Jump to content

Alix

Members
 • Content count

  2,437
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Alix


 1. Tuli kaivettua tämä ketju jälleen esiin, kun talvipakkaset estää (tai siis laskee motivaatiota) lenkkeilyä. Jostain muistin syövereistä muistin että täällä oli joku passeli kuntopiirisarja jota tuli joskus testattua. En kyllä yhtään muista miten pitkälle tuo ensi yritys muutama vuosi sitten meni, mutta ei ainakaan lähellekkään loppua asti. 

   

  Tänään tuli aloitettua hieman kevennetyllä ohjelmalla kun ei tuo punnertaminen oikein maistu. Niitäkin saa testissä vedettyä sen 45 minuuttiin, mutta ajattelin vetää niitä vähemmän, jotta ei tule niiden takia seinä vastaan jossain neljännellä viikolla. Todennäköisesti myös viikkomäärää en pidä tuossa kuudessa, kun monena päivänä tulee muutakin urheiltua. 

   

  Tänään aloitettiin sarjalla 50/25/20, ja huomenna jatketaan :)

   

  Lenkkeilyä on tullut lokakuusta asti vedettyä futiskauden loputtua. Kerta viikkoon on yleensä riittänyt, ihan perus pk-lenkkiä tunnin verran. Tullut myös kokeiltua intervallitreenausta pitkien - joskus vähän tylsähköjen - lenkkien vastapainoksi.

   

  Lasselle vähän myöhäinen vastaus... Vieläkös siellä lenkkitossu nousee pakkasilla? 


 2. Tervehdys! 

  Voittajasta ei itselläni ole ainakaan motkottamista, ja top 3 oli myös hyvinkin oikeutettu kolmikko. (Jos ei sitten lähdetä siihen ikuisuuskysymykseen että Ballon D'or suosii hyökkääviä pelaajia) 

  Sen sijaan ihmetystä herättää ehkä suurimmalta osin Bastian Schweinsteigerin puuttuminen XI:stä. Barcalla taitaa olla kiintiö näihin äänestyksiin, sillä ainakaan Xavi ei viimeisen 12 kuukauden otteilla aja edes lähelle tuota "avauskentällistä". 

  PS: Itse gaalasta ei jäänyt juuri muuta mieleen kuin entisestään turvonnut Ronaldo. Uskomattoman paksuun kuntoon mies on saanut itsensä, vaikka vielä muutama vuosi sitten pelasi maansa pääsarjaa.

   

  PPS: Eka viestii pariin vuoteen, katotaan oppiiko tätä foorumia enää käyttämään, ja lähtiskö homma vielä rullaamaan...


 3.  

  1 vko: 50 jalkakyykkyä - 25 vatsalihasta - 25 punnerrusta

  2 vko: 60 - 30 - 30

  3 vko: 70 - 35 - 35

  4 vko: 100 - 50 - 50

  5 vko: 130 - 70 - 70

  6 vko: 160 - 80 - 80

  7 vko: 200 - 90 - 90

  8 vko: 250 - 100 - 100

   

  Laitetaan testaukseen myös täällä. Tänään tehty ensimmäinen sarja. Melko utopistiselta kuulostaa tuo viimeisen viikon sarja, mutta en anna sen ainakaan vielä lannistaa. :) Perstuntumalta arvioiden ainakin ensimmäiset 4 viikkoa pitäisi onnistua, vaikka nykyään olenkin rapakunnossa.

   

  Edit: Muokkasin myös otsikkoa tämän kurinpalautuksen mukaiseksi, nyt kun aika moni on tarttunut haasteeseen. Tuntemukset, kommentit, itsensäruoskimiset ja vertaistuki siis tähän ketjuun. Tsemppiä kaikille :)


 4. Jotenkin tuli flashback, deja vu tai miksi sitä kutsuisikaan, mieleen viime kaudesta tuota peliä katsoessa. Alussa viedään mennen tullen ja 1. jakso kokonaisuudessaankin ihan hyvää futista, mut toinen nukutaan ja lisäajalla aletaan vasta tosissaan painostamaan. Ei näin. Sitte kun ei lahjamaalikaan kelpaa, niin kaverihan rankaisee.

   

  Annetaan nyt plussatkin, ei montaa tule mieleen:

  +++ VDS

  ++ Scholes

  + Nani?

