Jump to content

JussiPussi

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About JussiPussi

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/22/1979
 1. Ottelulippujen hankinta

  Muutama vuosi sitten tosiaan saatiin liput general saleen soittamalla. Hämmästys oli melkoinen kun ensimmäisellä soitolla nauha ilmoitti että olemme jonotuslistalla numero 15. No siinähän ei mennyt kun muutama minuutti ja puhelu oli läpi. No tuurilla ne laivatkin seilaa. Tuli myös tuolloin hommattua fan card, tällä ei tänä päivänä ilmeisesti ole mitään merkitystä lippujen saannin kannalta? Itse kun tulisi hommattua 2-3 lippua niin taidan vaan keskittyä tuohon general saleen ja sitä kautta yrittää saada nuo liput, jos se onni potkisi vielä toistamiseenkin. Tokihan tuon allred jutunkin voisi hankkia ihan seuraa kannattaakseni.
 2. Ottelulippujen hankinta

  Miten toimii nykyään ottelulippujen hankinta Liverpoolin kotipeleihin? Onko oltava allRed member vai onnistuuko lippujen hankinta soittamalla Liverpoolin lipunmyyntiin ilman mitään member tai muita fancardeja? Muutama vuosi sitten saatiin 3 lippua soittamalla tiettynä päivänä lipunmyyntiin ja liput tulivat postissa kotiin. Mutta mites tämä homma toimii tänä päivänä?
 3. Fancard

  Mites tämän fancard asian kanssa käy nyt ensi kaudella. Olenko ymmärtänyt oikein että tämä poistuu käytöstä. Itse hankkinut fancardin pari vuotta sitten ja nyt kai pitäisi hommata joku uudenlainen jäsenyys tai kortti tms. Kun tuota englannin kieltä ei osaa niin hyvin niin en ymmärtänyt aivan kaikkea tuolta Poolin kotisivuilta.
×