Jump to content

Fankkee

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Fankkee

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/29/1981
 1. Yleistä keskustelua

  Re: Yleistä keskustelua Tätä 5-0-voittoa on jo hehkutettu tarpeeksi, mutta kuunnelkaapas tuota mielipuolisuutta. Mertarantakin kalpenee: Ja hyvin tehty pätkä Cescin (ei mikään turha jätkä) taituruudesta: http://www.youtube.com/watch?v=REKuFOBtpes
 2. Real Madrid 11/12

  Re: Real Madrid 11/12 Mielestäni Barca ansaitsi voittonsa: he tekivät vastustajaansa enemmän maaleja. Nyrkkeilyssä jaetaan pisteitä, ja mäkihypyssäkin tyylipisteillä on iso vaikutus. Niin ja mitä Marcelosta lässyttämiseen tulee, niin en viitsi sanoa hänestä mitään pahaa, koska hän on tummapintainen ja siis eri rotua kuin minä. En halua tulla leimatuksi rasistiksi. Se on tarkkaa tää kommentointi nykyään. Sanon vain että Marcelo sopii erinomaisesti niin taitojensa kuin luonteensakin puolesta Real Madridiin.
 3. Camp Nou

  Siis Barcan sivuilta (fcbarcelona.cat) saa liput helposti. Valitset vain paikan, maksat sen ja tulostat. Sevilla-pelin liput siis tuolta: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/futbol/temporada_09-10/arxiu_partits/lliga/jornada18/Barcelona_Sevilla/entrades.html Itsekään en espanjalaisiin palveluihin luota, mut hei, tää on katalonialainen juttu. Voin suositella.
 4. Barcelona 2009/10

  Ei vissiin oo nimiä vielä peippereissä, mut kyllä Voittaja jatkon tekee. Nimen vois pistää pahviin, mutta kun Barcassa nyt kaikki tuntuu tänä kesänä tapahtuvan hitaasti jos olleenkaan. Kai ne on lomalla koko sakki (tai sit laman takia koko henkilökunta on lomautettu kesäksi ) tunnelmoimassa triplaa. Monta kertaa oon käyny seuran nettisivuilla, mutta siellä vaan saa lukea juttuja siitä, miten hienosti Bono on rokannut Camp Noulla ja miten Timbuktussa on juhlittu CL:n voittoa jne. Siirto- ja sopimusasioista ei halaistua sanaa...
 5. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Ehei ehei ei ei ei! Pojat pojat, ei se vaihtamalla parane! Hahaahhahaha... Vaihtamalla paranee - dna (maksettu mainos)
 6. Florentino Perez

  Kiitos tiedosta.
 7. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Itse pidän puolustusta nykyfutiksessa tärkeänä asiana. Universumin yleisnero Florentino kuitenkin ymmärtää, että hyökkäyspään tähtien paitamyynti on paljon vilkkaampaa pakkeihin verrattuna. Siksi olisi lapsellista hankkia kunnon puolustajia. Onhan tässä tietysti vielä aikaa laittaa puolustuslinjaa kuntoon. Realin ensi kauden joukkueen rakentumista on silti ollut hauskaa seurata. Etenkin Ronaldon hankinta hymyilyttää edelleen. Näin hauskaa mulla ei oo ollutkaan kuin viimeksi eskarissa, kun meillä oli lelupäivä. Kesä onkin luultavasti paljon mielenkiintoisempaa aikaa Floren edesottamusten takia kuin itse alkava kausi.
×