Jump to content

Needles

Members
 • Content count

  2,911
 • Joined

 • Last visited

About Needles

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/24/1985

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Siirtohuhut

  Huhutaan, että RR:n ensimmäinen hankinta olisi Marseillessa pelaava 22-vuotias keskikenttäpelaaja Boubacar Kamara. Sopimus loppumassa kesällä, joten kovinkaan isoa summaa ei tarvinne maksaa.
 2. Kausi 2021-22 käyntiin

  RR on tuomassa ainakin oman apuvalmentajansa, eli Carrick on tippumassa hierarkiassa nykyisestä ainakin pari pykälää alaspäin. Jos Carrickilla on toiveina olla manageri jonain päivänä, niin varmasti tällä hetkellä sopivampi paikka olisi esim. U21-joukkue.
 3. Kausi 2021-22 käyntiin

  Yleensä Athletic on ollut todella luotettava. Varovaisen innostunut tästä, toivotaan parasta. RR nyt sisään katsomaan hommaa päältä ja luotsaamaan laiva kunnioitettavasti maaliin (top4). Samalla rakennetaan joukkuetta valmiiksi Erik Ten Hagille, joka tulee remmiin kesällä. Kesällä sitten RR toimiston puolelle.
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

  Myös huhutaan, että Ernesto Valverde olisi ehdolla pätkäpestiin. Viimeksi valmentanut kaksi vuotta sitten Barcelonassa. Sai potkut tammikuussa, vaikka kaksi edellistä kautta olivat päättyneet mestaruuksiin.
 5. Kausi 2021-22 käyntiin

  Viidakkorumpu laulaa, että Pochettino olisi tulossa ja Zidane menisi Pariisiin. Siis ihan lähitulevaisuudessa, eikä vasta kesällä. Katsellaan, miten käy.
 6. Kausi 2021-22 käyntiin

  Sanoisin, että C. Mielestäni tärkeämpää on saada paras mahdollinen mies rooliin kuin sellainen, jolla side seuraan. Rangnick olisi siinä mielessä loistava haku, että voisi valmentaa ensin joukkuetta puoli vuotta, jonka jälkeen pelaajat tuntevana siirtyä isoon rooliin toimiston puolelle. Kovemmat näytöt hänellä on DOF-hommista kuin kenelläkään Unitedissa.
 7. Ole Gunnar Solskjaer

  Barcelonan nykytilanteeseen en ota kantaa, mutta Manchester City nappasi juuri sieltä Txiki Begiristainin urheilupuolen johtoon kymmenisen vuotta sitten. Ja loppu on historiaa. En sano, että Unitedin pitäisi Barcelonasta nyt palkata joku. Vaan laiskasti kavereiden palkkaamisen sijasta pitäisi oikeasti kääntää katse Euroopan suurseuroihin.
 8. Ole Gunnar Solskjaer

