Jump to content

Needles

Members
 • Content count

  2,829
 • Joined

 • Last visited

About Needles

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/24/1985

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Kyllä tästä kaudesta vielä hyvä tulee. Puolustus pitää todella hyvin ja Bruno juonii aina jollekin sen tarvittavan maalipaikan.
 2. 8.3.2020 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford

  Ei tuo ehkä pilkun paikka ollut, mutta ei Fred kyllä keltaistakaan ansaittu. Toivottavasti AWB muistaa ottaa Strerlingin pois taskustaan, ennen kuin pelishortsit laittaa pesuun.
 3. Siirtohuhut

  Jos Grealish sekä Sancho on tulossa, niin tuskin nähdään isoa hyökkääjähankintaa. En ainakaan usko, vaikka nämä kaksi rahoitettaisiin lähinnä Pogban myynnillä. Lisäksi, kuten on ollut useamman kerran puhetta, niin tällä kaudella (rangaistuspotkut poislukien) Martial on ollut aivan yhtä tehokas kuin Rashford. Minä ainakin jaksan uskoa mieheen. Tässä on viime kaudelta lukuja viime kauden Valioliigan hyökkääjistä: https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-anthony-martial-stats-16340304 Martti laukoi tarkimmin kohti maalia sekä vedot menivät kovimmalla prosentilla maaliin. Seuraava iso kehityskohde pitääkin sitten olla vetomäärien kasvattaminen, koska tilastojen mukaan viime kaudella Martti laukoi vain 1,5 kertaa per peli. Toki sijoitumisella ja pelin lukemisella on oma osansa, mutta jos kaveri saa nostettua tuon luvun vaikka 3,5 laukaukseen per peli, potentiaalia on 20+ maalin kausiin helposti. Ja jos hyökkäyskolmikko on tasoa Rashford-Martial-Sancho sekä tarjoilusta vastaa Bruno-Grealish-Fred-McTominay-Mata, niin uskoisin ysipaikan pelaajalle siunaantuvan tätä kautta enemmän laadukkaita vetopaikkoja.
 4. Siirtohuhut

  Rashford (22v) - Martial (24v) - Sancho (19v) Siinä olisi sellainen hyökkäyskolmikko, millä olisi potentiaalia dominoida Eurooppaa seuraavat 6-8 vuotta. Taustatukea antavat vielä Greenwood ja James. Oikea laita on ehdottomasti vahvistamisen tarpeessa. On ollut sitä oikeastaan jo Ronaldon lähdöstä saakka. Yrittäjiä on ollut Januzajsta Naniin ja Kagawaan. Sanchon perässä ollaan oltu jo pari vuotta. Cityllä on Mahrez ja Silva. Chelsea osti juuri pelaajan Ajaxista. United kisaa varmasti lähinnä Poolin kanssa, joten jännäksi menee. Sancho, Grealish, Maticin korvaaja ja rotaatiohyökkääjä. Siinä olisi aika kova kattaus kesän siirtoikkunaan.
 5. David de Gea

