Jump to content

Janzza

Members
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Janzza

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/16/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 • Interests
  Gym
 • Occupation
  opiskelija
 1. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Täytyy kyllä sanoa, että Bellamy on loistava pelaaja, jotenkin pidän hänen aktiivisuudestaan vaikka vaihdosta tulikin.
 2. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Tuohon ei voi muutakun heittää , nimittäin itselleni on käsite tetsaus tullut enemmän kuin tutuksi 2psjkossa, kun olen, mutta ei tästä enempää. Adam ja Carra tosiaan pitäisi penkittää minun mielestäni, Adam ei silmissäni vaikuta mitenkään luovalta vaan sopisi mörssääjän rooliin ulkonäkönsä ja viimeisten peliesitysten puolesta, toisaalta ei sinne ole ketään muuta laittaa tilalle, joten joudumme tyytymään skotlantilaisen palveluksiin, harmin paikka tosiaan tuo, että G ei pääse vielä takaisin toivotaan, että Spurssia vastaan King ei anna noitten heikkojen lenkkien pelata.
 3. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Kyllä nyt täytyy sanoa ennen viihteelle lähtöä nopeastia, että Adamin esitys oli todellakin hyvin suuri pettymys, kyseisen henkilön luovuus keskikenttänä oli saamatonta siis kirjaimellisesti hän yritti pakottaa palloa pelaajille ja se kyllä vitutti minua henkilökohtaisesti, mitä tuohon Carran tapaukseen tulee, niin mielestäni tuomari taas antoi leijonanosansa tuohon, mutta tietysti vanha äijä pelasi tilanteen todella huonosti.
 4. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Nyt täytyy ensimmäisen puoliajana perusteella tehdä Adamista henkilökohtainen avautuminen: sysipaska tällä puoliskolla.
 5. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Olisiko kenelläkään toimivaa stremiä peliin?
 6. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Jotenkin muistelinkin jonkun "Ger"-aikuisen pelaavankin punanutussa Olisi Adam kieltämättä turhake, jos vain kaikki ovat terveitä ja laituri hankitaan. Otetaan kuitenkin huomioon, että kausi on pitkä. Esim. 4-2-3-1 tyylisessä muodostelmassa voisi olla mainitsemastasi nelikosta + Adam kolme kentällä, jolloin penkille jäisi 2-3 kovempaa nimeä. Esimerkiksi Unitedilla oli viime kaudella saikulla samaan aikaan Valenciaa, Parkia, Andoa, Fletceriä, Scholesia ja Hargoa, jolloin keskikenttä oli aika kapea. Rooneykin linkutti muutaman pelin laidalla, mutta yleisö taas kärsi Gibsonin kentälläolosta. Taas niin viheltäen ohi aiheen, mutta jos Poolillakin käy niin kurainen tuuri? Stevie G vanhenee ja kuten 30-> pelaajat tuskin kestävät koko kauttaparhaalla tasolla. No, sitten tulee Meireles ja Aquilani... En väitä, että Liverpool missään nimessä Adamia tarvitsisi nyt tai huomenna, mutta tullessaan toisi kyllä uuden ulottuvuuden joukkueeseen. Köykäiset argumenttini köyhtyvät entisestään, joten menen tuonne FIFA-puolelle taas hämmentämään. Kyllä itse olen Johtavan kanssa samaa mieltä tästä Adam fiaskosta, faktahan se on että keskikenttämme on täysi ja tällä hetkellä laitureille olisi paljon enemmän tarvetta, mutta fakta on myös se, että valioliigassa kun pelaamme niin tarvitsemme laajan pelaajaringin, josta valita, koska jos aiomme mennä ensi kaudella siihen, että ratsastamme pelaajiemme