Jump to content

Juksu

Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Juksu

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/06/1987

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 • Interests
  Futis, urheilun seuraaminen, kuntosali, lenkkeily
 • Occupation
  Palveluvastaava

Contact Methods

 • MSN
  jukssu@hotmail.com
 • ICQ
  580051451
 1. Löytyyköhän mitään streamia? Vai pystyykö yleensäkään megasella katteleen mitään? Ei tainnu canal+:llakaan riittää?
 2. Veikkausliiga 2009

  Samaa mieltä Lasse Tikan kanssa. Millä perusteella skidi meinaa, että tuo oli oikeutettu lopputulos. Yhtään kotiinpäin vetämättä tämä oli suuri vääryys RoPSia kohtaan. He eivät ole tehneet MITÄÄN väärää. Kaksi muuta osapuolta, KuPS ja palloliitto olivat tässä syypäitä ja RoPS kärsii. En ymmärrä, miten tuo kuopiolaisten valitus vielä läpi meni. Vähintäänkin uusintaottelu olisi ollut oikeutettua. Mutta ei tällainen. Skidi heitäs nyt ne sun perustelut sieltä !!
 3. Veikkausliiga 2009

  Paremmassa ja jamassa ja koko ajan etiäpäin. Kyllähän tuo kenttätilanne Keskuskentällä jo paljon paremmalta näyttää kuin vuosia sitten. Viime vuonna saatiin valot ja viime keväänä aloitettiin remppaa, eli tulee kolmannen asteen lämmitettävä keinonurmi. Ja puhetta on ollu, että katsomoja uusittas ens vuoden puolella. Tällä hetkellä katsomot vetää maksimissaan reilu 3 000 henkeä. Tämä kausihan on pelattu tuolla Rantavitikassa Susivoudin kentällä. Eipä tuolta ykkösestäkään oikein muita nousijaehdokkaita löydy kuin AC Oulu pohjosemmasta. PS Kemillä kuitenkin jonkin verran matkaa vielä liigavauhtiinkin.
 4. Veikkausliiga 2009

  Joo-o, joo-o. Asia tietenkin voisi olla näin, VOISI! Mutta alkaa pikkuhiljaa mennä etenkin tämän suomalaisen tuomaritoiminnan taso niin matalaksi, että ei kestä peleissä käydä. Ensinnäkin, niin lätkässä kuin futiksessakin, nämä nk. tuomarit ovat aikamoista harrastelijaporukkaa ainakin verrattuna maailmalla vihelteleviin ammattituomareihin. Toiseksi, kyllä tämä on ainakin kohtalaisen selväksi tullut, että pääsarjatasolla ei haluta pohjoisen joukkueita nähdä. Kyllähän se sikäli on ymmärrettävää, että ei jaksettas lähemmäs tuhatta kilometriä tänne matkustella, mutta jos liigapaikka ansaitaan, niin pelattais reilulla pelillä. Eihän se varmasti stadilaisista näin mene. Valitettavasti tähän ei voi vaikuttaa, joten, TAISTELLAAN!
 5. Veikkausliiga 2009

  No miten hiivatissa tässä Suomen veikkausliigassa voisi säilyä Pohjoisen joukkue, kun sitä sorretaan minkä keretään pelikentillä. He***tin hyvänä esimerkkinä viime sunnuntain vepsu-ottelu Susivoudilla. Siellä oli kyllä erotuomari Munukka nimenmukaisesti täysi munapää! Turha ulosajo, joka käänsi hallinnan päälaelleen, sitten vielä hyväksyä maali, jossa Rovaniemeläisten kaveri revitään kumoon. Ja lopussa tämä kusipää vielä ajaa Mwabakin ulos. Huhhuh mitä toimintaa! Ei voi käsittää, mistä nuita räkäpäitä tonne revitään. Nehän tietää vähemmän jalkapallosta ku sambialaiset napapiirista tänne tullessaan. http://www.paitsio.com/veikkausliiga/rops/erotuomari-ratkaisi-ropsn-sarjatason/ Mutta ei tässä aivan toivosta ole luovuttu. Kotipeleissä kuitenkin ollaan hyvin pelattu ja viime pelikin osoitti, että kaikkeen on mahdollisuudet.
 6. 22.8 Wigan - Manchester United klo 17.00

  Loistavaa! Alkaa näyttää jo vähän paremmalta. Toivotaan, että tämä "purkin" avautuminen auttoi ja saataisiin sitä kautta peliä parempiin uomiin. Ehkä saadaan täksikin kaudeksi portugalilainen vaparispesialisti. Loistavaa jälkeä Nanilta! Ihan kivannäköistä tuo Rooneynkin peli alkaa olla. Mutta ens lauantaina sitten vaan Arsenal kumoon ja kohti sarjakärkeä!
 7. Gracias Florentino Pérez!!!

