Jump to content

Adipure95

Members
 • Content count

  792
 • Joined

 • Last visited

About Adipure95

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/09/1995

core_pfieldgroups_99

 • Location
  ....Finland
 • Interests
  Football
 1. Real Madrid 10/11

  Voittohan sieltä tuli vaikka muutama avainpelaaja oli pois! Täytyy kyllä ihmetellä kuten jussiki edellä jo totesi, kun peli oli 0-2 miten real alkoi jäähdyttelemään ja palloa alettiin jo 60 min kohalla siirtämään alaspäin, kun hyvin oltaisiin voitu lisää maalipaikkoja rakennella ja pari maalia tehty, niin olisi voitu vaikka Canalesille ja Pedro leonille antaa enemmänki peliminuutteja. Puolustuski oli tosi passiivista ja dos santos pääsiki pari kertaa yksin purjehtimaan lähes koko Realin puolustuksen läpi, mutta onneksi nyt ei lisää maaleja tullut ja Real ryhdistyi taas Santanderin maalin jälkeen. Benzema laitto tänään varmasti pallot pussiin ja se tietää hyvää näin Lyon peliä miettiessä, myös Ade piti paikkansa hyvin, olisi vaa voinut pallon pussiin laittaa pilkusta Kentän hahmo oli Özil.. aivan käsittämätön syöttö Benzemalle ja oli alustamassa myös Aden maalia. Pelasi myös pirteästi puolustus suuntaan. Näin kun jatkaa, niin hänestä on vielä paljon iloa valkoisille.. Myös Dimaria pelasi hyvän pelin ja toi monta kertaa pallon hyvin hyökkäysuuntaan ja jopa laittoi pallon yllätävän nopeesti liikkeelle.
 2. Chelsea - Manchester United - Stamford Bridge 1.3.2011

  viihdyttävä matsi kaikenkaikkiaan. näin puolettoman näkökannasta Luiz ulos, noista voisi antaa jo suoraa punaista pallottoman pelaajan ihan selvä rike! Chelsean rankkari oli oikeutettu, Smalling ajo venäläisen juoksulinjalle ja huippupelaajat osaa tossa tilanteessa kyllä kaatua näyttävästikkin, kuten taisi manu fanit sanoa pooli pelin jälkeen berban kaatuessa, että jos kontakti tulee niin ollaan hyödyllisiä omalle joukkueelleen kaaduttaessaan 16 sisällä tai tohon suuntaan.? Vidicin punainen kanssa selvä olisi jo DD rikkeestä voinu antaa sen ja mielestäni oikea tuomio olla viheltämättä rankkaria Manulle tuosta tilanteesta. Joten en nyt lähtisi tuomaria lyttämään ihan täysin muuten hyvin tuomaroitu paitsi toi Luizin tilanne tietenki..
 3. Real Madrid 10/11

  tärkeä 0-1 voitto sieltä tuli. Ekapuoliaika: Heti ekoilla parilla minuutilla ei tainnut mourinhon poppoo olla ihan hereillä ja Espanyol oli puhkaista realin puolustuksen jo ihan alussa. No 3 min kohdalla Ikeri kaataa Callojonin ja se tietää punaista korttia. Mielestäni aika hepposin perustein tosta lopulta kun hidastuksia katsoin, niin punainen tuli, mutta eipä sille enää voinut tilanteen jälkeen mitään. Adan tuli maaliin ja melko helppo palkkapäivä Di Marialle No Espanyol pääsi pyörittämään 1 miehen ylivoimalla peliä, muutaman ns. torjunnan tai katkon joutui Adan tehdä mutta ei sen enempää. Valkoiset sai hyvin luotua myös paikkoja alivoimallakin ja 23 minuutilla Özil syöttää Krisselle joka laittaa Marcelon puolittain läpi ja Marcelo laittaa pallon varmasti Kamenin käsien kautta maaliin! tämänkin jälkeen Adelle siunaantui parikin paikkaa, mutta Togolainen ei viimeistelyssään tänään ihan valppaimillaan ollut.. Toinenpuoliaika: Real lähti toiseen puoliaikaan samalla kokoonpanolla eli muutoksia ei tehty, paitsi tuo Adanin maalille tulo. Toisella puoliajalla Espanyol toki ehkä peliä pallollisesti hallitsi, mutta silti parhaat maalipaikat tulivat Reaille.. Ade pääsi toisellaki puoliajalla muutaman kerran läpi, mutta kuten sanoin ei maalinteko sujunut tänään yhtähyvin, kuin viime pelissä. Loppu peli olikin sitä, että Espanyol veti 30 metristä vetoja ja krisse kuljetti yksin palloa hyökkäyssuuntaan Aden kanssa ja loikin hyviäpaikkoja! Hyvä peli myös krisseltä.. n.80 min vielä vahvistettiiin puolustusta ja melko huonon pelin pelannut Özil otettiin vaihtoon, samoin Ade ja kentälle Lass ja Ramos.. Täytyy kyllä ihmetellä miksi Ramos oli penkillä? no tosin Marcelo oli tänään Realin parhaimmistoa ja pelasi myös mukiinmenevän pelin alaspäin. Myös vähän ihmettelen miksi Kaka'ta ei kentälle otettu, kun pelasi kuitenkin loistavan ottelun viime viikolla, toki se voi johtua, kun lopussa haluttiin puolustusta vahventaa.. anaway, tärkeä voitto Realille ja näin Barcaan enää 5 pts matkaa!
 4. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  Nonii voittohan sieltä tuli numeroin 2-0! Itse en peliä nähnyt mutta ton koosteen perusteella Real oli ihan kohtalaisesti ainaki pelannut ja paikkoja oli enemmänki tehdä maaleja. Hyvä että Ade teki nyt maalin, jos vaikka itseluottamus nousisi. Toisen maalin teki Özil. http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330039544682/noticia/Cronica/Real_Madrid_2-0_Sevilla.htm
 5. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  tietoa mikä peli canalilta tulee 00:00, kun Copa Del Rey lukee?
 6. Blackpool - Manchester United 25.1.2011

