Jump to content

mad_gooner

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About mad_gooner

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/21/1988

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 1. Pazzini - Cassano on tosi hyvä, vähän niinku kopio Violan vanhasta tutkaparista Enrico Chiesa - Nuno Gomes... Tosin Pazzini siirty vasta viime vuonna Sampdoriaan Fiorentinasta, et ei hirveen pitkäaikanen...vielä. Toivottavasti pysyy koossa, niin Sampdoria on yllätys valmis ens kaudella, mutta pahoin pelkään, että vanha rouva vie Antonion Ite muistelisin et seuraavat "tutkaparit" oli aika tuhoisia, mutta ei välttämättä pitkäaikaisia: Shevchenko - Rebrov, Dynamo Kiev ja Ukrainan maajoukkue H. Crespo - C. Lopez, Lazio R. Makaay - D. Tristan, Deportivo
 2. Arsenal 2009/2010

  Eikös tuo Felipe Melo oo Violan eikä Udinesen miehiä?? Udinesestä on kyl huhuiltu Gökhan Inleriä? Mut on vähän eri tyyppinen kuin Melo eikä ihan sitä mitä Arsenal tarvitsee.
 3. Jjk 2009

  Mitä nyt henkilökohtaisia kontakteja sattuu olemaan joukkueen sisällä, niin viesti on selvä, että Prihalla ei ole enää mitään annettavaa JJK:lle. Hänen tieto- ja taitotasonsta riittivät nostamaan joukkueen Veikkausliigaan, mutta Jyväskyläläisen huippujalkapalloilun kannalta se ei riitä. JJK:n pitää vakiinnuttaa paikkansa Veikkausliigassa ja hinata itseään pikkuhiljaa ylöspäin. Jos nyt pudotaan heti takaisin Ykköseen, niin voi olla vaikeaa nousta takaisin, vai muistatteko mitä kävi 90-luvulla, kun noustiin ekan kerran Ykköseen ja ei pysyttykkään siellä? Nyt pitää ajatella vain tulosta ja toimia sen mukaan, muuten käy kylmät. Vaikka Prihan onkin tehnyt hienoa työtä ja näyttänyt esimerkkiä tähän asti, niin tulokset eivät ole riittäviä. Pitää kuitenkin muistaa, että JJK ei ole saanut päävastustajiltaan eli KUPS:lta, RoPS:lta ja myös Jarolta riittävästi pisteitä. Tuskin tilanne tulee muuttumaan sormia napsauttamalla, kun vastukset vielä vaan kovenee ja Koskela häipyy keskikentältä. Joukkueessa kun kumminkin on potentiaalia ja taitoa pysyä tässä sarjassa ja taistella pisteistä joka ottelussa, se vain vaatii täyden potentiaalin irti saamisen joukkueesta ja tässä Priha ei ole onnistunut, eikä todennäköisesti tule onnistumaankaan. Vielä on aikaa kääntää kelkka, mutta se vaatii toimia eikä odotteluja ja uusia mahdollisuuksia Prihalle!
 4. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Itse en jaksa uskoa tuohon Edin Dzekon siirtoon Arsuun, koska hyökkäyspäähän löytyy ihan tarpeeksi miehiä ja suurimalla osalla kehitykäyrä vielä vuosiksi eteenpäin. Riippuu myös tietysti paljon Aden tilanteesta, jos päättää lähteä, niin kärkeen kyllä tarvittaisiin joku joka viimeistelisi sen parikymmentä maalia kauteen. Dzekolla muutenkin aivan maaginen kausi alla, joten hinta voi olla melko kova ja kysyntää riittää. Täytyy kyllä ihmetellä, miten Bosnia-Hertsegovinan maajoukkuemiehet ovat nousseet Bundesligan parhaimpien pelaajien joukkoon kuten esim. Dzeko, Misimovic ja Ibisevic
 5. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Eikös Dynamo ole suurseura, ei se suotta ole CL:ssä vuosi toisensa jälkeen??
 6. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Mitä itse Udinesen pelejä seuranneena olen huomannut, että Etelä-Amerikkalaiseen tyylin pallovarma ja melko nopea toppari, mutta puutteita fyysisellä puolella, painoakin alle 80 kg, joten vaikea uskoa että pärjäisi fyysisesti Valioliigassa. Tosin pystyy pelaamaan myös keskikentän pohjalla, joten monipuolisena ja potentiaalisena kaverina voisi olla ihan ok-hankinta, riippuu tietysti myös hinnasta. Real Madrid oli kuulemma tammikuussa tarjonnut 12 miljoonaa kaverista ja muutenkin tuntuis kysyntää olevan. Kolumbian maajoukkueen vakiokalustoa, joten kovia maaottelujakin jo pelannut.
 7. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  No nyt saatiin sit toppariosastolle vahvistusta. Aika yllättävä hankinta toi Thomas Vermaelen Ajaxista. Onko kellään tarkkaa tietoa, että minkä tyyppinen pelaaja on kyseessä, ikää vasta 23 joten ei ole ihan keltanokka ja kehitysvaraakin löytyy. Itse näkemän kuuleman perusteella pitäis olla yks Ederdivisien parhaista toppareista, mutta Hollannin taso on nyt mitä on. Tosin Ajaxin kotisivuilla sanotaan, että mies on nykypäivän versio Jaap Stamista, joten ainakin hyvältä vaikuttaa.
 8. Jjk 2009