   

   

  Nyt vaan herätys koko porukalle viikolla ja lauantaina sitte Hammerssia köniin!

  Nanille plussa saamattomuudesta ja rankkarin ryssimisestä?


 5. Ei ole kierukat ja kumppanit paskana.. pelikieltoa joksikin aikaa oli lekurin tuomio ja voltarenia.. Alkaa ikäpainaa? Futsal kauteen mennessä kunnossa :icon_lol:

  Tsemiä kuntoutukseen, jätät ne muut höntsät väliin ja satsaat jo nyt ens vuoden viikinsaareen ;)

   

  Ilmoittaudun itsekin toipilaiden listalle. Saikulla ollaan pari päivää ainakin ton perkeleen kyljen takia. Mulle on kerrottu että pelastusrengas omasta takaa suojais kylkiluita mutta paskat..

   

  Hieno reissu kaikin puolin, ensi vuonna sitten kotkassa taas. Pällister, ei ne meripäivät sentään meiltä kenttiä vie toisin kuin Bono ;)


 6. Lähtökohtaisesti kaikki seduloiden tiskillä mainostamat limut on paskoja. Maut toki suunniteltu siten, että se karvan verran rippikouluiän yli päässyt pissaliisa joka ensi kertaa on anniskeluravintolassa isosiskon papereilla jahtaamassa eksoottista kebabin pyörittäjää saa pehmeän laskun alkoholin maailmaan lapsuudesta tutuilla makuelämyksillä. (lue: villevallaton, marianne, yms.)

   

  Itselle putoaa vähän illasta, ravintolasta, ja alla olevien annosten määrästä ja laadusta riippuen gin & tonic (mielellään beefeateriin tai bombay sapphireen tehtynä), tequila sunrise, ja viimeiset vuodet melko ankarilla määrillä sisään imuroitu jallukarpalo eli 1* jallua + karpalomehua.

   

  Joskus jos osuu kohdalle jokin drinkkibaari/vastaava, niin silloin toki baarimikolle vapaat kädet. Yllättävän hyviäkin pirtelöitä noi ammattilaiset väsää kun antaa tehdä.


 7. Laiturithan meillä on kuosissa, itse odotan erityisesti Obertanin läpimurtoa tällä kaudella.

  Tähän sama. Tekninen kaveri jonka potentiaali pitää vielä kaivaa hyötykäyttöön. Toivon läpimurtoa, mutta en pidä todennäköisenä.

   

  Carrick ei ollut viime kaudella parhaassa iskussaan,

  Tähän uskon ja toivon että tulee parannusta. Tiedossa kuitenkin on, että vireessä ollessaan on liigan parhaita tontillaan.

   

  Scholes ja Giggs taitavia, mutta ikä alkaa painaa eivätkä he voi pelata joka matsissa, Andersonista e todellakaan ole saatu sitä mitä haettiin.

  Kyllä vanhat vielä jaksaa, ja SAF varmasti tietää tämän. Muuten hän todennäköisesti olisi hankkinut keskustaan vahvistuksia. Etenkin Scholes kunnossa ollessaan on valioliigan paras pelinpyörittäjä. Andersonilla tosiaan meni viime kausi reisille loukkaantumisen takia. Todennäköisesti myös alkavan kauden alku on vielä pelikunnon hakemista, mutta nuori sälli kehittyy vielä. Toivottavasti.

  Fletcher on mielestäni erinomainen omassa roolissaan rikkovana/tasapainottavana pelaajana, mutta hyökkäyssuuntaan minusta puuttuu luovuutta. Ja sitä taas on minusta Cityllä Silvan ja Touren muodossa.

  En kyllä itse näe Tourea yhtään sen luovempana kuin Fletcheriä. Ehkä yrittää enemmän avainsyöttöjä, mutta eipä hän Barcassakaan niillä nimeä tehnyt. Siellä tuon homman hoiti ja hoitaa yksinoikeudella muuan Xavi.

  Silva taas on pääasiassa laituri. Muutama kova tälli Wesleyltä pohkeille niin eiköhän se aika vaaraton jätkä ole ;)

   

  Uskon kuitenkin että varsinkin Toure on sen verran kova luu ettei häntä häiritse brittikenttien fyysisyys.

