Jump to content

Needles

Members
 • Content count

  2,822
 • Joined

 • Last visited

About Needles

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/24/1985

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Jep. Oma tärkeysjärjestykseni kesälle on oikea laita (Sancho), Pogban korvaaja kasipaikalle (Grealish), keskustan pohja ja kokeneempi rotaatiohyökkääjä (ehkä Sanchez) Joukkueeseen pitää saada lisää asennetta ja taisteluhenkeä. Villa-kapteeni Grealish sitä varmasti toisi. Lisäksi jos Sanchezista päästään eroon, niin jokerikorttina ehdottaisin rotaatiohyökkääjäksi Watford-kapteeni Troy Deeneya. Varsinkin, jos olisi seura putoaa ja olisi näin iroitettavissa nimellisellä korvauksella. Varmasti menisi Valioliigassa ja cupeissa vielä hyvänä vaihtoehtona pari vuotta ja toimisi hyvänä esimerkkinä Rasselle, Martille, Greenwoodille ja kumppaneille. Ulostuslistalla diivailijaosastoa: eli Pogba sekä Lingard. Ehkä lisäksi toinen kaksikosta Mata tai Pereira.
 2. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jotain peli-ilmettä nyt on ihan turha kritisoida mistään sohvanpohjalta, jos maaleja syntyy tähän tahtiin. Kolmessa viime pelissä kolme maalia. Varmasti tuo myös enemmän fiilistä pelaamiseen, kun Brunon myötä on vihdoikin pelaaja, joilta hyviä läpisyöttöjä voi odottaa. Saattoi olla aika hanurista yrittää kantaa maalintekovastuuta harteillaan, kun vierellä pelaa James & Greenwood ja tarjoilusta vastasi Lingard & Pereira.
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Huhti- toukokuussa on tulossa mm. West Ham ja Bournemouth kotona. Niissä kannattaisi luopua tuplapivotesta ja ryhtyä ajamaan sisään myös 4-3-3:sta. Vaikka Pogba kesällä lähtisikin, niin yhtälailla ensi kaudella heikoimmissa peleissä voi esim. Grealishia peluuttaa samalla paikalla. Jos siis Villa putoaa ja United on kiinnostunut (pitäisi olla). Rashford - Martial - Sancho Grealish - Fred - Fernandes Shaw - Maguire - Bailly - AWB
 4. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Jos jätetään rangaistuspotkut pois laskuista, niin Martti on tehnyt tällä kaudella nyt enemmän maaleja kuin Rashford. Minuutteja taitaa olla tämän ottelun jälkeen about saman verran. Sikäli tuntuu vähän oudota, että Rasse saa enimmäkseen hypetystä vähän joka puolelta. Ja Martti lähinnä pelkästään kritiikkiä.
 5. Mitäs se Fred sanoikaan: Eli primadonnia löytyy, yhteishenkeä ei niin paljoa. En ihmettelisi, mikäli tässä viitataan esim Lingardiin ja Pogbaan, joista molemmista haluaisin kesällä eroon.
 6. Siirtohuhut

  Unitedilla taitaa olla optio lisävuodesta Pogban sopimukseen, jollen nyt ihan väärin muista. Eli ei ole lähdössä ainakaan vuoden päästä ilmaiseksi.
 7. Ajatuksia tästä kaudesta

