Jump to content

Needles

Members
 • Content count

  2,836
 • Joined

 • Last visited

About Needles

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Siirtohuhut

  Todella iso juttu ja aika lähellä alkaa olemaan. Sancho tulisi potentiaalisesti olemaan sellainen piristysruiske Unitedin peliin, mitä ei olla hetkeen nähty. Ehkä joku Hazardin tulo Chelseaan voisi olla hyvä vertailukohta (debyyttikaudella 9 maalia liigassa + 14 maalisyöttöä). Unitedilla oli kaudella 2008-2009 varsin kova hyökkäyspään nelikko: Ronaldo, Rooney, Berbatov ja Tevez. Nämä tekivät kaikissa kilpailuissa 75 maalia ja United sattumoisin voitti samalla kaudella mestaruuden. Sikäli olisi pelottava ajatus (lähinnä vastustajien kannalta), että ensi kaudella voisi olla samanlainen kvartetti kasassa, joista vanhin olisi 24-vuotias. En pitäisi 75 maalia lainkaan mahdottomana, kun jokainen kolmikosta Rashford/Martial/Greenwood missasivat osia kaudesta ja silti pääsivät tasan 60 maaliin.
 2. Siirtohuhut

  Muistikuvat ovat hatarat - varsinkin kun jostain tammikuusta tuntuu olevan ikuisuus - mutta eikö McT ja Fred pelanneet tällä kaudella varsin hyvin yhteen tuplakutosina? Eli sikäli voisin kuvitella näiden kahden pärjäävän kaksikkona ihan hyvin, mutta vaativat yläpuolelleen joko Brunon tai koodinimi "Jack Grealishin". Sitten tullaan taas siihen, että kuka voisi olla sopiva stutti Brunolle, kun Grealishit ja Maddisonin kustantavat sen 70 miljoonaa. Toinen vaihtoehto voisi olla, että tarvittaessa peluutettaisiin vapaammassa roolissa Sanchoa Fredin&McT: kanssa ja ostettaisiin varamies vähän halvemmalla oikealle. Siellä on kuitenkin tulevaisuudessa vajausta, kun en usko Jessen ja Matan kovinkaan kauaa punaisissa pelailevan Eli: Marcus Rashford - Tony Martial - Mason Greenwood / "David Brooks" Jadon Sancho Fred - Scott McTominay
 3. Jesse Lingard

  Joulukuussa täyttää 28 vuotta. Kun pelityylikin perustuu lähinnä ravaamiseen ja tsemppaamiseen, niin parhaita vuosia tuskin on kolmea enempää jäljellä. Mielestäni nyt olisi oikea aika myydä ja antaa Jessen hajaminuutit esim. Jamesille.
 4. Ole Gunnar Solskjaer

  Mielestäni onnistunut kausi Ole Gunnarilta, vaikka kotimaasta pokaalit jäi saamatta. Kaikki hankinnat olivat vähintäänkin hyviä, vaikka James vielä projektilta vaikuttaakin. Valioliigasta kolmas sija, FA Cupissa ja liigacupissa välieriin. Euroopasta on silverwareen vielä mahdollisuus ja tähtäin pitäisi olla aina pokaaleissa. Kaikki tämä ottaen huomioon, että sekä Pogba, Rashford sekä Martial missasivat isoja osia kaudesta. Ja Brunokin saatiin vasta tammikuussa. Liian monessa pelissä jouduttiin avaamaan kolmikolla Lingard, Pereira ja James, mikä varmasti näkyi pistesarakkeessa. Kuten muutkin ovat sanoneet, niin tärkein tavoite tulisi OGS:llä olla ensi kaudella 80 pisteen raja. Jos se saavutetaan viihdyttävällä pelityylillä ja iloisella hyökkäyspelillä, niin aina parempi. Kaikki muu on mielestäni plussaa, sillä uskoisin tämän joukkueen ajan koittavan vasta parin kauden päästä. Toki olen mielelläni väärässä
 5. Siirtohuhut

  Alexis voi puolestani vaihtaa maisemaa vaikka ilmaiseksi, jos vain Inter suostuu koko palkan maksamaan. Ehdottomasti tärkein poisto siirtokassan kannalta. Chileläinen taitaa tienata noin 4-5 Lingardin verran joka viikko?
 6. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Pereira, Mata, Alexis, Jones, Smalling, Rojo, Lingard. Toivottavasti saadaan noista mielellään kaikki pihalle ja pari hyvää hankintaa sisään. Peli on sen näköistä, että kaikki ovat aivan puhki. Esimerkiksi pelkästään Sancho mahdollistaisi sen, että Rassen ei tarvitsisi avata joka pelissä.
 7. Siirtohuhut

  Nathan Ake taitaa olla menossa Cityyn. Sikälikin tuntuu oudolta lukea erityisesti brittifoorumeilla, että putoavien joukkueiden parhaiden pelaajien kalastelu ei osoittaisi tarpeeksi kunnianhimoa. Ja olisi jotenkin Unitedin yläpuolella. Roy Keane hankittiin pudonneesta Nottingham Forestista. Michael Carrick hankittiin aikanaan Tottenhamiin Championshipista. Varmasti esimerkkejä löytyy muitakin, mutta nämä tulivat ensimmäiseksi mieleen. Sanchoa varmaan jahdataan kyllä tosissaan, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että Grealish olisi menossa ohi. Vaikea uskoa siirtoon Villan pysyessä ylhäällä, ainakaan mitenkään halpaan hintaan. Ja kuinka moneen kalliiseen siirtoon on kesällä varaa, jos joudutaan 80-120 miljoonaa Sanchosta maksamaan. Vaihtopenkille tarvitaan enemmän laatua ja keskinkertaisuutta pitäisi saada ulostettua (Rojo, Jones, Mata, Lingard, Andreas, Sanchez jne). Grealish olisi ollut todella hyvä Brunon varavaihtoehto, joka olisi pystynyt tuuraamaan myös Rashfordia vasemmalla. Oma päiväuneni oli koronatauon aikana Jadon Sancho, Jack Grealish ja Declan Rice. Mutta sekä West Hamin että Villan pysyessä ylhäällä en usko enää kuin yhteen kolmesta.
 8. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Kyllä tästä kaudesta vielä hyvä tulee. Puolustus pitää todella hyvin ja Bruno juonii aina jollekin sen tarvittavan maalipaikan.
 9. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Ei tuo ehkä pilkun paikka ollut, mutta ei Fred kyllä keltaistakaan ansaittu. Toivottavasti AWB muistaa ottaa Strerlingin pois taskustaan, ennen kuin pelishortsit laittaa pesuun.
 10. Siirtohuhut