  Itse pidän myös Touren fyysistä puolta sen verran hyvänä, että sen puolesta sopeutuu valjuun. Pelitempo saattaa sitten tehdä tepposet. Tosiaan, ei näistä tiedä vielä. Aiemminkin jo kirjoitin että ehkä sitten joulu/tammikuussa näitä voi paremmin arvioida.

   

  e. Unohtu Cleverley ja Gibson, molemmilla parhaat vuodet edessä ja varsinkin Cleverley on vielä aika raakile ManUn tiimiin...

  Hajapelejä varmaankin tiedossa, toivottavasti myös onnistumisia :) Cleverleyltä ainakin treenikausi mennyt upeasti.


 8. En puhunut mistään lapsitähteydestä. Joskus käy jopa niin, että lapsitähti onkin tähden lento. Esimerkkejä on tästäkin pilvin pimein, mutta puhutaan edelleen tiimistämme: Michael Owen. Nuoren pelaajan ei tarvitse heti olla mikään Rooney, mutta edes pääsarjatasolla pelaaminen antaisi osviittaa.

   

  Toisaalta en usko, että Sir Alex tuhlaisi 7,4 milliä johonkin täysin pätemättömään prospectiin. Katsotaan...

  Owen nyt tosin oli nuorena vähän samanlainen kuin Rooney. 18-kesäisenä mm-kisoihin, jossa soolomaali Argoja vastaan viimeistään teki pojasta supertähden. End of offtopic minun puolestani.

   

  Tässä vielä vähän huhuille siipiä, josta jatkaa muutamat sivut: :D

  http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={FE60904B-C2A8-4E60-9B05-700DBBC29BBC}&section=playerProfile&teamid=&bioid=94223

   

  http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={FE60904B-C2A8-4E60-9B05-700DBBC29BBC}&section=playerProfile&teamid=&bioid=94284

   

  http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={FE60904B-C2A8-4E60-9B05-700DBBC29BBC}&section=playerProfile&teamid=&bioid=94329

   

  http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={FE60904B-C2A8-4E60-9B05-700DBBC29BBC}&section=playerProfile&teamid=&bioid=94334


 9. Mestari: Man United

  Kakkonen: Chelsea

  Top-4: Man United, Chelsea, Arsenal, Man City

   

  FA-Cupin voittaja: Arsenal

  Kakkonen: Liverpool

   

  Putoajat: Stoke, Wolves, Blackpool

   

  Maalikuningas: Wayne Rooney, 23 maalia

   

  Vuoden valmentaja: Avram Grant

  Vuoden pelaaja: Wayne Rooney

   

  1. Man United

  2. Chelsea

  3. Arsenal

  4. Man City

  5. Liverpool

  6. Everton

  7. Tottenham

  8. West Ham

  9. Aston Villa

  10. Wigan

  11. Fulham

  12. Birmingham

  13. Newcastle

  14. Blackburn

  15. Sunderland

  16. West Bromwich

  17. Bolton

  18. Stoke

  19. Wolves

  20. Blackpool


 10. Keskikenttä on aivan liian kapea. Eikä siellä ole aivan saman tason miehiä mitä vaikkapa Cityllä. Vaikkei keskikentän taso aivan loppuun asti taidakaan riittää.

  Muutoin ihan kivaa analyysia, vaikka joistain asioista olen eri mieltä. Suurimpana hämmästyksen aiheena tuo lainaamani osa.

   

  En nimittäin voi edes sekuntiakaan uskoa korviani kun kuulen jonkun sanovan tuollaista. Eteenkään Unitedin kannattajan. Vaikkakin on totta että Maunon keskikentälle ei ole +15 pelaajaa tyrkyllä, niin ainakin omissa papereissani Unitedilla on ennenkaikkea laadukkaampi keskikenttä. Laitureina Nani, Valencia, Park, ja Giggs, Keskellä Scholes, Anderson, Fletcher, Carrick (+ junnu/sairasosasto Gibson, Cleverley, Hargreaves)

   

  Cityltä löytyy toki myös muutama vakuuttanut pelaaja (De Jong, Barry), jotka ovat allekirjoittaneen mielestä luottomiehiä ja liigan kärkipään keskikenttämiehiä.

   

  Sitten löytyykin läjä kysymysmerkkejä. Miten Toure pärjää kun rinnalla ei enää ole maailmanhistorian ylivertaisinta joukkuetta? Entä miten David Silva sopeutuu valioliigaan? tuleeko tippa linssiin kun tilaa ja aikaa ei enää ole älyttömästi kentällä? vituttaako kun inglännissä taklataan?