  Rafael ei tainnu tosta tärskystä ihan mustelmilla selvitä, toivottavasti ei mitään pahaa käyny.. Propsit kotikannattajille, ketkä taputtivivat miehen poiskentältä.. Ps. En ole vähään aikaan 10min lisäaikaa nähnyt?
 7. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  ääh , miks nää tulee näi myöhää .. mut kyllä se derbi on katottava! tulosveikkaus: 0-3 Kaka' 3x
 8. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  Käsittääkseni peli tulee 23:00 suomen aikaa, mut olisko jollai sopivaa striimiä kehiin?
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Täytyy vähän OT sanoa, kun täällä ollaa jotain Evrasta puhuttu, niin eikö hän sopisi tohon vasemmaksi laitalinkiksi, kun sinne ei taida nyt tunkua olla, kun tietääkseni Park ji sung kisoissa Valencia loukkaantunut ja Obertan ei tosiaa vielä valmis, vai mitä olette mieltä? Kuitenkin nopea ja iha teknisesti hyvä pelaaja.. On ainakin muistaakseni Ucl:ssä tällä kaudella yhden maalinki siltä paikalla tehnyt!
 10. FA-Cup: Manchester United - Liverpool 9.1.2011

  Nimenomaa nappulat edellä rappasi en tiedä sitten oliko vahinko vaiei ..
 11. FA-Cup: Manchester United - Liverpool 9.1.2011

  Samaa mieltä, mutta sitten olisi tolla logiikalla pitäny Rafaelille punanen antaa meinaa yhdessä tilanteessa tuli oliko se Meirelesiä jalkapohjat edellä aika holtittomasti.. Mutta juu turhaa jaarittelua tämä, mutta oli pakko kommata.
 12. Real Madrid 10/11

  ite en nähnyt kuin 25 min joten turha mitään suurempia analyysejä tehdä, muutama huomio kuitenkin. Ilman Ronaldoa Real olisi kyllä kusessa, 23 maalia kun varsinainen hyökkääjä ei saa juuri mitään aikaan valitettavasti. Kyllä siinä on tämän hetken paras pelaaja, vaikka tiedän, että kaikki ei ole samaa mieltä. Kaka teki ihan kiitetävän paluun Bernabeulle. Ensiksi heittää laatupallon maalille josta Krisse sitten viimeisteli pallon sisään. Sitten ei kauaakaan, kun Kaka aloittaa hyökkäyksen ja lopettaa sen hyvästä Ronaldon syötöstä maalinperukoille! Varmasti itseluottamusta Kakalle tulee tästä kun onnistuimisia tulee ja hyvä niin, jos hän nousisi vielä kovaan vireeseen, mutta katotaan vielä muutama peli ja tehdään sitten enemmän analyysejä. Mitä nyt Virkkusen sanomisita kuulin, niin vissiin oli Villareal pelannut hyvin ekalla puoliajalla ja jopa ollut Realia parempi pelillisesti, mutta itsemurha lähtee tollasella sumputtamisella ja 6 alakerralla Realia vastaan. Ja näytti taas Real kuinka kova joukkue on taistelemaan kovissa tilanteissa ja hoiti homman kotiin! On Mourinho kova äijä ottaa nyt 3 vai 4 kerran topparin pois ja laittaa hyökkäävän pelajaan tilalle ja kaikissa on pallo toimitettu maalin. Sen jälkeen takas 4 alakertaa, kovamies Mourinho! Mutta 3pts tuli ja tästä jatketaan eteenpäin, vielä ollaan Barcaa jäljessä pelillisesti, mutta eiköhän se tästä kehity kokoajan, ja sitten keväällä haastetaan tosissaa Barcelona!
 13. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  taisit kuitenki ihan tosissaa sanoa tuon? Minkälainen on Benzeman sopiva vire, perustele toki?
 14. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  ilmeisesti Mourinho haluaisi hyökkääjän, mutta Perez ei. Kerranki kun tarvisi oikeasti hyökkääjän, jotta Real voisi kamppailla pokaaleista niin sitten ei anneta ostolupaa.. Benzema ei kuitenkaa noissa suurissa peleissä ole vakuuttanut! muuten kyllä heitetään joukkeesta sellaiset ''turhat'' kaverit ku Snejderit ja Robbenit.. Käytetään miljoonia pelaajiin yms. Täytyy ihmetellä vähän Pereziä, mutta katotaan katotaan...
 15. Real Madrid 10/11

  Onko tietoa koska Kaka palaisi kentälle ensviikonloppuna?
×