Jump to content

JamesPotkukelkka

Members
 • Content count

  913
 • Joined

 • Last visited

About JamesPotkukelkka

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/01/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki

Contact Methods

 • MSN
  VilleVituton@hotmail.com
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Uuh. Viime kausi oli käytännössä Benzeman ensinmäinen milloin hän pääsi pelaamaan kunnolla ja tuloksena oli 21 maalia 37 ottelussa. Juuri Benzeman tyylistä pelaajaa ManU kaipaisi minusta. Loistava viimeistelijä nuoresta iästään huolimatta. Ehkäpä yksi tämän hetken lahjakkaimmista futaajista. Mutta tuskimpa on tulossa. Sanoi jossain haastattelussa kauan aikaa sitten, että Englanti ei kiinnosta laisinkaa.
 2. Kausi 2008/09 - Menestys jatkuu?

  Uusimpien Ronaldon lausuntojen mukaan aika vahvasti näyttää siltä, että on lähdössä Madridiin. Kenet voisi hommata sitten Ronaldon tilalle? Entuudestaan mielestäni tarvittiin jo yksi laituri. Nyt tarvitaan kaksi. Oman ehdokaslistan ykkönen on ehdottomasti Franck Ribery. MM-kisoista asti häntä olen fanittanut ja vahvistaisi Unitedia todellakin. Robinhokin voisi olla hyvä vahvistus, jos tuo uumoiltu Robinho ja kasa puntia <-> Ronaldo siirto toteutuisi. Voin jo kuvitella Robinhon kyykyttämässä englantilaisia puujalkoja. Hyökkääjäkin pitäisi hankkia Sahan todennäköisen lähdön myötä. Siihen paikalle onkin sitten vaihtoehtoja niin paljon ettei niitä jaksa käydä läpi. Mielenkiintosta myös nähdä paljon Manucho saa peliaikaa ensi kaudella. Oikean pakin tontillekkin olisi kiva saada vahvistuksia. G.Neville tuskin enään kovin kauaa kuitenkaan pelaa.
 3. Siirtohuhut (ManUtd)

  Joo. Toinen hyvä vaihtoehto olisi myös Ipswichin Shefki Kuqi. Eh. Mitä? Scholeshan on ollut koko kauden aivan loistava lukuunottamatta muutamaa heikompaa ottelua. Kuuluu ehdottomasti ManUn avaukseen.
 4. UCL: Man Utd - AS Roma

  Joukkue pelasi eilen loistavasti ottaen huomioon, että puolustuksesta puuttui Vidic ja hyökkäyksestä Ronaldo,Rooney ja Scholes. Syöttelypeli oli todella mallikasta. Oikeastaan ainut vaaranpaikka oli tuo pilkku jonka De Rossi pisti normaalisti kovin englantilaiseen tyyliin stadionilta ulos. Siitä jos olisi onnistunut niin peli olisi ollut varmasti aivan erinlainen ja vaikeampi ManUlle. Onnistujia olivat minun mielestä Hargo, Park ja Syltty. Syltty palasi hyvän ottelun pitkän loukkaantumisen jälkeen. Varmastikkin käyttökelponen kaveri jatkossakin kokemuksensa ja monipuolisuutensa takia. Park jaksoi taas raataa tuttuun tyylinsä, jakeli hyviä syöttöjä ja oli muutenkin vakuttava. Ainoat minukset oikeastaan huonosta viimeistelystä niissä muutamassa paikassa. Oli kyllä myös hyviä torjuntoja Donilta. Hargo taas tuntui olevan eilen joka puolella ja antoi todellisia nappikeskityksiä laidaltakin muutamaan otteeseen. Neville oli myös kiva nähdä pitkästä aikaa kentällä vaikkakin vähän oudolla pelipaikalla. Hyvähyvä. Vähän jo joskus pelotti, että ei palaisi enään ollenkaan pelikentille. Hyvä näin.
 5. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Tunnetko Nanin hyvinkin henkilökohtaisesti?
 6. Loukkaantumiset