  Tuchel näytti, että loistava valmentaja pystyy kääntämään nopeastikin joukkueen kurssin. Conte olisi varmasti ollut paras saatavilla olevista nimistä ja todennäköisimmin tähän pystyvä. Vielä kuitenkin ollaan mukana top4-taistossa ja UCL:ssä. Mutta mitenkään ideaali vaihtoehto italialainen ei ole, tiedostan kyllä. OGS:n vaihto Conteen olisi todennäköisesti tarkoittanut sitä, että peli-identiteetti muuttuisi taas 180 astetta ja joukkue olisi käymistilassa taas pari siirtoikkunaa. Kysymys "tähän väliin" on sinänsä vähän haastava, koska hyviä vaihtoehtoja ei oikeastaan ole. Mutta niin se tuppaa olemaan, kun tilanteet tulee yllättäen ja valmistautumatta joudutaan reagoimaan. Ja asioita mietitään koko ajan vain erittäin lyhyellä aikavälillä. Mitäkö olisin kaivannut? Miettisin ehkä vähän pidemmällä tähtäimellä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Woodward ilmoitti erostaan, olisi ison luudan pitänyt lakaista. Sen sijaan, että uusiin urheilupuolen virkoihin valittiin laiskasti miehet firman sisältä, olisin kääntänyt katseen kohti Eurooppaa. Sieltä löytyy useita seuroja, jotka menestyvät vuodesta toiseen ja mistä löytyy voittamisen kulttuuria (Bayern, Ajax, Barcelona, Benfica jne). Sieltä olisi pitänyt palkata pari kovaa kaveria jalkapallopuolen johtoon ajamaan isoja linjoja ja miettimään pitkän aikavälin strategiaa. Unitedin urheilupuolella on nähty epäonnistumisia ja puuhasteluja vähintäänkin siitä lähtien, kun SAF jäi eläkkeelle. Jotkut voisivat sanoa että pidempäänkin. Tässä tilanteessa firman sisältä palkkaaminen oli ehkä tyhmin mahdollisin veto. Onko kukaan ikinä nähnyt John Murtoughilta yhtään haastattelua, tietääkö kukaan mitä hän näyttää? Kieltämättä vähän hekotuttaa, kun varmaan yli vuoden ajan vuodetaan harkittuina ajankohtina medialle, että vieläkin etsitään laadukasta miestä Euroopasta DOF-rooliin. Sitten palkataan naapuritoimistosta tuttu mies ja apulaiseksi fanien rakastama ex-pelaaja. En sano, että EVS olisi paras mahdollinen nimi Unitedin johtoon, koska en esimerkiksi kaikkien em. seurojen urheilujohtajien CV:itä luonnollisesti tunne. Mutta hänellä on hyvät näytöt Ajaxista, tuntee Unitedin sekä englantilaisen jalkapallon. Laadukkaalla urheilujohdolla on selkeä visio, millaista jalkapalloa joukkueen tulee pelata. Laadukas urheilujohto ei palkkaa valmentajia, jotka eivät sovi tähän visioon. Laadukas urheilujohto ei osta 40 miljoonan pelaajia vaihtopenkille. Laadukas urheilujohto ei anna kallispalkkaisten pelaajien jatkuvasti istua sopimuksiaan loppuun. Laadukkaalle urheilujohdolle valmentajan irtisanomiset ja mahdollisten korvaajien etsiminen ei tule yllätyksenä. Tällä hetkellä kaipaisin Manchester Unitediin laadukasta urheilujohtoa.
 9. Ole Gunnar Solskjaer

  Eli siis Carrick voi hyvinkin valmentaa ei-niin-tärkeät ottelut Villarealia, Chelseaa ja Arsenalia vastaan? Tämähän lähti hyvin käyntiin. Vaikuttaisi siltä, että urheilujohdossa ei oltu varauduttu siihen, että joku pitää hankkia puoleksi vuodeksi ohjaamaan laiva maaliin. Kyllä tämä nyt paniikkiratkaisulta kuten Steve Bruce tai Mark Hughes vaikuttaa.
 10. Ole Gunnar Solskjaer

  Kaikesta huolimatta iso kiitos OG:lle, joka kuitenkin vei joukkuetta eteenpäin. Mourinhon jälkeen homma oli jopa enemmän sekaisin kuin nyt. Seuralegenda-status ei varmasti jälkeenpäin unohdu, vaikka valmentajana ei tullutkaan onnistumista. Kakkossija liigassa ja monta semifinaalia cupeissa, todella harmittavasti se pokaali jäi tulematta. Uskoisin, että tässä tilanteessa ei oltaisi, jos Villarealia vastaan finaalissa olisi tullut voitto. Ehkä kuitenkin oli lopulta liian kovassa paikassa, mikä ei sinänsä ole miehen itsensä vika.
 11. Ole Gunnar Solskjaer