  Onko Irelandista ja parista Johnsonista kasvanut vastuunkantajia siten, että pelaavat viikosta toiseen huippuottein ja City nousee kärkikahinoihin?

  Onko vanha sotaratsu Vieira vielä viime kauttakin paskempi, vai saako Mancini syötettyä miehelle duracelleja?

   

  Olikos siellä vielä joku? Ai niin, SWP. Vaarallinen laituri, aika lailla samaa tasoa Valencian kanssa, sillä erolla että pää keikkuu metriä alempana.

   

  Ennen kaikkea, alkaako itkupotkuraivaribileet jo muutaman kierroksen jälkeen, kun kaikki ei mahdu kentälle samaan aikaan, ja starojen egot tursuaa korvista ulos?

   

  Niin ja olihan siellä sitten vielä joku Kolari eiku Kolarov eiku Mikäseoli, joka käsittääkseni on ensisijaisesti pakki. Unohtuko joku, en seuraa siirtohuhuja joka päivä?

   

  Toki tämä kaikki punalasien takaa, mutta ei tuo keskikenttä minua niin hirveästi vielä vakuuta. Katsellaan vaikka joulun jälkeen miten noista siirtolaisista on hitsattu toimiva paletti kasaan.


 11. Näyttää aivan mainospuheelta. En tunne pelaajaa enkä kirjoittajaa, mutta tuosta saa pelaajasta paremman kuvan kuin todellisuus antaa. Tai näin siis vahvasti epäilen. Olen pessimisti; hännellä on ikää 19, se ei ole paljon, mutta kyllä jo siihen mennessä pitäisi vähän kovempia näyttöjä antaa mikäli kyseessa on tuleva huippupelaaja.

  Ei lapsitähteys ole mikään välttämättömyys menestymiselle aikuisten tason huipulla. Esimerkkejä löytyisi ainakin miljoona, mutta otetaan yksi omasta tiimistä: Darren Fletcher.

   

  Epä tuo Beben siirto hirveästi täälläkään päässä säväytä, mutta toivotetaan poika tervetulleeksi ja tsemppiä alkavalle kaudelle. Peukut pystyyn urakehitykselle.


 12. Sinänsä erikoista, että usein kannabiksen puolesta puhuvat kannabiksen kohtuukäytöstä, ja vertaavat sitä alkoholin liialliseen käyttöön. Alkoholi kun ei kohtuukäytöllä aiheuta oikeastaan muuta kuin janon tunteen seuraavana aamuna. Kannabiksen kohtuukäytön haitat lienevät samalla tasolla. Harmi että harva hamppumarssien kantiksista edes ymmärtää että kannabistakin voi käyttää enemmän kuin kohtuullisesti.


 13. Audi A4:llä menty nyt muutamia kuukausia. Hoitaa hommansa eli vie paikasta A paikkaan B. Sitä ennen oli alla ehkä universumin tyylikkäin peniksen jatke eli punainen Fiat Punto. Bensalenkkariksi musta ei ole eli en noista härveleistä ymmärrä tuon taivaallista. Moottori löytyy ja neljä pyörivää sivuilla. Ainoa huolto minkä itse teen on bensatankin täyttö. Bröm Bröm!


 14. ¡Viva la revolución!

   

  Foorumin nykyinen taso ei miellytä, joten jospa muutama piste äänestyksessä toisi hyviä kirjoittajia takaisin.

  Peukkua hyvän asian puolesta Jontrikille. Jotain samantasaista taisin itsekin äänestää viime tai toissa vuonna. Tänä vuonna saattaisi juuri ja juuri löytyä viisi aktiivista kirjoittajaa joiden tekstit eivät aiheuta oksennus-, tai myötähäpeäreaktiota.

   

  Hyvää uuttavuotta ja tasonnousua kaikille :)


 15. Eiköhän ton WR 10 tarkoitus ole ton viestimäärän kasvattaminen,noin suunnilleen 100 viestiä vuorokaudessa on ihan kiva tahti.Veikataan Mexico cityä,kaksi kertaa loppuottelu kaupunkina ja Pele ja Maradon pääsivät juuri siellä pokaalia nostamaan.

  Arvauksena hyvä, mutta haetaan joukkuetta, ei kaupunkia :thumbsup1:

×