Jump to content

#10

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About #10

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/03/1994
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  A Saa nähä mite käy sen Dzekon kanssa. Aika pahasti manuki hämmentää soppaa jos Rooney muka oikeesti lähtee.. Kuha vaa pitäisivät näppinsä erossa Dzekosta. : / Paitsi että aika paljonha ne on puhunu Benzeman ja Roonen vaihtokaupasta, onneksi. No mutta eipä näistä voi oikein vielä sano mitään.
 2. Uefa Europa League

  sanokaapas nopeesti streami toho pelii?! ---- jaa se alkaa vasta 22.05
 3. Preseason 2010

  Voi herranjumala tuolla p*askakasalla letti taas kasvanu.
 4. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Helvetin salaset tapaamiset ku täällä paitsio foorumeillaki asia tiedetään!
 5. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Joo, pelin alku / eka puoliaika osotti että ukossa ois potenttiaalia, mutta mitä sitte tosiaanki tapahtu? No palas omalle tasolleen, hasardipaska. Sikailu ja punanen kortti kruunas kaiken Melon osalta, ja oli suuri syy siihen ettei Brasilia päässy taistelee enää kunnolla välieräpaikasta. Mutta iloitaan nyt siitä että Brassit tippu! : )
 6. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Jooh ei enää yhtää brassia juveen kiitos. Melo oli muuten aika "huikea" tänää.
 7. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Nopeaa on toiminta. : ) Eikö Caceresin lainassa ollu osto optio? Ei oo jäämässä vai?
 8. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Mitä itelle jääny Pepestä mieleen ni nopea ja taitava jätkä. (?) Krasic kyllä vaikuttaa todella hyvältä hankinnalta, Serbian vuoden pelaaja 09. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM]YouTube- Milos Krasic[/ame] Vielä aguero? Alkaa jo kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta..! Vähän kyllä arveluttaa tuo Diegon tilanne. : / Tykkään kyllä mutta jos ei miehelle käyttöä löydy ni turha sitä on penkilläkään pitää. ps. Joku vois valaista mua tuon pepen suhteen, loppupeleissä suht tuntematon mulle.
 9. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Joe Cole ilmais siirrolla Juveen! :D :D No joo..
 10. Juventus 2009/10

  Pientä yhteenvetoa siis ens kesältä. Amauria hiillostettu ulos? Samoin Meloa? Ite en usko enkä tosiaankaa toivo että giovinco lähtis. Ketä muita lähös..? De Ceglie? Poulsen? Entä ostokset? Vieläkö juve on kiinnostunu D´agostinosta? Criscito ois hyvä hankinta paskaan puollustukseen. Ja Higuain ois vitu hyvä hankinta juvelta ens kauelle mutta eipä oo ollu mitään kiinnostusta. Mies ois muutenki lähtemässä Realista jota en kyllä ymmärrä. Ketä muita nyt on yhistetty Juveen ku ei oo oikee viimeaikoina kerenny seurata..?
×