Jump to content

bellion

Members
 • Content count

  330
 • Joined

 • Last visited

About bellion

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/18/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 1. Liverpool FC 09-10

  Tässä vaiheessa jouduttiin laittamaan puntariin UCL-unelmat ja liigamestaruus-unet. Kaikkihan tietää, että ilman Torresia Liverpool ei ole voittamassa ketään, joten keskiviikon ottelu nähtiin tärkeämmäksi kuin 3 pts tästä ottelusta. Mutta rehellisesti: odottiko pool-fanit oikeasti, että joukkue josta 1-2 pelaajaa (Torres & Arsenalissa Gerrard ) pelaisi missään muussa kärkijoukkueessa, voisi oikeasti taistella mestaruudesta? Tarkoitus ei ollut saada herneitä nenään, mutta tuo on mielipiteeni tämän hetken Liverpoolista. Ja miten helvetissä ME hävittiin viikko sitten tollasille puppeleille??
 2. Chelsea 08/09 - Paluu mestariksi?

  Aijaijaijai..uutta threadia pystyyn pojat. Sen turhan asiattoman vittuilun voi lopettaa tähän. -Mode-
 3. FC Honka-Racing Santander

  myp2p näyttää huolestuttavan tyhjältä tämän matsin kohdalta (lue: koko peliä ei löydy sivun listalta). Onko kenellekään tullut vastaan mitään striimiä tähän? Espanjassa matsi luultavasti kuitenkin näytetään..en mä tiiä, mut kyllähän tässä pannu menee jumiin ku 1 suomalaisjengi kiinnostaa ja sitten sen historian suurinta matsia part1 ei muka nää.
 4. Englanti mj.

  Onpa vaikeeta.. Walcottilta ihan kohtuullinen vastaus kritiikkiin. Ja Peleen voi luottaa aina. 4-1!! Juma, mikä fiilis.
 5. El Clásico

  Lähinnä varsinkin se Deco -> Giovanni vaihto herätti närkästystä ainakin lähimmillä penkkiriveillä, eli sekin meni käsille Rijkaardilta Bojan oli mielestäni hyvä, mutta mitä voi tehdä parissa minuutissa? Mitäs muuten Dinhon ja Rijkaardin välillä on? Muutamassakin lehdessä oli seuraavana pävänä molempien naamat..ja kielitaito sen verran hanurista että ei paljon tarttunut matkaan tietoa asiasta.
 6. El Clásico

  Kyllä ManU-mieskin sai kylmät väreet kun Barcan hymni pärähti soimaan ja stadikka muuttui Barcan väriseksi..ja katsomo tietysti veisasi mukana. Pelillisesti ei noussut aivan klassikoiden joukkoon, mutta tunnelma oli erinomainen. Uskomatonta kuinka hiljaa voi 100000 ihmistä olla, ja tällä viittaan tietenkin Baptistan maalin jälkeisiin hetkiin. Huvittava hetki oli myös alkulämmittelyssä kun Madrid tuli kehiin hirveän vihellyskonsertin saattelemana, niin Cannavaro ottaa yleisön haltuun taputtamalla käsiään pään päällä..huuto ei ainakaan vaimentunut. Paikalliset pudistelivat aikalailla päätään Ronaldinhon esitykselle. Sai kuninkaan vastaanoton kun kokoonpanot kuulutettiin, mutta lopussa hoettiin että "Ei yksin!"..siinä ehkä yksi asia joka kuului pelin ratkaisuihin ja toinen oli tuomari. Madridin jäbä maassa -> vapari, Barcan jätkä maassa -> peli jatkuu..sai (ansaitusti?) lopussa valkoiset liinat heilumaan. Ottelu näkyi kaupungilla aamusta iltaan ja pari tuntia ennen matsia hirvee meininki stadikan ulkopuolella. Kokemuksena aika huikea..jos sitä nyt joku epäileekään.
 7. El Clásico