  Vidic on seuraavat 2-3 viikkoa saikulla. Todella ikävää menettää joukkueen ellei paras niin ainakin toisiksi paras toppari näin tärkeällä hetkellä kautta. Väliin jää ainakin kotiottelu Arsenaalia vastaan. Toivottavasti tervehtyisi edes Chelsea-otteluun täyteen pelikuntoon. Piquestahan saadaan hyvä korvaaja hänelle varmasti, mutta aika vähälle pelituntumalle on jäänyt tällä kaudella. Toinen vaihtoehto on siirtää Brown keskelle ja O'Shea laidalle. Silvestrekin on toipumassa pahasta loukkaantumisesta pelikuntoon, mutta en kyllä mielellään häntä topparina näkisi.
 7. Man Utd - Liverpool 23.3

  Eh. Enpä tiedä miten päin tässä pitäisi olla. Kolme maalia ladellaan Liverpoolin verkkoon ja ollaan tyytymättömiä maalintekoon. Eniten maaleja ollaan kuitenkin tehty liigassa joten en nyt rupeaisi ihan ensinmäiseksi itkemään maalintekemisestä. Uuden hyökkääjän hankkimisesta olen kyllä samaa mieltä. Benzema olisi täydellinen hankinta, mutta eipä taida poikaa kauheasti haastattelujen perusteella kiinostavan Englanti. Pelistä ollaan aikalailla kaikki tarpeellinen mainittu. Muutaman plussan annan kuitenkin vielä Vidic&Rio topparikaksikolle, joka pelasi loistavan ottelun. Saivat Torresin näyttämään lampaalta. Ginger Ninja oli myös loistava. Minun mielestä kentän paras. ManUn keskikentän keskusta oli muutenkin valovuoden Liverpoolin vastaavaa edellä. Anderssonista on kyllä tulossa kovaa vauhtia meikäläisen suosikki. Aivan loistavia syöttöjä jakelee. Tuskin parempaa korvaajaa voisi löyty Scholesille. Liverpoolia vastaan ei välttämättä aivan parhaimillaan ollut vaikka pelasikin kelpo ottelun.
 8. Videot

  ManUn uusimman hankinnan Manuchon maali Egyptiä vastaan. http://www.youtube.com/watch?v=YeoOqNaJlYc Todella hieno viimeistely.
 9. ManU - Birmingham 1.1 KLO 17:00

  Ja toki O'Shealle ne perusminukset vaikkei tehnyt varmaan pelin aikana ainuttakaan virhettä. Mikäs siinä. Jatkakaa.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Veli Ruskea on hylännyt ManUn uuden sopimustarjouksen ja on todennäköisesti matkalla muualle. Todella ikävää ettei Brownille saatu mieluista sopparia. On todella tärkeä pelaaja ManUn takalinjoilla monipuolisuutensa takia. Rupeaa kaverit taas vähenemään takalinjoilta Heinzen ja mahdollisesti Brownin lähdön jälkeen, kun Nevilleäkään ei tunnuta saavan parsittua kuntoon.
 11. Portugali-Suomi 21.11.2007

  No eipä tuo yllätyksenä tullut tonttu. CR pääsee nyt tyytyväisin mielin kääriytymään Quaresmkdaskf lakanoihinsa masturboimaan, kun Suomi ei päässyt kisoihin ja tummat&komeat lusitaanit pääsivät. Voin kuvitella sen ilon määrän.
 12. Portugali-Suomi 21.11.2007

  Joo. Sitten voidaan pelin jälkeen runkkailla Englannin lipun päälle yhdessä. <3 Just. Huoh...
 13. ManU - Middlesbrough

  Enemmänkin pistäisin kaksikon Vidic ja Rion piikkiin tuon maalin. Aika vapaasti pääsi puskemaan, mutta pitäähän sitä toki O'Shevaa pilkata ihan muuten vaan vaikka pelasikin todella hyvän pelin.
 14. Didier Drogba

  Mahtavaa ettei ensi kaudella enään tarvitse katella Drogban kaltaista pashakasaa. Chelsean kupla puhkeamassa.
 15. Man Utd - Wigan Athletic LA 6.10 KLO 14.45

  O'Shean vaihto johtui ihan siitä, että hän taisi loukata hieman itseään. Ainakin piteli jalkaansa jossain vaiheessa. Simpson tosiaan oli vakuuttava. Meinasipa käydä lopussa tuikkaamassa maalinkin. Hieno, että Piquekin sai minuutteja ykkösjoukkueessa ja pelasikin kelpo pelin.
×