Jump to content

Pelaajamanaseri

Members
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Pelaajamanaseri

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/14/1981
 1. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Itse en ylläty, jos Rodgers saisi potkut ennen joulua, mutta kuka tilalle eipä ole vapaana ketään oikeen.
 2. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  No ei tällä ryhmällä CL:ään mennä mitenkään, kun ei edes europa liigaan ensi kaudeksi ole mahkuja näillä otteilla. Gerrardin olisi jo ollut syytä lopettaa uransa. Ei vaan enää riitä taso valioliigaan. Ei varmasti halpa mies ja kapteenikin vielä. Ja eipä Rodgers ole näyttäny miltään profeetalta. Synkältä näyttää Liverpoolin tulevaisuus. Fabio Borrini jo nyt vai sanoa, että mies on paljon huonompi mitä Kuyt parhampina päivinä, vaikka ei ihan ole täysin sama pelipaikka, mutta kuitenkin. Vääriä ratkaisuja tehty urakalla jälleen. Tämä kausi on jo käytännössä menetetty. Pitäisi aloittaa nyt tekemään korjaus liikkeitä. 5-10 kierrosta voidaan vielä kattoa tätä Rodgersin pelleilyä. Ostaisiko joku Suarezin? Kaveri on todella turhautuneen oloinen.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Skrtel pitäisi päätyä siirtolistalle kyllä tuon 2-2 maalin jälkeen. Mikä mahtaa olla palkka ei tuommosia virheitä saisi ikinä tulla tällä tasolla. Jos olisin Rodgers en pistäisi Skrteliä enää yhteenkään matsiin. Tuollasia ei juuri näe kun ropsin matseissa. Coatesia vaan Skrtelin paikalle pysyvästi.
 4. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Voi voi. Rodgers saa ekan kerran kunnon näyttöpaikan kyllä nyt naama punoittaa 2-0 taulussa. Täällä monet uskoivat, että nyt todella tuodaan jotain uutta, että taisteltaisiin mestarienliiga paikasta. Sen voi samantien unohtaa. Ei enää ole top4:ia premier leaguessa. Top2 vain. Chelseakaan tuskin pystyy koko kautta haastamaan manchesterilaisia. Liverpool ei todellakaan ole esittänyt avauspelissään mitään sellaista mikä erottaisi Rodgersin selkeästi hänet edeltäjistään. Samaan aikaan hänen entinen joukkueensa Swansea 0-3 johdossa. Borini ja Allen tulevat floppaamaan. Kuinka monen vuoden soppari Rodgersille annettiin ?
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ennen Aquilanin signausta sanoin että tulee epäonnistumaan ja näin kävi, vaikka minulle paljon siitä kuittailtiinkin. Helposti oli nähtävissä Aquilanin loukkaantumis historialla että ei tule onnistumaan. No puolustelijat korvasiko Aquilani nyt sitten Xabi Alonson ? Aika järkyttävää tuo, että vielä joudutaan vuosikaupalla maksamaan pelaajalle, vaikka pelaa jo muualla. Gomel-Liverpool pelin ekan puoliajan katoin sitten streami kiinni. Ehkei niitä vaan napannut tai sitten pelituntumaa ei vieläkään ole tarpeeksi.
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ei hyvää päivää. 15 miljoonaa Allenista. Swansea kiittää rahoista kyllä. Aquilani floppasi kuten sanoin niin tässäkin käy jos kaupat tulee. No tyhmähän se on jos tollasia summia maksaa tossa on lädilisää yli puolet. Ei todellakaan ole mikään taikuri eikä sen ihmeellisempi pelaaja mitä Adam tai Henderson. Keskitasoako Rodgers tavoittelee ? Säästäisi nyt nuokin pelimerkit ja satsaisi vaikka yhteen kunnon pelaajaan.
 7. Liverpool F.C 2011-2012

  Kesällä pitää tapahtua paljon mikäli ensi kaudesta tulee parempi. Pitikin kattoa tuo peli. Kauheeta mielikuvituksetonta paskaa. Ei tolla pelillä mitään asiaa eurokentille pitäisi ollakkaan. Kuinka moni fani mahtaa varauksettomasti tukea vielä King Kennyä?. Kuinkas kauan sitä sopimusta oli viel jäljellä. Olisi syytä tapahtua kesällä ja paljon, jos Kenny on punainen sydän eroaa hän itse.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ja kenny Antaa Andylle peliaikaa vaikka on täysin käsittämättömän paska. Esim. Kennyn aikana vähälle peliajalle jäänyt Kuyt on paljon arvokkaampi mitä Andy ikinä ollu Liverpoolissa. Valioliigan paskin hankinta ikinä Andy Carroll. Tai oikeastaan Andyä ei olisi koskaan pitäny edes hankkia vaan ihan joku muu. Koko joukkue pelaa niin ailahtelevasti, ettei ensi vuonnakaan ole mitään mahkuja top4:iin. Yleensä onnistumiset ruokkii itseluottamusta, mutta nyt ei ole käynyt niin. Ja vielä puhutaan, että hankitaan laatua joukkueeseen. Miksi ihmeessä, joku enää haluaisi tänne tulla, joka todella haluaa huipulle ja europelejä pelaamaan ? Tällä hetkellä huiput menevät toisiin seuroihin. Ei pelaajat katsele seuran historiaa pelkästään. Tuntuu, että moni pelaaja on Kennyn aikana menettänyt loistokkuutensa. Onko tämä sattumaa ?
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ei mitään isompia siirtotoiveita olisi, mutta kaikki lähtisi kuitenkin siitä jos Kenny Dalglish todella arvostaa Liverpoolia ja pitää sitä sydämessään tärkeänä hän eroaisi tämän kauden jälkeen. Ei enää haluaisi ensi kautta hukata. Aika on vain mennyt hänestä ohi.
 10. Liverpool F.C 2011-2012