  "King Henry struck five times at a training match, scoring five goals as the French man ran rings round defenders in Barca's training session ahead of the El Clasico with Real Madrid this Sunday at Camp Nou." Jännä nähdä miten Barcan hyökkäys muotoutuu..luotettava MTV3:n tekstitv osasi kertoa että viimeistelyharkat oli vedetty kolmikolla Iniesta - Eto'o - Giovani. Toivottavasti Barca voittaa niin on illalla kylillä hyvät kemut..niin ja lippu löytyy
 8. Oldie but goldie ;)

  http://uk.youtube.com/watch?v=RkNAMBBw2Qc Viikonlopun otteluun virittäytyessä..
 9. AS Roma - Man Utd 12.12.2007

  Brandy messissä..excellent! Penkillä siis..olis kiva kun pääsis kehiin. Varmaan paras Unitedi kesän junnu-cupissa. Maalinnälkäsempää (itsekkäämpää?) kaveria saa hakea, mutta verkko kiristyy.
 10. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Noho..näytetty VAIN 1 Samin Liverpoolin peli..nyt palautetta!!
 11. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Oli hieno peli Olympiakosilta joo..ja siihen päälle Nikopolidisin pari hyvää seiviä aika ratkasevilla hetkillä. Jonkin verran se Mara tietää kreikkalaisesta fussesta.. Ja mielestäni pitäisi olla aivan sama kuka suomalainen on TV-ruudussa, jos perustelut otteluvalinnoille on suomalainen pelaaja. YLE on näyttänyt jo 2 Poolin peliä, joista toista varten jopa vaihtoivat päivää keskiviikkoon, eli mielestäni Pool-faneilla ei ole mitään syytä itkeä valintoja..2/6 pitäisi riittää?! Ekan ManU-pelin veikkaan olevan finaali..toivottavasti olen väärässä.
 12. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  no, lähtökohtaisesti Pirinen harmitteli kun ei saada suomalaiseen TV-ruutuun Liverpoolia. Perustelut miksi kyseinen ottelu pitäisi näyttää kuulostavat jotenkin ontuvilta. Tässä parhaita paloja: "Suomessa eniten kannatettu ulkomaalaisseura" "takalinjoilla luutii yksi Suomen tämän hetken RAKASTETUIMMISTA jalkapalloilijoista" Kyseisen herrasmiehen mukaan YLEn olisi pitänyt tällä kaudella näyttää kaksi poolin peliä, eli Hyypiän 100. euro-ottelu (vs Besiktas) ja nyt tämä koko Suomen joukkueen ratkaisuvääntö. Ja loppuun vielä nerokas heitto: "Onneksi on Viasat." Eli, mitä helvettiä sä urpo sitten itket??
 13. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Veikkaajan sivulla 3 jopa ala-arvoinen kirjoitus YLE:n otteluvalinnoista. Itse ajattelin ilmoittautua herra Piriselle. Ja kuten pelaajalistakin mielestäni osoittaa, Olympiakosista puhuttaessa termi "huonompi joukkue" on hieman harhaanjohtava.
 14. Pitkävetoa

  Itse olen miettinyt seuraavanlaista tuplajärjestelmää: Marseille - Liverpool x Schalke 04 - Rosenborg x Olympiakos - W.Bremen x Kertoimet jotain luokkaa 12-16.
 15. Urheilukanavan ottelulähetykset

  Eivät ole päättäneet ei..itse menen Barcaan 22.12. ja jonkun verran jännittää pääseekö peliin vai ei. Kaikilla lipunmyyntisaiteilla lukee että voidaan pelata 21.,22. tai 23.12. Noin 10 päivää ennen matsia lupaavat ratkaisun, eli aletaan elämään niitä aikoja. Edit: Nyt tullut seuraavanlainen tiedote: "FC - Barcelona - Real Madrid IMPORTANT: Even though the date of the match is not yet confirmed, it is very likely to be played on Saturday 22th. We will confirm you the dates very soon."
×