Jump to content

Adipure95

Members
 • Content count

  792
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Adipure95


 1. Voittohan sieltä tuli vaikka muutama avainpelaaja oli pois! Täytyy kyllä ihmetellä kuten jussiki edellä jo totesi, kun peli oli 0-2 miten real alkoi jäähdyttelemään ja palloa alettiin jo 60 min kohalla siirtämään alaspäin, kun hyvin oltaisiin voitu lisää maalipaikkoja rakennella ja pari maalia tehty, niin olisi voitu vaikka Canalesille ja Pedro leonille antaa enemmänki peliminuutteja. Puolustuski oli tosi passiivista ja dos santos pääsiki pari kertaa yksin purjehtimaan lähes koko Realin puolustuksen läpi, mutta onneksi nyt ei lisää maaleja tullut ja Real ryhdistyi taas Santanderin maalin jälkeen.

   

  Benzema laitto tänään varmasti pallot pussiin ja se tietää hyvää näin Lyon peliä miettiessä, myös Ade piti paikkansa hyvin, olisi vaa voinut pallon pussiin laittaa pilkusta :)

   

  Kentän hahmo oli Özil.. aivan käsittämätön syöttö Benzemalle ja oli alustamassa myös Aden maalia. Pelasi myös pirteästi puolustus suuntaan. Näin kun jatkaa, niin hänestä on vielä paljon iloa valkoisille.. Myös Dimaria pelasi hyvän pelin ja toi monta kertaa pallon hyvin hyökkäysuuntaan ja jopa laittoi pallon yllätävän nopeesti liikkeelle.


 2. viihdyttävä matsi kaikenkaikkiaan. näin puolettoman näkökannasta Luiz ulos, noista voisi antaa jo suoraa punaista pallottoman pelaajan ihan selvä rike! Chelsean rankkari oli oikeutettu, Smalling ajo venäläisen juoksulinjalle ja huippupelaajat osaa tossa tilanteessa kyllä kaatua näyttävästikkin, kuten taisi manu fanit sanoa pooli pelin jälkeen berban kaatuessa, että jos kontakti tulee niin ollaan hyödyllisiä omalle joukkueelleen kaaduttaessaan 16 sisällä tai tohon suuntaan.? Vidicin punainen kanssa selvä olisi jo DD rikkeestä voinu antaa sen ja mielestäni oikea tuomio olla viheltämättä rankkaria Manulle tuosta tilanteesta. Joten en nyt lähtisi tuomaria lyttämään ihan täysin muuten hyvin tuomaroitu paitsi toi Luizin tilanne tietenki..


 3. tärkeä 0-1 voitto sieltä tuli.

   

  Ekapuoliaika: Heti ekoilla parilla minuutilla ei tainnut mourinhon poppoo olla ihan hereillä ja Espanyol oli puhkaista realin puolustuksen jo ihan alussa. No 3 min kohdalla Ikeri kaataa Callojonin ja se tietää punaista korttia. Mielestäni aika hepposin perustein tosta lopulta kun hidastuksia katsoin, niin punainen tuli, mutta eipä sille enää voinut tilanteen jälkeen mitään. Adan tuli maaliin ja melko helppo palkkapäivä Di Marialle :D No Espanyol pääsi pyörittämään 1 miehen ylivoimalla peliä, muutaman ns. torjunnan tai katkon joutui Adan tehdä mutta ei sen enempää. Valkoiset sai hyvin luotua myös paikkoja alivoimallakin ja 23 minuutilla Özil syöttää Krisselle joka laittaa Marcelon puolittain läpi ja Marcelo laittaa pallon varmasti Kamenin käsien kautta maaliin! tämänkin jälkeen Adelle siunaantui parikin paikkaa, mutta Togolainen ei viimeistelyssään tänään ihan valppaimillaan ollut..

   

  Toinenpuoliaika: Real lähti toiseen puoliaikaan samalla kokoonpanolla eli muutoksia ei tehty, paitsi tuo Adanin maalille tulo. Toisella puoliajalla Espanyol toki ehkä peliä pallollisesti hallitsi, mutta silti parhaat maalipaikat tulivat Reaille.. Ade pääsi toisellaki puoliajalla muutaman kerran läpi, mutta kuten sanoin ei maalinteko sujunut tänään yhtähyvin, kuin viime pelissä. Loppu peli olikin sitä, että Espanyol veti 30 metristä vetoja ja krisse kuljetti yksin palloa hyökkäyssuuntaan Aden kanssa ja loikin hyviäpaikkoja! Hyvä peli myös krisseltä.. n.80 min vielä vahvistettiiin puolustusta ja melko huonon pelin pelannut Özil otettiin vaihtoon, samoin Ade ja kentälle Lass ja Ramos.. Täytyy kyllä ihmetellä miksi Ramos oli penkillä? no tosin Marcelo oli tänään Realin parhaimmistoa ja pelasi myös mukiinmenevän pelin alaspäin. Myös vähän ihmettelen miksi Kaka'ta ei kentälle otettu, kun pelasi kuitenkin loistavan ottelun viime viikolla, toki se voi johtua, kun lopussa haluttiin puolustusta vahventaa.. anaway, tärkeä voitto Realille ja näin Barcaan enää 5 pts matkaa!


