä? Toivottavasti loistaa kesällä Brasiliassa ja syksyllä taas maistuu pelaaminen 41€ minuuttipalkalla. Martino - peluutti syksyllä kohtalaisen suoraviivaista peliä ja Barcelona teki varmaan enemmän syksyllä vastahyökkäysmaaleja kuin viimeisen viiden vuoden aikana yhteensä. Sitten jotain tapahtui ja homma muuttui "vähän kaikeksi, muttei oikein miksikään". Eikö saanut joukkuetta puolelleen syksyn pelityylillään, vai mikä on ollut? Keväällä homma kuitenkin meni puuroksi, huonoja päätöksiä, taktisesti lahjatonta (Alves keskittää, vaikkei siellä ketään ole puskemassa) ja reagointi yllättäviin tilanteisiin oli negatiivisen puolella. Aluksi vaikutti, että olisi ollut kasseja tähän hommaan, mutta ne sitten loppuivat kesken. Ilmoittikin heti pelin jälkeen lähtevänsä, ainoa oikea päätös. Tulevaisuus. Kuten Mascheranokin sanoi joukkueen ympyrä on sulkeutunut, ympyrä joka hakee vertaistaan ja jollaista ei ehkä koskaan tulla enää missään näkemään. Nyt on kuitenkin aika aloittaa uusi aikakausi ja se tarkoittaa samalla suuria muutoksia. Yllä olevasta joukkuekuvasta ainakin noin kymmenen on pois, kun loppukesästä otetaan jälleen uusi kuva. Varmat poistujat ovat: Puyol, Valdes, Martino ja Pinto. Kaksi puolustuksen suurinta johtajaa poistuu. Todennäköiset lähtijät: Cuenca, Tello, Song ja Afellay (ei kuvassa). Lähtekää vaan: Pedro, Dani Alves, JDS ja Fabregas. Siinähän tuli jo reilu 10 nimeä. Sisään: -Ter Stegen (hassu kaveri kun ei voi sanoa jo sitä Barcelonaa, vaikka kaverin tyttöystävä on siirtynyt Barcelonan yliopistoon ja mies itse sanoo harjoittelevansa espanjaa. -Toinen maalivahti, ehkä joku kokeneempi espanjalainen jannu avustamaan Ter Stegeniä. Reina? -Toppari tai mielellään pari. David Luiz on ilmeseisti (onneksi) jätetty rauhaan, eikä miestä olla tuomassa Barcelonaan. Hummels olisi muuten mieluinen, mutta miten lie se loukkaantumisherkkyys. Bilbaon nuorta Laportea ollaan myös oltu tuomassa Barcaan, mutta ilmeisesti Baskeilla on järjettömän kova hintapyyntö kokemattomasta nuorukaisesta. -Oikea laitapuolustaja, Alvesin korvaajaksi. -Se #9, että olisi jotain pelotetta silloinkin kun toiset sumputtaa lihamuuriaan 16-rajalla. Toisi myös tilaa Messi-Iniesta-Neymar trion pelitilaan. Päivän lehdet kirjoittavat, että Barcelona olisi halukas hankkimaan Llorenten ja antamaan Alexisin siinä kaupassa. Sen lisäksi Cesc ja Alves olisivat suurista nimistä lähdössä. Toinen lehti ei paljon ota Alvesin tilanteeseen kantaa, vaan kertoo jo Luis Enriquen kauppalistan. 2maalivahtia, 2topparia, 1puolustavakk, 1hyökkääväkk, 1laitalinkki, 1puhdas kärki. Otappa noistakin varmuutta, mutta jos tätä touhua haluaa yrittää vaatimattomasti pikku päässään pyöritellä niin noihin kahdeksaan pelaajaan kuuluu Rafinha ja Deulofeu. Ensikauden Barcelona?: GK: Ter Stegen, Reina DC: Pique, Laporte(?), Bartra, Masche, hankinta DR: Hankinta(??), Montoya DL: Alba, Adriano CDM: Busquets, Masche CM/CAM: Xavi, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Busquets, hankinta(??) CF: Messi, Llorente(?), Neymar, Iniesta, Deulofeu Vaikea sanoa, koska kesä tulee olemaan niin normaalista poikkeava. Yritetään päivitellä aina kun jotain jännää tapahtuu tai kuuluu. Loppuun vielä pieni korjailu tunteenpurkausta kohtaan. Toivottavasti myös Martino, Fabregas ja Pedro elävät hyvän elämän, mutta edelleen toivottavasti se jatkuu muualla kuin Barcelonassa. Cesc siinä kiikunkaakun, vieläkö ansaitsee muka yhden vuoden? Ja ei tämäkään uuden topikin rustaamisessa ihan viikkoja kulunut, onnea jos jotakin kiinnosti niin paljon että jaksoi nämä jargonit lukea Visca el Barca!
 22. FC Barcelona 2014/15 - aika uudistua