edelliskausien hyvillä otteilla eli siis vanhalla maineella, niin voi hyvin käydä niin, että voi tulla vaikeuksia kun kyseiset pelaajat eivät menestykkään, pointtini tässä on nyt se että valioliigassa ja jalkapallossa ylipäätänsä ei toimi tämä luulo '' Jos kyseinen pelaaja pelasi viime kaudella hyvin niin hän pelaa nytkin hyvin '', käsitykseni tästä on se että kaudella on pelaajia, jotka pelaavat hyvin ja he saavat pelata hintalapusta ja maineesta viis, niin sen pitäisi olla, koska mitä järkeä on laittaa pelaaja josta maksettiin parikymmentä miljoonaa kentälle ja ei todellakaan näytä tällä hetkellä parhaita otteitaan kentälle, kun vaihdossa on joku toinen ei niin nimekäs ja ei niin kallis pelaaja, joka pelaa tällä hetkellä paremmin kuin toinen eli siis rautaa pitää takoa kun se on kuuma eikä luottaa pelaajien edellisiin peliesityksiin jostain kivikaudelta tai hintalappuun. Ja itse en pahastuisi, jos ostaisimme Adamin, mutta pahastuisin jos emme osta laituria ja yhtä puolustajaa. Ps. Ja myöhäiset tervetuloat Ron Managerille, vaikuttaa olevan Ippen kruunuperillinen ainakin ensimmäisen viestin perusteella.
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Liverpoolin punaiset vaihtuu itselläkin armeijan vihreisiin 11.7 toivotaan että Dpool tulee vastaan niin voimme siirtohuhuja hehkuttaa. Ps. Tästä tuli puhdas Ot koska puhelimella kirjoittaminen on puhdasta tuskaa...
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kiitos tuosta huomautuksesta Flanagan jotenkin hävisi tutkaltani. Onhan se enemmän kuin totta, että loppujen lopuksi tarvitaan kova wingeri sinne, koska vaikka Caroll ja Suarez voivatkin olla huippuhyökkääjiä, niin ilman jannua, joka toimittaisi palloja sinne rangaistusalueelle he ovat vain kaksi normaalia hyökkääjää ja se on ollutkin ongelmana meillä viimekausina wingerit vaihtuvat kuten alusvaatteet Roy Hodsonilla konsanaan montaa paria kaudessa on kokeiltu, niin värillistä kuin väritöntä, mutta valitettavasti kaikki ovat olleet paikallisesta tarjoustalosta ostettuja eli ns hätäostoksia ja ne tuhoutuvatkin yhden pesukerran jälkeen ja lähtevät kaukaisille maille, kuten Kreikkaan.
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Tuli muuten mieleen näistä spekulaatioista semmoinen mielestäni tärkeä seikka, että laituriosaston jälkeen seuraavaosasto, joka tarvitsisi parannusta olisi puolustus ja tämä koskee niin laitapakkeja kuin toppareitakin, selventääkseni tilannetta itselleni ja muille, jos joku tämän sattuu vahingossa lukemaan: Laitapakit: Johnson, Kelly, Aurelio, Insua?, Konchesky?, Robinson. Flanagan. Topparit: Carragher *, Skrtel, Agger*, Kyrgiakos, Wilson. * Voi pelata laitapakkia myös. ? Palaaminen seuraan epävarmaa, poissa siis seurasta tällä hetkellä lainalla. Vaihtoehtoja katsoessani mieleen hiipii sellainen pelko heti, että meillä on kyllä puolustajia, mutta loppujen lopuksi puolustajamme ovat joko nuoria tai vanhoja, lukuunottamatta Skrtelia Aggeria ja Johnsonia, en halua tässä millään muotoa meidän nuoria sortaa, minulla oli muutaman päivän peräkkäinen hard-on Kellyn peliesitysten jälkeen, mutta kyllä loppujen lopuksi te kaikki foorumimme kiimapeput tiedätte, emme ole Arsenal, jonka policy on nuorten jatkuva hyväksikäyttö ja loppujen lopuksi kyllä se on sanomattakin selvää, että