 4. Täytyy vähän OT sanoa, kun täällä ollaa jotain Evrasta puhuttu, niin eikö hän sopisi tohon vasemmaksi laitalinkiksi, kun sinne ei taida nyt tunkua olla, kun tietääkseni Park ji sung kisoissa Valencia loukkaantunut ja Obertan ei tosiaa vielä valmis, vai mitä olette mieltä? Kuitenkin nopea ja iha teknisesti hyvä pelaaja.. On ainakin muistaakseni Ucl:ssä tällä kaudella yhden maalinki siltä paikalla tehnyt!


 5. Mun mielestä niistä voisi antaa punaisia myös silloin kun menee ohi - ei tarvitse aina odottaa, että katkeaako jalka vai ei...

  Samaa mieltä, mutta sitten olisi tolla logiikalla pitäny Rafaelille punanen antaa meinaa yhdessä tilanteessa tuli oliko se Meirelesiä jalkapohjat edellä aika holtittomasti.. Mutta juu turhaa jaarittelua tämä, mutta oli pakko kommata.


 6. ite en nähnyt kuin 25 min joten turha mitään suurempia analyysejä tehdä, muutama huomio kuitenkin. Ilman Ronaldoa Real olisi kyllä kusessa, 23 maalia kun varsinainen hyökkääjä ei saa juuri mitään aikaan valitettavasti. Kyllä siinä on tämän hetken paras pelaaja, vaikka tiedän, että kaikki ei ole samaa mieltä.

   

  Kaka teki ihan kiitetävän paluun Bernabeulle. Ensiksi heittää laatupallon maalille josta Krisse sitten viimeisteli pallon sisään. Sitten ei kauaakaan, kun Kaka aloittaa hyökkäyksen ja lopettaa sen hyvästä Ronaldon syötöstä maalinperukoille! Varmasti itseluottamusta Kakalle tulee tästä kun onnistuimisia tulee ja hyvä niin, jos hän nousisi vielä kovaan vireeseen, mutta katotaan vielä muutama peli ja tehdään sitten enemmän analyysejä.

   

  Mitä nyt Virkkusen sanomisita kuulin, niin vissiin oli Villareal pelannut hyvin ekalla puoliajalla ja jopa ollut Realia parempi pelillisesti, mutta itsemurha lähtee tollasella sumputtamisella ja 6 alakerralla Realia vastaan. Ja näytti taas Real kuinka kova joukkue on taistelemaan kovissa tilanteissa ja hoiti homman kotiin! On Mourinho kova äijä ottaa nyt 3 vai 4 kerran topparin pois ja laittaa hyökkäävän pelajaan tilalle ja kaikissa on pallo toimitettu maalin. Sen jälkeen takas 4 alakertaa, kovamies Mourinho!

   

  Mutta 3pts tuli ja tästä jatketaan eteenpäin, vielä ollaan Barcaa jäljessä pelillisesti, mutta eiköhän se tästä kehity kokoajan, ja sitten keväällä haastetaan tosissaa Barcelona!


 7. ilmeisesti Mourinho haluaisi hyökkääjän, mutta Perez ei. Kerranki kun tarvisi oikeasti hyökkääjän, jotta Real voisi kamppailla pokaaleista niin sitten ei anneta ostolupaa.. Benzema ei kuitenkaa noissa suurissa peleissä ole vakuuttanut! muuten kyllä heitetään joukkeesta sellaiset ''turhat'' kaverit ku Snejderit ja Robbenit.. Käytetään miljoonia pelaajiin yms. Täytyy ihmetellä vähän Pereziä, mutta katotaan katotaan...