  Hssss!! Rauhotuhan nyt kaveri vähän. Joo kaikki uskoo nyt kiltisti mitä sanot, juujuu totta puhut. Kato vähän ennen ku painat sitä "lähetä vastaus" -nappia, vilkase vaikka esikatselusta ennen ku lähetät, meinaan sulla on aivan hirvee määrä typoja sun viesteissä. Mutta saa toki asiaa kirjoitella.
 8. Camp Nou

  Kyläilyä. Tulipa käytyä katsomassa tämä huikea stadion samalla, kun vietin lomaa Barcelonassa. Ei voi muuta sanoa kuin, että on aivan huikea stadion. Mielettömän kokoinen ja voin vain kuvitella kun 98 000 ihmistä huutaa ja "Barca" huudot kaikuvat. Hyvin järjestetty kierros ja 3D-show valkokankaalta. Vaikkakin enemmän Madridin miehenä olisi aivan huikea päästä tuolle ko. stadionille katsomaan vaikkapa El Classico.
 9. Pre-seasonin ottelut

  Tämäpä miellyttävä uutinen. Loistavaa, että saadaan uusia kokeiluja taas nähtyä.
 10. Pre-seasonin ottelut

  Niin tietenki joo, pieni hairahdus. Tarkotin tota perjantain matsia. Hyvä, että korjasit!
 11. Pre-seasonin ottelut

  Hyvä avaus ! Ei pahempi startti pre-seasoniin. Heti voitto alle ja ilmeisesti vielä selvä hallinta ottelussa saatiin. Tärkeintähän ei nyt sinänsä reilu voitto ole, vaan toimiva pelistragedia ja joukkueen yhteenhitsautuvuus. Hyvä, että Owenkin sai heti maalitilin auki eikä sinänsä millään räkämaalilla. Ikävänä uutisena taas tuli tuo pommi-isku. Onneksi joukkue ei kuitenkaan ollut paikalle vielä saapunut. Mutta näin, maanantain matsia odotellessa.
 12. Michael Owen

  Kyllä minäkin jaksan jostain syystä vain uskoa useamman vaisumman kauden jälkeen siihen, että Owen#7 olisi ensi kaudella täydessä iskukyvyssään ja paukuttelisi siellä kärkipaikalla maaleja tiuhaan tahtiin. Varmasti ei asennetta häneltäkään puutu, jos vain mies terveenä pysyy. Tervetuloa Michael OT:lle!
 13. Carlos Tevez

  Hyvästit! Kirjoitetaan nyt vielä itsekin hvyästi!-viesti Carlitosille. Manchesterissa ollessaan kuului mielestäni ManUn parhaimmistoon ja tykkäsin pelityylistä, asenteesta ja taisteluvoimaisesta pelaajasta. Toivoinkin, että sopparia olisi tosissaan väännetty. Mutta nyt jälkeenpäin todella hapan maku nielun pohjalla. Miten julkeaakin heittää tommosia väitöksiä SAF:sta ja koko organisaatiosta. Kyllä pitäisi vähän kunnioitusta löytyä. Ja muutenkin ärsyttää, miten mies on puhunut ristiin. No, osotellaan nyt seuraavaa paikallispeliä!
 14. Veikkausliiga 2009

  Huikea "trilleri" Itse en valitettavasti näiltä etäisyyksiltä paikalle päässyt, mutta synnyinkaupungissani pelattu ottelu tarjosi huikeita elämyksiä, kertoi kotijoukkueen kannattaja. RoPS - Jaro kamppailu alkoi RoPSin hallitessa kuitenkin tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden iskettyä ensimmäisen vartin aikana maalit. Toisella puoliajalla RoPS näytti jo menevän menojaan Chibwen ('59) ja Okodughan ('72, '77) tekemillä maaleilla. Tilanne siis 4 - 1 tässä vaiheessa. Ottelu sai kuitenkin trillerinomaisia piirteitä kun Jaro kavensi ottelun kahdella peräkkäisellä osumalla 4-3:een, Laurikainen ('78) ja Emet ('79). Ja hetki tämän jälkeen, minuutti nro. 83, RoPS-pelaaja on läpi ja Jaro-vahti Koljander joutuu kamppaamaan hänet ja ajetaan suoralla punaisella ulos. Maaliin asettuu maalinkin viimeistellyt Laurikainen ja torjuu Maisonvaaran yrityksen alakulmasta. Aina 89. minuutille asti ottelu pysyi 4-3-tasatilanteessa, jolloin Okodugha viimeisteli hattrickin ja sivalsi RoPSin 5-3-johtoon. Huhhuh! Tällaista viihdettä lisää.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Paisto silmään tuo tarjous Karim Benzemasta. Kuuluma Ronaldon korvaajaa. Onhan kyseessä tietty nuori kaveri ja varmasti vahvistus tarpeeseen olisi ManUtd:ssa. Tuskin nyt yksin korvaa kaikkea mikä Ronaldon mukana lähti, mutta mielestäni ihan kelpo hankinta olisi. Onhan tuota muutkin havitelleet ja Olympiquen pj. väittää kovasti ettei ole kaupan, mutta luultavasti tuo 30 milj. voi Lyonille vielä kelvatakin Myös AS Roman Mirko Vucinicista on kaavailtu Ronaldon paikkaajaksi. 30 miljoonan tarjousta AS Roma aikoi harkita.
×