  Jos Grealish sekä Sancho on tulossa, niin tuskin nähdään isoa hyökkääjähankintaa. En ainakaan usko, vaikka nämä kaksi rahoitettaisiin lähinnä Pogban myynnillä. Lisäksi, kuten on ollut useamman kerran puhetta, niin tällä kaudella (rangaistuspotkut poislukien) Martial on ollut aivan yhtä tehokas kuin Rashford. Minä ainakin jaksan uskoa mieheen. Tässä on viime kaudelta lukuja viime kauden Valioliigan hyökkääjistä: https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-anthony-martial-stats-16340304 Martti laukoi tarkimmin kohti maalia sekä vedot menivät kovimmalla prosentilla maaliin. Seuraava iso kehityskohde pitääkin sitten olla vetomäärien kasvattaminen, koska tilastojen mukaan viime kaudella Martti laukoi vain 1,5 kertaa per peli. Toki sijoitumisella ja pelin lukemisella on oma osansa, mutta jos kaveri saa nostettua tuon luvun vaikka 3,5 laukaukseen per peli, potentiaalia on 20+ maalin kausiin helposti. Ja jos hyökkäyskolmikko on tasoa Rashford-Martial-Sancho sekä tarjoilusta vastaa Bruno-Grealish-Fred-McTominay-Mata, niin uskoisin ysipaikan pelaajalle siunaantuvan tätä kautta enemmän laadukkaita vetopaikkoja.
 11. Siirtohuhut

  Rashford (22v) - Martial (24v) - Sancho (19v) Siinä olisi sellainen hyökkäyskolmikko, millä olisi potentiaalia dominoida Eurooppaa seuraavat 6-8 vuotta. Taustatukea antavat vielä Greenwood ja James. Oikea laita on ehdottomasti vahvistamisen tarpeessa. On ollut sitä oikeastaan jo Ronaldon lähdöstä saakka. Yrittäjiä on ollut Januzajsta Naniin ja Kagawaan. Sanchon perässä ollaan oltu jo pari vuotta. Cityllä on Mahrez ja Silva. Chelsea osti juuri pelaajan Ajaxista. United kisaa varmasti lähinnä Poolin kanssa, joten jännäksi menee. Sancho, Grealish, Maticin korvaaja ja rotaatiohyökkääjä. Siinä olisi aika kova kattaus kesän siirtoikkunaan.
 12. David de Gea

  Olikos se nyt Ben Foster aikanaan. Kova hype päällä. Oli kai pelanut lainalla hyvin jossain pienemmässä seurassa ja kaverille povattiin iso tulevaisuutta Unitedissa. Van Der Sar oli pari peliä pois ja Foster joutui tolppien väliin. Mies tärisi kuin haavanlehti ja muistaakseni päästi useamman helpon sisään. Vähin äänin miehestä sitten luovuttiin ja onkin tehnyt ihan hyvän uran pienemmissä seuroissa. Pointtini on siinä, että suurseuran tolppien välissä vaaditaan myös aika paljon henkistä kanttia. Ja sen huomaa vasta, kun mies joutuu tolppien väliin. DDG otti emämokan jälkeen aika monta gamesaveria, jollain muulla olisi saattanut mennä koko peli ihan pipariksi. En siis olisi vielä ensi kesänä laittamassa Hendersonia ykkösmaalivahdiksi. Romeron tilalle voisin laittaakin ja katsotaan cupeissa, tutiseeko puntti.
 13. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  United ollut selkeästi parempi Goodison Parkilla, missä Everton on ollut aina vaikea joukkue kenelle tahansa. Propsit joukkueelle ja valmennukselle. Ighalo Greenwoodin tilalle, niin uskoisin verkon heiluvan.
 14. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  PYHÄ SYLVI JA PARI MUUTA TYTTÖÄ!!!
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  Jep. Oma tärkeysjärjestykseni kesälle on oikea laita (Sancho), Pogban korvaaja kasipaikalle (Grealish), keskustan pohja ja kokeneempi rotaatiohyökkääjä (ehkä Sanchez) Joukkueeseen pitää saada lisää asennetta ja taisteluhenkeä. Villa-kapteeni Grealish sitä varmasti toisi. Lisäksi jos Sanchezista päästään eroon, niin jokerikorttina ehdottaisin rotaatiohyökkääjäksi Watford-kapteeni Troy Deeneya. Varsinkin, jos olisi seura putoaa ja olisi näin iroitettavissa nimellisellä korvauksella. Varmasti menisi Valioliigassa ja cupeissa vielä hyvänä vaihtoehtona pari vuotta ja toimisi hyvänä esimerkkinä Rasselle, Martille, Greenwoodille ja kumppaneille. Ulostuslistalla diivailijaosastoa: eli Pogba sekä Lingard. Ehkä lisäksi toinen kaksikosta Mata tai Pereira.
×