 8. Eipä ole tänne kirjoteltu pitkään aikaan, mutta jos jotai pientä väsäis tosta pelistä..

   

  Tosiaan Real aloitti taas terävästi ja peli oli jo ratkaistu 20 min kohdalla, kun Josen oma poika Carvalho oli jostakin ihmeen syystä hyökkäyksen ylimpänä ja viimeisteli hyvin alanurkkaan, eikä jättänyt mahdollistutta Atleticon maalivahdille. Toinen maali oli sitte vähintääki erikoinen, kun helpon näköinen kuti yllätti kaikki Atleticon pelaajat ja kiersi melko helposti alanurkkaan Özilin toimesta. Tämän jälkeen Atletico pääsi peliin vähän mukaan, mutta ei saanut tarvittavia tehoja. Toisella puoliajalla Realilla ei ollut suurempia vaikeuksia pitää johtoa lukuunottamatta sitä Forlanin laukausta ja näin Realille tärkeät pisteet Madridin derbystä.

   

  Benzema toi taas iloa lopussa Realin hyökkäyspeliin ja joskohan hän saisi jo yhden mahdollisuuden avauspaikkaan noilla esityksillä?

   

  (Y) vielä Ronaldon selkäsyötölle!


 9. Joo, Canal on siirtänyt kaikki La Ligan matsit joko lisämaksulliselle Sport HD:lle tai sitten tolle uudelle Sport kolmoselle. Antennista ei näy siis enää yhtään peliä Espanjasta, hienoa! :hug:

  Eli ymmärsinkö oikein, että pitää ostaa joku uusi paketti, että saa nähä La Liigaa , eikä enää sport 1:ltä tuu pelejä, puhumattakaa sport 2:osesta :frustrated:


 10. Nyt kun joukkueen keskikentällä on melkoisesti tuota väkeä niin kaiketi sieltä myös muutama joudutaan myymään poies. Drenthe, Diarra?

  Joo nyt on pari pelaaja myytävä, niin paljon tunkua tossa keskikentällä on.. Juuri mitkä mainitsit Drenthe ja Diarra ja tohon voisi lisätä vielä Lass Diarran tai Gagon nii on myytävä, niin paljon porukkaa tossa keskikentällä on ..

   

  Özil on minun mielestäni selvä ykkösvaihtoehto tohon pelirakentajan paikalle tällä hetkellä toisena VdV ja kolmantena ehkä Canales.. Nyt taitaa jäädä Canalesin peliaika kortille, olisko lainalle meno jonnekkin hyväksi, mistä saisi varmasti peliaikaa ?? No, mutta nyt on sitten Josella positiivinen ongelma alkaessaan tosta Realin kovasta nipusta nimeämään 11 avausmiestä!


 11. Tiedän kyllä kuinka kauan Kaka' tietojen mukaan on poissa, mutta kun on niin paljon ollut loukkaantumisia, niin heitin puol heitolla, että tuskin pelaa enää tällä kaudella, kun kokoajan uusia loukkaantumisia.. noo tätä en todellaakaa toivo, mutta joo tämä keskustelu voi jäädä tähän :)


 12. Punaistapas:lol:

  Meillä on tuolle paikalle jo Kaká, VDV ja nuori Canales. Vaikka onkin pätevä pelimies ei olisi näillä näkymin käyttöä.

  Täältä suunnasta ainakin toivotaan vain perättömäksi huhuksi.

  Kaka tuskin pelaa enää tällä kaudella! Canales vielä kokematon ja no VdV... Väitän, että Özil on tällä hetkellä parempi, kun VdV.. Joten kyllä olisi käyttöä.. Mutta jos ei tuu, nii ei paljoa haittaa, mutta ilomielin ottaisin vastaakin!


 13. Real Madrid on tehny jonkinlaisen tarjouksen Mesut Özilistä, mutta ilmeisesti tarjous on ollut sen verran naurettava summa ettei Werder Bremen edes suostu harkitsemaan moisesta siirtoneuvotteluiden aloittamista. Tiedä sitten minkälaisista hipuista ollut kyse, mutta ilmeisesti uutta tarjousta on viritteillä.

  Vihreetä valoa tälle siirrolle! Vissii jossai olisin lukenu, että Bremen pyytää 15 milj Özilistä .. Ite vaikka se iso raha onki, niin kyllä maksaisin tästä ton 15 milj, niin saataisiin juuri sille paikalle pelaaja mihin tarvitaan eli pelintekijäksi.. Toki VdV olisi siinä, mutta voisi ihan tervettä kilpailua Özilin kanssa tulla jos hän ylipäätänsä Realiin on matkalla..

   

  ----Higuain----

  dimaria-Özil-krisse

  --Khedira-Xabi-

  Arbeloa-Albiol-(Carvalho)/Pepe-Ramos

   

  NOT BAD! :)

   

  Mutta odotellaan ..

×