Jump to content

Torres9

Members
 • Viestit

  3 871
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Torres9

 • Taso
  Senior Member
 • Syntymäpäivä 12.10.1992

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Erinomainen alustus uuteen kauteen (ja topiciin). Olen samoilla linjoilla monen asian suhteen. Palaan aiheeseen kun pääsen reissusta kotiutumaan.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Danny Wardin siirto Leicesteriin on varmistunut (12milj.puntaa) https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/308159-danny-ward-leicester-transfer-confirmed Erinomaista jatkoa Dannylle!
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Se on siinä! Allison Becker on uusi ykkösveskari! https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/307801-liverpool-confirm-alisson-deal 6 vuoden diili ja maalivahtien ME-summa!
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Danny Wardia huhuillaan Leicesteriin: https://www.empireofthekop.com/2018/07/19/lfc-agree-fee-with-leicester-for-transfer-that-suits-all-parties/amp/?__twitter_impression=true
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Italialaismedian mukaan Roma on hyväksynyt Poolin tarjouksen Allisonista. (66,8milj.puntaa). Enää neuvotellaan vain maksuehdoista. Voi siis olla, että pian saadaan diili purkkiin ja brassi saapuu Medicaliin. EEEEE. Heti perään vahvistus! Siirtosumma hyväksytty https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-agree-world-record-668million-14922696.amp
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Monelle Pool-fanille on jäänyt varmasti brassista huono kuva, kun Pool takoi sen 7 maalia hänen selän taakseen viime keväänä. Niistä huolimatta Allisonilla on allaan erittäin hyvä kausi AS Romassa ja onhan hän ihan huippuvahti. Ja Poolin hyökkäys kun oli vain hänellekin liian kova pala 😉 62milj.puntaa (tai mikä summa sitten ikinä lieneekään) on toki paljon rahaa ja itsekin kuulun siihen ryhmään joka haluaisi antaa vielä mahdollisuuden Kariukselle tai Wardille. Toisaalta onko Kloppilla enää varaa antaa siimaa tulevaa kautta, jos veskareiden kanssa tulee vielä ongelmia. Jos huhuttu Allison ja vieläpä vaikka Fekir saapuvat Anfieldille, niin mikään muu kuin liigamestaruus ei voi olla tavoitteena. Tosin jo nykyisten vahvistusten jälkeen se tavoite on sama.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Harry Wilsonin lainasiirto Derbyyn on varmistunut: https://www.liverpoolfc.com/amp/news/first-team/307399-harry-wilson-derby-loan-liverpool
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Allison huhut ovat heränneet nyt kunnolla! #Alisson is close to @LFC, talks ongoing with @OfficialASRoma @SkySport @SkySportsNews N.70 milj.euron summa olisi varmasti se minne hinta tulisi about sijoittumaan. Viime viikolla Klopp puhui Danny Wardin puolesta eikä veskareiden perässä pitänyt olla, joten nämä huhut sotivat sitä vastaan. Ellei tämä ollut ihan mediapeliä sitten...
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Shaqirin siirto lähenee ja Medical kutsuu. https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-close-xherdan-shaqiri-transfer-14903051.amp Tuolla 13,5milj.hintalapulla sveitsiläinen on ihan ryöstö nykymarkkinoilla. TYKKÄÄN!
 10. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Uusi 3.paita: https://www.liverpoolfc.com/news/announcements/306807-liverpool-fc-third-kit-launch Moken paita pinkki. Mielenkiintoista!
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Shaqiri on erinomainen ja edullinen lisäys rosteriin ja hänet voi heittää peliin kuin peliin kentälle. Kaverilta löytyy kokemusta isoista peleistä. Ginin siirtoon en usko (en ole edes huhuja kuullukaan). Karius jatkanee ykkösenä mokasta huolimatta. Eilinen oli kuitenkin vain höntsäpeli. Tavaksi tätä ei voi kuitenkaan ottaa.
 12. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Laitetaan vielä tänne. Kohta alkaa eka Pre-Season kamppailu Chesteriä vastaan. Jos joku seuraa niin laittakaa mietteitä pelin jälkeen (vaikka vastus onkin tuota luokkaa ja on vain treenipeli). Ekan jakson rosteri: Karius, Clyne, Gomez, Phillips, Moreno, Fabinho, Jones, Woodburn, Wilson, Solanke, Origi Tokan jakson rosteri: Ward, Robertson, Klavan, Phillips (Chirivella), Camacho, Milner, Keita, Kent, Ojo, Ings, Sturridge🔴
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mr. Lentäjänlasit eli Adam Bogdan Hibernianiin lainalle viettämään Pool-sopparin vikan kautensa. https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/305730-adam-bogdan-hibernian-loan Itse olin jo luullut, että unkarilaisella ei ole enää sopimustakaan, mutta nähtävästi siellä oli vielä vuosi jäljellä.
 14. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  LOISTAVAA MAANANTAITA! https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/305671-mohamed-salah-contract-liverpool-fc Mo Salah ja uusi jatkosopimus (2023 asti ilmeisesti).
 15. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Liverpoolin uusi numero 8: Naby Keita! Welcome! https://www.liverpoolfc.com/amp/news/first-team/305363-naby-keita-liverpool-transfer-complete?__twitter_impression=true
×