Jump to content

SPD 10

Members
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

About SPD 10

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/19/1984

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Loimaa
 • Occupation
  Soosinvääntäjä
 1. ^Kaapeli. Samaa vikaa oli kuulemma muillakin täällä Loimaan seudulla. Ja tosiaan, Soneran piikkiinhän tuo pikemminkin menee kuin Canalin, kuten Jupe ylempänä arveli. Meni kiukuspäissään Canalin piikkiin, kun ne on nimenomaan nuo Canalin kanavat jotka ei koskaan toimi
 2. No, sulla sentään peli näkyi. Mulla oli Sport ykkönen mustana eilen, muut Canal-kanavat kyllä toimi. Ihme vitun paskaa toi Canalin touhu, aina se kanava kusee mitä olis tarkoitus katsoa.
 3. Manchester United - Newcastle United 16.8.2010

  Alalaidan mosaiikkia havaittavissa täälläkin.Lisättäköön vielä offina että Canal+ Firstilla tekstitykset kusee, vain noin joka kymmenes lause tulee suomennettuna ruutuun ja jää siihen muutamaksi minuutiksi.
 4. Cristiano Ronaldo

  Mitenkäs sitten taklaus, jolla esim. pahimman haastajan paras maalintekijä murjotaan puoleksi vuodeksi sairastuvalle? Kyllähän siitäkin olisi loppukautta ajatellen hyötyä kun vastustajan vaarallisin ukko olis pois pelistä. Eli, pitääkö vastustajan parhaat pelaajat teloa silloin kun siitä on hyötyä?
 5. 25.4 klo 19.30 Man Utd-Spurs

  Samoihin asioihin kiinnitin minäkin huomiota. Tosiaan tuo ManU:n pelaajien suoritusten väheksyminen ja rankkarista poraaminen oli melko rasittavaa. Myös NELJÄ vuotta sitten hylätty, Howardin imuroima maali mainittiin useammin kuin vain kerran. "Ei uskaltanut Ronaldo yrittää blaablaa..."
 6. 25.4 klo 19.30 Man Utd-Spurs

  Oma kommentti toisen maalin jälkeen: "vitun orja, paita päälle." Sillä vaan, että mitä hemmetin järkeä on se paita ottaa pois kun tietää että siitä tulee keltainen? Luulis nyt tajuavan että muullakin tavalla voi tuulettaa. Siihen perään kun ottais jonkun "järkevän" keltaisen (esim estää läpiajon tms) ja joutuu suihkuun ni huh huh, tai sit korttitili täyttyy... Tää nyt ei oo tretenkä vaan Ronaldolle suunnattu kritiikki, vaan ihan yleisesti kaikille jotka sen paidan riisuu maalin tehtyään. Pelistä sen verran, että 0-2 tilanteessa usko oli edelleen vahva ja mielessä oli se Everton-matsi, jossa noustiin 0-2-tilanteesta 4-2 voittoon.
 7. Reservit ja juniorit

  Mikäs siinä on, että sen Fabion pitää niitä pilkkuja potkia, kun siinä hat trick-pelissäkin rankkarin missasi. Eikö siellä sit tosiaan ole yhtään parempia vetäjiä?
 8. Reservit ja juniorit

  Mitä mitä, Macheda puuttuu tosta listasta vallan? Okei, myönnetään, etten kyllä olis varmaan pari viikkoa sitten itsekään muistanut lunttaamatta kyseistä heeboa
 9. Klo 18.00 Manchester United-Aston Villa Old Trafford

  ^Ei sättana, siinäpä jämäkät ennakot ittelläki kyllä on pieni pelko persiissä, mutta sentään sen verran luottoa löytyy, että ManU ottaa tänään nihkeän 1-0 voiton ja pelin taso on kaiken kaikkiaan hirveetä kakkaa.
 10. Cristiano Ronaldo

  Kylläpäs pisti naurattamaan tämä kommentti en tiedä sitten tarkoititko, että "hienoa kun ajattelevat muitakin kuin itseään" tai "Hienoa että parhaimmat futaajat eivät ajattele ainoastaan itseään". No, hieno homma joka tapauksessa molemmilta hemmoilta.
 11. Kannatuslauluja ??

  Täytyy kyl sanoa, että toi Torresin ulkonäkö vituttaa mua suuresti, oikeen mollamaija. Loistava hyökkääjä kyllä, sitä ei voi kiistää sitten ollenkaan. Ja jottei Poolin miehet nyt ota itteensä, niin ihan sama pätee mielestäni myös C. Ronaldoon, helvata ku sitä lettiä tarttee korjailla joka välissä stana... Joo, sori pikku offtopic.
 12. 4.3. Newcastle - Manchester United

  No joo, olihan tuossa nyt enemmän "lyöntiä" kun muistin, mutta kyllä ottelussa pahempiakin rikkeitä nähtiin. Mieleen tulee esim. Smith vs. Ronaldo, Martinsin kyynärpäähuitaisu Vidicin silmäkulmaan, josta silmäkulma aukesi. Vidicilta kyllä hienoa toimintaa tilanteessa, ei mitään turhia heittäytymisiä, kierimisiä tms. Ja sitten vielä Rooneyn kyynärpääisku, en muista ketä oli vastassa (ehkä se vaalea-afroinen pakki?), siitäkin olisi voinut helposti ainakin keltaisen antaa. Suora punainenkaan ei olisi ollut ihan järkyttävä oikeusmurha, mielestäni ihan tahallinen isku Waynelta.
 13. 4.3. Newcastle - Manchester United

  Mahtaisko tosta Taylor vs. Ronaldo-hommasta olla jotain videopätkää jossain? Itse kun peliä eilen katsoin, niin mielestäni se oli ihan perus kilpajuoksu, jossa hitaampi nappaa nopeampaa kaveria olkapäästä. Taylorin käsi osui johonki Ronaldon kaulan/leuan kohdille, jonka jälkeen CR kieri melkein stadionilta ulos kasvojaan pidellen. Mun mielestä siis näytti sitä, että ei missään nimessä ollut mitään punaisen kortin arvoista ja CR jälleen kerran liioitteli ihan helkkaristi. Mutta tosiaan, jos joku viksumpi tietää vaikka jonkun linkin mistä tuon tilanteen näkisi uudestaan, niin olisin kiitollinen.
 14. Minä vihaan Poolia vs Manua

  Eihän näitä ole pakko lukea jne. Aikamoista kakkaahan täällä tuppaa jutut olemaan, mut ei kai kaikkea tartte niin kauhian vakavasti ottaa.
 15. Minä vihaan Poolia vs Manua

  Ei jumalauta Toi oli mun mielestäni varsin mainio viesti Vililtä ja sopi tähän topiciin oikein mainiosti. Mutta ilmeisesti provona aivan loistava, kun Chelsean miehetkin vetää herneen nenään.
×