Jump to content

valttero

Members
 • Content count

  269
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by valttero

 1. Loukkaantumiset (Arsenal)

  En löytänyt tämmöistä topiikkia, ja on kyllä ihan tarpeellinen koska Arsulla ollu niitä loukkaantumisia viime vuosina. Ihan päälimmäiseksi haluaisin kysyä että miten Denilson voi? Sai aika kovan tällin Evertonia vastaan, ja myöhemmin polvistui kentän pintaan.
 2. Nuuskaaminen

  Kuinka moni foorumilaisista nuuskaa? Nuuska on yleistynyt todella paljon viimevuosina ja on todella yleistä urheilijoilla. No, eihän foorumihirmuja voi välttämättä urheilijoiksi luokitella mutta luulempa että täältäkin löytyy muutama nuuskaaja. E. Johtava olen pahoillani, poistin kaikki josta voisi saada vinkkejä nuuskaamisesta tai houkutuksia yms aloittamisesta. Toivon että täällä syntyy keskustelua, jonka avulla jonkun voisi saada vaikkapa lopettamaan. Tarkoitukseni ei ollut mainostaa mitään tai muuta.
 3. Sir Alexin seuraaja

  Voisiko Abra oikeasti olla niin idiootti että uskaltaisi antaa Mourinholle potkut, jos hän tulee takaisin, esimerkiksi yhden huonon kauden jälkeen? Tajuaakohan se itsekkään että huippumanagereita ei löydy joka sormelle kauden loputtua? Mourinhohan yritti Inter aikoinaan saada Lampardia Chelseaan, mutta siirtoahan ei koskaan tapahtunut. Joten taitaa Mou pitää Lampardia jonakin. Sitten riittää OT. Saas nähä jatkaako Sir Alex vielä pari kautta jolloin Pep loikkaa Manchesterin punaisiin. Itse luulen että sieltä tulee joku yllätysveto kuten Moyes tai joku taustajoukoista. Vaikeaa tulee varmasti uudella managerilla olemaan, kun on isoimmat mahdolliset saappaat täytettävinä.
 4. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Jää eläkkeelle.
 5. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Olutta tähän aikaan viikosta? Näytti kyllä paljon vaarallisemmalta koko Liverpoolin joukkue kun Sturridge tuli kentälle. Suarez ja Danny löysivätkin toisensa muutamaan kertaan, ja pääsihän Sturridge räppäämään yhden maalinkin. Tulee tekemään 10-12 maalia tällä kaudella.
 6. Chelsea: FA Cup 2012-2013

  Chelsea FC ‏@chelseafc Team: Turn; Azpili, Ivan, Cahill, Cole ©; Ram, D Luiz; Moses, Mata, Hazard; Ba. - subs: Hil, Fer, Bert, Lamps, Oscar, Marin, Torres
 7. Siirtohuhut (Chelsea)

  Ei ole. Senegal ei selviytynyt kisoihin. Ba olisi hyvä vaihtoehto jo hintansa puolesta. Kesään mentäisiin Torresilla ja Demballa. Jos Nando on taas oma itsensä loppukauden niin kesällä ulos ja tilalle Cavania tai Falcaota.
 8. Siirtohuhut (Arsenal)

  Iltakakka tais uutisoida että 55M olisi tarjottu Cavanista, mutta Napoli oisi hylännyt.
 9. Eikös kaveri juuri kesällä siitynyt Ukrainaan? Joten tuskin on liikkumassa ainakaan vielä ensi kesänä, paitsi jos ei ole viihtynyt siellä. Olin kyllä itse yllättynyt kun Veloso lähti Ukrainaan, sillä viime kesänäkin luulisi olleen ottajia, mainitsemasi EM-kisojen takia.
 10. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Noniin palataanpas täälläkin asiaan. Eilisessä CL-pelissä Benitez peluutti Luizia keskikentän pohjalla. Itse olen ainakin vakuuttunut siitä että kaveri pystyisi tuon tontin hoitamaan hyvin. Pelinavaus sujuu paremmin kuin mikelillä ja taitoakin löytyy enemmän. Toki voisi myös peluuttaa Mikelin vierellä, koska osaa myös hyökätäkkin. Jos Luiz alkaisi nyt pelaamaan satunnaisesti tuossa kk pohjalla niin toppareitahan meillä olisi Bane,Cahill ja Terry. Vaspat Ryan ja Ashley on saletteja, ja oikealla olisi Azpilicueta, ja Bane tuuraisi aina välillä. Ja onhan siellä sitten tämä uusi kaveri Wallacekin ensi kaudella taistelemassa peliajasta, jos ei lainalle lähde. Eli tuolla Kiinassa voisi mielestäni kokeilla enemmänkin Luizia tuossa pohjalla, ja miksei myös valioliigassakin. Seuraavana matkaamme Sunderlandin vieraaksi Stadium of Lightille lauantaina. Pelistä ei voi odottaa muutakun voittoa, sillä S'land on ollut aika huonossa vireessä viime aikoina. Fletcher kun saadaan kuriin niin luulisi nollatkin säilyvän. Lamps, Terry ja Sturridge ei taida vielä olla peliin kuntoutunut? Muistelisin että Benitez sanoi että Terry palaa luultavasti Kiinassa pelikentille. Korjatkaa jos olen väärässä.
 11. Chelsea: UCL 2012/2013