  Iso muutos lähtee liikkeelle vain, jos Glazerit saavat Floridassa päähänsä ulostaa koko konkkaronkan urheilujohdosta. Samat naamat olleet vaikuttamassa valmentajapäätöksissä aina David Moyesista OGS:ään. Valmentajajatkumo Moyes-LVG-Mourinho-OGS kertoo kaiken oleellisen siitä, että seuran urheilujohdossa ei ole mitään hajua minkälaista jalkapalloa Unitedin tulisi pelata. Tämä on sitten näkynyt siirtoikkunoissa, kun vanhan valmentajan pelaajia on pitänyt sopimattomina myydä/penkittää ja uusia pitänyt isolla rahalla ostaa. Isopalkkaiset kalliit pelaajat istuvat penkillä ja odottelevat sopimusten loppumista. Ja rahaa on palanut. Monelle päävalmentajalle United maksaa tällä hetkellä vielä palkkaa? Unitedia johtaa juristit, markkinamiehet ja tilintarkistajat. Kollektiivista prässäyspeliä tärkeämpää on se, kuinka monta tykkäystä saadaan Twitterissä ja Facebookissa. Mikään ei muutu, ennen kuin Glazerit palkkaavat näiden syöpäläisten ja saunakavereiden tilalle jonkun kovan luokan jalkapallosaajan, kenelle annetaan vapaat kädet. Ja se ei ole Alex Ferguson, Darren Fletcher tai Gary Neville. Siksi haluan Edwin van der Sarin takaisin. Mutta vuosi vuodelta minulla voimistuu käsitys, että Glazerit eivät näe asiaa ihan tällä tavalla. Voittamista tärkeämpää on, että kaikilla on kivaa, kavereilla on töitä ja Englannista rahasäkit saapuvat Floridaan ajallaan.
 12. Ole Gunnar Solskjaer

  Sinulla on paljon kovempi luotto Unitedin pukupel..osastoon kuin minulla
 13. Ole Gunnar Solskjaer

  Mitä halutaan: Erik ten Hag, Marc Overmars sekä Edwin van der Sar Mitä tullaan saamaan: Brendan Rodgers, Darren Fletcher ja joku Ed Woodward 2.0
 14. Ole Gunnar Solskjaer

  Vedetääs vähän viime viikkoja yhteen: Turpaan kotona Liverpoolilta 5-0 Voitetaan Spurs, joka vaihtaa valmentajaksi Unitediinkin huhutun Conten. Ehdottomasti markkinoiden kovin nimi. Säälittävä esitys Atalantaa vastaan, ainoastaan Ronaldon haamumaalien avulla saadaan tulos. Cityn syöttöharjoitukset Old Traffordilla. Seuraavaksi maaottelutauko, seuraavaan peliin 14 päivää aikaa. Ehdottomasti paras hetki vaihtaa valmentajaa. OGS kuitenkin jatkaa. Valmentaja ja pelaajat vaihtavat vapaalle ja lentelevät ympäri Eurooppaa. Lomalta virkistyneenä Watfordia vastaan ja 4-1 turpaan. OGS saa pelin jälkeen kenkää. Seuraavaksi erittäin tärkeä UCL-peli Villarealissa, kolmen päivän päästä. Näin nopealla aikataululla ei saada ketään muuta valmentamaan tuohon peliin kuin apu-DOF Darren Fletcher, joka ei ole kai valmentanut peliäkään ennen. Kulisseissa ei ole mikään muuttunut, vaan samat juristit ja tilintarkastajat pääsevät valitsemaan seuraavaa valmentajaa. Kuulostaa ihan mun Manchester Unitedilta.
 15. Liverpool-Arsenal menossa ja molemmat fanit laulaa Ole's at the Wheel. Aika sairaaksi mennyt tämän joukkueen seuraaminen. Usean lähteen mukaan Unitedissa kriisikokous menossa. Luulisi, että aamulla napsahtaa.
×