  Kuten puhuimmekin 11 ottelun perusteella oli turhaa rakentaa kovin jäykkiä mielipiteitä, varsinkin kun tiedossa oli vaikea (toki omalla toiminnalla hankittu) syksy ilman pelejä. Jos alussa tilastot mairittelivat lähinnä El Pistoleroa niin keväällä oli jo otteita, mitä ei tekstitv:ltä voi lukeakaan. Huikea läjä maaleja kolmikolle, joka ei siis pelannut edes kokonaista kautta yhdessä ja huikeaa miten lyhyessä ajassa saivat yhteispelin toimimaan. Ensinhän Messi-Neymar oli kova duo ja Suarez jäi varjoon, sen jälkeen Messi-Suarez pelasivat erittäin hyvin yhteen ja Neymarilla ei nyt mikään suvantovaihe, mutta ei niin lennokasta. Loppua kohti kolmikko kuitenkin hioutui yhteen ja parempaa palkintoa ei ole tarjolla. Espanjassa ennenkin kaivettu ne kuuluisat porsaanreiät esille Olen luullut, että pelaajaa ei saa rekistöröidä joukkueeseen, mutta kaupoista saa sopia. Ilmeisesti Vidal kuitenkin on jo käynyt medicalinkin suorittamassa? Alveskin sen verran herkistyi eilen, että lähtö haisee vahvasti. Joten eiköhän Vidalia kaavailla täyttämään Montoyan kanssa Danin saappaita. Sport ja EMD huhuilivat 10M€ hintaa. Myöhemmin tulossa vähän kauden sinetöimistä niin Blaugranan kuin koko Lligan osalta.
 23. Siirtohuhut

  On siellä taidettu jo useampaan kertaan brassille tarjota sopparia, mutta ilmeisesti yrittää kupata seuralta naurettavaa palkkaa. Tietää tietenkin seuran tilanteen, jos todellakin tilanne on tämä, että Alves käyttää seuraa hyväkseen niin kiitos ja näkemiin. Syksyllä mies oli yksi iso kivi kengässä, kevään aikana parantanut peliään, mutta edelleen se joukkueen suurin koheltaja ja heikoin lenkki. Eilen pelasi varmaan yhden parhaista peleistään pariin vuoteen. 1,5 suonenvetoa ei kuitenkaan taida olla vielä syy nöyrtyä, varsinkin sen jälkeen mitä DA laukoi seurasta medialle. Sanoo että raha ei ole syy, seura vain ei arvosta tarpeeksi. Noh kukainenkin ajattelee miten haluaa, seurauskollisena ja seuran puolta ajattelevana näen pelkkää kaksinaamaisuutta. ManU kannattajana toivoisin, että LvG on kehitellyt jonkun puolustamaankin oikeaa laitaa. Alves sitä ei tee ja vaikka joskus sattuisikin olemaan omalla paikallaan hävittyään idioottimaisesti pallon niin ohimeno% on hyvin korkea. Olettaen että Dani lähtee Manchesteriin pitämään tulevalle 1veskari VV:lle pitämään seuraa.
 24. Politiikka Suomessa ja ulkomailla

  Itsellä mennyt koko A2 'tuomio ilta' ohi, pitääpä katsella. Yksiöiden nelihinnat on tosiaan taivaissa ja kaikki se näkyy vuokrassa. Linnanmaan kuppaiset solukämpät ei nykyaikana paljon kiinnosta, toisaalta voi kait sitä sitten peiliin katsoa kun ei haluta asua rahtikontissa. Itse kans miettinyt, että jos muuttaisi tyttöystävät kanssa samaan kämppään, mutta ajattelin että parempi oppia asumaan ensin itse ja sitten kun kummallakaan ei ole vielä halua mitään perhettä perustaa. Vaikea tilanne josta saa maksaa sitten kovempaa hintaa. Ei millään pahalla, mutta tule sinäkin jo sieltä pois Sossunluukulle kun menee pitää vissiin olla ihan pa ja elin nuorena silleen tyhmästi, että en kuluttanut säästöjäni kaikkeen turhaan pskaan. Muutenkin penskana oli helppo elämä, kun en tykkää suklaasta enkä karkista ja hyvää ruokaa tarjoiltiin kotona ihan ilman maksua niin pikku Henkan kukkaroon on jäänyt markat kuin eurot odottelemaan näitä hetkiä. Mietityttää että olisiko se sittenkin pitänyt vetää ilman päätä ja häntää ja vedellä lainalla ja valtion kaikilla mahdollisilla tuilla, mutta ei tuo kovin hääppöiseltä näytä mitä nyt muutaman henkilön toimintaa seurannut. Lainaakaan en ole edes harkinnut edellä mainitusta syystä, vaikka siinäkin valtio antaa kyllä anteeksi. Sen verran vanhoollinen ajatusmalli, että ei nyt ehkä ihan vielä näin nuorena mitään velkaa. Sipilä ja kumppanit olisivat voineet jättää opintotuen rauhaan ja kiristäneet vaikka sitten kunnolla tuota opintolainan ehtoja. Ei tulisi nuorisolle liian ruusuista kuvaa velan ottamisesta. Mitä -tun töitä? ps. en ole humanistisella alalla, ei johdu siitä.
 25. Fifasta kuuluu

  Hyi että sylettää, mutta ikävä kyllä tämä oli odotettavissa. Saunakaverit kiitollisuuden velassa, köyhät taskut täynnä rahaa ja osaa vähän kovistelemalla alkaa niitä ääniä satelemaan mukavalle vanhalle herralle. Kuten tämä vanha patu itsekkin sanoi, eihän meistä kukaan ole täydellinen ja jos meidän oma Aurinkokuningas Tamminen on tuntenut jo miehen 80-luvulta niin kenelläkään ei ole varaa kritisoida miestä, ellet siis tunne henk.koht. hra Blatteria.
×