Jump to content

Wiltzee

Members
 • Content count

  898
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Wiltzee got a reaction from Merseyside2 in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/142151-agger-named-reds-new-vice-captain
   
  Daniel Agger on siis valittuu Liverpoolin uudeksi varakapteeniksi. Ehdottomasti hyvä valinta!
 2. Like
  Wiltzee got a reaction from ippe in Football Manager 2013   
  Fulham
  Aloitin siis uuden tallennuksen Fulhamilla, joka olisi nyt sitten tavoitteena hilata Eurooppaan. Editorilla muokkasin niin että Fulhamiin siirtyneet Amorebieta ja Boateng ovat joukkueessa. Ja tämä koska on tullut aina itse tehtyä nuo päivitykset siirtojen osalta.. Tällä hetkellä on ensimmäinen kausi Fulhamin peräsimessä menossa. Kausi on vielä kesken (Helmikuu), mutta cupeista on jo lähdetty lauluun pitkälti sen takia etten niihin halunnut tällä kaudella pahemmin panostaa. Osittain loukkaantumisten ja ykköskokoonpanon pelaajien lepuutuksen vuoksi. Liigassa ollaan tällä hetkellä sijalla 15., eli hieman alakanttiin, mutta parissa viime pelissä ollaan otettu tärkeitä voittoja ja formi on tällä hetkellä hyvä. Sitten kokoonpanoon:
  Maalivahdit:
  1. Mark Schwarzer
  25. Yann Sommer (3M, Basel, kesä 2012)
  Sommer tuotiin maalivahti osastolle, koska Schwarzerin parhaat päivät alkavat olla ohitse ja Sommer saatiin suht koht halpaankin hintaan kaiken lisäksi. Ihan hyvä nuori maalivahti, mutta vielä on parantamisen varaa mutta tulevaisuus näyttää hyvältä. Schwarzer menee hyvin kakkosmolarina, kun suostui uuteen sopimukseen jossa palkkaa laskettiin about 10k.
  Puolustajat:
  2. Matthew Briggs
  3. John Arne Riise
  4. Philippe Senderos TRN to Torino
  5. Brede Hangeland
  6. Jack Grimmer
  13. Fernando Amorebieta
  18. Aaron Hughes
  27. Sascha Riether
  Puolustus on pysynyt melkein muuttumattomana, sinne en ketään ole ostanut. Grimmer nousi reserveistä back-upiksi Rietherille. Tätä osa-aluetta tullaan tulevaisuudessa parantamaan huomattavasti, sillä moni on jo iäkäs ja monen taso ei riitä liigan keskikastia korkeammalle. Senderos lähtee kauden jälkeen Torinoon ilmaissiirrolla. Hangeland on ollut ehdoton puolustuksen kulmakivi, mutta Amorebieta on ollut pienoinen pettymys. Ensi kaudeksi tavoitteena on tuota ainakin yksi toppari ja mahdollisesti oikea laitapuolustaja.
  Keskikenttä:
  7. Steve Sidwell
  8. Adam Maher (8,5M, AZ Alkmaar, kesä 2012)
  11. Bryan Ruiz
  12. Emmanuel Frimpong LOAN from Arsenal
  15. Will Hughes (3,9M, Derby, kesä 2012)
  17. Andrea Poli (3,9M, Sampdoria, talvi 2013)
  20. Nathan Redmond (3,5M, Birmingham, kesä 2012)
  21. Kerim Frei
  22. Suso LOAN from Liverpool
  28. Urby Emanuelsson LOAN from AC Milan
  30. Chris David
  31. Alexander Kacaniklic
  Keskikenttää on vahvistettu kovilla lupauksilla, jotka kyllä lähtivät melko ryöstö hintaan. Maher on aivan huippuluokan lupaus ja 8,5 miljoonaa on aika vähän. Myös ryöstöretki Italiaan onnistui kun Andrea Poli tuli tammikuun siirtoikkunassa. Will Hughes tuli Derbystä, ja ollut jo isossa roolissa, mutta nyt saanee hieman vähemmän peliaikaa Polin saapumisen seurauksena. Redmondkin hyvä kaappaus, ja hänestä on varmasti tulevaisuudessa paljon iloa ja onkin jo muutaman kerran väläytellyt taitojaan. Suson hankin lainalle Maherin back-upiksi ja on saanut peliaikaakin ihan mukavasti, tai ainakin enemmän kuin Liverpoolissa olisi tullut saamaan. Kacaniklic ja Frei ovat kanssa kummatkin nuoria ja pelannet cupin pelejä ja tulleet usein vaihdosta sisään. Keskikentän pohjalle ensi kesänä haetaan uutta pelimiestä, koska Sidwellin taso ei riitä. Bryan Ruiz on joukkueemme suurimpia tähtiä ja varma avauksen mies aina kunnossa ollessaan.
  Hyökkääjät:
  9. Dimitar Berbatov
  10. Mladen Petric
  Yhden kärjen taktiikalla ollaan menty ja hyvin ollaan pärjätty. Rodallega lähti tammikuussa lainalle, koska hänelle ei ollut syksyllä pahemmin käyttöä. Berba on ykköskärki, mutta Petric on pelannut ajoittain jopa Berbaa paremmin ja onkin välillä noussut jopa Berban ohi. Tulevaisuudessa tälle osastolle on tulossa varmasti uusia nimiä, koska molemmat ovat jo yli 30v. Ensi kesänä, jo mahdollisesti mutta ensin katsellaan vahvistuksia puolustukseen ja keskikentälle, koska niille paikoille tarvitaan kipeämmin uusia miehiä.
   
  Ulostetut:
  Baird 2,5M -> Newcaste
  Duff 1M -> Sunderland
  M.Diarra 1M -> Wolfsburg
  Ulos lainatut:
  Rodallega -> Gremio
  Richardson -> Swansea
  Dejagah -> Southampton
  Avauskokoonpano:
  --------------------Sommer-------------------
  Riether-Hangeland-Amorebieta-Riise
  --------------Poli-------Sidwell--------------
  Ruiz--------------Maher-----Emanuelson
  -------------------Berbatov--------------------
  Kauden päätteeksi luvassa, jonkinlaista yhteenvetoa!
   
 3. Like
  Wiltzee got a reaction from ippe in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Digne on kyllä pelannut hyvin niissä parissa Lillen pelissä jotka olen nähnyt ja haastaisi kyllä todella Enriquen. Hyvä ja nuori pelaaja, eikä hintakaan varmaan olisi mitenkään hirveän korkea. Dignen tulo varmaan tarkoittaisi Robinsonin lähtöä, joka on kyllä Rodgersin alaisuudessa jäänyt todella pienelle vastuulle. Kennyn aikanahan tuo pelasi paljon edustuksen pelejä, mutta liigassa ei tainnut tulla tällä kaudella yhtään esiintymistä. Joten mikä on Robinsonin tulevaisuus? Eikö Rodgersilla ole luottoa vai onko siellä sitten jotain muuta takana, mene ja tiedä. Varmaankin ainakin pelaa ensi kaudella lainalla, ellei jopa myydä miestä kokonaan.
   
  Ja Ippe kyllä tässä pitää yrittää taas aktivoitua!
   
  E. Tuo lainaus ei oikein onnistunut, mutta se on Ippen tekstistä.
×