  Jos on todella valehdellut se on ok sitä pyytää anteeksi, mutta Suarezin turha pyydellä anteeksi, joltain Evran kaltaiselta. Evra on anteeksipyynnön velkaa eikä Suarez. FA:han totesi, lausunnossaan ettei Suarez ole rasisti ja 8 peliä tuli naurettavaa. Rasismista tässä ei ole kyse vaan termin rasismi väärinkäytöstä kuten tapahtuu myös Suomessa. Minulta iso hatunnosto Suarezille ettei kätellyt Evra:ta.
 11. Liverpool F.C 2011-2012

  Pettymys on valtava, kun Suarez nöyrtyi anteeksipyyntöön, johon ei ole mitään syytä. Koko Liverpoolin joukkue on anteeksipyynnön velkaa paitsi Suarez, kun menivät Evra:ta kättelemään. Toivottavasti Saga ei ole ohi. Suarezin aiheeton 8 ottelun pelikieltoa ei saa pyyhittyä pois. Vastaavasti missä on Evra:n pelikielto Suarezin siskon huorittelusta ? Säännöt eivät ole samat kaikille ja David Gillhän tässä on mies Suarezin pelikiellon takana. Itsellä ollut jo pitkään valioliigan seuranta boikotissa. FA on yksi iso syy tähän. Fanista antifaniksi. En niinkään ole enää seurannut Liverpoolin otteita vaan hurrannut Manun verkkoon tehdyille maaleille ja häviöille. Blackburn peli ollut yksi kauden kohokohtia.
 12. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 No vaikka Dalglish onkin pelaajana ollut legenda ovat hänen valmennusopit jo vanhentuneet. Ei ne vanhat mestaruudet enää paina on niistä jo niin kauan. Ihmekös mies vaati pirun pitkää sopparia saa kunnon erorahat kun homma päättyy katastrofiin. Homma ei nytkään toimi ja ei millään tavoin oikein reagoida. Miksei Maxiakin voisi kokeilla viime kaudella kuitenkin onnistumisia tuli. Mielestäni kritiikki on aiheellista. Mies suosii liikaa brittipelaajia. Parhaat ei pelaa. Vituttaa vieläkin Meirelesin ulostus. Turha täällä on väittää, että peliaikaa olisi tullut. Kyllä valmentaja lähtöhalut kylvi itse. Kausi oli tässä nyt sitten. Varrotaan vaan, että alkaa, jotain isompaa tapahtua. Herra Dalglish voisi itse aloittaa.
 13. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Ei tätä hommaa pelaajakaupoilla käännetä. Ellei sitten osteta kokonaan uutta keskikenttää ja puolustajia lisää 3-4. Tarvitaan isompaa muutosta ikävä kyllä. Valmennusjohto uusiksi vaan. Paikan 4 joukossa voi jo unohtaa.
 14. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Täyttä paskaa eka puoliaika. Edelleenkin Carrollin palkkaaminen ollu suuri virhe. Dalglishin aika on ohi. Harmi ettei aikoinaan saatu Villas-Boasia. Toivottavasti Dalglish eroaa itse. Hänen kanssa ei tulla koskaan voittamaan mitään. Myös Hendersonin ja C.Adamin olisin jättänyt ostamatta. Enkä myöskään Downingia olisi ostanut tuolla hinnalla. Meirelesin olisin pitänyt, mutta nuo hankinnat ajoivat Raulin ulos muuta on turha kiistää. Kenny suosii brittejä. Ansaittu ulosajo kyllä Charlielle.
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 No noista hankinnoista sen verran vielä, että kukaan tuskin voi olla eri mieltä, että Henderson ja Carroll ovat olleet ylihintaisia. Ja Liverpool ei olisi yhtään heikompi tällä hetkellä jos nuo olisi jääneet hankkimatta. Suarez taisi lähteä 10 milliä halvemmalla kuin Carroll. Toivottavasti joudun syömään sanani, mutta pahoin pelkään, että Carroll on seuraava floppi. Aquilanin ennustin flopiksi jo heti ennen kun oli jo pelannutkaan kunnolla ja niin siinä kävi. Verrataan nyt vaikka Agueroa ja Carrollia kun ovat suunnilleen saman verran maksaneet. Tuskin kukaan täällä oikeasti miettisi näiden kahden välillä kumman ottaisi ? Itse asiassa Bellamyn siirtosummaa en tiedä, mutta voi jopa riistää Carrollin paikan aloituksessa, jos pelaa hyvin. Sen verran meikäläiselle otti koville Meirelesin lähtö etten saanut viime yönä oikeen yhtään nukutuksi.
×