  Olikos se nyt Ben Foster aikanaan. Kova hype päällä. Oli kai pelanut lainalla hyvin jossain pienemmässä seurassa ja kaverille povattiin iso tulevaisuutta Unitedissa. Van Der Sar oli pari peliä pois ja Foster joutui tolppien väliin. Mies tärisi kuin haavanlehti ja muistaakseni päästi useamman helpon sisään. Vähin äänin miehestä sitten luovuttiin ja onkin tehnyt ihan hyvän uran pienemmissä seuroissa. Pointtini on siinä, että suurseuran tolppien välissä vaaditaan myös aika paljon henkistä kanttia. Ja sen huomaa vasta, kun mies joutuu tolppien väliin. DDG otti emämokan jälkeen aika monta gamesaveria, jollain muulla olisi saattanut mennä koko peli ihan pipariksi. En siis olisi vielä ensi kesänä laittamassa Hendersonia ykkösmaalivahdiksi. Romeron tilalle voisin laittaakin ja katsotaan cupeissa, tutiseeko puntti.
 6. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  United ollut selkeästi parempi Goodison Parkilla, missä Everton on ollut aina vaikea joukkue kenelle tahansa. Propsit joukkueelle ja valmennukselle. Ighalo Greenwoodin tilalle, niin uskoisin verkon heiluvan.
 7. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  PYHÄ SYLVI JA PARI MUUTA TYTTÖÄ!!!
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Jep. Oma tärkeysjärjestykseni kesälle on oikea laita (Sancho), Pogban korvaaja kasipaikalle (Grealish), keskustan pohja ja kokeneempi rotaatiohyökkääjä (ehkä Sanchez) Joukkueeseen pitää saada lisää asennetta ja taisteluhenkeä. Villa-kapteeni Grealish sitä varmasti toisi. Lisäksi jos Sanchezista päästään eroon, niin jokerikorttina ehdottaisin rotaatiohyökkääjäksi Watford-kapteeni Troy Deeneya. Varsinkin, jos olisi seura putoaa ja olisi näin iroitettavissa nimellisellä korvauksella. Varmasti menisi Valioliigassa ja cupeissa vielä hyvänä vaihtoehtona pari vuotta ja toimisi hyvänä esimerkkinä Rasselle, Martille, Greenwoodille ja kumppaneille. Ulostuslistalla diivailijaosastoa: eli Pogba sekä Lingard. Ehkä lisäksi toinen kaksikosta Mata tai Pereira.
 9. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jotain peli-ilmettä nyt on ihan turha kritisoida mistään sohvanpohjalta, jos maaleja syntyy tähän tahtiin. Kolmessa viime pelissä kolme maalia. Varmasti tuo myös enemmän fiilistä pelaamiseen, kun Brunon myötä on vihdoikin pelaaja, joilta hyviä läpisyöttöjä voi odottaa. Saattoi olla aika hanurista yrittää kantaa maalintekovastuuta harteillaan, kun vierellä pelaa James & Greenwood ja tarjoilusta vastasi Lingard & Pereira.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Huhti- toukokuussa on tulossa mm. West Ham ja Bournemouth kotona. Niissä kannattaisi luopua tuplapivotesta ja ryhtyä ajamaan sisään myös 4-3-3:sta. Vaikka Pogba kesällä lähtisikin, niin yhtälailla ensi kaudella heikoimmissa peleissä voi esim. Grealishia peluuttaa samalla paikalla. Jos siis Villa putoaa ja United on kiinnostunut (pitäisi olla). Rashford - Martial - Sancho Grealish - Fred - Fernandes Shaw - Maguire - Bailly - AWB
 11. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jos jätetään rangaistuspotkut pois laskuista, niin Martti on tehnyt tällä kaudella nyt enemmän maaleja kuin Rashford. Minuutteja taitaa olla tämän ottelun jälkeen about saman verran. Sikäli tuntuu vähän oudota, että Rasse saa enimmäkseen hypetystä vähän joka puolelta. Ja Martti lähinnä pelkästään kritiikkiä.
 12. Mitäs se Fred sanoikaan: Eli primadonnia löytyy, yhteishenkeä ei niin paljoa. En ihmettelisi, mikäli tässä viitataan esim Lingardiin ja Pogbaan, joista molemmista haluaisin kesällä eroon.
 13. Siirtohuhut

  Unitedilla taitaa olla optio lisävuodesta Pogban sopimukseen, jollen nyt ihan väärin muista. Eli ei ole lähdössä ainakaan vuoden päästä ilmaiseksi.
 14. Ajatuksia tästä kaudesta

  Vaikka itsekin olen joukkueen peliesityksiä kritisoinut, niin ilman muuta tulokset ratkaisevat. Sekä joukkuetta ympäröivät olosuhteet. Jos OGS pystyy raapimaan tällä joukkueella (Rashford ja Pogba vuorotellen sivussa, Bruno saatiin sisään vasta tammikuussa) top4-sijoituksen, niin miehen erottaminen olisi aikamoinen vääryys. Ihan samalla lailla kuin LVGn potkiminen FA Cupin voiton jälkeen. United voi ampua itseään jalkaan, jos arvokisakesänä potkitaan valmentaja pihalle ja uusi valmentaja pääsee joukkueeseen sisään vasta elokuussa. Jos tulokset ovat hyviä, niin OGS:n pitäisi antaa suunnitella kesän siirtoikkunaa kaikessa rauhassa. Chelsea-voitto oli iso asia ja Cityn Eurooppa-banni auttaa OGS:n tilannetta entuudestaan.
 15. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Aikamoinen ryöstöretki. Jos tuo peli pelattaisiin kymmenen kertaa, niin United ei kyllä montaa voittaisi. Iso kiitos Lampardille, että jätti Seksi-Ollin 65 minuutiksi penkille. Maguirelle punainen munille potkimisesta ja peli olisi ollut ihan eri. Unitedilla toki myös mukavasti onnistumisia tänään yksilötasolla. Bruno vaikuttaa aikamoiselta helmeltä. Saa nähdä, miten toimii yhteispeli Pogban kanssa.
×