Jump to content

BarcaCule

Members
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About BarcaCule

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/04/1974

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Barceloneta
 • Occupation
  poker

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fcbarcelona.cat
 1. Real Madrid 09/10

  Madridistat voi painua vittuun, buhahahahhah Täytynee postata viimeinen viesti tänne alaikäisten puppelipalstalle. Barca RAISKASI jälleen kerran los bascosit! Ensi vuonna sama meno jatkuu. Kerta kerran jälkeen BARCA paskantaa madridin rukkareitten niskaan. Ottakaa vaan luuserit lisää velkaa, ette te surkimukset muuta osaa. Poikkinainen muppettiseura! On muuten aivan ihana tuo teidän hinttikaksikko kristiina - guti maricon, totaali pellejä! Yllättävän hyvin noinkin läpipaska joukkue kuitenkin pärjäsi, onnittelut kakkossijasta, BUHAHA. Tosin 30 pinnaa ois jääny tulematta lahjomattomilla dumareilla. PUTA madrid. V I S C A B A R C A, V I S C A C A T A L U N Y A
 2. Real Madrid 09/10

  Oikeilla real-faneilla on jo kakki housussa, joten turha pyristellä. Näissä tavismatseissa realilla on niin kova tuomarietu ettei tappiota voi tulla. Tämä etu puuttuu suurimmaksi osaksi Barcaa vastaan ja kokonaan UCL:ssä. Ja lopputuloshan on kaikkien tiedossa: UCL:stä jo ikuisuus putkeen valkoset on lähteny ulos välittömästi kun se vaan on käytännössä mahdollista, eli ekalla kierroksella. Guardiolan Barcaa vastaan valkoset on häviöllä pisteissä 12 - 0. Se on niin karua kuulkaas, että todellista blancos-fania ei yks Espanjan mestaruus paljoa lämmitä kun main rival hakkaa päähän mennen tullen kotona ja vieraissa eikä Euroopassakaan kaadu juuri mikään seura silloin kun on tosi kyseessä. Eikä se juuri Barca-faniakaan kiinnosta, tälläkin kaudella on taas keskinäisissä matseissa todistettu kuka on kuka, ja ainoa asia mikä himottaa on UCL-kannun nostaminen Bernabeulla! Siitä ei todellinen blancos-fani tule milloinkaan toipumaan. Lopuksi täytyy todeta, että kyllä se näkyy selvästi kentällä kumpi on parempi väylä, La Masia vai Santander
 3. Real Madrid 09/10

  Kyllä se on ihan samalla tavalla realille ja kärpille HYVÄÄ KESÄLOMAA1
 4. Real Madrid 09/10

  0-2 tilanteessa on varaa antaa vastustajalle siimaa, ja silloin tulee helposti noita "melkein"-paikkoja. Täällä siis todellakin jotkut fanit luulee tietävänsä paremmin kuin esimerkiksi Los Bascosin- valmentaja?
 5. Real Madrid 09/10

  Siis tää puppeli-Guti on jumalainen ainoastaan väsyneille madridistoille ja Virkkunen myös hyvin sitä komppaa. Umpikeskinkertaisuus tää jose. Joku syy kait löytyy miks tää "jumala" istuu penkillä, LOL. Oon joutunu tsiigaamaan livenä 4 puppelin peliä, ja niissä on ollu ihan tarpeeks. Eikä ole sattuma, että puppelille laulu raikaa Espanjan joka kolkassa: guti, guti, guti maricooooooon... Ja aika turhaan toi santtu tuossa nimittelee Barcan-pakkeja keskinkertaisiksi, vai minkä se tekee teidän joukkuueesta (johon siis tuupattiin +250 miljoonaa)? Muistutus jos on päässy unohtumaan: Pep Guardiolan Barca vs real madrid, pisteet 12 -0. Että siitä voi repiä, tosin tyhjästä on paha nyhjästä!
 6. FIFA Club World Cup 2009