  Prihalle pitäis antaa kohta kenkää, muuten jää JJK:n visiitti Veikkausliigaan ranskalaiseksi...Ja puolustukseen pitäisi saada vahvistusta..Kotona peli kulkee ihan ok, mutta vieraissa joukkue näyttää aivan alasarjatason jengiltä!
 9. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Terveisiä Pariisista, paikallisten lehtien mukaan, jos Arsenal myy Adebayorin Milaniin, niin Hoarau olisi liittymässä Arsenaliin ja mahd. kylkiäisenä myös Mikael Landreau olis valmis lähtemään Parc des Princes:ltä. Eikös siitä sais ihan kelpo maalivahdin taistelemaan Almunian kanssa peliajasta??
 10. Ranska

  Viimeisimpien huhujen mukaan Wolfsburg ois tarjoamassa vuoden pahvia Juninholle isolla palkalla, tarvitsevat kuulemma kokemusta CL-peleihin. Ja eipä Susilla ole liikaa taitoa erikoistilanne puolella, joten voisi olla hyvä hankinta.
 11. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Mexes?! Oikeesti?! Itse kyllä latelisin kymmenittäin nimiä, jotka ottaisin mieluummin. Siinäpä se, Mexesillä vähän heikompi kausi takana huom. osasyy loukkaantumiset ja kun Rooma ei selvinnyt CL:ään niin voisi saada halvalla, kun ei jaksaisi uskoa, että Arsene pistää taaskaan siirtoennätyksiä uusiksi, vaikka rahaa onkin luvattu. Ja eikös setä Wenger ole yleensä saanut kaiken potentiaalin irti juuri ranskalaispelaajista? Mexes sanonut monessa haastattelussa esim. Tuttosportissa, että ei ole vieläkään kunnolla kotiutunut Italiaan kunnolla. Wenger voisi tarjota miehelle uuden kodin ja sitä myötä Mexes voisi lunastaa kaikki kovat odotukset mitkä hänet on kohdistettu aina Auxerren ajoista lähtien. Ikää kuitenkin vasta 26, syksyllä 27 joten vielä olisi aikaa lunastaa nuo odotukset, potentiaalia on, mutta se vaatii seuranvaihtoa.
 12. Burnley

  Mistä Burnely repii vahvistukset, että ei jäisi vaan historiaan ranskalaisena visiittinä. Lancashiren alueelle, kun nyt on muutenkin vaikea saada aivan huippiumiehiä, puhumattakaan Turf Moorin maineesta ja Burnleyn kassavaroista. Mutta toivotaan parasta. Hieno piristysruiske kuitenkin ensin kauden Premiership:in!
 13. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Arsenal ei todellakaan tarvitse ketään perus valioliiga jyrää tai hazardi Van Byuteniä vahvistamaan puolustustaan, vaikka Hangeland pelasikin lähes erinomaisen kauden, ei miehellä ole näyttöjä kovista kansainvälisistä peleistä kuten esim. CL. Jos Arsu meinaa palata pokaalien kantaan, tarvitaan nimenomaan vahvistuksia isolla V:llä ja lähinnä nyt puolustukseen ja keskikentälle joku Cescin rinnalle. Lisäksi nämä vahvistukset saisivat olla mielellään kehityskelpoisia ja jo kovia peliä pelanneita. Jo uumoiltu Gökhan Inler Udinesesta olisi erinomainen hankinta keskikentälle ja puolustukseen katsoisin Mexesiä Romasta sekä miksei vaikka Moisanderia Alkmaarista ;P
×