Jump to content

MiGe

Members
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

About MiGe

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/08/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hyvinkää
 • Interests
  Fudis
 • Occupation
  Koululainen
 1. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Jukka "Arsenal" Rönkä sanoo nyt mitä sylki suuhun tuo.
 2. Siirtohuhut (ManUtd)

  Mikäli Louis Saha on tervehtynyt kauden alkuun mennessä, uuden hyökkääjän ei missään nimessä tarvitse tulla sekoittamaan pakkaa, onhan meillä superlupaus Rossi, tai ei niinkään enään lupaus, voisin melkein vannoa, että hänestä nousee tähti. Sitten löytyy subersubs Ole Gunnar, voisin melkein löydä vetoa että paukauttaa sen kymmenkunta maalia ensi kaudella, sitten peruslädihyökkääjä Alan Smith, tosin viimeistelyssä on runsaasti parantamisen varaan, hänet voi jättää varamieheksi. Ja tietenkin Unitedin oma supertähti Wayne Rooney, joka pystyessään pystyy mihin tahansa. Ja unohtamatta Sahaa, joka kunnossa olleessaan, pystyy pamauttaa varmasti päälle 20 maalia.
 3. Ei kai kukaan tuohon nyt tosissaan mennyt? Huono pila.
 4. 6 milj. € : Ronaldo

  Ronaldo tulee pelaamaan 99 numerolla. http://www.milanstore.biz/foto/Milanstore%2006-07/Ronaldo/retro_ronaldo_rossonera_99_big.jpg
 5. Arsenal - Utd

  Muistaakaas että matsi näkyy ilmaisverkossa, eli 18:00 boksista canal+ Sport1 päälle ja nauttikaa!
 6. Manchester City 07-08

  Ei se City ManU:a sentään pysty horjuttamaan . Ja Citystä kyllä lyötyy muutama pelaaja jonka voisin ottaa mieluusti ManU:n, Micah Richards, Joey Barton, Didier Hamann, Da-Marcus Beasley.
 7. Vuoden Foorumilainen 2006

  5p Nimimerkki Alix Rocklake (Hyvä ja värikäs kommentoija) 4p Nimimerkki Pallister (Erinomaiset Optionfilet) 3p Nimimerkki Vice (Pitää lähes (?) yksinään Espanja alueen pystyssä) 2p Nimimerkki Webmaster (Isäntä) 1p Nimimerkki Luis_Garcia#10 (Kai se nyt jollekin puppelille on sääliääni annettava)
 8. Pro Evolution Soccer 6

  Minulla on toiminut aivan ongelmitta tänään ps2 nettiservut, ehdin pelata 10 ongelmitta, jos jossain oli pientä lagaamista, muttei sen vakavampaa.. Kiitos Konami!
 9. Pro Evolution Soccer 6

  Sain pelattua tänään ranskalais servulla kaksi ottelu virheittä, ja kolmannessa matsissa ottelu katkesi puoliajalla disconnettiin.
 10. Pro Evolution Soccer 6

  Pystyikö tässä versiossa Ps2 pelaajat pelata PC:n kollegoita vastaan?
 11. Pro Evolution Soccer 6

  Tänään pelailin kaksi matsia ongelmitta, mutta ku yritin pelata englanti ja espanjalais servuissa niin joka kolmen matsin alussa tuli disconnet.
 12. Pro Evolution Soccer 6

  Sisään olen päässyt, mutten kertaakaan löytänyt servuja... Millä nimellä pelaat koskis?
 13. Pro Evolution Soccer 6

  Eli "pesee" fifa 2007 6-0?
 14. Pro Evolution Soccer 6

  Saisipa pelin jo huomitteeksi.. Onko siis parempi kuin 5?
×