  Pedroooooooo!!!!
 7. Real Madrid 09/10

  Mitä perusteluja tuo Kristiina-fakta nyt kaipaa? Voisiko joku kertoa Kristiinan uroteoista maajoukkueessa? aivan. Mites oli Kristiinan peli viimeksi mestareitten liigan finaalissa, oliko häikäisevä suoritus? aivan. Entäs edellisvuoden mestarienliigan ratkaisuhetkillä, semeissä Barcaa vastaan rankkari, tekikö rankkarista maalin? aivan. Ja finaalissa rankkari, tekikö maalin pilkulta? aivan. Ja kaverista 90 jotain miltsiä aivan.
 8. Real Madrid 09/10

  Lol Vai puolikuntoisenakin Kristiina on maailman paras?!? Muija oli taas eilen täys sukka niinkuin aina isoissa matseissa. Maailman yliarvostetuin pelaaja heti kakan jälkeen. On todistanut sen joka kerta maajoukkueessa ja seuratasolla. No onneksi Madridissa nyt potkii kun ei Barcaan kelvannut. Ois vaan Perezin kannattanut ostaa 500 miljoonalla niitä pelaajia ni ois voinu Blaugranan omat kasvatit kaatua...
 9. Barcelona 2009/10

  No niin, taas se on takana. Ja matsi päättyi juuri niinkuin pitikin. Perinteisen vaikeaa oli, jostain syystä Classico tuntuu olevan Barcan pelaajille jopa hieman liian iso ottelu. Juuri Classicossa esiintyy aina hapuilua ja karmeita virheitä vuodesta toiseen. Matsin tunnetaso oli jälleen kerran se totuttu. Meidän pikku-Culen (socio 167445) elämä on alkanut suotuisissa merkeissä, pienen elämän kaikki 3 el classicoa päättyneet voittoisasti (jos siis lasketaan myös bernabeun matsit). Korjatkaa jos maaliero ei ole Barcalle 9-2 ja pisteet 9-0!! Voitto siis upeaa, mutta kyllä siinä Zlatanin maalatessa alkoi suorastaan vituttamaan että myin 2 kipaletta Classico-lippujani japseille. But no business like classico business. Muutama havainto matsista: - Man of the match: TARZAN PUYOL 5 - Henry joutaa eläkkeelle - Realin 2 vaarallisinta paikkaa jälleen kerran Abidalin "ansiota". On se vaan niin epävarma touhottaja, että ei kyllä sovi Barcaan kun tiedetään Alvesinkin pelityyli. Kuka helvetti sille jatkoa meni tarjoamaan!? Ja loppuun terveiset Perezille: Oisko kumminkin pitäny ostaa pelaajia 450 miljoonalla? Sulla lienee huomenna TAAS tapaaminen Santanderin kanssa?
 10. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Siis tilanne muuttuu jos Eto'o vaihtaa maisemaa. Barca tosin ostaa jonkun hyökkääjän varmasti ensi kaudeksi. Toivottavasti jonkun tähden alun, ei välttämättä staraa kuten Villa yms. Eto'o ja Henry ovat luontaisia maalinsylkijöitä, enkä usko Eto'on floppiin ollenkaan. Pudotus olisi suuri tästä ennätyskaudesta. Samoin Henry on juuri päässyt joukkueen ja pelityylin kanssa sinuiksi. Ja mainittakoon, että joukkuehenki ei Eto'osta kärsi, päinvastoin.
 11. Barcelona 2009/10