  Kiitos Tarjoilija Benitez, Fiasko futiksen haltija
 12. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Ja se että kaikkia naruja vetää jalkapallosta tietämätön idiootti. ABRA ULOS!
 13. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Perun kaiken mitä olen koskaan sanonut. Kaikille vaan kenkää. Hyvä tulee.
 14. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Cech ©; Azp, Iva, Cahill, Cole; Ram, Obi; Moses, Mata, Haz; Torr. Subs: Turn, Ferr, Ber, Rom, Mar, Osc, Piazon Eli tuommosella lähdetään liikkeelle. Itse odotan aika vähämaalista peliä, mutta uskon että Chelsea kääntää tän ottelun edukseen. Chelsealtahan puuttuu Sturridge, Lampard ja Terry loukkaantumisten vuoksi ja Luizin korttisaldo näyttää viittä (5) joten hän huilaa tämän ottelun. Rafa Beniteziä on paljon dissattu mm. muilla foorumeilla, ja se alkaa tulla jo korvista ulos. Rafa on haukkunut Chelseaa Liverpool aikoinaan mutta eiköhän olisi jo aika haudata ne jutut. RAFA on CHELSEAN manageri nyt, ja toivon hänelle menestystä. Jotkut Chelsea fanit jopa sanoneet että toivon että häviämme paljon että Benitez saa lähteä ennen tammikuuta. Eihän yksi ihminen voi olla seuraa isompi? (Lukuunottamatta Abramovichia=ULOS) KTBFFH! Tänään voittoon! 0-2 ( Torres ja Moses ) E. Jessejamesi tuossa hyvin kertoikin Hammerssien loukkaantumistilanteen. Carrol ei pelaa tänään. hänen tilallaan ex-Chelsea Carlton Cole.
 15. Mario Ballotelli

  Veikkaan että huhuttu siirto Brasiliaankin on todennäköisempi kuin se että Pato lähtee Englantiin. Miks se lähtis Englantiin ku sataa vettä ja ei oo rantoja missä ottaa aurinkoa kuntoutuksen ohella? Jos ei pysy Italiassa kasassa, tuskin pysyy Englannissakaan. Milanin näkökulmasta taas tuo vaihto olisi mielestäni kannattava.
 16. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Käsittelyssä menee ainakin kuukausi ja Mikel kärsii pelikieltonsa afrikassa ja kaikki on onnellisia.
 17. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Ivanovicia vois kyllä enemmänkin peluuttaa tuossa keskellä. Vaikutti hyvältä alaspäin, mutta pelinrakentelussa onkin vielä hiomista. Laittoi muutaman mahan korkuisen pommin hyökkääjälle/keskikentälle jolla oli puolustaja selässä. Silti Iva vois mun puolesta korvata Luizia topparina jolloin David voisi kokeilla Mikelin tilalla/vierellä ja katsoa miten lähtisi sujumaan. Asiasta toiseen, vieläkö täällä on luottoa porukalla Torresiin? Itse melkein laittaisin pikkuhiljaa lihoiksi jo. Tuntuu että kaverilla ei ole enää perus tekniikkakaan kunnossa kun joka kerta tulee joku ihmeellinen säärikimmoke kun saa boksissa pallon. Huhuissa pyörinyt Falcao voisi olla oiva hankinta kärkeen, ja samalla junalla Torres voisi lähtä Espanjan lämpöön.
 18. Ihan sama miten kaatuu kun napit tulee sääreen. Torresille luvassa varmaankin FA:lta pelikieltoa ja Young filmaa jatkossakin. KIITOS MARK!
 19. Siirtohuhut (Arsenal)

  Marokosta.
 20. Fifa 13

  Uskoisin että on, koska siinä voi pelaajauran jälkeen alkaa valmentamaan.
 21. Fifa 13

  Tee uusi GT ja sillä ilmainen kuukauden live? Jos et ole nykyisellä tehnyt.
 22. Fifa 13

  Eikös EA nimenomaan ollut valmis jo pelin kanssa, mutta Sonyn puolelta tökki, kun eivät sitä Ps3 storeen laittanut? Näin ainakin luin twitteristä.
 23. Fifa 13

  8 nukkumaan ja neljäksi yöllä kello herättämään ja eikun latailemaan ja pelaamaan.
 24. Siirtohuhut (Chelsea)

  Oh hell no! En todellakaan usko Meirelesin avauspaikkaan. Siinä tilalla on joko Lampard tai Mikel. Tosin voi olla myös että Marin on penkillä (ollut pientä takareisivaivaa), jolloin Mata menee oikealle ja Oscar tulee keskelle.
×