nuorille jannuille saa ja pitää antaa vastuuta, mutta emme voi laittaa kauttamme heidän varaansa. Taas meidän eläkeläisosasto on ollut hyvä, mutta tarvitsemme puolustukseen mielestäni 1-2 täsmävahvistusta lisää, mieluiten luotettava laitapakki ja monipuolinen toppari, joka voi laidalla tuurata tarvittaessa ja edellä mainittu laitapakki voisi tulla Espanjan maalta, mutta toppari ei saa olla keijuliigoista, koska topparit siellä heittelevät piruetteja ja vilkuilevat tuomareita pallon sijasta. Jos ei wall of textini miellytä älkää lukeko, yhteenvetona sanoisin, että puolustus on kaiken ydin ja minun silmissä Liverpoliin tavaramerkin pitäisi olla ennenkaikkea raudanluja puolustus. Huom. Jos puutteita ilmenee niin saa ja pitää kuittailla, niin saan tietoni ajantasalle. Kiitos ippe.
 10. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllä täytyy sanoa, että parempaan suuntaan ollaan menty, jos verrataan viime siirtoikkunaan, mutta siltikin toivoisin, että sieltä napsahtaisi joku isompi nimi siirtohuhuihin ja luonnollisesti tulisi seuraan, esimerkiksi juuri tuo edellä hehkutettu Mata, loppujen lopuksi tarvitsemme laitaosastolle jonkun puolustajien painajaisen, joka pystyisi omalla henkilökohtaisella suorituksellaan auttamaan joukkuetta tiukoissa paikoissa, (ehkä vähän ylioptimistinen olen). Ja näihin velloviin siirtohuhuin semmoinen hyvä fakta menneisyydestä löytyy tästä kyseisestä artikkelista, jos joku ei ole sattunut lukemaan http://thekop.liverpoolfc.tv/_In-Kenny-We-Must-Trust/blog/3934635/173471.html?as=173471. Ja jos joku ei jaksa lukea niin tiivistän sen tähän: '' Kennyn hankitoja on aina epäilty ja kyseenalaistettu, mutta loppujen lopuksi ne kyseenalaiset hankinnat toivat meille mestaruuden edellisenä Kennyn valmennuskautena eli toisinsanoen Kenny on loppujen lopuksi yksi parhaista hyvien pelaajien spottaajista. '' Huom. Tuo oli oma versioni tuosta kyseisestä tekstistä ja saattaa olla, että ei ollut sanasta sanaan samaa, mutta minun mielestäni tuo kiteytti sen suurinpiirtein ja pointtini oli se, että luottakaamme Kennyyn ei hän turhaan voittanut aikaisemmin meille mestaruuksia, kyllä hän osaa oikeat pelaajat valita.
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Kauan odotettu vahvistus puolustukseen, tämä siirtoikkuna lieneekin tässä, kärki jäi hankkimatta, mutta onhan aina tammikuun siirtoikkuna.
 12. Liverpool F.C 2010-2011

  Jos joku nyt katsoi matsia, niin juuri äsken noin minuutti sitten näytettiin yleisössä aluksi Raul Meireles ja sen jälkeen Paul Konchesky tarkoittanee, että saamme uuden laitapakin uskoisin.
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Totta, ei pidä kiirehtiä Insuankin siirto oli jo 150% varma ja sitten se ei toteunutkaan, mutta toivon todellakin, että Meireles & Konchesky tulevat meille, koska he ovat molemmat melko mieluisia pelaajia minulle ja varmasti vahvistavat joukkuetta oikealla tavalla, harmi että ei saatu kärkeä ostettua.
 14. Liverpool F.C 2010-2011

  Totta joka sana, itse vaikka olenkin hyvin ärsyyntynyt eilisestä tappiosta, niin silti pysyn joukkueeni takana, niinkuin olen aina pysynyt ja tulen toivomaan, että parannusta tulee, muuta vaihtoehtoa minulla ei ole.
 15. Liverpool F.C 2010-2011

  En voi muuta sanoa kuin vittu mitä pupeltamista saatana.
×