  Onko ketään kiinnostunut hankkimaan El Clasicoon Nou Kampille lippuja ensikaudeksi? 2 lippua myynnissä 99% varmuudella. Paikat ovat aina olleet huippupaikkoja, riveiltä 15-30 eikä kurveista.
 12. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Edelleen täällä jatkuu tuo kummallinen pakko-ostopaniikki. Barca ei tarvitse ensikaudeksi yhtään uutta ukkoa, paitsi että Abidalin voisi myydä/antaa timbuktuun. Ensi vuonna on vasta ostojen aika, tällaisen ostobuumin ja taloudellisen tilanteen vallitessa, ensi kesänä ei pelaajakauppa enää ole ylikuumentunut. Madridilla ei ole ensi kesänä enää varaa edes vieraspelipaitaan, ja näinollen siirtomarkkinat rauhoittuvat. Lisäksi ns. medium-seurat eivät tule pääsemään budjeteissa määriteltyihin yleisö- eikä sponssituloihin --> bisneksen eli mm. pelaajien arvot laskevat. Barcalla on hyviä pelaajia ja joukkue on myös viimekauden aikana hitsautunut ennennäkemättömällä tavalla yhteen. Lisäksi Barcassa futaa tämän hetken 3 parasta jalkapallonpelaajaa. Niin että kertokaa miksi triplamestareiden pitää seurata jotain madridia missä on painettu isolla kädellä paniikkinappula pohjaan?
 13. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Vai meinaa santtu-boy että triplaa on tulossa?! Just joo, teillä on kuule ollut lukuisia kilpailukykyisempiäkin tiimejä kasassa viimeisen 100+ vuoden aikana, eikä triplaa ole tullut. Karim on teidän ensimmäinen takuuvarmasti onnistunut ostos muista ei ole mitään takeita. Ja onhan sitä vaikea todellakin ostaa Barcaa parempaa joukkuetta, kun maailman vähintään 3 parasta pelaa Blaugranassa. Jos et usko, muista tsekata Ballon D'or-gaala. Kieltämättä jos tuo pitää paikkansa, että Kalju-Karim saapuu 35 miljoonalla eurolla blancosiin, on se kyllä hinta-laatusuhteeltaan varsinainen superostos.
 14. Florentino Perez

  Hehe, olet oikeassa Robben lastentarhan suhteen periaatteessa, tosin hain sieltä vain pojan kotiin. Meidän pikku-Cule on tietty ollut fcb:n jäsen jo 3 kuisesta http://foorumi.paitsio.com/images/icons/icon7.gif Ei tässä hätiä mitiä, vihulaisia pitää olla, jotta tappiot saadaan tuntumaan entistä katkerammilta ja voitot makeammilta. Jos me teille jollain ilveellä onnistutaan ensi kaudella häviämään, voinen luottaa täysin Robbenin kuittailun loputtomuuteen? http://foorumi.paitsio.com/images/icons/icon10.gif Tosin pienenä vaarana Realilla ja Perezillä on se, että kaikki ilmoittavat voittamisen olevan ihan odotettuakin ja jopa pakollista joukkueelle, johon on pistetty jalkapallohistorian suurimmat summat rahaa kiinni.
 15. Florentino Perez

  Pahoitteluni, että sain sinut tilttiin robben. Ymmärrän kyllä että se kirpaisee kun vastustaja voittaa triplan, eikä oma seura ole kyennyt samaan 100 vuoteen, eikä tarkemmin sanottuna koskaan. Ja noista realin tilinpäätöksen vääristymistä sen verran, että voit itsekkin tilata esim. joukkueiden tilinpäätöksissä määritellyt pelaajien arvot pientä korvausta vastaan (18 €) seuraavasta paikasta http://www.rfef.es Yhtenä esimerkkinä voidaan mainita, että kun erään kauden lopussa Beckham myytiin jenkkeihin oisko ollut 5 miljoonalla, niin saman kauden alussa beckhamin arvonnousuksi kirjanpitoon oltiin kirjattu 8,5 miljoonaa: edellisen kauden 18 miljoonasta 26,5 miljoonaan. Siinä voi sitten kysyä miksi myydä noinkin arvokas futaaja 5 miltsillä. Helppoa kun voi "varaston" arvon määrittää itse.
×