  Vaikka itsekin olen joukkueen peliesityksiä kritisoinut, niin ilman muuta tulokset ratkaisevat. Sekä joukkuetta ympäröivät olosuhteet. Jos OGS pystyy raapimaan tällä joukkueella (Rashford ja Pogba vuorotellen sivussa, Bruno saatiin sisään vasta tammikuussa) top4-sijoituksen, niin miehen erottaminen olisi aikamoinen vääryys. Ihan samalla lailla kuin LVGn potkiminen FA Cupin voiton jälkeen. United voi ampua itseään jalkaan, jos arvokisakesänä potkitaan valmentaja pihalle ja uusi valmentaja pääsee joukkueeseen sisään vasta elokuussa. Jos tulokset ovat hyviä, niin OGS:n pitäisi antaa suunnitella kesän siirtoikkunaa kaikessa rauhassa. Chelsea-voitto oli iso asia ja Cityn Eurooppa-banni auttaa OGS:n tilannetta entuudestaan.
 8. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Aikamoinen ryöstöretki. Jos tuo peli pelattaisiin kymmenen kertaa, niin United ei kyllä montaa voittaisi. Iso kiitos Lampardille, että jätti Seksi-Ollin 65 minuutiksi penkille. Maguirelle punainen munille potkimisesta ja peli olisi ollut ihan eri. Unitedilla toki myös mukavasti onnistumisia tänään yksilötasolla. Bruno vaikuttaa aikamoiselta helmeltä. Saa nähdä, miten toimii yhteispeli Pogban kanssa.
 9. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Miksei Ighaloa voi nyt laittaa jo Martin tilalle. Bruggea vastaan pitää taas pelata ysikymppinen ja tässä ei enää lisämaaleja United tarvitse.
 10. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  MITÄ HELVETTIÄ, KULMASTA MAALI!?!?!? Viimeksi joskus 2012?
 11. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Maticista on pistänyt merkille se, että joka kerta on laittamassa palloa liikkeelle, mutta ketään ei ole lähimailla vapaana. Sitten, kun on ehtinyt pari joksuaskelta ottamaan, niin joku Mount tai Pedro on herhiläisenä jo iholla. Ja näissä tilanteissa, kun Matic ei ole päässyt pallosta nopeasti eroon, on hän sen myös menettänyt.
 12. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Hyvin jinxattu. Taidokas viimeistely, mutta rehellisyyden nimissä puoliajalle johtoasema ei ollut kovinkaan ansaittu. Voi tulla pitkä toinen puoliaika vielä. Martialista sen verran, että vaatii vähintään sen Rashfordin vierelleen, että pystyy loistamaan. Kaveri on selkeästi Robin, eikä Batman.
 13. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Taas on aika ottaa viikon sadomasokistinen annos, eli katsoa Unitedin peli. Näyttää taas siltä, että Unitedin pelisuunnitelma on jäänyt joukkuebussiin. Vaikeuksia tuottaa ylittää edes keskiviiva. Tykkään todella paljon katsoa Chelsean peliä. Joukkue täynnä vikkeliä ja teknisiä pelaajia. Pelaajat likkuu ja pallo liikkuu vielä nopeammin. Jos Michubishi osaisi viimeistellä, niin peli olisi jo 2-0.
 14. Siirtohuhut

  King ilmeisesti oli ja meni. Bournemouth oli kiinnostunut hankkimaan toisen hyökkäjän, jolloin King olisi ollut saatavilla. Tämä hyökkääjä meni Kirsikoilta ohi, joten King ei ole lähdössä mihinkään. Kyllä tässä joku Chichariton tyyppinen yllätyshankinta maistuisi paremmin kuin hyvin.
 15. Siirtohuhut

  Unitedin hyökkääminen on paljon laadukkaampaa, kun Rashford ja Martial ovat kentällä samaan aikaan. Ja nyt saatiin vielä Pogban lisäksi toinen kaveri, joka pystyy heille pallon toimittamaan. Martista tuskin Ballon d´Or -tasolle enää tulee yltämään, mutta uskoisin potentiaalia olevan vielä säännöllisiin 15-20 maalin kausiin Valioliigassa. Voin olla toki väärässä, mutta laittakaa minulle vaikka viime pelistä muutama videoklippi, missä Martille saatiin rakennettua hyvä tekopaikka ja mies mokasi. Eikä sellaista, missä hänen piti yrittää itse 2-3 pelaajan läpi maalintekoa. Voi olla, että tekin turhautuisitte. Todella sääli, että tällä kaudella ei taideta nähdä sellaista tilannetta, että Pogba, Fernandes, Martial ja Rashford ovat kaikki samaan aikaan kentällä ja täydessä pelikunnossa. Sanoisin, että suurin "ongelma" Martin suhteen on tällä hetkellä sama kuin Rassella: peluutettu puhki. Ei ole tarpeeksi laajuutta rosterissa ja kaveri on joutunut pelaamaan täysiä ysikymppisiä jostain lokakuusta asti. Ongelma vielä paheni, kun Rasse loukkaantui. Yritä siinä sitten pysyä terävänä joka pelissä. Vielä kun on se ongelma, että alapuolellasi namusyöttöjä tarjoilee Jesse Lingard ja vierellä joko 18-vuotias junnu tai 22-vuotias Championship-laituri. Tässä ikkunassa olisi kyllä aivan pakko saada syvyyttä lisää kärkiosastolle, vaikka sitten lainalla. Rotaatiota ei pystytä harrastamaan ja samat pelaajat ovat jatkuvasti kentällä. Kohta joku loukkaantuu taas. Vertaillaan vähän: Unitedin reservi kolmelle ylimmälle pelipaikalle (Rassen ollessa terveenä): Greenwood, Chong, Lingard, Mata. Nyt siis Greenwood on noussut avauskokoonpanoon. Liverpoolin reservi kolmelle ylimmälle pelipaikalle: Origi, Shaqiri, Lallana, Oxlade-Chamberlain Todennäköisesti Unitedin nelikko saa enemmän palkkaakkin.
×