Jump to content

Needles

Members
 • Content count

  2,880
 • Joined

 • Last visited

About Needles

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/24/1985

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Siirtohuhut

  Ilmeisesti Dayot Upamecano matkaa Bayerniin, joten toppari joudutaan etsimään muualta.
 2. 12.12.2020 Manhester United vs Manchester City@Old Trafford

  Jälleen pisti omaan silmään se, että kun tunnin kohdalla City alkoi prässäämään hieman aggressiivisemmin, Unitedilla oli suuria vaikeuksia päästä edes puolen kentän yli. Ensimmäisellä jaksolla City vetäytyi alas ja United pääsi rakentelemaan rauhassa. Kun muutos sitten tapahtui, otiin todella pulassa avauspelin suhteen. Lähinnä keskuspuolustajat potkivat pitkiä palloja kohti Pogbaa tai sitten sivurajasta yli. Hieman huolestuttaa tuo valmennuksen reagoimattomuus.
 3. 12.12.2020 Manhester United vs Manchester City@Old Trafford

  Kuvittelenkohan vain, mutta mitä kauemmin Pep on ollut puikoissa, niin Citystä on tullut aina vain huonompi. Aguero, Silva, Kompany ja Yaya Toure aiheuttivat aina todellista pelkoa. Tämä nippu on KDB:ia lukuun ottamatta aika harmaata massaa.
 4. Ole Gunnar Solskjaer

  Sikäli tosiaan huolestuttavia merkkejä ilmassa valmentajan suhteen, että Turkissa häviönkin jälkeen riitii kahdesta pelistä yksi piste. Ja täydellinen sulaminen. Muistetaan viime kaudella, kolme semifinaalia ja kaikista lauluun. Toki joku voisi pitää kolmea semifinaalia cupeissa hyvänä saavutuksena, mutta vieläkin suurseurastatuksen omaavassa Unitedissa tätä täytyy pitää epäonnistumisena. Eli tiukoissa paikoissa on valahtanut viime aikoina järjestäen löysät pöksyyn, Pariisin ihmeestä alkaa olla jo ikuisuus aikaa. Viime kauden loppukiristäkin top4:een täytyy sen verran mainita, että 66 pisteellä ei olla ihan lähimenneisyydessä oltu lähelläkään UCL-paikkaa. Viime kaudella se riitti. Lisätään vielä se, että joukkue ei ole OGS:n aikana mennyt juurikaan eteenpäin tuloksellisesti ja pelillisesti. Onko joukkueella mitään peli-identiteettiä vai ollaanko hyvin pitkälti yksilösuoritusten ja rangaistuspotkujen varassa? Potkuja en ole huutelemassa, mutta ainakin itselläni on vaikea nähdä tällä hetkellä Olen olevan se manageri, joka pystyy tuomaan menestyksen takaisin Old Traffordille.
 5. Siirtohuhut

  Nyt kun UCL-unelma on tämänkin kauden osalta murskattu, on tammikuussa erittäin hyvä paikka jatkaa kulttuurinvaihdosta joukkueessa. Joukkueessa on tällä hetkellä ihan liikaa vapaamatkustajia, ylipalkkauksia ja häiriötekijöitä. Näitä nimiä nyt vihdoin ulos ja tammikuussa 1-2 täsmähankintaa sisään. Minimivaatimuksena helvetin kova työmoraali ja voittamisen nälkä. Uskaltaisin sanoa, että top4 on realistinen ilman näitäkin nimiä. Puhumattakaan, jos Glazerit suostuvat jonkun tammikuussa ostamaan. Nämä kaverit tienaavat viikossa pienen maan BKT:n verran euroja, joten muutamallakin ulostuksella voitaisiin saada sen verran säästöön, että esim. Sancho saataisiin vihdoin kesällä maaliin.
 6. Cl 8.12.2020 RB Leipzig vs Manchester United@Red Bull Arena

  Joku voisi melkein sanoa, että silverwarea varten joukkue tarvitsee OGS:n tilalle meritoituneemman valmentajan, joka osaa organisoida puolustuksen kuntoon. Tietääkö kukaan, mitä Jose Mourinho puuhaa nykyään? Onko vapaana?
 7. Cl 8.12.2020 RB Leipzig vs Manchester United@Red Bull Arena

  Nyt tulee kyllä iso miinus valmennuksen suuntaan. Joukkue ei todellakaan valmiina pelaamaan ja ensimmäisen vartin jälkeen peli käytännössä ohi. Tuurista oli kiinni, ettei peli ollut jo ensimmäisellä puoliajalla 0-4. En tiedä onko kukaan muu pannut merkille, mutta varsin usein näkee kolmikolta Martial-Rasse-Greenwood todella itsekkäitä ja tyhmiä ratkaisuita lupaavissa tilanteissa. Kaveri on viiden metrin päässä avopaikassa vapaana, niin mielummin yritetään ohi kahdesta puolustajasta kuin lainataan kaverille. Jotenkin hyökkäjien välinen kemia ei vaikuta olevan kohdallaan. Torstai-liiga on kyllä paha rasti Valioliigan kannalta, toivottavasti mennään ainakin (mahdolliseen) semifinaaliin asti reserveillä. Ai niin, Pogba tammikuussa vihdoin helvettiin.
 8. Siirtohuhut

  Jos tämä huhu on totta, niin PP olisi syytä passittaa kotiin loppuvuodeksi. Ajoitus on tärkeän pelin alla sellainen, että ei varmaankaan tullut Raiolan suusta vahingossa. Leipzig huomenna lauluun, tammikuussa Pogba ulos ja Dayot Upamecano sisään.
 9. Siirtohuhut

  Pogbasta olisi voinut olla syytä ottaa rahat pois jo kesällä. Mutta kyllä nyt viimeistään aika on kypsä. Pääsevät sekä mies että seura jatkamaan paremman tulevaisuuden rakentamista.
 10. Hieman huolellisuutta pallonhallintaan ja syöttöpeliin, niin hyvä tulee. PSG ei ole saanut juuri mitään aikaan. Rasse ja Martti voisivat myös yrittää löytää vähän paremmin toisensa kentältä, nyt tuntuvat vähän vuorotellen yrittää puskea itse. Vaikka parissa tilanteessa olisi voinut tarjoilla kaverille. Tellesin vasuri tosiaan todella positiivinen yllätys, kun ihan youtube-skouttauskin jäänyt tekemättä.
 11. OGS:lle plussaa, että hyvät otteet palkitaan ja kausareita ei ole avaukseen. Peukkua McT:n ja Fredin avauksille ja Pogban penkitykselle. Valitettavasti VDB:n avauspaikkaa joudutaan vielä odottamaan. Tuanzebe ollut jotain vuoden poissa ja heti vieraspeliin Pariisiin. Toivottavasti pelaa hyvän pelin ja pysyy ehjänä.
 12. Nyt oli taas sitä pitelemätöntä Rassea, mitä ollaan odotettu. Todella kova tason nostaminen juuri silloin, kun sitä kaivattiin. Toivottavasti jatkaa paluuta kohti entistä tasoaan ja pysyy ehjänä. Ikää vasta 22v ja potentiaalia vaikka minne.
 13. Siirtohuhut

  Jos Woodwardista ei päästä nyt eroon, niin ei varmaan koskaan. Seiskapaita Cavanille....
 14. Siirtohuhut

  Cavani, Telles, Dembele (laina) ja Traore (18v junnu tammikuussa, hinta on miljoonaa) Voi jeesus, mikä antikliimaksi.
 15. Siirtohuhut

  Tammikuun ykkössiirtokohde on tässä, mutta ei tule tapahtumaan:
×